5661
-
Rundstedt17 #1333 jah hogy sajnálod a pénzt kiadni érte? -
#1332 Nekem is ^^ -
xxxpaulxxx #1331 ha nem fog csődbe vinni, akkor légyszi vedd meg nekem is:) -
Rundstedt17 #1330 másfélévente egyszer játékot venni,nem fog csődbe vinni..... -
xxxpaulxxx #1329 jaja az, de az egészen így felröhögtem:D -
Neoncsoves #1328 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I love zombies. "LOL YOU ARE AN IDIOT" :DDD -
xxxpaulxxx #1327 2. pálya ajtó mellett jobboldalt levő falfirkát olvassa el mindenkiXDXDXD -
#1326 naná. -
xxxpaulxxx #1325 esetleg lehet számítani a jövőben valami félárú akcióra?:D:D:D -
xxxpaulxxx #1324 Tyűűűű ez nagyon komoly:O
Sokkal durvább mint az 1
Mennyi fegyver
Mennyi meele fegyver
GITÁRXD
ZenegépOo
Végtelen számú zombik, amíg le nem kapcsolod a riasztótOo
Boomer bomb:D:D:D
Nappali játékmenet!!!!
Nagyon jó... csak a rohadt szemét steam miért rakta ezt bele egy új játékba... simán mehetne a régibe, mert végülis ugyan az csak újabb... váááá nem igaz, most idegrohamomban pre purchaselnél de nem... nem szabad:D -
#1323 Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudok játszani a fiammal router mögül hálóban /és/vagy neten?
Felraktam neki is a demot, már steam név alatt, de ha a másik ember indítaná a játékot, akkor azt írja ki, hogy nem elérhető...
kösz a segítséget!
-
Neoncsoves #1322 nekem már csak 25% és lent van -
#1321 Jaja, már előlehet, legalább most nem lassú a Steam. -
MrAndree #1320 Úgy néztem már lehet előtölteni a teljest. Legalábbis mintha ezt mondta volna a Steam reggel. :) -
#1319 Én ma játszottam vele először, és a mai játékok közt szerintem igen csak a helyén van.. 5-10 percet terveztem vele, majd 1,5 óra lett belőle! :) -
BAk3R #1318 kb nálam is ugyanez. annyira vártam, hogy mikor indulnak be a dolgok, úgy, mint ahogy az elején vagy 5 perc erejéig az áruházban. teli üresjárattal, romantikus buzulásokkal, értelmetlen cselekményekkel meg szövegekkel. ha lett volna 4 Woody Harrelson kaliberű ember és azt az áruházi gyilkolást megcsinálták volna 45 percben (nyilván változatosan egy megfelelő sztorival) valami cool zene mellett full istenség lett volna. -
#1317 Egyedül attól még gyenge... kell mondjuk valaki aki eltereli a figyelmet és akkor jó :D -
#1316 Jockey a legjobb infected a csapat bomlasztására. Ráugrottam egyikre és elballagtam a risztós kocsi mögé :D
Normalon meghalt mindegyik -
Hoz_Hun #1315 Pont ellentábor vagyok. Left 4 Dead-ezőknek kifejezetten nem ajánlom! Számomra nagy csalódás volt; romantikus road movie, zombi apokalipszisbe ágyazva. -
Neoncsoves #1314 Szerintem is jó film lett. Laza ölögetős. Nem az a szétlövök mindent és mindenkit mert van lőszerem szarásig meg stb -
PunkZoli #1313 szerintem meg pont király film lett -
Neoncsoves #1312 inkább hiszek Valve-nek innentől kezdve, mint az Infinity Ward-nak meg az Activisionnek... -
BAk3R #1311 egyébként ebből akkora király filmet lehetett volna csinálni, hogy csak na. ehelyett kb 20 perc az ami tényleg cool, a maradék óra meg egy fos. nagyon sajnálom ezt a filmet. -
#1310 :DDDD -
#1309 Én így szoktam meg... nálam a z fontosabb szerepet tölt be... -
#1308 amit kérdeznek se. -
#1307 Késő, Valve-nál van a log fájl, átnézik és mindent tudni fognak. -
harvypoker #1306 remelem nem kaphatunk ezert VAC bant be is jott egy arc ezzel ijesztgetni ugyhogy en mar le is toroltem a plugint sosemkaptok el :D:D:D -
#1305 én egyből átraktam Z-re... fail -
Pio #1304 Kapsz a magyarázatra egy halvány kettest, de csak mert jó napom van... -
#1303 "Hogyan írjunk véletlen a chatre"
Elsö lépés(ez a legnehezebb): VÉLETLEN nyomjuk meg a chat gombot (ami alapból az IPSZILON, de ne ragozzuk)
Második lépés: NE VEGYÜK ÉSZRE, hogy megnyomtuk VÉLETLENÜL a chat gombot!
Harmadik lépés: Próbáljunk továbbhaladni(ajánlatos w,a,s,d billentyüket használni!)
Negyedik lépés: CSODÁLKOZVA figyeljünk fel rá, hogy VÉLETLENÜL beírtunk valamit a chatre!
Ötödik és egyben utolsó lépés(ezután lehet pihenni): NE töröljük ki, mert azzal csak pazaroljuk a drága idönket, amit játszásra fordíthatnánk, ezért csak nyomjunk egy ENTERT!
Remélem kielégítö volt a válaszom! -
Pio #1302 Kötözködés ON: hogyan lehet "véletlen" beírni a chatre? -
#1301 Lol -
#1300 Én is ezt csináltam, csak sajnos véletlen beírtam a chatbe és rájöttek hogy itt valami nincs rendben :D -
#1299 de szemééét:D -
harvypoker #1298 szegeny netes jatekosok nemtudjak miert lett hirtelen az AI ilyen okos ahogy egyedul szopatom oket :D -
#1297 Hát ez qrvajó :D
-
sgamez #1296 megy már köszi -
#1295 Mivel vagy singleplayert indítasz vagy local servert, másképp nem fogja engedni. -
sgamez #1294 megvan most a set_infected 1 azt írja hogy unknow command