5661
-
#1453 Hát ezmeg?
Ha igazi akkor küldhetsz egyet :P -
#1452 Megszaladta nullán a kezed a rendelésnél ? :D -
xxxpaulxxx #1451 már jópár órája unlockolva van:D -
#1450 Megbaszok valakit, ha nem unlockolódik rögvest! -
csoli31 #1449 Nekem is a játékok listájánál azt írta ki hogy a játékokhoz keres frissítéseket. Ez kb. 10-15 percig tartott, és halottam közben hogy dolgozik a merevlemezem (ezért nem aggódtam hogy gond van). Biztos hogy túlterhelt a Steam, és az is lehet hogy az internet sebessége is befolyásolja azt, hogy kinél mennyi ideig tart. -
xxxpaulxxx #1448 Ha majd akartok jatszani delutan vegyetek fel: koppany -
BAk3R #1447 na meguntam, töröltem a clientregistry.blob-ot. -
BAk3R #1446 detto. annyi különbséggel, hogy én már vagy 20 perce nézem a "scanning for steam games"-t, épp a steam fórumot olvasom ezzel a hibával kapcsolatban. picit zavaró. -
harvypoker #1445 fasza
fel 8 tol nezegettem hogy mindig scanning for steam games updates-t ir ki semmi dekodolas aztan eccercsak beugrott hogy a steam letoltotte a jatekot mar mehetek is, szoval hagyjatok futni a steamet meg ha semmilyen elorehaladas se latszodik :) -
xxxpaulxxx #1444 100% ready!
Bassza meg, aki otthon maradhat játszani!:D -
#1443 7:12 Decrypting 10%. Elindult. -
xxxpaulxxx #1442 kis optimista:D
Nah jólvan... további jó várakozást
majd délután meglássuk mi lesz:D -
#1441 na minnyá jácchatunk :P -
PunkZoli #1440 review -
#1439 ha valaki vmilyen infóval tud szolgálni az ne legyen rest.. -
xxxpaulxxx #1438 nekem el se indul a steamXD -
#1437 Valve Time strikes again! -
#1436 Ezt sem sikerült percre pontosan kiadni... -
#1435 jóreggelt -
xxxpaulxxx #1434 aztán meg nem élvezik:D
Nah jó éjszakát mindenkinek
6kor ébredés és l4d 7ig:D -
#1433 én se mert xboxra minimum 10* többen megveszik :D -
BAk3R #1432 már csak 5 és fél óra. -
xxxpaulxxx #1431 :( -
BAk3R #1430 nem vicces :) -
xxxpaulxxx #1429 Nah!!!
Végre!
Előbb unlockolták! Lehet nyomni!
Zsíííír!:D -
#1428 warezhuszárok megtámadták a cod6ot és lehalt a steam -
xxxpaulxxx #1427 friends se működik:D -
ZsirosKenyer #1426 gondoltam búcsút veszek a demo-tól, de már le van halva az összes szerver.. -
xxxpaulxxx #1425 hajjaj már szarakodik a steam...
már a tf2nél kiírja, hogy loadout is not available...
csak nem készülnek ezek valamire?:O
mondjuk úgy igazán unlockolhatnák most ezt a szájbabszott játékot:D -
xxxpaulxxx #1424 hát igen
de azért ez azért is van, mert a Half life alapjába véve egy picit elvontabb, alterabb stílus/történet
ezzel a "zombihentelősfaszsággal" (sokak szerint) meg bárki eljátszik:D -
csoli31 #1423 Már megvan. De amúgy se kellene kalóz verzió!? De amúgy nem rossz kép. -
ricsa008 #1422 :D -
balika16 #1421
Jöttök hozzám egy left4dead2-ért? -
MrAndree #1420 Már elkurvult régen, ettől még kurva jó játék lesz a Left 4 Dead 2 (én is megvettem) de azért ne gondoljuk már, hogy a folytatás ilyen gyorsan történő elkészítésének bármi más célja lenne mint minél gyorsabban, minél több pénzt leakasztani. Emiatt van, hogy a valószínűleg ennél lényegesen kevesebbet hozó Episode 3 már több mint 2 éve készül és még legalább 1 de inkább 2 évig fog is... -
xxxpaulxxx #1419 jaja, elolvasva az előző üzenetedet már rögtön írtam volna én is, hogy REMÉLEM nem nfs meg cod féle cucc lesz
hogy mondjuk a 4. részre már azt mondhatjuk majd hogy L4D2011:D -
#1418 pedig jön a 3. rész is, utalt rá Faliszek:)
óriási elkurvulásokat láthatunk manapság. lásd: cod6 -
#1417 Azaz remélem, hogy nem fog elkurvulni a Valve. -
#1416 Igaz, de a L4D2-őt inkább hozzáépítették az első részhez. Ezt szerették kiadni az előző nevén, csak mégsem így lett. Ezt az állítást az is igazolja, hogy a korai videókban nagyon hasonlított az első részhez. Ez nem az NFS-féle évenkénti rókabőr. -
MrAndree #1415 Ja, a PC a célközönség, ezért szenvednek 3 éve az Episode 3mal ami ugye köztudottan nem éppen konzolos cucc, ellenben a Left 2vel amit egy év alatt sikerült összehozni és erősen multiplatform tehát kaszálnak majd vele keményen. -
#1414 *Ezen tények tükrében NEM merném állítani...