Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
irja le, ami érdekli, ha nincs magyar felirat ott, ahol kell neki, akkor nincs magyar felirat.

amugymeg kis angol tanulás sosem válik kárára az embernek...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jaka923
Talán, mert érdekelné, hogy mit mondanak a karakterek...

bertino
minek is a magyar egész pontosan ?

GaBika6
Az is be van állítva mindenre kéne írnia magyarul, de semmi...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

lolSL
hang beállításoknál

GaBika6
Magyar a steam és magyar a menü is, de feliratok nincsenek a párbeszédeknél. Ezt elõ lehet valahogy hozni?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sziasztok!
Itt ért valaki a Left 4 Dead 2 Sourcemod pluginokhoz?
dronkZero
Üzletpolitika... mifasznak vennéd meg a 2. részt, ha belepeccselnék szép lassan az elsõ részbe?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Steam-t állítsd magyarra.

GaBika6
Steam-en vettem, de nincs magyar feliratom, pedig be van állítva. Mit kell tennem hogy elõvarázsolódjon???

Bence94
én meg 4,75 €-ért 😄 így megérte viszont nagy kár, hogy az elsõ részbe egyetlen egy fegyvert se raktak bele pluszba akár a 2. részbõl is...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
Én ugyan csak 24€-t fizettem de én sem😊

[merlinw.org]

Jaka923
Én 12 000-ért vettem meg és abszolút nem bántam meg 😊

tototto
hát tessék bepótolni némelyik szerintem jobb is mint az alapmapok 😊
L4Dmapson találsz sokat 80% fölöttiekkel már lehet próbálkozni

Rage47
silent hillt játszottuk végig haverokkal nyáron, az ütõs 😄
Narxis
Jó, custom kampányt még nem sokat próbáltam... 😄 holnap meglesem ezeket is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
pedig de

MerlinW
Online monotonná? Hát nem tudom😊 Ráadásul ott van a több száz jobbnál jobb custom kampány is.

[merlinw.org]

bertino
dehogynem.

Narxis
Egy idõ után monotonná válik a hentelés, 10k-t azért nem ért meg.

MerlinW
Midweek madness (aminek a jelentése ugye "hétköznapi õrület"), tehát váltani fogja a Weekend😊 Vagyis legkésõbb holnap vége. Már ha a szokásos az ütemterv.

(Ez a játék 10k-t is megért. Ha ez nem, akkor semmi.)

[merlinw.org]

bertino
mai lesz az.

szerintem.

Bence94
na megvettem ennyiiért már megérte... viszont ezt szeretném megutdni, hogy mikor ér véget ez az akció ? azt írja csütörtök 4 pm de melyik a mai vagy jövõhét csütörtökig ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
Van ám keresõ a Közösség menüben. Van magyar is persze, mondjuk külföldit kerestél az elõbb.

[merlinw.org]

és van ilyen magyar csoport?<#nemtudom>
MerlinW
Csatlakozz a L4D2 Steam csoporthoz, és a játék fõmenüjében jobb oldalt megjelennek a csoport szerverek - több száz. Miután normál esetben max 4 vagy 8 fõ lehet egy szerveren, nem beszélhetünk jóféle szerverekrõl, hiszen mindig más van rajtuk.

[merlinw.org]

cs all.még új vagyok l4d2-ben.tudnátok pár magyar vagy jó féle külföldi szervert ajánlani?
Csináljatok egy gyorsítótár ellenõrzést a játékon. Ha azzal végzet, akkor indításnál elkezd letölteni valamit (fél percig tartott nálam), és utána már rendesen elindul.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

DAFFANGER
Ugyanez a hiba remélem kijavitják mihamarabb valaki megint ki lesz rugva a steamtöl😄

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Rowlend

<#fejvakaras><#boxer>

GET OVER HERE!

DAFFANGER
Nem leszedett vmi frissitést azóta nem megy megint nemtom mivan most.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Gubberx
nektek sem indul a játék most? :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

darki81
Nemtudom minek ez a sok sírás, mi már kb 80 kanpányt leszedtünk, meg pályákat! itt nem ez a 2 pálya a lényeg, itt szerintem csak az a probléma, hogy nem ugy csinállták meg hogy a 2 survivorcsapatból lehessen választani egy küldetésben!!! pl. a 2 csak, meg Ellis meg Bill egy csaudacsapatban munkállkodba 😄
JOIN

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Jogos😊 Végülis... ebbõl a szempontból egy szavunk nem lehet😄

Amúgy sikerült kipróbálnom... tényleg ugyan az... de azt nem tudtam, hogy az 1. rész karakterei is bele lesznek importálva a játékba... plusz a no mercy kampány is... azért ez már így nem is rossz... ez már nevezhetõ dlcnek, nem úgy, mint az 1nél😄

Amúgy azt ne mondjátok már, hogy ez a 2 kampány (amibõl 1 kb felér féllel) 3 giga lenne?Oo

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Ingyen mit vársz?😊

[merlinw.org]

De miért? Miért nem tudtak belerakni más pályákat legalább, ha már a finálét úgy is megspórolták?:S

(még nem próbáltam, mert nem volt idõm rá😄)

MerlinW
Teljesen ugyanaz, csak szebb😊

[merlinw.org]

2re milyen a dlc? Ugyan olyan minimális, mint az 1re?😄

Gubberx
na szép 50-100k-al jön a game steamrõl.....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fabio Capello
nemtom, nekünk beadta...

NEOreg3
úgy csináltuk, nem adott achit :\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fabio Capello
mindhárom generátort EGYSZERRE kell beindítani, ergo legalább hárman kelletek hozzá :]

igen.

tototto
sacrifice megyek francisel, kapásból ha belemegyek elején a fegyvereknél a vízbe máris kifagy

egyébként töröltem az add-on supportot steamben, és eddig a custom mapok jól mennek nincs semmi hiba

MerlinW
1. PC-re ingyenes a DLC, mint mindig.
2. Beállíthatod Steam-ben, hogy ne frissítsen automatikusan
3. Frissítés közben cserélgeti a fájlokat, ezért logikusan nem tudsz játszani közben.

[merlinw.org]

tototto
elõbb sikerült átjutnom csak a vonatnál a tank földrevitt ujra kezdte a kampányt felvettem fegyvert meg életet és már megint kidobott 😞

tudnál egy linket adni róla hol a megoldás, vagy leírni mit tegyek, nem szeretném letölteni ujra az egész játékot

magyar a steamem a játék is magyar, vannak addon mapok feltelepítve, lehet valamelyik bezavarhat?

Gubberx
Szuper, köszönöm a gyors választ. Este nagy zombihentet csapok 😛

NEOreg3
CHAOS GENERATOR
Have all 3 generators running at once in "The Sacrifice" finale

vagyis a sacrifice fináléban mind a 3 generátor menjen egyszerre

namármost singleben szépen egymás után bekapcsoltam õket, mégse kaptam meg az achi-t, vagyis akkor kampányban kéne 2 másik emberrel összedolgozni, hogy egyszerre legyenek bekapcsolva és ne egymás után?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nagylaci
Szia!
Két DLC van most már hozzá. Az elsõ a "The Passing", a második most jelent meg és a címe: The Sacrifice. PC -re ingyenesek a DLC-k és automatikusan letöltõdnek nem tudod elmulasztani õket!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Gubberx
Üdv!
Most vettem meg steamen a játékot és az lenne a kérdésem hogy hány dlc jelent meg hozzá eddig ill. van-e köztük inygenes.