5661
-
xxxpaulxxx #1493 eskü bakker:D
Communitybe beírom a nevem és az 1. vagyok a 3ból:D
egy pyro az avatarom a tf2ből:P -
#1492 de nem -
#1491 gáz -
#1490 én warezra várok, gáz?
előzőt is warezoltam, gáz? -
#1489 Ide biza nem jönnek a warezosok.:D
Meg a sok beképzelt Vér Pisti nem szereti ezt a játékot, mivel itt csapatban kell mozogni. -
#1488 én az előzőt warezoltam ezt helyből megvettem.
sokkal jobb, mint elődje.
de majd jönnek a warezosok, és kiutálnak innen, lsd. mw2.. -
#1487 reggel 9-kor sokan dolgoznak, csak az egyetemisták, meg a h1n1-esek nyomjak....
-
xxxpaulxxx #1486 de:) -
BAk3R #1485 a koppany valoszinüleg nem a steam id-t, ezért nem találnak. azt add meg inkább. -
xxxpaulxxx #1484 Ilyenkor mi van?
l4d 1nél is állandóan ezt írja, miután játszok... amíg ezt csinálja nem tudok új játékot kezdeni illetve csak akkor hagyja ezt abba, ha újraindítom a steamet...
kikapcsoltam a steam cloudot is, de semmi:S
-
#1483 Jólvan gyerekek, én még a hétvége elött beruházok erre a játékra. Az 1. résznek a mániákusa vagyok még a mai napig is, de, amikor kitudódott, hogy jön a 2. rész, kicsit csalódtam, de ahogy látom a nagy sikereredményeket, meg a pozitív hozzászólásokat, simán megéri -
xxxpaulxxx #1482 ott van az aláírásomban: Koppany:) -
ZsirosKenyer #1481 Reggel 9kor 33ezren nyomták. A gond igazából az, hogy a régiónkban kevés a player.. -
#1480 próbáltalak felvenni steamen, de nem találta a neved... -
Neoncsoves #1479 :DDDDDDDDDDDDDDDd -
Neoncsoves #1478 mw2 se fogja sokáig lekötni az embereket... :P
nembaj, meg még sokan vannak gondolom akik dobozosan vették meg, meg akik még szedik. majd fellendül csak egy kis idő kell neki -
#1477 "gábor megölte pukkancsot"
"újratöltök, fedezzetek"
:) -
xxxpaulxxx #1476 sztem alapból kevesen játszák még a játékot
amikor csinálok game-t alig akarnak csatlakozni
illetve ahogy látod ez se egy felkapott topic...
jólvan emberek játszátok csak tovább az mw2-t:D -
ZsirosKenyer #1475 még mindenkiben nagy a vágy a kampány pályák összes zugának felfedezésére, aztán ha ez lecseng, népszerű lesz a scavenge is.
Ráadásul a scavenge pályák viszonylag kis méretükből adódóan szerintem meghozzák a kedvet a népnek map edit-re és sok addon pályát lehet majd tölteni hozzá. -
#1474 Mégis milyen magyar feliratot vársz? Szinte nincs is benne mit lefordítani. -
Neoncsoves #1473 szerintem sokkal hosszabbak lettek a pályák, így az összes kampány is nagyon hosszú. (külön-külön meg egybe is). a REALISM mód nagyon durva, 1-2 pályán el lehet tévedni :D nem egyszer volt, hogy mentünk egyet REALISM EXPERT-be valamelyik mapon, és azt vettem észre,hogy eltűntek mellőlem :D
jó ez a TEAM VERSUS megoldás is. Viszont kevesen tolják a Scavenge-t, pedig nagyon jó kis mod, kár hogy minden kampányból csak 1 map van benne. Viszont jó látni, hogy alapból van AddOn kampány támogatás... -
#1472 háát, érdekes volt a frissítés, de most már megy... -
#1471 nektek megy a steam?
behalt.... -
#1470 megoldottam... áhh nem is mondok semmit -
#1469 na nekem jól indul a zimbi-zombis karrierem.
játék indít, options-video, állítanám a felbontást, de furcsa volt, hogy mindet fordítva írta, így lett 1050x1680. szó szerint, merthogy jobbra 90°-kal elfordította a képet aztán kifagyott. újabb indításkor pedig error-al leáll.
hogyan lehet defaultra állítani, vagy vhogy safe mode-ban indítani? -
#1468 Nincsen. -
#1467 Azt szeretném megkérdezni, hogy a játékban van magyar felirat? Csak, mert a CD Galaxis honlapján azt írják, hogy van magyar felirat... -
xxxpaulxxx #1466 lol
steamen belül games tab:
l4d2 ikonra jobb gomb és egy új opció jelenik meg
view downloadable content:D -
xxxpaulxxx #1465 jah és ráadásul szerintem hosszabbak is a pályák:) -
xxxpaulxxx #1464 Jaja! Sokkal nehezebb
Indítottam egy játékot... normalon... reggel már ugyan kipróbáltam, de kb 5 percig... most végigvittem az 1. fejezetet
Hát.. beszarás:D házban felérünk a lifttel... kigyulladt a konyha... füst, alig látsz valamit:D
A végén az autóba való benzintöltés is nagyon jól meg van oldva... végre nem csak várnunk kell, hanem tennünk is valamit, hogy elmeneküljünk... gyakorlatilag ha nem csináljuk meg a részt akkor végtelen ideig jönnek a zombik:D
És normalon tényleg nehéznek éreztem... kb mint régen az advanced:D
Az új fegyverek is nagyon királyak
alig várom már hogy a kezembe akadjon egy láncfűrész végre:)
Egyetlen kivetnivalóm: nincs testünk... dehát... evvan:D -
#1463 jó nehéz lett a túlélők dolga -
xxxpaulxxx #1462 Vegyetek fel steamen, ha akartok társat coopban:D -
#1461 Na sikerült nekem is hosszas szenvedés után elindítani,nem tudtam elsőre mi van a steammel...
Hard Rain pályát próbáltam ki,nagyon hangulatos.Elindulunk benzinért,ami természetesen a pálya másik végén van:)
Majd miután elértünk a kútig,irány vissza.Igaz közben elromlik az idő,elkezd szakadni,villámlik,gyakorlatilag tök sötét van,időnként megerősödik a vihar,ilyenkor még annyit se lehet látni.
A szakadó esőnek a következménye,hogy bizonyos helyeken magas a vízszint és nem tudunk gyorsan mozogni.Irány a háztetők,autók,hordók teteje.
Én azt vettem észre,hogy nehezebb mint volt.Nagy,nyitott területek vannak,az új fajta zombik könnyen bekerítenek,főleg ha egy időben jönnek.Ehhez jön még hozzá a sok witch,akik vagy csendben üldögélnek azon az átjáron,amerre mennünk kell,vagy szembe sétálnak velünk:)
Gyors vélemény:fasza lett nagyon,de ezt már előre tudtuk. -
#1460 Jonak nez ki -
#1459 Pár screenshot:
-
balika16 #1458 -
Neoncsoves #1457 bocs, elküldte mégegyszer -.-
na elkezdte decryptelni, mindjárt indulok játszani :) -
Neoncsoves #1456 decryptelni * -
Neoncsoves #1455 decryptelni * -
Neoncsoves #1454 nem akar decryptel ez a buzi. ááá