5661
  • angelslie
    Nem panaszkodok, egyszerüen leírtam hogy jó a demo ezektöl függetlenül..
  • BAk3R
    ezzel inkább az off topicban panaszkodj ha nem gond!
  • angelslie
    Hmm egész jó a demo csak lefagy és csak úgy kilép amint bementem az elsö safehouseba... Meg ha gitárral vagy machetevel ütök :/
  • BAk3R
    4-es csomagot csak steam-en keresztül tudsz intézni, mint minden előrendelést. steam-en keresztüli vásárlás esetén nincs doboz.
  • Neoncsoves
    mindenképp a közösség döntsön. szerintem össze lehetne vonni a 2 topikot...
  • bertino
    szerintem kizárt, de ki tudja.
  • Lunki88
    Ezt a 4es csomagot, amit említett itt valaki, csak steamen keresztül lehet megrendelni? Úgy értem a sima "dobozos" változatot nem lehet?
  • Krinyo
    igen az a bele, és az a jó amikor elkezd folyni belőle és közben rohangál :D
  • zzeN
    Left 4 Dead 2 életképek:

fincsííí

az a bele lenne?!
  • PunkZoli
    de simán elférne egy topikban az elsőről való kérdezés, max odaírja, hogy az első részről van szó, és ezzel, hogy 2 topik van sem szabdaljuk ketté a közösséget vagy mi...
    hanem inkább összehúzná, mert ha látják, olvassák mi van a 2ről akkor megjön a kedvük hozzá

na meg lesz még 3, 4, 5 rész is tuti, és akkor csak a felesleges havi egy kommentek lesznek a korábbi részek topikjaiban

szavazni kéne, ilyen szavazógéppel a banner alatt
    1. topikösszevonás, egy L4D topik az összes résznek(L4D1 topik, átköltözünk)
    2. minden résznek új topik
    3. minden résznek új topik, a kettőnek neoncsöves házigazda :D
  • bertino
    gáz vagy sem, jelenleg ez van.
  • XeeN
    Az azért elég gáz, hogy ha felveszel pl. egy gitárt a pisztoly helyett, majd leütnek, pisztollyal lövöldözöd a zombikat...
  • Daell Drow
    szal akkor ido korlatos, azert ki probalom. Amugy mar toltheto, en is szedem le.
    koszi a valaszt
  • BAk3R
    a public demo az 3-án (szerintem 4-én) fog megjelenni és a megjelenésig játszhatsz vele, ami 17 vagy 18-a. és már tölthető előzetesen tudtommal.
  • BAk3R
    azt kétlem, hogy az 1. részről nem fognak beszélni, de tény, hogy sokkal kevesebbet. biztos lesznek a jövőben is olyanok akiknek csak az 1. rész lesz meg, talán még olyanok is akadnak akik most vagy később veszik meg az első részt. szóval visszatérve, azt a keveset meg itt is megkérdezhetik, szerintem a legtöbbünk az első részből jött a másodikra, nem a kettővel kezdte, úgyhogy biztos tudunk majd segíteni. szóval ha senkinek nincs kifogása akkor lehet, hogy lehetne töröltetni a másik topicot. az off topicban is megy mindkettőről a duma, nem csináltak külön off-ot a 2-nek még.
  • Daell Drow
    sziasztok en mint kivul allo kerdeznek.
    a l4d2 demot lehet most elozetessen tolteni, azt mikortol lehet jatszani? es a demo az meddig marad meg? ido korlatos vagy orok mint a hl2demo?
  • Blacksheep333
    Osztom a véleményt. Már az elején is mondtam, hogy hülyeség 2 külön topic.
  • angelslie
    De nekem mindig angol -.-
  • PunkZoli
    szerintem meg zárassuk be ezt a topikot, és/vagy vonjuk össze az 1 el:D

minek má 2 topik ide, az elsőről tuti nem fog senki beszélni már, ha meg igen, elfér egy topikban
  • Rage47
    magyarra is leforditották
  • angelslie
    A Steam mindig angol :D
  • Rage47
    Steamet állítsd angolra és jó lesz
  • angelslie
    A hangot hogy tudom oroszról átállítani angolra?:S
    Felirat angol, csak a duma nem :/
  • Pio
    Azt beteszik a modok, ha írsz forráskódot nekik. Na persze van, amikor beletelik pár napba és nem lehet próbálgatni, hogy jól néz-e ki, szóval valóban jobb, ha van valaki, aki rendszeresen foglalkozni tud a topikkal... :)
  • Neoncsoves
    Hát de ki lehetne írni dolgokat a banner alá. Pl. most egy számláló minden vágyam :D

De szerintem BAk3R legyen, neki van tapasztalata :)
  • BAk3R
    nekem mindegy, ha szeretnétek akkor rendben. de nem hinném, hogy nagyon szükséges itt a moderálás. rendes emberek járnak ide :)
  • angelslie
    Teee?????!
  • Neoncsoves
    Én elvállalom ha úgy gondoljátok, hogy én alkalmas lennék rá.
  • Neoncsoves
    mama2 nincs köztünk :(
  • Pio
    Ha Ő se vállalja, akkor pedig kérjük meg mama2-t! ;-)
  • bertino
    /me-nek tök8.
  • Rage47
    ha nem fogadja el BAk3R akkor sztem lehetne Neoncsoves
  • Neoncsoves
    Lassan kéne házigazda. Szerintem tartsunk szavazást, vagy legyen ugyanaz a HG aki az 1 topikjában.
  • PunkZoli
    akkor hard rain mappon is lehet majd napsütés?:D nice
  • SötétBarom
  • HF
    Tudom hogy működik a Hard Rain kampány, nem véletlenül lesz az a kedvencem ;)
    A director engem viszont annyira nem tud meglepni, sokat játszom a demóval, és mellette az l4d1-el is, és nem tapsztalok akkora változást...
  • ZsirosKenyer
    csak a Hard Rain kampányban fog változni. Néha szemerkél az eső, néha monszun és nem látsz semmit.
  • BAk3R
    te meg fogadj el, tegnap küldtem invitet!
  • SötétBarom
    Nagyon jó a director. A második mapot kb 50x toltam már, és még mindig meg tud lepni helyenként. Nem rossz teljesítmény.
  • BAk3R
    nem inkább arra van, hogy a hordák minél jobban meg tudjanak lepni, illetve sose tudd, hogy most honnan is fognak tamadni? az időjárás egy map alatt kétlem, hogy változni fog.