5667
-
BAk3R #1499 szerintem tök mindegy melyiket tolod végig ezért az érzésért :)
amúgy experten lesznek itt nagy szenvedések az biztos.. -
xxxpaulxxx #1498 Midnight rider powa!:D
Amúgy a swamp fever kampány picit gyengébb... viszont a fináléja:O Easyn kétszer kellett megcsinálnunk és még úgy is izzasztott
Sokkal nehezebb lett ez a rész az előzőhöz képest
Bele se merek gondolni, hogy realism módban játszak:D -
aki végigtolja a dark carnival kampányt, annak nem lesz kedve az 1-hez többet sztem:D én legalábbis igy érzem most -
Neoncsoves #1496 Ott teljesen más miatt warezolnak az emberek. Bevett szokás, hogy IW meg úgy általában CoD terméket le kell warezolni, aztán ha tetszik megvenni. Én is így szoktam, annyira nincs sok pénzem, hogy minden szart megvegyek látatlanba :) Najó, L4D2-t előrendeltem, de nagyjából tudtam milyen lesz a feeling, mert az 1-et már toltam megjelenéskor :D -
Neoncsoves #1495 Miért van az, hogy nekem nincs zene a Dark Carnival finálében? előző részbe se volt nekem zene sose... nem tom mi a töcs van :\ -
:( -
xxxpaulxxx #1493 eskü bakker:D
Communitybe beírom a nevem és az 1. vagyok a 3ból:D
egy pyro az avatarom a tf2ből:P -
de nem
-
gáz -
én warezra várok, gáz?
előzőt is warezoltam, gáz? -
Ide biza nem jönnek a warezosok.:D
Meg a sok beképzelt Vér Pisti nem szereti ezt a játékot, mivel itt csapatban kell mozogni. -
én az előzőt warezoltam ezt helyből megvettem.
sokkal jobb, mint elődje.
de majd jönnek a warezosok, és kiutálnak innen, lsd. mw2.. -
reggel 9-kor sokan dolgoznak, csak az egyetemisták, meg a h1n1-esek nyomjak....
-
xxxpaulxxx #1486 de:) -
BAk3R #1485 a koppany valoszinüleg nem a steam id-t, ezért nem találnak. azt add meg inkább. -
xxxpaulxxx #1484 Ilyenkor mi van?
l4d 1nél is állandóan ezt írja, miután játszok... amíg ezt csinálja nem tudok új játékot kezdeni illetve csak akkor hagyja ezt abba, ha újraindítom a steamet...
kikapcsoltam a steam cloudot is, de semmi:S
-
Jólvan gyerekek, én még a hétvége elött beruházok erre a játékra. Az 1. résznek a mániákusa vagyok még a mai napig is, de, amikor kitudódott, hogy jön a 2. rész, kicsit csalódtam, de ahogy látom a nagy sikereredményeket, meg a pozitív hozzászólásokat, simán megéri -
xxxpaulxxx #1482 ott van az aláírásomban: Koppany:) -
ZsirosKenyer #1481 Reggel 9kor 33ezren nyomták. A gond igazából az, hogy a régiónkban kevés a player.. -
próbáltalak felvenni steamen, de nem találta a neved...
-
Neoncsoves #1479 :DDDDDDDDDDDDDDDd -
Neoncsoves #1478 mw2 se fogja sokáig lekötni az embereket... :P
nembaj, meg még sokan vannak gondolom akik dobozosan vették meg, meg akik még szedik. majd fellendül csak egy kis idő kell neki -
"gábor megölte pukkancsot"
"újratöltök, fedezzetek"
:) -
xxxpaulxxx #1476 sztem alapból kevesen játszák még a játékot
amikor csinálok game-t alig akarnak csatlakozni
illetve ahogy látod ez se egy felkapott topic...
jólvan emberek játszátok csak tovább az mw2-t:D -
ZsirosKenyer #1475 még mindenkiben nagy a vágy a kampány pályák összes zugának felfedezésére, aztán ha ez lecseng, népszerű lesz a scavenge is.
Ráadásul a scavenge pályák viszonylag kis méretükből adódóan szerintem meghozzák a kedvet a népnek map edit-re és sok addon pályát lehet majd tölteni hozzá. -
Mégis milyen magyar feliratot vársz? Szinte nincs is benne mit lefordítani. -
Neoncsoves #1473 szerintem sokkal hosszabbak lettek a pályák, így az összes kampány is nagyon hosszú. (külön-külön meg egybe is). a REALISM mód nagyon durva, 1-2 pályán el lehet tévedni :D nem egyszer volt, hogy mentünk egyet REALISM EXPERT-be valamelyik mapon, és azt vettem észre,hogy eltűntek mellőlem :D
jó ez a TEAM VERSUS megoldás is. Viszont kevesen tolják a Scavenge-t, pedig nagyon jó kis mod, kár hogy minden kampányból csak 1 map van benne. Viszont jó látni, hogy alapból van AddOn kampány támogatás... -
háát, érdekes volt a frissítés, de most már megy... -
nektek megy a steam?
behalt.... -
megoldottam... áhh nem is mondok semmit
-
na nekem jól indul a zimbi-zombis karrierem.
játék indít, options-video, állítanám a felbontást, de furcsa volt, hogy mindet fordítva írta, így lett 1050x1680. szó szerint, merthogy jobbra 90°-kal elfordította a képet aztán kifagyott. újabb indításkor pedig error-al leáll.
hogyan lehet defaultra állítani, vagy vhogy safe mode-ban indítani? -
Nincsen. -
Azt szeretném megkérdezni, hogy a játékban van magyar felirat? Csak, mert a CD Galaxis honlapján azt írják, hogy van magyar felirat... -
xxxpaulxxx #1466 lol
steamen belül games tab:
l4d2 ikonra jobb gomb és egy új opció jelenik meg
view downloadable content:D -
xxxpaulxxx #1465 jah és ráadásul szerintem hosszabbak is a pályák:) -
xxxpaulxxx #1464 Jaja! Sokkal nehezebb
Indítottam egy játékot... normalon... reggel már ugyan kipróbáltam, de kb 5 percig... most végigvittem az 1. fejezetet
Hát.. beszarás:D házban felérünk a lifttel... kigyulladt a konyha... füst, alig látsz valamit:D
A végén az autóba való benzintöltés is nagyon jól meg van oldva... végre nem csak várnunk kell, hanem tennünk is valamit, hogy elmeneküljünk... gyakorlatilag ha nem csináljuk meg a részt akkor végtelen ideig jönnek a zombik:D
És normalon tényleg nehéznek éreztem... kb mint régen az advanced:D
Az új fegyverek is nagyon királyak
alig várom már hogy a kezembe akadjon egy láncfűrész végre:)
Egyetlen kivetnivalóm: nincs testünk... dehát... evvan:D -
jó nehéz lett a túlélők dolga -
xxxpaulxxx #1462 Vegyetek fel steamen, ha akartok társat coopban:D -
Na sikerült nekem is hosszas szenvedés után elindítani,nem tudtam elsőre mi van a steammel...
Hard Rain pályát próbáltam ki,nagyon hangulatos.Elindulunk benzinért,ami természetesen a pálya másik végén van:)
Majd miután elértünk a kútig,irány vissza.Igaz közben elromlik az idő,elkezd szakadni,villámlik,gyakorlatilag tök sötét van,időnként megerősödik a vihar,ilyenkor még annyit se lehet látni.
A szakadó esőnek a következménye,hogy bizonyos helyeken magas a vízszint és nem tudunk gyorsan mozogni.Irány a háztetők,autók,hordók teteje.
Én azt vettem észre,hogy nehezebb mint volt.Nagy,nyitott területek vannak,az új fajta zombik könnyen bekerítenek,főleg ha egy időben jönnek.Ehhez jön még hozzá a sok witch,akik vagy csendben üldögélnek azon az átjáron,amerre mennünk kell,vagy szembe sétálnak velünk:)
Gyors vélemény:fasza lett nagyon,de ezt már előre tudtuk. -
Jonak nez ki