5661
  • Krinyo
    állítgatni kellett és jó lett :/
  • BAk3R
    egy vga driver frissítést bepróbálnék ha a beállítások átbújása után sem esik.
  • xxxpaulxxx
    grafikai beállítás problem?
    Vagy csak még nem haladtál annyira előre:D
  • Krinyo
    Érdekes nekem a hard rain kampánynál nincs eső, pedig hallom hogy esik :/
  • angelslie
    Szerintem ha nem mondod nem is jövünk rá ki a feka nagydarab néger meg a feka csaj...
  • ronso
    Üdv

Na meghozta a futár..kiváncsi vagyok..
  • xxxpaulxxx
    a legjobb beszólások Coachnak vannak a Dark Carnivalban:D
  • koschwarz
    nekem ez a hamiskártyás-képű nick a legszimpibb :)

ellis egy "vidéki suttyó" :)

coach az...az egy nagydarab fekete fickó, az összes "nagydarab fekete fickó"-s klisével :)

rochelle meg egy feka csaj. mivel hogy az elsőben meg egy fehér csaj volt. gondolom a 3-ban majd kis kungfus sárga csajszi lesz :)
  • BAk3R
    depech mode pólóban van, mit vársz tőle? :D
  • Neoncsoves
    Ennek a játéknak a szereplői is szerethetőek...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl. Dark Carnival végén felmész a mikrofonhoz akkor elkezdenek énekelni:D meg van egyéniségük csak nehezebb észrevenni. Ellis folyton mesélni akar, Nick ilyen leszaromavilágot, Coach olyan "öregrókásniggeres", Rochelle meg ilyen semmilyen :\
  • xxxpaulxxx
    nah az a kemény:D
  • SötétBarom
    Tervem amúgy végigtolni minden kampányt expert+realism módban. :)
  • SötétBarom
    Pont délelőtt szenvedtük végig a dark carnivalt experten, a finálét a végén levettük normalra, hogy meglegyen már végre :DDDDDD

A 4. map végén, amikor a beengedőkapukon keresztül kell berohanni a safehouseba, na az nagyon kemény.

Nyomtunk egy kis realism-t is, teljesen fasza. Ami nehéz, hogy nem világít semmi, és komolyan kutatni kell az elszórt cuccokat - emiatt többnyire a durva részek előtt senkinél sem volt molotov/pipe vagy ilyesmi.

Scavange meg kurva jó, ha megfelelő társaság jön össze.
  • csoli31
    Van köztettek is olyan akinek törlődőt a L4D 2 statisztikái a Steam-en belül (még az acsik is eltűntek nekem)?!
  • BAk3R
    okés, fasza. ezt nem tudtam.
  • Lamellus
    Az előzőt BAk3R-nek akartam szánni.
  • Lamellus
    [URL=http://negativegamer.com/2009/11/04/eurogamer-expo-09-chet-faliszek-discusses-left-4-dead-2/]"construction workers still wear their ear muffs so aren’t attracted by the sound of a pipe-bomb"[/URL]
  • Hoz_Hun
    Nem, az a machete volt. A katana (klasszikus japán szamurájkard) fényévekkel jobb.
  • koschwarz
    elgondolkoztam rajta nagyon...csak az arma2-őt is meg akarom venni, meg az ofp2-őt is, ja meg a fallout addonjait is...

meg 11k, hogy kapnák be...

a demopályában a kedvencem a bozótvágó kés (vagy az volt a katana?) volt, szó szerint, mintha füvet kaszálna az ember...
  • Hoz_Hun
    Tegnap végigvittem az összes campaignt normálon. Hát messze a Dark Carnival a legnehezebb. Ezen kívül még a Paris utolsó pályája a Bridge, az ami kemény vesszőfutás.
    A Swamp Fever amolyan semmilyen. Szerintem a leggyengébb terep az összes közül. Nem éreztem túl nehéznek sem, a végén a ház emeleti gépágyúja mellől (normálon) simán védhető. Az én kedvencem a Hard Rain. Szerintem ez sikerült a legjobban. Főleg a witchekkel tömött cukorgyár, na meg a vihar is nagyon hangulatos.

Összességében: nekem bejön a játék. Alapvetően jó a hangulata és jók az új fegyverek, különösen a közelharci fegyverek (Katana visz mindent). Láncfűrésszel roham idején beállsz ajtóba; na akkor ott se ki se be. Mindezzel együtt az L4D1 hangulatosabb és borongósabb. Itt túl sok a fény és napos terület. A karakteretek kevésbé szerethetők mint az egyben.
  • koschwarz
    jó a játék?
  • Hoz_Hun
    Hogy nem hallottad... :).. ilyen hülyén sípol a cipőjük minden lépésnél. Kurva idegesítő. Amúgy is utálom a bohócokat, úgy hogy élvezettel ölöm le őket.
  • xxxpaulxxx
    melyikőtök Holo?:D
    Mert tegnap játszottunk és most látom csak, hogy sg-s:D
  • angelslie
    Az a hülye bohóc :S
    Lehet mégse próbálom ki... bár legalább jól megverhetem :D
  • xxxpaulxxx
    akkor tévedtem sorry:D
    A bohóc csipogását nem hallottam, mert zenére játszottam, a többit meg nem figyeltem meg elég jól ezek szerint:)
  • BAk3R
    ezt még nem figyeltem meg.
  • Lamellus
    Valamint a munkások a pipebombot se hallják nem?
  • Dzsimbao
    Igen van magyar felirat, ha a Steamről töltöd akkor is, mindössze annyit kell tenni, hogy átállítod a Steamet magyarra. (nem ajánlom)

Eddig a Dead Centert és a Parish kampányt toltam végig coopban normalon. Jól megszenvedtünk, sokkal jobban kivánja a csapatjátékot mint az 1. Az ellen is sokszor támad összehangoltan, 3 emberrel szinte már lehetetlen, és ez még csak normal!!.
    Illetve a Dead Centert versusban is kipróbáltuk, sajnos a szerver lehalt alattunk az utolsó map előtt. De addig nagyon élveztük mindannyian.

Az eddigiek alapján a panic eventek és a finálél nagyon ötletesek és változatosak.
  • BAk3R
    hát úgymond nem adnak pluszt, de azért színesíti a képet. ugye a swatost nehéz lelőni, a bohócnak nyikorog cipője így odavonzza a zombikat hozzád, a tűzállós nem ég el, a munkavédelmist meg pl nehezebb ütőfegyverrel lecsapni, végül a mudman ami elég gyorsan és sunyin mozog, könnyebben bekerítenek a segítségével.
  • Krinyo
    kötekedés on
    emellett
    kötekedés off
  • xxxpaulxxx
    ne is mondd
    Heavy Rain-t állandóan átváltotta nekem expertre safehouse-k után... hát észre is vettem elég hamar, hogy hopp elfogyott az életem:D

Nah de végigtoltam az összes kampányt... nagyon profi játék lett, nem tudok egyebet mondani:D
    Amúgy ezekkel az uncomon infectedekkel nem nagyon vagyok megelégedve... a swatos király... csak hátulról lehet gyakni... a tűzállóruhás is jópofa... de ez a mudman meg bohóc, meg munkavédelmisisakos figurák a külsejükön kívül nem adnak pluszt... és ezt hiányolom... dehát evvan:)
  • ProEvoFan
    most jövök a Steam-ről
    a L4D2 keresője azt írja h 48000 ember játszik jelenleg a játékkal....
    én ez mellett döntöttem, nem kell nekem MW2 multi
  • ZsirosKenyer
    na megvolt az első hibaüzim :D

scavenge közben dob ki ezzel néha, általában side change után.
    Olvastam steam fórumon hogy nem vagyok egyedül, szóval megnyugodtam :)
    majd javítják..

Ha vki esetleg tud már megoldást, szóljon!
  • Rage47
    1. kampány ennyire azért nem győzött meg:)
    bár a vége ütős persze.
  • BAk3R
    szerintem tök mindegy melyiket tolod végig ezért az érzésért :)

amúgy experten lesznek itt nagy szenvedések az biztos..
  • xxxpaulxxx
    Midnight rider powa!:D

Amúgy a swamp fever kampány picit gyengébb... viszont a fináléja:O Easyn kétszer kellett megcsinálnunk és még úgy is izzasztott
    Sokkal nehezebb lett ez a rész az előzőhöz képest
    Bele se merek gondolni, hogy realism módban játszak:D
  • Rage47
    aki végigtolja a dark carnival kampányt, annak nem lesz kedve az 1-hez többet sztem:D én legalábbis igy érzem most
  • Neoncsoves
    Ott teljesen más miatt warezolnak az emberek. Bevett szokás, hogy IW meg úgy általában CoD terméket le kell warezolni, aztán ha tetszik megvenni. Én is így szoktam, annyira nincs sok pénzem, hogy minden szart megvegyek látatlanba :) Najó, L4D2-t előrendeltem, de nagyjából tudtam milyen lesz a feeling, mert az 1-et már toltam megjelenéskor :D
  • Neoncsoves
    Miért van az, hogy nekem nincs zene a Dark Carnival finálében? előző részbe se volt nekem zene sose... nem tom mi a töcs van :\
  • MR ME
    :(