Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos vagyok benne, hogy a HL-al is tökölnek... nem hinném, hogy az egész valve pont ezen dolgozik. Hiszen egy ilyen cuccot egyszerûbb legyártani, mint egy történetorientált fps-t
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Most nem azért, de kinek jó, ha adnak egy közönségnek szánt agyatlan hent fps-t, amibe se mesterséges intelligencia nem kell, csak kattingatás? A Valve már megszedte magát, de adja ki ez is az only multi játékokat, nulla történettel(na jó, ovodás egyszerûségû sztorival)
HL-al tökölni kellene, ehhez meg csak összedobnak 5 új pályát, meg 4 szereplõt lemodelleznek....szánalmas...
# A lõfegyverek mellett olyan extrákkal is öldökölhetünk, mint a fejlesze, a serpenyõ, a baseball ütõ, vagy épp a láncfûrész.
# Az elõdben már megismert auto-rendezõ továbbfejlõdik, képes lesz az idõjárást, az effekteket, az élõholtak helyzetet és támadási stratégiáját, de még egy picit a helyszínt is megváltoztatni.
# Új helyszínek, boss zombik, tárgyak és fegyverek.
# Új pályák mind a kampány, mind a Versus, mind a túlélõ módhoz.
ezt az újabbozást nyilván az elsõ részhez értik, hát még szép, hogy nem az elsõ kampányaival dobják piacra..de azért ez így akkor is karcsú 2. résznek.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hát ennek a játéknak semmi értelme, h 2. része is legyen. Melyik hülye képzelte ez ezt így?????
BTW: Már a megjelenés óta játszom.
Jó, oké, hogy vannak benne újítások, de ez még kevés egy új játékhoz. Adják ki inkább egy kiegészítõként 5 ezer forintért azoknak, akiknek meg van az alap. Vagy ha mindenképp ki akarják teljesbe, akkor még egy évet várjanak már, nehogy megint 4 Campain legyen össz-vissz.
Mellesleg nem csodálkozom, hogy jön a folytatás, mert a L4D igencsak ott volt az eladási toplistán CSAK a dobozos verzióval! És a Steamen eladott példányok számáról fogalmunk sincs.
Szerintem meg fogom venni, de csak akkor ha adnak ki rá valami jó kis szaftos akciót Steamen, addig meg el leszek a többi õsszel kijövõ játékkal. Pl a Modern Warfare 2
Az operációs rendszeren is túl...
wut
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Olyan játék ami elsõre nem biztos hogy bejön, de minél többet játszol vele, annál jobban meg fog tetszeni. (bár ez lehet csak nálam van így :-) )
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Why so serious?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Why so serious?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
# A lõfegyverek mellett olyan extrákkal is öldökölhetünk, mint a fejlesze, a serpenyõ, a baseball ütõ, vagy épp a láncfûrész.
# Az elõdben már megismert auto-rendezõ továbbfejlõdik, képes lesz az idõjárást, az effekteket, az élõholtak helyzetet és támadási stratégiáját, de még egy picit a helyszínt is megváltoztatni.
# Új helyszínek, boss zombik, tárgyak és fegyverek.
# Új pályák mind a kampány, mind a Versus, mind a túlélõ módhoz.
Örülök, hogy az 1-et csak demoban próbáltam és nem vettem meg.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de valami történetet is kénne hozzá gyártani.
jó,tudom hogy coop-ra van kihegyezve ,de azért egy kis történet elférne.
\"Errõl van szó!\"
ha esetleg már létezik ilyen topic (bár néztem fórumkeresõben), akkor megsemmisítõbe vele..
Kumiho #2179