5661
-
#1373 Hi, tesztelgetem a demo-t...és nekem van hogy beakad a game,de nagyon.Nem a net miatt van. Állítgattam a Video menüben,és a multi-core rendering-et ha kinyomom akkor jó minden.Viszont magától visszakapcsolja,amikor ki-be lépek a játékba...erre van vmi megoldás? -
#1372 koszi -
PunkZoli #1371 kirúgsz mindenkit, majd te is kilépsz, akkor megszűnik -
ZsirosKenyer #1370 control panelen > groups fülecske > majd a group mellett balra "leave group" -
#1369 asszem sehogy -
#1368 szaiasztok a steamben groupot hogyan tudok torolni? -
#1367 Jaja:) -
#1366 Az a vicces, hogy akármilyen hülyeséget is írsz be keresőbe, odateszi mellé hogy "full download". :D -
#1365 Az ilyen Full download, meg Highspeed cuccok szinte kivétel nélkül fake-k. -
#1364 Ok köszi! -
PunkZoli #1363 ilyen sorrendben -
Neoncsoves #1362 fake -
#1361 Left 4 Dead 2 2009/ENG/RUS/STEAM Full Download 718 MB csak ennyi lenne? akkor sztem FAKE de van ilyen is
Left 4 Dead 2 2009/ENG/RUS/STEAM [HIGHSPEED] 1.31 GB -
#1360 e most jó vagy fake/virus? -
xxxpaulxxx #1359 őőő... -
fgm #1358 Akit esetleg érdekel:
http://www.downtr.net/71865-left-4-dead-2-2009engrussteam.html -
xxxpaulxxx #1357 én arra gondoltam, hogy most még tesztelgetik, minden rendben van-e, és ha nincs, akkor finomítanak rajta és akkor már csak azt a finomítást kell leszedni majd -
#1356 Lehet maga a játék kész, de a szerverek még nincsenek. Nem tudom nem értek hozzá.
Vagy lehet, hogy még egy kicsit fognak változtatni rajta, és kezdhetitek újból a letöltést, mint a demónál. :) -
xxxpaulxxx #1355 Egy valamit nem értek
PReloadolni leeht->letöltöm a játékot->elvileg kész van
Akkor meg mi a francért nem adják ki?:D -
#1354 Úgy lehet sokszorozni a karaktereket, hogy ha infectedböl visszaállsz túlélöbe, akkor nem belekerülsz egy már meglévö karakterbe, hanem újat csinál neked:D
Nekem volt már 4 Ellisem :D -
xxxpaulxxx #1353 Nah havernak volt egy kis tartozása... így pénz helyett inkább előrendeltettem vele a gammát... meglátjuk milyen... max megbánom:D -
#1352 Azt hogy Valve részről nem lesz elfelejtve miből gondolod? Szerintem ők már akkor temették az 1-et mikor kiadták. (Persze örülnék ha igazad lenne.) -
#1351 kicsit elfogott a mátrix érzés:D -
ZsirosKenyer #1350 azért vannak ám érdekes szerverek :DDD -
#1349 Jók ezek a melee fegyverek. A gitárral jól el lehet pengetni a zombik baját, de a serpenyő is nagyon fun. :)
Azért a zombik mozgásán még remélem dolgoznak, mert nekem kb. minden harmadik beragad valahova, egyébként egész jó kis kiegészítő lett. ^^ -
PunkZoli #1348 pályát mondasz? O.o gyere karneválozni, 1 vagy 2? buzi e vagy?:D -
#1347 honnan veszitek? most fasza áron van az 1, és egyesek inkább az árat nézik, csak kavar lenne belőle, meg Valve részről sem lesz elfelejtve a cucc) ez két külön játék .. -
#1346 Egyszer se, egyrészt nem éri meg, másrészt nem nekem való. Inkább megyek már el kettesben sétálgatni :)
Szóval ez nem jött be. -
BAk3R #1345 majd a mondandója után hozzáteszi, hogy 1. avagy 2. rész vagy valami. de az 1. részről tény, hogy alig fognak dumálni a jövőben. -
ZsirosKenyer #1344 szerintem sincsen.
Vki beírna egy sztorit, vagy a steam id-ját hogy vegyük fel és játszunk és folyton röpködnének a kérdések hogy 1. vagy 2. rész?? -
ZsirosKenyer #1343 minimum 7000 Ft egy átlagos szombat esti party. Ennyi a játék ára előrendelésben, 4 packban.
Hányszor mész bulizni az évben? -
BAk3R #1342 még ide is be akarnám tenni a szavazást ha egyszer megkapom a jogot. -
#1341 csak semmi értelme nincs... -
#1340 Ne erölködj S:DA??__? -
#1339 na mikor zárják már ezt a topikot és nevezik át a másikat ?
a szavazás állása egyértelmű. -
#1338 Neked meg kuss a neved, mivel korhatáros a cucc nem is játszhatsz vele, nem mindegy mennyibe kerül??? :SD:A?__ADS:? -
#1337 Kisgyerekek nem kapnak ám pénzt minden hülyeségre :DS_D -
#1336 Hmm? -
#1335 büdös a munka mi? :D -
#1334 Jöhet ide is egy példány, miszter "nem fog csöbe vinni"