Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Én nem bojkottáltam,mikor hallottam hogy érkezik a következõ rész a melee fegyókkal,már úgy voltam vele,hogy steamen beszerzem,vagy dobozosban.
Ezek a videók csak még jobban meggyõztek.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Why so serious?
The new mode is coming off as a mix of Survival mode and Versus. The team of Survivors is tasked with finding and retrieving gas canisters that have been scattered around the level. These canisters are then used to fill up generators. While they're attempting to do this, both the normal Infected and the human controlled Special Infected will attempt to thwart their plans.
The maps start off with a 120 second time limit, each canister used adds another 20 seconds to the remaining time. The goal for the Survivors is to use as many of the 16 total gas canisters before the time runs out.

most elõrendeli xD
hajrá bojkott 😄
Why so serious?
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha ezt megtudták csinálni akkor majd kiadják a 2 mapjait is mondjuk sötét verzióban, és mivel a moddereknek megígérték hogy a két játék között modder szempontból tökéletes átjárás lesz ezért átfog kerülni az egy alá is
a közelharci fegyverek meg szerintem 10 percig fognak izgalmat jelenteni ameddig hat az újdonság varázsa aztán mindenki rájön hogy shotgunnal egyszerûbb leszedni a tankot mint serpenyõvel és nem sokan fogják ugyse hazsnálni, szal nem nagy veszteség ha azt esetleg nem tudják áthozni bár szerintem a moddereket nem kell lebecsülni megoldják majd ugyis 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Why so serious?
Amúgy meg a második rész jó lesz, szinte biztos vagyok benne, hogy negyedannyira se bugos, mint az elsõ rész, változatosabb játékmenetben és egyéb téren is, ha meg a 6800 sem kielégítõ a síró, régi, sziklaszilárd leffordedeseknek, majd megvásárolják egy akciós hétvégén 4000-é. Vagy megmakacsolják magukat, és kigombolt mellénnyel, de lefforded2 mentesen csorgatják a nyálcsóváikat mások lefforded 2ére.
Kumiho #2179
kfc-t kapnak majd amiban mellé és máris elfogy pár milla
GET OVER HERE!
Why so serious?
Egyébként eza Crash Course nagyon felhúzott, mélységesen leszerepelt a Valve elõttem. Mondjuk már akkor, amikor inkább a TF2-õt támogatják folyamatos frissítésekkel. de most kiverte a biztosítékot nálam.
küldj be panaszlevelet.
gondolkodj már, mit tudsz tenni a nyavajgáson kívül ezzel ? <#idiota>#idiota>
semmit.