5661
-
BAk3R #1093 meg a multicore rendering-et kapcsolja vissza még a játék minden egyes indításkor. -
#1092 Ez szerintem a hűdejó AI Director 2.0-nk köszönhető, ami állítólag képes a npszakok és az időjárás változtatására is... leglábbis júniusban még ezt mondták. -
ZsirosKenyer #1091 érdekes, nem az összes szerveren csinálja, csak néhányon.
úgylátszik config kérdése -
#1090 No wai. -
ZsirosKenyer #1089 Ti is észrevettétek hogy a játék magától állítgatja a difficulty-t??
Nem értettem miért daráljuk le néha olyan simán experten a pályákat. Hát a végén kiderült hogy végig advanced-be volt. Aztán a következő menetben normal-ba rakta vissza a Director, és csak a végén vettük észre :S:S
jó lenne ezt valahogy kikapcsolni :I -
#1088 A lábakat úgyis visszavogják rakni, szerintem csak a boxos verzió miatt szedték ki, 360-on z egyben sem volt lábad...
Egyébként meg 2 és fél hét van hátra. -
Neoncsoves #1087 Nem akartok egy számlálót kirakni bannerba? :D -
BAk3R #1086 a FOV főleg a magnumnál érdekes kicsit. -
#1085 ja ezt már rengetegen írták steam forumon, hogy rakják vissza a lábakat, és legyen állítható FOV -
BAk3R #1084 de csak úgy lenne normális, hogy ha egyszer nincs pisztolyod akkor ne teremjen a semmiből arra az időre amíg a földön vagy :) meg az is zavaró kicsit, hogy nincs testünk. -
#1083 Egyeseknek ez a legnagyobb problémája steam fórumon :DDD -
BAk3R #1082 azt vettem észre, hogy ha mondjuk a másodlagos fegyvered nem pisztoly, hanem valami más és a földre kerülsz, akkor ugyanúgy pisztollyal tudsz lövöldözni amíg fel nem húznak. persze miután felhúztak, továbbra sincs pisztolyod :) -
BAk3R #1081 :D helyre kéne már tenned a lakótársaidat! -
#1080 mennék, ha jó lenne a netem. -
BAk3R #1079 jöjjön már valaki most játszani! -
#1078 12 perces videó a Left 4 Dead 2 Realism módjáról -
#1077 Hát mondjuk megvette a four packot és az egyik kiszemelt a 4 közül mégse kérte... akkor rajta maradhat egy..
Volt aki jelentkezett is, hogy van egy feleslegese, csak neki megvan az Orange Box :/ -
Pio #1076 Mondjuk szerintem nem túl reális, hogy valakinek már megjelenés előtt felesleges példányai legyenek, de persze ki tudja... :) -
#1075 Szerintem annyira nem rossz... ha van egy felesleges példányod így hozzájuthatsz ingyen plusz 2 játékhoz..
Azzal a felesleges példánnyal meg nem tudom mit kezdenél, elküldöd valakinek, de akkor nem kapsz érte +2t :D -
#1074 Csak nem te hirdetted a hivatalos steam fórumon :D -
BAk3R #1073 csak, hogy az még 15-én volt. azóta pedig történt egysmás, pl. a korai demo megjelenése jő bő napot késett, így a többi dátumot is tolták egy nappal. -
#1072 kijaz a hüje? X) -
#1071 Valaki akar cserélni l4d2-t egy hl2:episode1-ra + egy team fortress2-re?:D -
Pio #1070 ITT IS 3-at írtak, de majd meg látjuk, azon az egy napon már semmi nem múlik. :) -
BAk3R #1069 jolvan nekem8 :) csak ne lepődj meg ha esetleg 4-e lesz belőle. -
#1068 Reggel bejött a start preloading ablak, ott 3.a volt kiírva NAGY betükkel... -
BAk3R #1067 http://steamcommunity.com/games/L4D2/events/55327883716489665 -
#1066 hál istennek, komolyan hiányoznának Francis beszólásai XXD -
#1065 A felugró ablakban 3.a volt kiírva, had tudja jobban már az aki kiadja :) -
BAk3R #1064 4-én :) -
#1063 Ha lehet hinni a cikknek akkor a 2-ben is lehet majd Francisékkel nyomulni. :D -
#1062 Köszi! -
#1061 megtaláltam a public demohoz a közvetlen linket.
steam://preload/590/
tölti ... -
#1060 megvan, csak még mindig azt írja, h az előfizetők tölthetik. -
#1059 Még csak preload, 3án lehet játszani vele :)
Warezt meg nem érdemes leszedni, nekem tönkretette a steamet délelött, az elöbb sikerült megcsinálnom, hogy egyáltalán elinduljon.. -
#1058 ja, olyan lehetséges, hogy letölthető steamen, előre. -
#1057 A store-ben keress rá hogy left 4 dead, ott lesz.. -
#1055 nekem felugrott egy ablakban, h előtölthető a public.
csak nem kattintottam rá, steam restart miatt. -
#1054 csak előrendelőknek van, meg max warez.
az ebben a topikban bocsi, de kerülendő :) -
#1053 megtudná vki adni a public demo preload linkjét?