5661
  • tototto
    akkor meg ha hűség akcióról lenne szó miért csak az előrendelők kapják meg, miért nem az összes l4d2 tulaj aki esetleg később veszi meg?
  • Pio
    Hivatalos bejelentés szerint ma este/éjszaka, eseménynaptár szerint holnap este/éjszaka. Sajnos valószínűbb az utóbbi.
  • BAk3R
    azért ez a "kettő majdnem ugyanaz" dolog így a demo után nem teljesen helytálló :)
  • Pio
    Én azért nem hiszem, hogy ez valami gigantikus vevőcsalogató dolog lenne én inkább figyelmességnek érzem, ezt emlegetik más cégek "hűségakció" néven. Nem hiszem, hogy nagy mennyiségű plusz eladást jelentene az adott terméknek, de biztos, hogy javít a valve megítélésén és látják az emberek, hogy a valve megbecsüli a hűséges vásárlóit.
    És amúgy ez egyeléggé bevett szokás más cégeknél: a Blizzardnál lassan már azért is wowos minipet jár, ha náluk mész vécére, ahogy az EA is szinte minden játékához előrendelői/CE bónuszként ad valami apróságot egy másik játékához.
    Szerintem a ló túloldalára akkor esnének át, ha valami olyan dolgot adnának, amitől erősebb leszel a TF2ben, de erről szó sincs.
  • angelslie
    Már rég levan töltve, úgy értettem hogy mikor lehet játszani vele...
  • tototto
    ki mondta hogy dögöljenek meg, szerintem kicsit röhelyes az akció hogy egy másik játékban kapsz bonuszt ha megveszed, annak is több értelme lenne ha most előrendeli az ember akkor a l4d1hez kapsz valami extrát, de a tf2nek nagyobb a tábora, meg ott van sok potenciális vásárló az rpg jellege miatt sokan képesek fizetni is akár hogy legyen egy sapkájuk
    meg aki ez egyet megvette az tudja hogy a kettő majdnem ugyanaz
    de lehet a CSsekkel is bepróbálkoznak és kapnak valami extrát mondjuk egy hétig semmilyen szerver nem dob ki a cheat miatt :)
  • Pio
    Akkor most már én is elvesztettem a fonalat: azért dögöljenek meg, mert most van ilyen vagy azért, mert az elsőnél nem volt? Esetleg mindkettőért? :)
  • tototto
    hát igen kár hogy az első résznél nem volt semmi ilyen akció, jah ott nem volt felháborodás a megjelenés miatt, valahogy bekell tömni az elégedetlenek száját
  • Pio
    Ja, szerintem is dögöljenek meg, hogy egy ilyen ajándékkal kedveskednek azoknak, akik rendszeres vásárlóik... O_o
  • tototto
    lassan eljutunk oda is hogy vegyétek már mert nincs eladás, ha kell leszopjuk a faszotok is csak vegyétek :)
  • Rage47

• BAk3R
    az event szerint a public demo 4-e reggel 8 óra. számolj ezzel a lehetőséggel is.
  • Pio
    A játék demóját.
  • Waczkor
    Mit is?
    Bocs de megint le vagyok maradva asszem:)
  • Pio
    Simán le lehet tölteni, csak kattints .
  • tototto
    már van preload, játszani gondolom majdcsak este 9től lehet
  • angelslie
    Bíztató :)
    Na nembaj, megyek aludni, talán délután mire hazaérek már lehet majd :)
  • Rage47
    valve sem tudja
  • angelslie
    Mikor lehet holnap kezdeni tölteni?:)
  • PunkZoli
    köszi, de én meglepinek gondoltam a játékon belül a haveroknak, ha érted :)

úgy könnyebben leesett volna
  • Hoz_Hun
    Itt van a szövege (angolul):
    Jonathan Coulton - Re: Your Brains lyrics
  • angelslie
    Nem írja ki... nekem bevolt végig kapcsolva a full captions, de nem írta..
  • Hoz_Hun
    Na akkor nyitott kapukat döngetek.
  • Hoz_Hun
    Nem tudom, nem szoktam subtitlét kapcsolni, de ha a szám címére rákeresel a neten, fenn van 1000 helyen. :)
  • angelslie
    Nemrég linkeltem be videón...
    Egyébként én nem értem a Still Alive-ot hogy lehet lejátszani vele... tegnap fél órát vacakoltam vele, egyszer sikerült arra beállítani, de véletlen elnyomtam
  • PunkZoli
    a gépzene szövegét a captions, és subtitle kiíratja legalább?:D
  • Hoz_Hun
    A zenegépes poént nyomtátok már?

Az első mapon a sarki kávézóban van egy zenegép. Indítsátok el és kb a 2. vagy 3. szám, mikor egy srác gitárral énekel. Kezdjétek meghallgatni és kb a 40. másodpercnél mikor a srác azt énekli: "But here's an FYI: you're all gonna die screaming" készüljetek fel!!!
    Amúgy mindig ez van, ha kivárjátok (elég ha egyikőtök), lehet vele szopatni a társakat, hahaha,... különösen experten fasza.

A szám címe egyébként Re: Your Brains by Jonathan Coulton
    A szövege haláli (szó szerint) érdemes meghalgatni, lehet rajta röhögni, szerintem egész jó a zene maga is.
  • ZsirosKenyer
    ezt én is kiszúram.
    hard
  • Krinyo
    Úgy látom a tank mostmár arra dobja a "kavicsot" amerre elmozdulsz/elugrasz, nem megy már a régi "megvárom az utolsó pillanatot és elugrok oldalra" trükk :D
  • angelslie
    :SF?A :
  • Lunki88
    Értem, köszi!
  • morphologu
    Cső mindenkinek. A demo valami időkorlátozás van rajta. Tegnap még ment rendesen máma már játék betöltésnél simán kilép? De nagyon ott van a game. A gitár marha jó Bár az elég idegesítő mikor a társaim lefagynak rajtam meg Jockey lovagol a fejemen. De nagyon ott van a gém.
  • SötétBarom
  • Rage47
  • BAk3R
    tettem be szavazást a L4D1 topikba, lehet szavazni.
    ide is berakom amint lesz hozzá jogom.
  • woy
    nekem dobozos verzióm lesz én azt szeretem
  • Frank99
    megrendeltem és lőn:

müxik a demo!

maradjatok otthon egy hétvégén, és akkor lesz eredeti csocsótok.....
  • bertino
    ennyi.
  • BAk3R
    nincs bizony, de a L4D1 topikban van egy offtopic link, ahol szerintem nyugodtan kérdezhetsz a L4D2-t érintő warez dolgokról. lényeg, hogy nincs külön offtopic, az első offtopicjában fut a 2 is.
  • woy
    nincs is l4d2 off topic