5661
-
sgamez #1293 próbálom
-
#1292 bind f12 toggleconsole -
sgamez #1291 Nemsikerül elindítani, akonzol megvan de ahogy kiválasztok hogy milyen hadjárat, akkor eltűnik a konzol.. Valamit rosszul csinálok? -
#1290 "Megjött a mükörmös néni! Ki akar az elsö lenni? "
-
#1289 "Hazajöttem édes! Meghoztam a mai adag túlélöt! Ez bizony kicsit legyengült már, de azért még egy pörköltet csak csinálhatunk belöle!"
-
Neoncsoves #1288 Hát igen :) -
#1287 Nekem az tetszett mikor a levegőben mászik föl a zombi. -
#1286 Végre össze jött 1 jó csapat csak experten kicsit nehéz volt. Idáig olyan birka emberekkel játszottam hogy mindenki ment amerre látott. Semmi csapat játék. f***sz az ilyenekbe. -
#1285 A csaj miért nem állt terpesz állásba? legalább lett volna értelme akkor -
#1284 Wat
-
harvypoker #1283 vagy arra is pl hogy ahogy bemegyunk a söveny labirintusba kopok egyet kozepre és a csapat egyik fele erre menekul a masik arra rogton le lehet csapni massal valakire :) -
#1282 spitter arra jó ha sarokban kempelnek a túlélők -
#1281 Charger szerintem nagyobb nyílt terepen geci, ahol miután nekifut valakinek el tud vele rohanni valahova messze :D
A spitter meg ilyen kiegészítő infected, arra lesz jó pl, ha valamelyik survivor megfekszik, el tudja szeparálni a többiektől, hogy azok ne tudják felszedni. -
harvypoker #1280 nagyon jó az infected oldal:
-jockeyval nemnagyon tudtam eredmenyes lenni ezek a botok mindent latnak (mar ha eppen nemkapta el oket a boomer :) )
-charger viszont iszonyat eros tud lenni ha olyan a helyzet (600 hpja van, asszem amikor elvisz valakit 10et sebez, majd utanna 15 földhöz ütésenként viszont ha mind a 4 survivort eltalálod akkor siman beviszel 3 ütést míg felállnak
-spitter egeszen pontos 20 masodperc egy ujratöltés valamint olyan 2-3 masodpercig köpés után csak nagyonlassan tudsz haladni szoval nemlesznek itt nagy sniperkedesek,(1 lövés aztan elszaladok) mer a semmi hpjat azonnal leszedik :D -
#1279 Kipróbáltam, tök jó csak a botok nem aktiválják az "event"-eket. Például a második részen nem csukják be az ajtót a kis kabin izénél, ezért ki se tudják nyitni a másik ajtót...
Chargerrel lenni tök jó, meg a Jockey-el is :D -
#1278 thx -
#1277 Reméltem nem szúrja be ide senki. -.- -
csoli31 #1276 Elérhető egy kis trükkel a demóban a versus!
Hogyan kell. -
#1275 :D én amúgy ilyen arcokon nem idegelem magam, tök jót röhögtem volna. Eddig amúgy normálisakkal kerültem össze, igaz bénáztunk mindannyian, de semmi egyéb nem volt. -
#1274 xD -
#1273 Áh most mégse jó, el kell mennem boltba -.-
De azért majd felveszlek -
#1272 Vegyé fel. Még egy fél órám van. Steam: sotetbarom -
#1271 Nem akar valaki jönni most demozni?:D -
#1270 Ahogy kijön a full már nem lesz gond :) -
#1269 :DDDDD -
#1268 Ehh tegnap volt itt is ilyen rendesen...
Elöször kifogtam egy majdnem normális csapatot... 1 valaki végig IDLE volt, ok, ez még nem is gáz.
Következö csapat: egy mikrofonos örült orosz aki végig "MOTHERFUCKERS DIE!!"-t kiabált és teamkillelt, amire az volt a válasza, hogy "Sorry, you jumped in it!!!"
Következö: Aki Rochellel volt, már az elején kilépett, jött a helyére valami full idióta... végig nyomkodta a sérüléshangokat, ezért Rochelle folyamatosan ilyen hangokat adott ki, hogy "Ah ah ah, arghh, ah ah aha ha". Aztán csak úgy nézte hogy elhúz a smoker, a másik csapattársat meg elkapja a charger, ö csak ment tovább a zenegéphez...
Itt már elegem volt eléggé de azért megpróbáltam újra. Itt már normális volt kb. a csapat. A zenegépnél megálltunk direkt és elsöre Still Alive jött be, erre elnyomta a szemét :DD
De aztán velük mentünk 3 kört is, ez jó csapat volt.
Összességében túl sok az idióta. -
harvypoker #1267 csak hogy idezzek egy masik forumrol:
"Miről is van szó? Erről:
Dead Center /naplemente környéke/
Dark Carnival /este játszódik/
Swamp Fever /már hajnalodik/
Heavy Rain /amikor a nap felkel/
The Parish /nap közben, naplemente/"
szoval nemkell félni lesz itt sötétség akinek az kell:
http://www.youtube.com/watch?v=ey26-m_MVlw
aki meg ezutan mondja hogy nem hangulatos az már reménytelen :) -
Hoz_Hun #1266 Sajnos ezt csak alátámasztani tudom. Tegnap én is talákoztam pár ilyen emberrel. Végül aztán jót játszottam a L4D eggyel. :) -
#1265 "Sok a köcsög akinek semmi komoly terve nincs a cuccal."
Jah a fasszopók, hogy merészelik kipróbálni a demót?!.
A "harmadik típus" az elég szánalmas. Ezzel a játékosokat basztatják, nem a Valve-t.
Ezért kell ismerősökkel játszani. -
Pio #1264 Én normalon játszok, ott semmi ilyesmi nem volt, igaz csak 3 kört futottam, nekem annyi elég is volt. -
BAk3R #1263 sosem árt, ha van egy olyan köröd akikkel tudsz normálisan játszani. az első résznél is amikor nem volt éppen senki elérhető és felmentem idegenekkel nyomni, baromi ritka volt, hogy egy normális csapatot fogjak ki. -
#1262 OMG. még nem voltam fenn miota pub demo van, de erre kivancsi vok:D -
ZsirosKenyer #1261 Gondoltam a public demo némi életet visz a szerverekre, de csalódnom kellett, ugyanis ennyi lófaszjóska gyökeret még nemláttam.
Rengeteg noob szórakozik experten a nagy semmivel. Bal-klikkel akarják felvenni a medkitet miközben 10 centiről széthasítják a koponyámat shotival.
Sok a köcsög akinek semmi komoly terve nincs a cuccal, csak telepítette a demot, mer ingyé volt, aztán ki sem jön a safehouseból, csak szórakozik össze-vissza, felgyújtja magát meg ilyenek.
A harmadik típus pedig a tavaly l4d-et megvásárló szánalmas idegsérültek, akik beírják hogy boycott és teamkillelnek mindenkit. -
domez128 #1260 Tudja valaki mi lehet a gond . Miután mindenki belépett , és indítanám a játékot ,végig fut a töltés , azután , kilép a játék…..
-
#1259 voltam a tetőn -
#1258 Na jó ez érdekes... ha a mappájában lévö ikonnal indítom akkor simán megy... de ha a My Games-röl akkor nem indul el... :D
Aki akar vegyen fel friendre és játszhatunk :D : Guardin12 -
szapor #1257 vmi attention freqvenci .... vagy hogy irja és csak a hang megy :( -
szapor #1256 hali, vki nem tudja hogy amikor elinditom a játékot akk mér nyomja ki a monitort és a hang megy tovább? :O -
Ötlet?:/ -
#1254 Csináltam megint egy Verify integrity of game cache-t és talált 1 fájlt amivel valami baj van :S
De nem értem... újra letöltöttem, most elvileg nem maradhatott volna rossz fájl...