5661
  • Rundstedt17
    jah hogy sajnálod a pénzt kiadni érte?
  • Doom 4
    Nekem is ^^
  • xxxpaulxxx
    ha nem fog csődbe vinni, akkor légyszi vedd meg nekem is:)
  • Rundstedt17
    másfélévente egyszer játékot venni,nem fog csődbe vinni.....
  • xxxpaulxxx
    jaja az, de az egészen így felröhögtem:D
  • Neoncsoves
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    I love zombies. "LOL YOU ARE AN IDIOT" :DDD
  • xxxpaulxxx
    2. pálya ajtó mellett jobboldalt levő falfirkát olvassa el mindenkiXDXDXD
  • bertino
    naná.
  • xxxpaulxxx
    esetleg lehet számítani a jövőben valami félárú akcióra?:D:D:D
  • xxxpaulxxx
    Tyűűűű ez nagyon komoly:O
    Sokkal durvább mint az 1
    Mennyi fegyver
    Mennyi meele fegyver
    GITÁRXD
    ZenegépOo
    Végtelen számú zombik, amíg le nem kapcsolod a riasztótOo
    Boomer bomb:D:D:D
    Nappali játékmenet!!!!
    Nagyon jó... csak a rohadt szemét steam miért rakta ezt bele egy új játékba... simán mehetne a régibe, mert végülis ugyan az csak újabb... váááá nem igaz, most idegrohamomban pre purchaselnél de nem... nem szabad:D
  • Frank99
    Sziasztok!

Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudok játszani a fiammal router mögül hálóban /és/vagy neten?

Felraktam neki is a demot, már steam név alatt, de ha a másik ember indítaná a játékot, akkor azt írja ki, hogy nem elérhető...

kösz a segítséget!
  • Neoncsoves
    nekem már csak 25% és lent van
  • zzeN
    Jaja, már előlehet, legalább most nem lassú a Steam.
  • MrAndree
    Úgy néztem már lehet előtölteni a teljest. Legalábbis mintha ezt mondta volna a Steam reggel. :)
  • RiCSi1234
    Én ma játszottam vele először, és a mai játékok közt szerintem igen csak a helyén van.. 5-10 percet terveztem vele, majd 1,5 óra lett belőle! :)
  • BAk3R
    kb nálam is ugyanez. annyira vártam, hogy mikor indulnak be a dolgok, úgy, mint ahogy az elején vagy 5 perc erejéig az áruházban. teli üresjárattal, romantikus buzulásokkal, értelmetlen cselekményekkel meg szövegekkel. ha lett volna 4 Woody Harrelson kaliberű ember és azt az áruházi gyilkolást megcsinálták volna 45 percben (nyilván változatosan egy megfelelő sztorival) valami cool zene mellett full istenség lett volna.
  • angelslie
    Egyedül attól még gyenge... kell mondjuk valaki aki eltereli a figyelmet és akkor jó :D
  • Krinyo
    Jockey a legjobb infected a csapat bomlasztására. Ráugrottam egyikre és elballagtam a risztós kocsi mögé :D
    Normalon meghalt mindegyik
  • Hoz_Hun
    Pont ellentábor vagyok. Left 4 Dead-ezőknek kifejezetten nem ajánlom! Számomra nagy csalódás volt; romantikus road movie, zombi apokalipszisbe ágyazva.
  • Neoncsoves
    Szerintem is jó film lett. Laza ölögetős. Nem az a szétlövök mindent és mindenkit mert van lőszerem szarásig meg stb
  • PunkZoli
    szerintem meg pont király film lett
  • Neoncsoves
    inkább hiszek Valve-nek innentől kezdve, mint az Infinity Ward-nak meg az Activisionnek...
  • BAk3R
    egyébként ebből akkora király filmet lehetett volna csinálni, hogy csak na. ehelyett kb 20 perc az ami tényleg cool, a maradék óra meg egy fos. nagyon sajnálom ezt a filmet.
  • SötétBarom
    :DDDD
  • angelslie
    Én így szoktam meg... nálam a z fontosabb szerepet tölt be...
  • bertino
    amit kérdeznek se.
  • Narxis
    Késő, Valve-nál van a log fájl, átnézik és mindent tudni fognak.
  • harvypoker
    remelem nem kaphatunk ezert VAC bant be is jott egy arc ezzel ijesztgetni ugyhogy en mar le is toroltem a plugint sosemkaptok el :D:D:D
  • Rage47
    én egyből átraktam Z-re... fail
  • Pio
    Kapsz a magyarázatra egy halvány kettest, de csak mert jó napom van...
  • angelslie
    "Hogyan írjunk véletlen a chatre"

Elsö lépés(ez a legnehezebb): VÉLETLEN nyomjuk meg a chat gombot (ami alapból az IPSZILON, de ne ragozzuk)
    Második lépés: NE VEGYÜK ÉSZRE, hogy megnyomtuk VÉLETLENÜL a chat gombot!
    Harmadik lépés: Próbáljunk továbbhaladni(ajánlatos w,a,s,d billentyüket használni!)
    Negyedik lépés: CSODÁLKOZVA figyeljünk fel rá, hogy VÉLETLENÜL beírtunk valamit a chatre!
    Ötödik és egyben utolsó lépés(ezután lehet pihenni): NE töröljük ki, mert azzal csak pazaroljuk a drága idönket, amit játszásra fordíthatnánk, ezért csak nyomjunk egy ENTERT!

Remélem kielégítö volt a válaszom!
  • Pio
    Kötözködés ON: hogyan lehet "véletlen" beírni a chatre?
  • Waczkor
    Lol
  • angelslie
    Én is ezt csináltam, csak sajnos véletlen beírtam a chatbe és rájöttek hogy itt valami nincs rendben :D
  • Rage47
    de szemééét:D
  • harvypoker
    szegeny netes jatekosok nemtudjak miert lett hirtelen az AI ilyen okos ahogy egyedul szopatom oket :D
  • Krinyo
    Hát ez qrvajó :D
  • sgamez
    megy már köszi
  • angelslie
    Mivel vagy singleplayert indítasz vagy local servert, másképp nem fogja engedni.
  • sgamez
    megvan most a set_infected 1 azt írja hogy unknow command