Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

terribad
vagy a tf2 updatek is fizetõsek lesznek ezután 😊

bloody fucking murder

Prince23
Úgy is kiadják, nem értem a lázongást, max elhónapolják áprilisra, de úgy is jönni fog a l4d 2, sztem

werkfilm

werkfilm
köcsög oroszok d:

werkfilm

Narxxis
Azért írtam is, hogy másra nem látok esélyt. Mocskos Valve.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

terribad
Egy achievement egy 1.5 éves játék frissítésében azért nem egy kategória egy bejelentett több millió dolláros projecttel (karácsonyi elõtti tv/utcai reklámok már le vannak foglalva ilyentájt), ezt nem lehet csak úgy lefújni.
Ráadásul konzolon nem tudod megcsinálni a kedvezményt, akkor õk is elkezdenének háborogni, pedig eddig csak a csórópcs arcok sírása hallatszik, ami még elviselhetõ nekik, már nem innen jön az eladások java.

bloody fucking murder

Narxxis
TF2-nél már meghátrált a Valve, szerintem itt is létrejöhet egy kompromisszumos megoldás, pl. akinek megvan L4D az 50% kedvezménnyel veheti meg a másodikat. Még így is rablás, de másra nem látok esélyt.

terribad
nah
inkább elteszek rá mostantól minden hónapban 2000ftot, csak csinálják, legyen vmi új 😊

bloody fucking murder

Jaka923
Légyszi mindenki írja alá ezt!

Narxxis
Igen! 😄

Valve válasza:

Dear Louis

I'm Francis. I hate letters. I hate arrogant people. I hate pretentious boyz. I hate you and i hate all of you requests.

Thanks for understanding,

Francis

<#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Prince23
Az New Orleans miatt, jazz, stb

Prince23
Ennyire ellene vagytok a második résznek? 😄

Rage47
fura zenék vannak a 2-ben...:S mikor megszólal a hegedû..:S
Narxxis
XDDDD

Rage47
ezt gondolom kapásból törölték😄
jackcsabi
Gondoltam küldök egy kis levelet a valvenek <#zavart1>

Feladó: Heffi <*******@citromail.hu>
Címzett: VALVe <[email protected]>
Tárgy: We need more weapons, maps and helpful people to fight the zombie hordes! Please Help!
Fontosság: Sürgõs levél

Hi Valve, I'm Louis.
Do you remember me? I'm from the first L4D. Yes? Remember me?
So, i want to say i don't like that you are doing with L4D2!
Please, give us L4D2 for free as a DLC, we don't have any money, coz we are at the bottom of the zombie invasion!!!
I want MY PEEELSS BAACK!!! Please HELP!

Thanks for understanding, Louis.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Rage47
Ejha, nem gondoltam, hogy ennyien leszünk😄
helyes, gyûljünk csak.

jackcsabi
Én is bentvagyok 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Narxxis
Csatlakoztam.

a boycott l4d 2 group-nak már több, mint 8000 tagja van..

Prince23
<#taps>

MR ME
az biztos 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

😄

s0n1c
Serpenyõvel agyonverni a tankot, az az igazi expert!
Az lehet. Poénnak tényleg jó lesz, két nappal a megjelenés után tele lesz a youtube olyan videókkal ahol négyen serpenyõvel osztják a zombikat. 😊 De normális játék esetén mindenki maradni fog a fegyvereknél.

Why so serious?

az lehet, de war idején, vagy ha experten szeretnéd teljesíteni majd a pályát, biztos nem serpenyõvel fogsz menni.

MR ME
láncfûrésszel jobb lesz -.-
am zoey helyett tényleg egy rondaság van, pedig jó segge volt az egyben 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

s0n1c
Pedig nagy móka lesz beqrva serpenyõvel osztani a zombikat!
kétlem, sztem már nem fognak visszaállni. de még megadlc-nek sem nevezném, most komolyan, mi újdonság van az egészben? hót gagyi karakterek, pl szegény zoey helyett mi van már? napfényes pályák amit egyszerûen nem tudok feldolgozni, hogy most wtf? serpenyõt meg ilyeneket úgyxse használ senki majd, áh nem is idegelem magam ezen. csak az sdk-t fejezzék be és elleszek én az elsõ résszel.

Prince23
Lehet bejelentik majd év végén, hogy mégsem lesz teljes rész, hanem egy MEGADLC lesz, amit 10 euróért letölthetsz😄

l4d 2 steam fórumon is elég erõteljes a felháborodás továbbra is..valve-t nem nagyon izgatja ez az egész úgy tûnik

s0n1c
sörét nem válogat
Vagy csak tudni kell célozni...

Why so serious?

terribad
lesz olyan pályarész ahol mindent riasztós autók meg hasonlók vesznek körül és muszáj lesz használni õket, ha nem tartod alapból szórakoztatónak 😛

bloody fucking murder

Azért ezekbõl a videókból is kiderült, hogy a közelharci fegyverek bevezetése nagyon értelmetlen ötlet volt.

Why so serious?

itt is fojtatódik az videóözön

terribad
http://www.gametrailers.com/game/left-4-dead-2/11391
4 új video, végre nem konzolos szerencsétlenkedés

bloody fucking murder

Rage47
ha vki nem vágja az angolt
link
Interjú
Azért ezt érdemes elolvasni.

Why so serious?

Rage47
én megláttam képeken és elõrendeltem anno😄
böröczk
cam footage

elég ratyi a minõség, de a lényeg megvan

Kumiho #2179

A Doom 3 óta nem aprítottam láncfûrésszel zombikat. 😊

Why so serious?

böröczk
láncfûrészt szerintem elõszeretettel fogják alkalmazni, nekem tetszenek a nappali pályák, végre : D

Kumiho #2179

jackcsabi
Ez nem így megy, hogy megszokja az ember. Egyböl bejött tf2 mikor elkezdtem játszani vele 😊 Persze nem mindenki szeretheti ugyan azt.

Prince23
Én máshogy vélem😊 Lehet te azért vagy így vele, mert biztos áll mögötted vagy 25 óra játékidõ, és megszoktad.

jackcsabi
Nekem személy szerint tf2 sokkal jobban bejön, amúgy meg nem hasonlítható össze a két játék.

Prince23
Persze, én a stílusra értettem mindent... jóhogy szebb lesz l4d 2, mint a tf2.