Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lesz ez. Én se bojkottáltam de remélem a Valve úgy tekint erre az egészre, hogy volt a Left 4 Dead ami egy kísérlet volt arra nézve, hogy mennyire jön be az embereknek ez a stílus /mint kiderült nagyon is/ és akkor most érkezik a második rész amely maga lesz az "ultimate cooperative experience" ami tényleg nagyon meg lesz támogatva DLC-kel és miegyebekkel. Mert ha újabb egy év múlva jönni akarnak egy harmadik résszel aztán már tuti nem veszem meg.

Why so serious?

Waczkor
Jók ezek a videók😊
Én nem bojkottáltam,mikor hallottam hogy érkezik a következõ rész a melee fegyókkal,már úgy voltam vele,hogy steamen beszerzem,vagy dobozosban.
Ezek a videók csak még jobban meggyõztek.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

HF
A játékmódról 2 videó:
link
2. videó: (itt van az új, nõi boomer is 😄DD )
link
Jockey gameplay:
link
Egyébként meg én is bojkottáltam, de a második kampány már annyira meggyõzött (nembeszélve a mostani vieókról + új játékmódról), hogy a közeljövõben én is elõrendelem.

Érdekesen hangzik.

Why so serious?

werkfilm
Valve has revealed an all new game mode for Left 4 Dead 2. Dubbed "Scavenge" the new mode pits a team of Survivors against a team of Special Infected. As expected, there is a catch.

The new mode is coming off as a mix of Survival mode and Versus. The team of Survivors is tasked with finding and retrieving gas canisters that have been scattered around the level. These canisters are then used to fill up generators. While they're attempting to do this, both the normal Infected and the human controlled Special Infected will attempt to thwart their plans.

The maps start off with a 120 second time limit, each canister used adds another 20 seconds to the remaining time. The goal for the Survivors is to use as many of the 16 total gas canisters before the time runs out.

Rage47
nem is rád gondoltam
elõ rendelem de nem magam miatt hanem a klán miatt 😊 ugyanis két fele fog szakadni a klán (akik nem veszik meg az l4d2-t most meg azok akik sose veszik meg, a másik fele pedig azok lesznek, akik elõrendelik/megveszik késõbb. ha már 2-3ezret spórolhatok a 4es pakkal, akkor miért ne...)

Ezek már csak ilyenek duma van😄....

werkfilm
biztos lesz vmi script ami kinyeri majd az oldalról

Rage47
én tudok egy nagyon bojkottáló ismerõsrõl, aki minden egyes pályán felfirkálta a falra a bojcott group logoját, és azt mondta soha nem veszi meg😄
most elõrendeli xD
arra lennék kiváncsi a bojkottban hányan veszik meg, mert az ok, hogy egyenként meglehet nézni, de jó lenne, ha százalékosan, vagy számszerüen lehetnem megnézni, hogy egy csoportban a publik profilosoknak milyen gamebõl mennyi van
be is vallanák ,ha szarul fogyna.... hype
werkfilm
Left 4 Dead 2 Expected to Be Fastest-Selling Valve Game Ever, Gets $25M Ad Campaign

hajrá bojkott 😄

De jó kis film lesz ez is. 😊

Why so serious?

werkfilm
legjobb film idén kb

Krinyo
Left 4 Dead 3

nem csak a versusban van.

Csak versusban van. Kampányban továbbra is annyit ütsz amennyit akarsz.

Why so serious?

SötétBarom
O Rly? Örülök.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

van már a meleenek "túlmelegedése" ugyan az lesz itt is
Azt majd a harmadik részbe. Kell az újítás. 😊

Why so serious?

elitehun
Ez a serpenyõ nagyon LOL. De én még beraktam volna egy WC kefét is XD
SötétBarom
Maga a melee jó ötlet, de úgyis el fogják baszni. Szerintem úgy lenne jó, ha fáradna az emberünk - mondjuk minden ütés után +0.1 sec recharge lenne, tehát 10 ütés után már 1 sec telne el ütések között. Viszont jó cucc egy machate szorult helyzetben (L4D-ben rühellem, amikor körbevesznek, és ütöm csak ütöm és ütöm õket, de nem fekszenek el, reload viszont esélytelen...) Ezzel kiküszöbölhetnék az idióta játékmenetet (minden balfasz serpenyõvel fog rohangálni, az tuti :| )

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bertino
BUMMMMHECCSÁT a serpenyõvel XDDDDDDDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince of Máté
Szerintem hasznos lesz a közelharci fegyver, mikor jön a horda, és bekempeltek egy sarokba. Akkor nem fogtok 100 felé lõni, elég csak ütni egyet 😊

tototto
dehogy fogják, bármilyen modot feltehetsz amit kiadnak és mivel a sdkban benne van az összes textura meg pálya elem a pályákat se nehéz összerakni, csak idõ kérdése
ha ezt megtudták csinálni akkor majd kiadják a 2 mapjait is mondjuk sötét verzióban, és mivel a moddereknek megígérték hogy a két játék között modder szempontból tökéletes átjárás lesz ezért átfog kerülni az egy alá is
a közelharci fegyverek meg szerintem 10 percig fognak izgalmat jelenteni ameddig hat az újdonság varázsa aztán mindenki rájön hogy shotgunnal egyszerûbb leszedni a tankot mint serpenyõvel és nem sokan fogják ugyse hazsnálni, szal nem nagy veszteség ha azt esetleg nem tudják áthozni bár szerintem a moddereket nem kell lebecsülni megoldják majd ugyis 😊

Rip
És majd szépen tele lesz szép piros ERROR objectekkel a pálya, mivel az új motorban lesznek olyan elemek, amiket a L4D1 nem tud lekezelni (pl. változó pálya, változó idõjárás, újragondolt AI Director, stb.)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

werkfilm
és repül az account letiltása a steam felhasználói szerzõdés megsértéséért ^^

tototto
vagy majd valami modder kiszedi a pályákat meg a fegyvereket a 2. részbõl és kiadja ingyenes modként és játszunk vele L4D1esek ingyen 😄

De az úgy mégsem az igazi<#idiota>

böröczk
tökéletesen mûködik hamacsin : D

Kumiho #2179

Amúgy meg ha lehetne warezolni ezt is és játszani adhtnák ezer forintért is,csesznének megvenni......

Hehe. Na igen. Amíg nem lesz rohadt nagy siker a második rész is, hogy egy év múla jöhessen a "még nagyobb, még változatosabb" left 4 dead 3... 😊

Why so serious?

böröczk
Mit nyígtok már könyörgöm, a lottó fõnyereményében fogadok, hogy pár hét múlva már a Ti kicsike accountotokon is ott fog virítani a Left4Dead kettõ, különben nem irogatnátok sem ide, sem a másik topicba, és nem rágnátok magatokat ennyit a dolgon.

Amúgy meg a második rész jó lesz, szinte biztos vagyok benne, hogy negyedannyira se bugos, mint az elsõ rész, változatosabb játékmenetben és egyéb téren is, ha meg a 6800 sem kielégítõ a síró, régi, sziklaszilárd leffordedeseknek, majd megvásárolják egy akciós hétvégén 4000-é. Vagy megmakacsolják magukat, és kigombolt mellénnyel, de lefforded2 mentesen csorgatják a nyálcsóváikat mások lefforded 2ére.

Kumiho #2179

elitehun
Louis az nem egy cégnél dolgozik? Mind1. Az is igaz hogy a karakterek gázak lettek. Van 2 falusi (nagydarab néger, sapkás srác), egy csávó aki mintha a 60-es évekbõl jött volna (banner bal oldalán) és egy csaj aki sztem elég gáz lett. Csak sztem hasonlít a banerren a bal oldali srác (legalábbis a banneren) Eddie Jemisonra?
a valve a suttyóknak, és a niggereknek akar kedvezni, na bumm

kfc-t kapnak majd amiban mellé és máris elfogy pár milla
Prince of Máté
Mondjuk várd meg míg játszol vele.

Rowlend
Elég gáz lesz ez a l4d2, fõleg ez az új zombi fajta, röhej 😄 amúgy a Karakterek se karakteresek, elsõ részbe volt a Veterán katona, kiscsaj, Kemény motoros és egy bolti eladó. de ebbe? A Nagy darab feka, baseball sapkás kishülye vagy mi?

GET OVER HERE!

bertino
-.-

Rage47
elég régi hír😄 totalon már rég volt:p -reklám😄-
bertino

Lehet azért patchelték most félre a left 4 deadet mert abból már eladtak eleget és most nyomatni kell a TF 2-t. Rage meg a fizetett emberük és jött ide reklámozni. 😄

Why so serious?

Prince23
Próbáltam, amikor 3 napos ingyen hétvége volt. Játszottam vele kb 4 órát. nekem annyi elég is volt

Rage47
Én bírom a tf2-t, próbáld ki te is, lehet hogy áttérsz rá😄
bertino
jolvan, elhisszük, nem kell 200x leírni.

Prince23
Ja, semmit se, iagazad van. de legalább a topikban megtehetem😄
Egyébként eza Crash Course nagyon felhúzott, mélységesen leszerepelt a Valve elõttem. Mondjuk már akkor, amikor inkább a TF2-õt támogatják folyamatos frissítésekkel. de most kiverte a biztosítékot nálam.

bertino
hm.
küldj be panaszlevelet.

gondolkodj már, mit tudsz tenni a nyavajgáson kívül ezzel ? <#idiota>

semmit.

Prince23
Nem, nem hiszem el. csövesek, el hiheted nekem 😄
az meg felháborító, hogy egy év alatt nem tudtak kiadni egy ÉRTELMES kiegészítõt sem.