5661
-
#1253 Na most meg mi van már?:SS
Újratelepítettem 0%ról a demot, erre megint "This game is unavaiable. Try again at another time."
Közben más friendem meg már rég játszik vele.. -
#1252 -
#1251 Jópofa egy ideig, csak baromi hamar megunható ez a "tower deff" stílus. Jönnek a hullámok és lövöd a zombikat, a végén már egy sarokban áll minden player. Csúnya graf, csúnya modellek, 0 fizika, nincs versus, unalmas. -
#1250 hogyne... -
ZsirosKenyer #1249 :DDDDDD -
#1248 Hát azért nem nagyon lehet összehasonlítani... -
#1247 OFF
KillingFloor
ON -
ZsirosKenyer #1246 szerintem azért kezdődik minden kampány első 2 pályája naplementekor, mert a végére be fog sötétedni. (ahogy a videókon láttam)
Egyébként engem feldob az idilli napfényes csodaszép kisváros látványa.
Az első rész sötét alagútjaiból, gusztustalan csatornáiból kezdett szarkedvem lenni :) -
Hoz_Hun #1245 Én előrendeltem, szóval nálam a kocka el van vetve, de a véleményem az, hogy sok újítás van benne és szórakoztató, rengeteg negatívumot is találtam. Ilyen az atmoszféra, ami számomra abszolút nem hozza az első rész sötét kilátástalanságát. Lehet a nappali időszak teszi. A négy fős csapat MESSZE elmarad az első rész színes egyéniségeitől, de ez az én egyéni véleményem. Az egyetlen értékelhető karakternek Nick-et tartom, Rochelle még elmegy (meg se közelíti az elsőre is szimpatikus Zoey-t), de a többi... pfff. Sajnáltam, hogy a witchek agróját ennyire levették. Tulajdon képen, ha nem lövöd/ütöd meg őket, akár sétálhatsz vagy rohangálhatsz mellette. Az új infektedek amolyan okésak, versusnál elválik milyenek. A lőfegyverek változatosak (főleg az AK nagyon jó), a közelharci fegyók meg jópofák, néhol egész használhatók és még nem láttunk mindent.
Összességében szerintem jól fogok vele szórakozni, pláne ha elég hosszú és változatos pályákat adnak mellé. -
Pio #1244 Miért ne kezdenék el unni az emberek? Az ételt megeszed, kikakilod, mégis megveszed. A ruhát kinövöd, elkoptatod, mégis megveszed. A telefonon minden egyes beszélgetés külön pénzbe kerül mégis beszélgetsz rajta.
Ha minden pénzért kapható dolog örök időkre szólna, akkor nem kéne egész életeden át pénzt gyűjtened... :) -
#1243 Szerintem ezt nem te fogod eldönteni :) -
#1242 Persze, hogy sokkal jobb mint az egy, mivel sokkal több dolog van benne. De ez nem elég nekem ahhoz, hogy ilyen drágán megvegyem. Eleinte az 1 demojával is nagyon jól ellehetett játszani, aztán a teljeset meg szépen lassan elkezdték unni az emberek... ezzel is így lesz egy idö után... -
ZsirosKenyer #1241 Érdemes lenne feldolgoznotok a lelki traumát amit az okoz, hogy kiadják a második részt, és inkább arra gondolni, hogy azért a 6 mozijegynyi pénzért 8760 órát tudtatok játszani az első részzel. Ráadásul most mindössze 7000 Ft-ért újabb 1évet (vagy többet) nyomulhatnátok a 2-vel.
Ha ez nem megy, akkor tényleg jobb ha törlitek a demot, és mentek más topicba, mert ez a rinya már kicsit unalmas. -
#1240 Van hasonló játék? Melyik? NEED. -
#1239 Nem kötelező mindent megvenni :DD
Amúgy az egy ehhez képest lófütty :DD Ezen a két kis szar pályán nyomtam már vagy 10 órát, de még mindig nem untam meg eléggé.
Akinek nincs rá pénze nem veszi meg, paff. Kutyát sem érdekli a kelet-európai nyomorhiszti. Még meg se jelent, de már top. Ez van. Nem itt lakik a célközönség :D -
#1238 engem sem fogott meg, szerencsére van más hasonló játék. -
#1237 Hát istenigazából ez belefért volna egy szép DLC csomagba... az alapok úgy is adottak... -
#1236 Ja csak van aki 12 ezerét vette meg az 1-et, az most nem szívesen ad ki érte megint annyit. Kitudja.. lehet jövöre jön a 3.. -
ZsirosKenyer #1235 igazából hiába mondjátok hogy ugyanaz mint az 1.
Ezerszer jobb benne minden. Jobb AI, több zombi, szebb graf, élethűbb csonkítás, több weapon, melee, játékmód stb stb. Minden benne van ami az 1-ből hiányzott. Megéri a pénzét.
Szerintem az első rész = Left4dead 0.5 Beta
a második rész = FULL left4dead -
#1234 Kipróbáltam a demót, és ezek alapján azt mondom, hogy nem éri meg beruházni rá...
bár ki tudja... lehet versusba jobb, főleg az új zombik miatt -
#1233 Na remek... nem akart elindulni, hát ellenöriztem a cachet és talált 7 fájlt amivel valami baj van.. most tölthetem le újra a demot :S -
#1232 Szerencsére nem azt mondta :D Akkor fekhetnék az ágyban egész nap -.- -
#1231 Há egy en egy almát? -
#1230 Na látom elindult a demo, most ráérek egy hétig játszani vele :D
Fél órája voltam az orvosnál és kiírt egy hétre -
#1229 És ki mondta, hogy az megéri? -
Hoz_Hun #1228 Én is dobozpárti vagyok, ez alól csak egy kivétel van: Valve. 0-t adnak "dobozosként"!! HL2, L4D, mind csak egy tok meg egy cefet reklámpapír (vagy még az se) volt a korong mellett és annyi. Még egy rohadt fekete-fehér manual kivonatot sem mellékelnek. Azért én egy petákkal se fizetek többet, így a steam teljesen jó választás szerintem. Hamar lenn van, rögtön játszhatsz.
Van egy olyan érzésem, hogy direkt csinálják, hogy steamen vegyék a népek. -
PunkZoli #1227 fail?
-
BAk3R #1226 na akkor a teljes megjelenése is hátha marad 17-én. -
Pio #1225 Elstartolt a nyilvános demó -
BAk3R #1224 elég már az offból na :) -
chooselee #1223 Akkor azért nem... -
MrAndree #1222 Hát én se. Mondjuk én egy CoD-ért se adnék pénzt, 5 óra és viszlát, a multija meg nem érdekel. -
Neoncsoves #1221 én se fogok egy DLC-re 10ezret kiadni -
#1220 hát én tuti nem fogok kiadni ennyi pénzt egy MW1 DLC-ért -
#1219 9900- rendeld meg, úgy is megfogod venni :D -
Neoncsoves #1218 Az hát. Egyébként faszért nem rinyálnak egyesek az MW2 ára miatt? 13-16 ezer Ft... ellenben az L4D2-t ha nagyon akarod 7ezerért megszerzed :\ -
#1217 Nem igáz, kod egy kakkatömeg. : D
(Áthárítom reléről a népet : D) -
#1216 kb leszarom codot egyébként de a cod4 és a mw2 teljesen más, csináltak hozzá uj single kampányt, és azt se mindegy hogy 2 éve jelent meg az előd, lehet engem se zavarna annyira ha 2010 novemberében jött volna ki a l4d2
ha már a valvenél járunk ott a hl2 meg az episodepakkok adjanak ki egy l4dep1et 5000ér, vagy adják ki 12000ér a l4d + l4d2 + portal2 + HL2EP3 -at :) -
Neoncsoves #1215 össze lehet hasonlítani. Mindkettő egy játéksorozat. Csak más a koncepció.
De mi a fasz van itt? Szent tárgy a CoD sorozat? Kezd vicces lenni kissé... -
#1214 sztem érthető, miért írta