Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugymeg kis angol tanulás sosem válik kárára az embernek...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Itt ért valaki a Left 4 Dead 2 Sourcemod pluginokhoz?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
L4Dmapson találsz sokat 80% fölöttiekkel már lehet próbálkozni
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(Ez a játék 10k-t is megért. Ha ez nem, akkor semmi.)
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
JOIN
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Amúgy sikerült kipróbálnom... tényleg ugyan az... de azt nem tudtam, hogy az 1. rész karakterei is bele lesznek importálva a játékba... plusz a no mercy kampány is... azért ez már így nem is rossz... ez már nevezhetõ dlcnek, nem úgy, mint az 1nél😄
Amúgy azt ne mondjátok már, hogy ez a 2 kampány (amibõl 1 kb felér féllel) 3 giga lenne?Oo
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
(még nem próbáltam, mert nem volt idõm rá😄)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
egyébként töröltem az add-on supportot steamben, és eddig a custom mapok jól mennek nincs semmi hiba
2. Beállíthatod Steam-ben, hogy ne frissítsen automatikusan
3. Frissítés közben cserélgeti a fájlokat, ezért logikusan nem tudsz játszani közben.
[merlinw.org]
tudnál egy linket adni róla hol a megoldás, vagy leírni mit tegyek, nem szeretném letölteni ujra az egész játékot
magyar a steamem a játék is magyar, vannak addon mapok feltelepítve, lehet valamelyik bezavarhat?
Have all 3 generators running at once in "The Sacrifice" finale
vagyis a sacrifice fináléban mind a 3 generátor menjen egyszerre
namármost singleben szépen egymás után bekapcsoltam õket, mégse kaptam meg az achi-t, vagyis akkor kampányban kéne 2 másik emberrel összedolgozni, hogy egyszerre legyenek bekapcsolva és ne egymás után?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Két DLC van most már hozzá. Az elsõ a "The Passing", a második most jelent meg és a címe: The Sacrifice. PC -re ingyenesek a DLC-k és automatikusan letöltõdnek nem tudod elmulasztani õket!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Most vettem meg steamen a játékot és az lenne a kérdésem hogy hány dlc jelent meg hozzá eddig ill. van-e köztük inygenes.
<#fejvakaras>#fejvakaras><#boxer>#boxer>