Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino

jóféle.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

És még röhög is közben... 😊

Why so serious?

Prince23
Jockey ingame!!!!!!!!

hát ez kész

a nyakát @ssza

A bohóc is aranyos. 😊

Why so serious?

Prince23
infómorzsa aaz új zombikról

ez kész ez a jockey--- megszállás powa

böröczk
nemá : D

Kumiho #2179

Rage47
totall4d versenyen asszem
sztem most is lesz majd, érdemes figyelni
hogyan nyerted?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Milyen igaz. Ettõl most mély megnyugvás töltött el... 😊

Why so serious?

böröczk
Mit aggódsz, lesz serpenyõ : D

Kumiho #2179

Reméljük, nem lenne jó ha nagyon eltplódna infected irányba az egyensúly.

Why so serious?

hw-s totyikból:

http://www.youtube.com/watch?v=q21cBw1yCLg
http://www.youtube.com/watch?v=mPNojN9AHmM
http://www.youtube.com/watch?v=D764SQbmh1I
http://www.youtube.com/watch?v=-kf4q8NOgoo

Nohab
Gondolom nem orrba szájba fogja õket letenni az AI.
SötétBarom
Már alig várom 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

gondoltam rá, nyomok valami kreatív videót, csa ká dumálom a hentest, hogy így lehessen nyerni😄
Rage47
dark carnival videok
link
Rage47
ezt is nyerd meg és nem lesz rá gond😄
én még mindig ott vagyok hogy kurvaaanyját velv és nem fizetek egy ideig 11 ezret a teljes 2õ ért akkkor sem, hga az egyet nyertem 😊
böröczk
versusban egyre inkább kellemetlen lesz a túlélõk dolga... spitter + jockey eleve..

Kumiho #2179

Krinyo
<#eljen>

Blacksheep333
ZOMG ZOMG ZOMG !!!1!!1
végre AK-47, FCK YEAH!

Az operációs rendszeren is túl...

MR ME
nem lesz ez rossz elbutáskodni, pénzt nem adnék érte

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dronkZero
Valahogy olyan bénán fityeg az oldalukon az a pisztoly. Fõleg az öltönyös arcnak...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

werkfilm

a bohóc sok infecteded hív maga köré és feszítõvas (OMG HL2 COPYPASTA FUCKVALVE'"!"+!) meg elektromos gitár az új fegyverek, és már le lehet cserélni a pisztolyt a közelharcos cuccokra.

Rage47
ezt hol láttad?
werkfilm
Those attending the Penny-Arcade Expo (PAX) this week, will be treated to a look at the new special infected in Left 4 Dead 2, The Jockey.

The Jockey is a smaller zombie who jumps on the backs of Survivors and tears them apart from behind. Not only that, but he gets to control the movements of the Survivor while he's doing it, meaning that Versus Mode just got a whole lot crazier. Sounds like a helpful little guy who'll help guide the Survivors into ambushes and other desirable locations.

meg tudták volna magyarázni, hogy ááhhh az nem is láncfûrész volt, hanem az egyik fertõzött hörgése😄

Rip
Ok, de erre direkt hangsúlyt fektettek, ahogy beindítják 😊 Ezek után merték volna kivenni! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rage47
ja tényleg, már emlékszem :p sok minden szerepelhet ám a videókban meg képeken
sok kampányképem pl. MP5 szerepel a túlélõk kezében...
Rip
Már az elsõ trailerben is felzúgott 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rage47
nem is tudtam hogy lesz😄
werkfilm
láncfûrészt megmutathatnák már

Rage47
na holnaptól (szept 2-4) várhatók az új infók 😊
azért az jó, hogy változik majd a terep, ezt nagyon hiányoltam az 1. részbõl.... ellenfelek mindig máshonnan jönnek... errõl a Diablo 2 jutott eszembe... de ott a pálya is mindig megváltozott😄

a mostani 576Kbyte újságban benne van egy eléggé kimerítõ elõzetes, és tényleg jónak igérkezik, fõleg h elvileg a játék MIje nem csak az ellenfeleket pakolja már máshova, hanem a terep is változik, tehát nem, lesz annyira lineáris
de valahogy mindig eszembe jut h ez a pénzlehúzás tipikus esete
én lehet h megveszem...de nem biztos😄

bertino
<#nyes>

uncsi, semmi érdemleges infó nincs benne
bertino
mostani gametrailers TV gyakorlatilag egy Valve interju, érdemes végignézni az egészet, sok info van a l4d2-rõl is.

Jó lesz ez is... 😊

Why so serious?

nah ez már inkább lopás
4en zombik ellen😄

Rip
Inkább vigyorogj, ott a smiley. Nyilván nem a lopásra gondoltam, mikor beírtam. <#wow3>

jackcsabi
Húúúúúúúúúhaaaaaaa! LOPÁS! <#wow3>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Rip
Az meg már volt a Shadow Warrior-ban is 😊

elitehun
A katana jól hangzik
werkfilm
GameTrailers TV showed off a new campaign for Left 4 Dead 2, the Fairgrounds. The campaign takes place in the Whispering Oaks amusement park and features all of the rides, games, and mayhem that are common with fairs.

Valve's Chet Faliszek also let it be known that a katana will make an appearance as a new melee weapon in Left 4 Dead 2.

elitehun
Ahogy látom nem csak nekem nem jönnek be az új túlélõk. Az összes olyan gagyi. Talán a nagydarab négerben van valami fantázia
werkfilm
golyóálló zombi