5661
  • tototto
    ezt most komolyan kérdezed?
    hogy lehet ezt összehasonlitani? :D
  • Neoncsoves
    mert? CoDok is ugyanannyiban fejlődnek mint az L4D... Új fegyó, új szereplő, új sztori, új mapok, javított grafika, fizika, stb. namost akkor hol itt a probléma?
  • Prince23
    Ezzel vitatkoznék...
  • Rage47
    ajaj, most rádvetődik a fél ország ezért:D
  • Neoncsoves
    Tényleg, akik rinyálnak MÉG MINDIG L4D2 miatt, hogy nem éri meg teljesárú folytatásnak... Na. Nézzék meg az új CoD részt. Ugyanaz az egész játék, csak más fegyverek, sztori, karakterek. HOPPÁ... omg!
  • ZsirosKenyer
    Kérj egy sz.ig. scan-t attól, aki a pénzt szedi, majd küldj magadról egy fake képet amin egy random kigyúrt csávó van, ezek után szerintem nem mer átb*szni :)
  • Pio
    Pedig 7k huf szerintem simán annyi pénz, hogy megérje érte személyazonosságot és országot váltani, csak hogy ne kaphassanak el. :)
  • ZsirosKenyer
    én csak azért várom a public demo-t mert már mindenki kezdi unni ezt a 2 pályát és egyre jobban panganak a szerverek. Most legalább lesz megint élet -.-
  • MrAndree
    Na ne viccelj. Akikkel vettem azok közül csak az egyiküket ismerem régebb óta, őt se személyesen, a másik kettőt Steamen ismertem meg úgy 3 hónapja, mégis simán mertem az egyiküknek pénzt utalni, és képzeld nem is lépett meg vele, hanem megvette a cuccot és küldte is azonnal. Szóval nem olyan nehéz az a four pack vétel, 7000ért meg nem is drága.
  • ZsirosKenyer
    szerintem amikor csúszott 1 nappal az előrendelőknek szánt demo, akkor a public demo is el lett tolva 1 nappal, ahogy a full is.
    Tehát holnap várható.
  • Neoncsoves
    event az holnapra van kiírva
  • Rage47
    én direkt a klánomon kivüli emberekkel(2 szinte idegen) vettem meg a 4packot. na?:D
  • Grass
    De elvileg ma jön. Én mondjuk még csak most pre-loadolom
  • R3TR0
    nm szeretnék visszaolvasni de nm ugy volt hogy ma lesz demo?
  • Neoncsoves
    én itt szereztem 4es pakkból 1 db L4D2-t. utaltam, meglett a játék másnap (amikor odaért a pénz).

12ezret 1 évre előre nem kell szarni. én se vagyok pénzes, de tudom, hogy lesz jó játék évvégéig és legfeljebb havonta félrerakok 1000 Ft-ot, évvégére az már 12ezer, szülők is beszállnak meg nagyszülők mert "karácsony" és ott van majd 20ezred... abból ha nagyon akarod megveszed a játékot. márha érdekel persze... sokan vannak akik még 10 euroért se vennék meg, csak jártatják a szájukat. vannak olyanok akik még 3 eurot se adnának ki érte, mert ott a warez akkor minek origi...
  • Krinyo
    épp ebben a topikban álltak össze páran hogy vegyenek 4es pakkot
  • tototto
    4es pack csak azoknak jók akik klánoznak szal az emberek többsége kiesik, idegeneknek meg nem szivesen küld szerintem senki pénzt hogy talán nem basz át és baszik küldeni bármilyen játékot csak zsebre vágja a pénzt :)
  • angelslie
    Nem mindenki van olyan jó helyzetben, hogy csak úgy szarja a pénzt..
  • Neoncsoves
    ha nem akarod nem veszed meg... ne mond hogy karácsonyra olyan kurva sok a 12ezer! Sőt, előrendelésben 9ezer. 4packban meg fejenként 7 ezer...
  • Blacksheep333
    imho, ha 8 ezer forint lenne akkor se vennétek meg a játékot, csak kifogásokat kerestek miért warezoltok.
  • Prince of Máté
    Azért az a 9-10 ezer is inkább közelebb áll a 11 ezerhez.
    Ha mondjuk 8 ezer lenne a játék, és 4 ezer azoknak, akiknek megvan az első része, akkor azt mondanám, hogy 100%-osan megéri.
  • BAk3R
    OFFTOPIK!!
  • Krinyo
    Hova ugorjon az eladás?

Steam eladások 10/11-10/17:

1. Left 4 Dead 2
    2. Borderlands
    3. Dragon Age: Origins
    4. Dragon Age: Origins Deluxe Edition
    5. Operation Flashpoint: Dragon Rising
    6. Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition
    7. Aion
    8. Warhammer 40,000: Dawn of War II
    9. Saints Row 2
    10. Cities XL Limited Edition
    11. Left 4 Dead
    12. Counter-Strike: Source
  • Neoncsoves
    Persze azok is 50% akcióval kapják akik 3ezerért vették a játékot? LÓFASZT! Azok kapják a teljes ár feléért, akik 12ezrekért vették meg a játékot... 3-4 ezer nem akkora érvágás szerintem senkinek. Nekem amikor volt pénzem, elbuliztam 1 hétvége alatt... Egyébként is, 4es csoportokba kell megvenni és úgy megéri. fejenként csak 7ezer. Előrendelésben mondjuk még mindig csak 9-10ezer... mégis kevesebb mint 12ezer. (STEAMen)
  • angelslie
    Szerintem simán megérné úgy is hogy minden l4d tulajnak, biztos hogy megugranának az eladások :)
    De a te ötleted se rossz, én megjelenés elött egy nappal vettem boltban :D
  • Neoncsoves
    ez a féláras cucc jó lenne, de csak akkor ha azoknak lenne 50% akció akik megjelenéskor vagy még 2008ban vették meg az L4D-t 12ezrekért...
  • angelslie
    Amíg ilyen sokba kerül én se fogom megvenni, abban egyetértek.
  • Zsolti1124
    Csá
    Az lenne a kérdésem hogy nekem van steamem és mikor rámennék hogy neten játszak azt írja hogy connection lost:(
  • tototto
    jó csak nem ezt szokta meg az ember a valvetől, ha jövőre jön a 3. rész akkor is igy fogod gondolni?
    amugymeg lehet van benne ujdonság de a játék fele akárhogy is nézem az első rész, ha csinálnának egy olyan akciót hogy az első rész tulajai fél áron előrendelhetik a 2. részt vagy ha 3-4000 lenne az ára mint egy dlcnek vagy kiegészitőnek még elis lehetne viselni, de ezzel félek ketté szedik a communityt mert az emberek fele nem hiszem hogy megfogja venni az uj részt
    na jo biztos egyedül vagyok a véleményemmel szal befejeztem
  • angelslie
    Szerintem meg nem éri meg, max ha feleáron lesz majd..
  • Neoncsoves
    tototto, hiába lovagolsz ezen... igenis megéri az L4D2 a pénzét. Én se akartam megvenni, de az egyre újabb és jobb videók, na meg a demo megmutatta, hogy felér egy teljes árú játékkal. A koncepció lényegében ugyanaz. Fertőzöttek, 4 túlélő, blabla. De most mi a baj ezzel? Franchise... Ennyi erővel lehetne fikázni a FIFA-t is, hogy miért fociznak benne még a mittudomén hányadik rész után is ...
  • BAk3R
    de meg lehetett volna biztos oldani, de így alakult. azt is mondhatjuk, hogy kibasztak velünk. ezt a kört már mindenki lefutotta, fölösleges megint elkezdenie valakinek. lenyeltük a dolgot, mert az l4d egy kurva nagy királyság, ennyi.
  • Pio
    Mától, esetleg holnaptól demózhatsz és utána is előrendelheted. Nem zsákbamacskára jár a sapka.

Amúgy meg ne lovagolj a "hűség" szó jelentésén, mert nem a valve kampányolja ilyen néven, csak én hoztam fel példának, hátha így jobban sikerül megérteni, de látom, hogy hiba volt... :)
  • angelslie
    Abba is gondolj bele, hogy egy sapka miatt ki fogja elörendelni?:)
    Aki elörendeli az nem az miatt fogja...
  • tototto
    igen aki előrendeli magyarán befizet egy zsákba macskára :)
    (who pre-purchase Left 4 Dead 2)
  • Krinyo
    Tényleg huszadszor is ezen akarsz pörögni? Már teljesen mind1
  • tototto
    mert a hűség azt jelenti hogy megjelenés előtt már előrendeled a steamen a játékot? és aki a boltban veszi meg minden játékát az már nem hűséges nekik, nekik már nem jár?
  • angelslie
    Az is megkapja aki most fogja még csak megvenni...
  • tototto
    igaz még nem játszottam a 2 demojával de a budapest game shown kint volt a demo és abból ami nekem lejött meg a videókból, nem egy külön játék ez, inkább egy feltupirozott első rész
    ott volt például az ut3 is amihez kijött a titan pack a 2.0ás patch mellett, több uj játékmód, uj jármű, rengeteg uj pálya, és midnez ingyen, nem tudom ha a tf2höz kilehet adni ingyen a class updateket amikkel szinte egy uj játékot kapunk ha az egészet nézzük, itt miértnem lehetett volna megoldani? mókusvakítás, meg pénzlehúzás ennyi a l4d2 szerintem
  • Krinyo
    A válasz benne van a kérdésedben...azért mert előrendelték