Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BattleTag: zydar#2910
De egyébként kiváncsi vagyok, lesz-e olyan szintû egyéniségük a 2 fõszereplõinek mint az 1-ben lévõknek :)
Láthatunk még láncfûrész gameplayt is és az új boomer-bile bomb mûködését.
Zooey seggét akarom látni :@@@
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mert van egy haverom aki csak akkor fog játszani a 2-vel ha lehet majd Bill-el menni. Nem tudom miért, de nagyon megtetszett neki... Nem mindenkinek jönnek be az új karik.
Vagy az is jópofa lenne, ha magad állítod össze a karaktered kinézetét és ahogy játszol úgy kapsz új rucit, stb.-t. BF:Heroes -hoz hasonlóan.
De én szerintem lesz olyan mod, hogy a L4D1 modelljeit át lehet lesz konvertálni a L4D2 -be. Ha az elsõ részbe le tudták cserélni az infected -eket a túlélõkre.
Az operációs rendszeren is túl...
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Egyébként lesz valami átjárás a két játék között?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Why so serious?
Az ötlet onnan jött, hogy vannak akiknek nem tetszik, hogy új szereplõk vannak. Na, most erre kitaláltam egy kurvajó kampányt vagy pályát. Megpróbálom érthetõen, jól leírni :)
A lényeg az lenne, hogy lenne egy kampány/pálya amiben összetalálkozna a 4-4 túlélõ (valahogy megoldanák, hogy hol, melyik városban). És akkor 8 survivorral lehetne játszani a kampányt. Versusba is jó lenne, és akkor annyi, hogy 8 infected lehetne, és amikor tank jön, akkor 2 tank jönne. 1-1 tank mindkét csapatra ugye. Meg lehetne még olyan is a kampányban, hogy szét kell válniuk a survivoroknek (2 fele, szóval 4-4) és mondjuk az egyik négy megmenti a másik négyet, mert csapdába kerültek vagy olyat hogy csapdába került a 4 társ és a másik 4nek meg addig rohangálnia kell belõni a generátort mondjuk, gombot lenyomni, stb. Persze az események pörögnének rendesen. zombi eventek, blabla.
2. verzió:
CSAK 1 pályán találkoznánk az 1. rész szereplõivel, de akkor is annyira, hogy megmentjük õket. Vagy mondjuk L4D2-nek befejzõ kampányba biztos jó lenne finale-nak, hogy 8an kihúzzák az überdurva finalet, és akkor lenne egy "zárófilm" ahogy beszélgetnek és azt mondják, hogy együtt menjenek valamerre és itt elsötétülne a kép. Ez lehetõséget adna egy DLC-nek (mondjuk Maybe the Last Survivors <4pályás kampány lehetne>4pályás kampány lehetne>). Vagy az L4D3 [ :DDD ] kezdõdhetne ezzel és itt lehetne egy fordulatot csinálni. Mondjuk az 1. rész szereplõi meghalnak, vagy a 2. rész szereplõi (inkább a 2. rész szereplõi).
Szerintem egy ilyen kampánynak/pályának örülne a community... Szerintem elég izgalmas lenne :)
egyébként próbáld meg a L4D2 oldalán biztos van valami mail cím. És miután elküldted az ötletet leírhatnád hogy mi az mert kíváncsivá tettél. De ha sokáig tart a megvalósítása akk szerintem ne küld el mert már alig van idõ a megjelenésig.
mondjuk lehet, hogy változott azóta a lõszerszám
I shot a hunter in air with a grenade lololol!!!111!1!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#484: Eléggé pörgõs<#merges2>#merges2>
Nemkell szupererõs zombikra gondolni, ezt a módot bekapcsolva inkább olyanokra számítsatok, mint például nincs célkereszt, nem írja ki az életet, nem körvonalazza a túlélõket, stb...
A realism mód nem egy külön fokozat, realism módot be lehet kapcsolni minden fokozaton, ezért is ír egy olyan achivmentet, hogy élj túl egy expertet úgy hogy be van kapcsolva a realism...
Az operációs rendszeren is túl...