5661
-
#1133 Nem panaszkodok, egyszerüen leírtam hogy jó a demo ezektöl függetlenül.. -
BAk3R #1132 ezzel inkább az off topicban panaszkodj ha nem gond! -
#1131 Hmm egész jó a demo csak lefagy és csak úgy kilép amint bementem az elsö safehouseba... Meg ha gitárral vagy machetevel ütök :/ -
BAk3R #1130 4-es csomagot csak steam-en keresztül tudsz intézni, mint minden előrendelést. steam-en keresztüli vásárlás esetén nincs doboz. -
Neoncsoves #1129 mindenképp a közösség döntsön. szerintem össze lehetne vonni a 2 topikot... -
#1128 szerintem kizárt, de ki tudja. -
#1127 Ezt a 4es csomagot, amit említett itt valaki, csak steamen keresztül lehet megrendelni? Úgy értem a sima "dobozos" változatot nem lehet? -
#1126 igen az a bele, és az a jó amikor elkezd folyni belőle és közben rohangál :D -
#1125 Left 4 Dead 2 életképek:
fincsííí
az a bele lenne?!
-
PunkZoli #1124 de simán elférne egy topikban az elsőről való kérdezés, max odaírja, hogy az első részről van szó, és ezzel, hogy 2 topik van sem szabdaljuk ketté a közösséget vagy mi...
hanem inkább összehúzná, mert ha látják, olvassák mi van a 2ről akkor megjön a kedvük hozzá
na meg lesz még 3, 4, 5 rész is tuti, és akkor csak a felesleges havi egy kommentek lesznek a korábbi részek topikjaiban
szavazni kéne, ilyen szavazógéppel a banner alatt
1. topikösszevonás, egy L4D topik az összes résznek(L4D1 topik, átköltözünk)
2. minden résznek új topik
3. minden résznek új topik, a kettőnek neoncsöves házigazda :D
-
#1123 gáz vagy sem, jelenleg ez van. -
#1122 Az azért elég gáz, hogy ha felveszel pl. egy gitárt a pisztoly helyett, majd leütnek, pisztollyal lövöldözöd a zombikat... -
#1121 szal akkor ido korlatos, azert ki probalom. Amugy mar toltheto, en is szedem le.
koszi a valaszt -
BAk3R #1120 a public demo az 3-án (szerintem 4-én) fog megjelenni és a megjelenésig játszhatsz vele, ami 17 vagy 18-a. és már tölthető előzetesen tudtommal. -
BAk3R #1119 azt kétlem, hogy az 1. részről nem fognak beszélni, de tény, hogy sokkal kevesebbet. biztos lesznek a jövőben is olyanok akiknek csak az 1. rész lesz meg, talán még olyanok is akadnak akik most vagy később veszik meg az első részt. szóval visszatérve, azt a keveset meg itt is megkérdezhetik, szerintem a legtöbbünk az első részből jött a másodikra, nem a kettővel kezdte, úgyhogy biztos tudunk majd segíteni. szóval ha senkinek nincs kifogása akkor lehet, hogy lehetne töröltetni a másik topicot. az off topicban is megy mindkettőről a duma, nem csináltak külön off-ot a 2-nek még. -
#1118 sziasztok en mint kivul allo kerdeznek.
a l4d2 demot lehet most elozetessen tolteni, azt mikortol lehet jatszani? es a demo az meddig marad meg? ido korlatos vagy orok mint a hl2demo? -
#1117 Osztom a véleményt. Már az elején is mondtam, hogy hülyeség 2 külön topic. -
#1116 De nekem mindig angol -.- -
PunkZoli #1115 szerintem meg zárassuk be ezt a topikot, és/vagy vonjuk össze az 1 el:D
minek má 2 topik ide, az elsőről tuti nem fog senki beszélni már, ha meg igen, elfér egy topikban -
#1114 magyarra is leforditották -
#1113 A Steam mindig angol :D -
#1112 Steamet állítsd angolra és jó lesz -
#1111 A hangot hogy tudom oroszról átállítani angolra?:S
Felirat angol, csak a duma nem :/ -
Pio #1110 Azt beteszik a modok, ha írsz forráskódot nekik. Na persze van, amikor beletelik pár napba és nem lehet próbálgatni, hogy jól néz-e ki, szóval valóban jobb, ha van valaki, aki rendszeresen foglalkozni tud a topikkal... :) -
Neoncsoves #1109 Hát de ki lehetne írni dolgokat a banner alá. Pl. most egy számláló minden vágyam :D
De szerintem BAk3R legyen, neki van tapasztalata :) -
BAk3R #1108 nekem mindegy, ha szeretnétek akkor rendben. de nem hinném, hogy nagyon szükséges itt a moderálás. rendes emberek járnak ide :) -
#1107 Teee?????! -
Neoncsoves #1106 Én elvállalom ha úgy gondoljátok, hogy én alkalmas lennék rá. -
Neoncsoves #1105 mama2 nincs köztünk :( -
Pio #1104 Ha Ő se vállalja, akkor pedig kérjük meg mama2-t! ;-) -
#1103 /me-nek tök8. -
#1102 ha nem fogadja el BAk3R akkor sztem lehetne Neoncsoves -
Neoncsoves #1101 Lassan kéne házigazda. Szerintem tartsunk szavazást, vagy legyen ugyanaz a HG aki az 1 topikjában. -
PunkZoli #1100 akkor hard rain mappon is lehet majd napsütés?:D nice -
#1099 -
#1098 Tudom hogy működik a Hard Rain kampány, nem véletlenül lesz az a kedvencem ;)
A director engem viszont annyira nem tud meglepni, sokat játszom a demóval, és mellette az l4d1-el is, és nem tapsztalok akkora változást... -
ZsirosKenyer #1097 csak a Hard Rain kampányban fog változni. Néha szemerkél az eső, néha monszun és nem látsz semmit. -
BAk3R #1096 te meg fogadj el, tegnap küldtem invitet! -
#1095 Nagyon jó a director. A második mapot kb 50x toltam már, és még mindig meg tud lepni helyenként. Nem rossz teljesítmény. -
BAk3R #1094 nem inkább arra van, hogy a hordák minél jobban meg tudjanak lepni, illetve sose tudd, hogy most honnan is fognak tamadni? az időjárás egy map alatt kétlem, hogy változni fog.