5661
-
de ugye ezekér a pályákért nem kell fizetni. na akkor lesz mivel játszani, köszi :) -
Én is ismerősökkel VS ezek, csináltunk is egy csoportot, oda berakjuk a pályákat, így már a Warcelona, és az I Hate Mountains is ment VS be és elég komoly volt.
Sőt remélem összejön, a dolog mert akkor lesz saját serverünk, és akkor azon tudunk állítani, mert volt már olyan, hogy többen voltunk mint 8. Az ilyen dolgokhoz amúgy ért valaki, mert lehet szükség lenne majd segítségre.
Más kérdés: Van olyan aki letöltötte több accra is a Leftet amikor ingyen volt? Én +1 et letöltöttem, de azt öcsémnek adtam, viszont van ismerősöm akinek kéne (amint megcsinálja a gépét). -
Mondjuk innen., de van már steam workshop is a játékhoz amin keresztül tudsz kampányokat leszedni.
Személyes kedvenceim:
- I Hate Mountains
- Suicide blitz
- Warcelona
- Yama
- Diescraper Redux -
hol lehe tletölteni pályákat? -
Hi! Én szoktam még nyomni néha ismerősökkel versust. Coopot viszont csak letöltött pályákon szeretek már játszani. -
hi
én elég sokat -
Hali! Szokott még valaki játszani innen a fórumról a játékkal? -
AlucardHuN #5599 Pedig valahogy ott a legjobb. Ma 2xer mentem a pályán és az első alkalommal majdnem meglett csak a tank légyűrt 3 tagot velem együtt akik végigharcollták a kampányt, és az meneküllt meg akit az utolsó map felénél dobott be, alig csinállt valamit mégis ő hajózott el:D A 2. végigjátszás végéig nagyon jól védtünk de ott meg a többiek voltak figyelmetlenek. Mikor félrobbant a barikád leugrottam a teraszról és rohantam a hajó felé de ezek meg eltévedtek a házban. Már már mondom visszafordulok legalább fedezni az egyiket aki kijutott , erre látom ott van mögötte a tank. Mondom bocsi de inkább húzók innen a picsbe:DDD -
te naab kussolsz :D -
te ragequitelsz amint elkapnak :D -
gyere velem és sima ügy :D -
Én egyelőre haladok végig a kampányon (online, normál nehézség), de konkrétan a swamp fever utolsó pályáján nem tudok továbbjutni. Egyszerűen nem jön össze egy olyan csapat (random), akikkel meg lehetne csinálni. Van valami jó taktika a védekezéshez? Barátokkal biztos könnyű lenne, de pont az lenne a poén, hogy random emberekkel sikerüljön.
Eddig a legeredményesebb taktika az volt, hogy a gépfegyvernél mindenki védett egy irányt, egy meg a gépfegyverrel irtott, csak valaki mindig elkolbászol a csapattól, hogy aztán jól legyakják valahol a térkép másik felén, hogy ne lehessen menteni se. Persze ettől az egész védekezés is felbomlik.
Egyébként nagyon bírom, nem is értem, hogy eddig miért nem cuppantam rá a játékra. -
én haverokkal szoktam nyomulni.
Teamspeakre fel, aztán expert modban amit lehet gyilkolunk :) -
Versusba azért nem árt a gyakorlat. :) -
szerintem ide 20óra l4d tapasztalat meg kb ugyanennyi l4d2 tapasztalat is elég :) nem nagy "wasistdas". Az hogy merre kell menni meg szerintem mindig egyértelmű. -
Örülök hogy kicsit felpezsdült az élet a topikban. Egyébként akik most kezdik a játékot: public coop és versus meccseken is előfordul hogy kidobálják a kezdőket. Sajnos ebben a játékban csak azok maradtak meg (tisztelet a kivételnek) akik már beleöltek vagy 2000 órát és álmukból felriasztva is ismerik a pályákat kívülről. :) Szóval csak szólok hogy nem kell rajta meglepődni, de biztos lesz ilyen is. -
és ha bent van egy zombi vagy tank a heliben mikor jön a bejátszás hogy felszál akkor mi lesz? 28 héttel később? :D -
Ha benn vagy a helikopterben de nem állva hanem fekve, akkor a játék úgy veszi hogy nem sikerült a küldetés. Xar ügy de ez van. -
AlucardHuN #5588 Vedd úgy hogy Coach:D Ha magyarra fordítanak akkor bizony minden szent szart lefordítanak:D -
edző :DDDD -
tegnap nyomtuk egyet a hidas pályán 3-an meg egy bot. Hát hanem 100-rasikerült megcsinálni.. :D
Próbáltuk hogy óvatosan előre, probátuk hogy mind3-an rhantunk előre, de az első tanknál mindig nagyon leragadtunk. Ha mégis sikerült, akkor a második tanknál már esély nem volt, a zombik is folyamatosan jöttek.
Végén már csak úgy sikerült hogy épp hogy feljutottam a helikopterre, de a tank utánam jött a kopterre le is utott, akkor a bot odaért, az edző társunk eléggé lemaradt, a harmadik ember meg épp felért a helikopter ajtajához amikor elterült a földön a tank miatt. Az edző mikor leütötték már és a földön fekütt, vége lett a játéknak de a gép által irányitott karakter egyedül megmenekült, hiába ott ált melettem a heliben, esze ágába se volt meggyógyítani. vicces hogy a végén a kiírásban hogy egyedül ő élte túl a pályát -
AlucardHuN #5585 Köszi jó tanácsok, meg azért játék közben tapasztalom én is mit hogy kell. A poén amúgy az hogy tudatában vagyok régóta hogy a boomert néha lökni is kéne csak ez a gyermekbetegség ritkán még előfordul nálam is:D -
Hunter ellen: ha lehet sose hagyd ugrani, mert nem biztos hogy vissza tudod ütni, ha mégis ugrik és van hely tutibb módszer hogy oldalra lépsz egyet (kikerülöd), gyorsan megütöd hogy kiessen az egyensúlyából és míg szédeleg lelövöd...
Jockey ellen: ezt is érdemes távolabbról elintézni, de ha közel van és ugrik egyet feléd, akkor ne kezdj el hátrálni előle, mert a következő ugráskor biztos a nyakadban landol... hanem mikor ugrás után földre ér, gyorsan nekiszaladsz, megütöd a fegyverrel és míg szédeleg lelövöd... tuti módszer.
Chargerhez meg annyit hogy azt elszédíteni nem lehet mert elég kötegelt monszta, tehát meg kell várni míg elkezd szaladni és mielőtt neked menne gyorsan félreugrasz és szétlövöd
De boomerhez is van egy tippem... sok játékos ösztönösen belelő ha pl. befordul egy sarkon és ott áll egy boommer (ált. mindig a sarkokon áll, igyekszik takarásban maradni mert nagyon sérülékeny)
De ilyenkor nem szabad rálőni mert egyből beterít a robbanás a dzsuvájával ami olyan mintha lehányt volna... őt is meg kell ütni a fegyverrel és akkor hátrahőköl, utána egy lépést távolabb lépni és szétlőni.... ekkor már nem fröccsen rád a dzsuva és nem ront rád a horda... ezt a tanácsot főleg expert fokozaton érdemes megfogadni, mert ott egy horda pillanatok alatt ledarálja a bommerrel beterített játékost. -
Icemoon #5583 Sziasztok egy olyan problémám lenne, hogy a játék közben fegyvert váltok, akkor a játék kikapcsol.
Steamról tölttem le a játékot. Valaki tudna segíteni? -
Van hangjuk, valamint kicsi a hitpoint-juk, tehát elég csak elmozdulni kicsit előle és már nem kap el. Továbbá egyetlen lövés kell a fejébe - ami igaz, nagyon pici - és meghal. Az egyensúly pedig tökéletes, hidd el. Meg kell ismerni a 3 új zombi technikáját és alkalmazkodni. Versus-ban hatalmas móka. -
AlucardHuN #5581 Tiszta sor, de van amikor szó szerint a semmiből jön váratlanul. Nem zavar hogy van, üde színfolt csak vicces amikor egy emberre 2 jómadár is jut. Ha nem három. Mellesleg ha a hokimester falnak ment onnantól egy kijátszható hústorlny:) A hunteres tippet köszi eddig nem próbálltam... -
de azokat pár lövésből le lehet kapni, nem tankok. Charger elől el tudsz menni hunter meg mielőtt rádugrana ütsz egyet. harmadikat meg lelövöd mielőtt odaérne .D -
AlucardHuN #5579 Uramatyám mik vannak ebben a játékban. Most a karácsonyi akció keretében megszereztem az l4d2-őt, előtte az első rész warezával szórakoztam csak de hiányzott a multi. Nos eddigi tapasztalataim szerint ha gyorskeresést nyomok akkor többnyire magyarokhoz rak be. Ez általában jó. :) De ez a mostani. Berakott 2 11-13 éves kölök mellé, akik már az elején majdnem kivégeztek mert nem tudták magyar vagyok e (mikrofonos csávók). Következő lépésük az volt hogy kinyírták a külföldi csapattársat mert nem magyar, és még sorolhatnám. Komolyan ezzel a színvonallal legutoljára cs-ben találkoztam, egyik szemem sírt a másik nevetett:D Nem érgem ilyen kiskölyköket miért engedik ilyennel játszani:D Amúgy látom itt van pár új spéci zombi de kicsit nem estek túlzásba? tehát az azért elég durva hogy egyszerre akár egy hunter-jóckey combo csak velem foglalkozik hogy az ássassin chargerekről ne is beszéljjek:D Na de mindegy majd bélészokok, valahogy az első rész kiegyensúlyozottabb volt. -
Bocsi rosszul fogalmaztam, haveri körben nem fog senki feltenni Ts-t. :D -
Több mint 100 emberrel játszom és szinte mindegyiknek van fent TS és Mumble is. Szóval a senki kicsit erős. Továbbmegyek, minden MMO játékos használja őket, lévén nélkülük nem igen lehet érvényesülni bennük. -
hát szerintem senki se fog külön programot feltenni. teamspeakot ismerem az valóban jó, de arra a kis időre mig játszunk tökéletes a skype is. :D -
ja igen, nem voltam elég pontos. Csak akkor áll fel a szőr a hátamon ha játék közben skypeot használnak :D minden másra jó. -
Értem hogy érted, a voice chat, egy gyűjtőfogalom:) Ha még nem tettétek volna, próbáljátok ki a Teamspeak-et vagy Mumble-t, azok direkt játékosoknak készültek, profi hangminőséggel. A Mumble hangminősége pl. verhetetlen. -
Úgy értem hogy lehet játékban egymással beszélni, asszem C betü nyomvatartásával mint egy rádió, illetve Steam chatben is lehet hangal, meg van a skype.
Mi eddig skypot használtuk, azért is, mert ha valamimiatt "viszhangozna" a beszélgetés akkor a skype ezt tudja szürni még steambe nem. Ez olyankor van ha a másik oldalon ki van hangosítva és fel van vive a hangerő. -
Skype-al nincs semmi gond, viszont nem játékra van kitalálva. Arra ott a Teamspeak vagy a Mumble. -
Nem célom a vitatkozás és értem mit mondasz. Egy dolgot tudsz tenni, vársz. Ez most ilyen időszak, el fog múlni, ahogy már sokszor. -
Pont azt írtam, hogy a local jó. A dedikált szerverek többnyire lassúak, lévén alig van európai köztük, illetve ha azok terheltek automatikusan amerikaira csatlakozik.
A skype pedig akár hiszed akár nem, voice chat :) -
könyörgöm csak a spkyot ne. Pár napja akartam pár emberkével paydayezni, és mondták hogy ők bizony skpyeon vannak. Na jól van, letöltöm, de megnyitotta a metros appot (azt hittem nincs fent, de metro akkpént fent volt). 5perc után jelent meg a barátkérelem és csatlakozni a beszélgetéshez sosem sikerült... szóval csak azt ne :D -
2270 órám van a játékban és tapasztalatból mondom hogy officialon mindig 40-50-es pingjeim voltak, ami kiváló, mert bőven zöldben van... 70 fölött sárgul be a sáv de még a sárga jelzésű ping is elmegy, alig érzékelhető a lag.
Nekem majdnem 1500 órám pub meccs volt, de sokszor csak jó játékossal toltam... advanceden senkinek nem ment 80 alá a hp-ja... ez elég jó neked?
Nekem beváltak eddig a public meccsek, nem mondom hogy nem voltak gyengébb játékosok, de volt miből gyógyítani őket mindig, szal gördülékenyen ment.
-
miért "baj" ha local szerveren játszunk? én még csak azon tudtam de miben más ha 3 barát nekiál egy dedikált szerveren játszani?
voice chat miért jobb mint a skype?