5661
  • xxxpaulxxx
    eskü bakker:D
    Communitybe beírom a nevem és az 1. vagyok a 3ból:D
    egy pyro az avatarom a tf2ből:P
  • RatBaG #1492
    de nem
  • Krinyo
    gáz
  • MR ME
    én warezra várok, gáz?
    előzőt is warezoltam, gáz?
  • Nohab
    Ide biza nem jönnek a warezosok.:D
    Meg a sok beképzelt Vér Pisti nem szereti ezt a játékot, mivel itt csapatban kell mozogni.
  • Frank99
    én az előzőt warezoltam ezt helyből megvettem.
    sokkal jobb, mint elődje.
    de majd jönnek a warezosok, és kiutálnak innen, lsd. mw2..
  • Frank99
    reggel 9-kor sokan dolgoznak, csak az egyetemisták, meg a h1n1-esek nyomjak....
  • xxxpaulxxx
    de:)
  • BAk3R
    a koppany valoszinüleg nem a steam id-t, ezért nem találnak. azt add meg inkább.
  • xxxpaulxxx
    Ilyenkor mi van?
    l4d 1nél is állandóan ezt írja, miután játszok... amíg ezt csinálja nem tudok új játékot kezdeni illetve csak akkor hagyja ezt abba, ha újraindítom a steamet...
    kikapcsoltam a steam cloudot is, de semmi:S
  • Jaka923
    Jólvan gyerekek, én még a hétvége elött beruházok erre a játékra. Az 1. résznek a mániákusa vagyok még a mai napig is, de, amikor kitudódott, hogy jön a 2. rész, kicsit csalódtam, de ahogy látom a nagy sikereredményeket, meg a pozitív hozzászólásokat, simán megéri
  • xxxpaulxxx
    ott van az aláírásomban: Koppany:)
  • ZsirosKenyer
    Reggel 9kor 33ezren nyomták. A gond igazából az, hogy a régiónkban kevés a player..
  • RatBaG #1480
    próbáltalak felvenni steamen, de nem találta a neved...
  • Neoncsoves
    :DDDDDDDDDDDDDDDd
  • Neoncsoves
    mw2 se fogja sokáig lekötni az embereket... :P

nembaj, meg még sokan vannak gondolom akik dobozosan vették meg, meg akik még szedik. majd fellendül csak egy kis idő kell neki
  • tototto
    "gábor megölte pukkancsot"
    "újratöltök, fedezzetek"
    :)
  • xxxpaulxxx
    sztem alapból kevesen játszák még a játékot
    amikor csinálok game-t alig akarnak csatlakozni
    illetve ahogy látod ez se egy felkapott topic...
    jólvan emberek játszátok csak tovább az mw2-t:D
  • ZsirosKenyer
    még mindenkiben nagy a vágy a kampány pályák összes zugának felfedezésére, aztán ha ez lecseng, népszerű lesz a scavenge is.
    Ráadásul a scavenge pályák viszonylag kis méretükből adódóan szerintem meghozzák a kedvet a népnek map edit-re és sok addon pályát lehet majd tölteni hozzá.
  • Krinyo
    Mégis milyen magyar feliratot vársz? Szinte nincs is benne mit lefordítani.
  • Neoncsoves
    szerintem sokkal hosszabbak lettek a pályák, így az összes kampány is nagyon hosszú. (külön-külön meg egybe is). a REALISM mód nagyon durva, 1-2 pályán el lehet tévedni :D nem egyszer volt, hogy mentünk egyet REALISM EXPERT-be valamelyik mapon, és azt vettem észre,hogy eltűntek mellőlem :D
    jó ez a TEAM VERSUS megoldás is. Viszont kevesen tolják a Scavenge-t, pedig nagyon jó kis mod, kár hogy minden kampányból csak 1 map van benne. Viszont jó látni, hogy alapból van AddOn kampány támogatás...
  • Frank99
    háát, érdekes volt a frissítés, de most már megy...
  • Frank99
    nektek megy a steam?
    behalt....
  • RatBaG #1470
    megoldottam... áhh nem is mondok semmit
  • RatBaG #1469
    na nekem jól indul a zimbi-zombis karrierem.
    játék indít, options-video, állítanám a felbontást, de furcsa volt, hogy mindet fordítva írta, így lett 1050x1680. szó szerint, merthogy jobbra 90°-kal elfordította a képet aztán kifagyott. újabb indításkor pedig error-al leáll.
    hogyan lehet defaultra állítani, vagy vhogy safe mode-ban indítani?
  • zzeN
    Nincsen.
  • Jaka923
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a játékban van magyar felirat? Csak, mert a CD Galaxis honlapján azt írják, hogy van magyar felirat...
  • xxxpaulxxx
    lol
    steamen belül games tab:
    l4d2 ikonra jobb gomb és egy új opció jelenik meg
    view downloadable content:D
  • xxxpaulxxx
    jah és ráadásul szerintem hosszabbak is a pályák:)
  • xxxpaulxxx
    Jaja! Sokkal nehezebb

Indítottam egy játékot... normalon... reggel már ugyan kipróbáltam, de kb 5 percig... most végigvittem az 1. fejezetet
    Hát.. beszarás:D házban felérünk a lifttel... kigyulladt a konyha... füst, alig látsz valamit:D
    A végén az autóba való benzintöltés is nagyon jól meg van oldva... végre nem csak várnunk kell, hanem tennünk is valamit, hogy elmeneküljünk... gyakorlatilag ha nem csináljuk meg a részt akkor végtelen ideig jönnek a zombik:D
    És normalon tényleg nehéznek éreztem... kb mint régen az advanced:D
    Az új fegyverek is nagyon királyak
    alig várom már hogy a kezembe akadjon egy láncfűrész végre:)

Egyetlen kivetnivalóm: nincs testünk... dehát... evvan:D
  • Krinyo
    jó nehéz lett a túlélők dolga
  • xxxpaulxxx
    Vegyetek fel steamen, ha akartok társat coopban:D
  • Waczkor
    Na sikerült nekem is hosszas szenvedés után elindítani,nem tudtam elsőre mi van a steammel...

Hard Rain pályát próbáltam ki,nagyon hangulatos.Elindulunk benzinért,ami természetesen a pálya másik végén van:)
    Majd miután elértünk a kútig,irány vissza.Igaz közben elromlik az idő,elkezd szakadni,villámlik,gyakorlatilag tök sötét van,időnként megerősödik a vihar,ilyenkor még annyit se lehet látni.
    A szakadó esőnek a következménye,hogy bizonyos helyeken magas a vízszint és nem tudunk gyorsan mozogni.Irány a háztetők,autók,hordók teteje.
    Én azt vettem észre,hogy nehezebb mint volt.Nagy,nyitott területek vannak,az új fajta zombik könnyen bekerítenek,főleg ha egy időben jönnek.Ehhez jön még hozzá a sok witch,akik vagy csendben üldögélnek azon az átjáron,amerre mennünk kell,vagy szembe sétálnak velünk:)

Gyors vélemény:fasza lett nagyon,de ezt már előre tudtuk.
  • Barny
    Jonak nez ki
  • zzeN
    Pár screenshot:

• balika16
  • Neoncsoves
    bocs, elküldte mégegyszer -.-

na elkezdte decryptelni, mindjárt indulok játszani :)
  • Neoncsoves
    decryptelni *
  • Neoncsoves
    decryptelni *
  • Neoncsoves
    nem akar decryptel ez a buzi. ááá