5661
  • Lunki88
    Az első rész szereplőit nem lehet valahogy előcsalni a 2-ben?
  • LasCar16
    ejj de rossz nekik :D
  • xxxpaulxxx
    6 posttal lejjebb... most már 7
    -_-
  • Rayden02
    A warez topicot hol találom?
  • xxxpaulxxx
    inkább maradj a tf2nél... az úgy is a legjobb valve:D
  • angelslie
    Álmodozz :D
    Te maradj szépen a teljesnél, de mi meg had maradjunk a demonál.. :D
  • xxxpaulxxx
    jaja pont most akartam írni, hogy itt is:D
  • BAk3R
    ??
    nálam 0/5 van.
  • xxxpaulxxx
    nyugi, majd lekapcsolom:D
  • Carloska
    Left 4 Dead 2 Off / Warez

ITT
  • Nohab
    Találtam valamit: Az acsik között van a szokásos "Survive all campaigns on Expert." Mellette a 0/6, de csak öt pálya van. Most akkor egy letöltött pályán kell megcsinálni a hatodikat?
  • Blacksheep333
    Csomó új opció tényleg nincs, de jobb mint a L4D2-é. Felőlem is zárhatjuk ezt a vitát ebbe a topicba.
  • Krinyo
    Egyáltalán nincs "csomó" funkció, van pár elengedhetetlen alapfunkció, de azon kívűl semmi más csak primitív lecsupaszított konzolos "nyomj egy gombot és játsz ha kibirod várni az 1 perces várakozást" lehetőség. A többit olvasd el az mw2 topikban.
  • angelslie
    Annak azért örülök, hogy a demot se kapcsolták le :)
  • Neoncsoves
    Csak a versus érdekel? Nagy hiba. Realism Experten nagyon nagy móka a Dead Center :)
  • MR ME
    csajod
  • Blacksheep333
    BTW: Női Boomer. :D
  • Blacksheep333
    Már bocs, de ez egy irtó nagy faszság. Imho neked a dedicated serverek hiányával van a baj és az abból adódó problémák miatt. Még is mi a rossz az mw2 lobbyjával? Csomó olyan funkció van ami a L4D lobbyból hiányzik. Pl: Lobby összevonás, party kreálás. Csak megnyomod a Play -t, kiválasztod a játék módot és magadnak illetve a partydnak egy percen belül talál játékosokat.

PAUL:
    Oké, kipróbálom a Dark Raint, remélem tetszeni fog. Még a The Paris -ra vagyok kíváncsi. Annak az egész nappali feelingje bejön. Kíváncsi vagyok a híd lebombázását, hogy oldják meg. (Ne mondjátok el. :D)

Realism, Scavange, Single és a Coop nem érdekel. Egyedül a Versus.
    Az első részét majdnem egy évig folyamatosan nyomtuk klánnak (akik inkább haverok.) ESL létrán el is értük a 19. helyet, csak meguntuk a sok baszkodást az ellenféllel. Ha kikaptak állandóan óvták a meccset, meg ilyenek. Iszonyat pofátlanok.
  • Lunki88
    Legyen igazad. :) Meg ahogy látom most mindenki játszik a fórumozás helyett. :D
  • xxxpaulxxx
    akkor most a swampot ugord át és jöjjön az esős:)
    Az tetszeni fog tuti!
    A tunel of love sztem meg rohadt nagy poén:D jönnek a zombik, mondjuk egy expert realism-ben az egekben az adrenalin... és erre te egy szivecskébe kell hogy lövöldözd a fertőzötteket:D

Jah és próbáld ki a versust illetve a scavenge-t... azok tuti nem lesznek uncsik:)
  • bertino
    fail.
  • Krinyo
    Left 4 Dead lobbynál csak egy szarabb van, az pedig az mw2-é.
  • Blacksheep333
    Nem bah áttették az időpontot. De mindjárt megvagyok a tanulással, 1 óra múlva játszhatunk :D
  • BAk3R
    te nem fogorvosnál vagy? :)
  • Blacksheep333
    A játék el sem kezdődik, de már felidegesítem magam a Lobbyba. Itt minimum 15 percet kell várni, hogy haverral tudjuk egy VS-t pubolni, míg COD:MW2 -be max 3-at. MW2 után hiányzik a "party" opció. Tehát nem magadnak keresel játékot/lobby-t hanem a partydnak és a partydba pedig azok vannak akiket beinvitálsz.

Az újítások is mintha csak azért lennének benne, hogy a játékosok ne sírjanak, hogy ugyan az mint az 1.

Na meg az állandó kilépkedés, ahogy a pub nép balfaszkodik.

Kampányok közül csak a Dead Centert és a Dark Carnevalt vittem, de nem tetszettek. Az ember azt várná, hogy fasza plázába kellesz nyomulni (Dawn of The Dead) és a Dark C. -n meg hogy lesz szellemvasút (a fasz helyette van szerelem vasút vagy mi.) meg hatalmas hullámvasutak, erre semmi...
    Na meg a csávónak kólát kell venni, hogy kirobbantsa az utat... Nagyon életszerű had ne mondjam. Inkább egyedül rohad a nem is tudom, hol, mint hogy a többi túlélővel tartana.

Az égő hoteles rész viszont tetszett.
    Amik még tetszettek azokat régebben leírtam, mikor kijött a demo.
  • xxxpaulxxx
    bocsi-bocsi!!!
    Nem úgy értettem:D Mármint de.. de mégse:D
    Egyébként pl én az egyel nem játszottam annyit kb 4 hónap alatt (mióta megvan) mint ezzel
    Plusz az egyben így kipróbáltam a vs-t... azt hittem hogy ez is csak egy ilyen dm 4-4 emberrel és ki is léptem belőle... itt meg megértettem, hogy nem erről szól ez az egész:D
    Szóval most már az 1 is jobban tetszik... a hangulata is jobban elkapott ennek az egész apokaliptikus zombisdinak, mióta megvan a 2:)
  • Neoncsoves
    Sajnállak, mert én kellemeset csalódtam a játékban. Pedig nagy boycotter voltam...
  • Blacksheep333
    Fel vagyok háborodva. Mind az első és a második részt egy hónappal megjelenés előtt már előrendeltem.
  • xxxpaulxxx
    warez verza?:D
  • Neoncsoves
    A lobby system tényleg szar, a játékkal viszont semmi baj nincs. Szerintem simán 2x olyan jó mint az 1...
  • Blacksheep333
    A Lobby system még mindig egy szar, a játék meg egy gyenge "jó".
  • xxxpaulxxx
    játszottál az 1-el?
    Nah annak az erejét szorozd meg úgy 10el:D
  • Palesz2
    nézeggetem.. de a 2ről nincs szó
  • Nohab
    Nem tudok róla, hogy létezne, de itt valamennyire foglalkoznak vele.
  • Palesz2
    van off/warez topic?
  • Nohab
    Ha nem fikázod azokat, akik megveszik, illetve nem reklámozod, hogy letöltöd, akkor nem gáz...
  • Lunki88
    Valaki írna egy kis beszámolót milyen a játék? Kampány, versus stb. milyenek lettek? Mindenre kíváncsi vok.
  • xxxpaulxxx
    Azta!
    Scavenge!
    Ezzel akár meddig el lehet játszani annyira jó Oo
  • BAk3R
    kéne ember expertezni most, vegyen fel aki jönne.
  • Twetr0x
    Nekem az tetszik, hogy sokkal történetszerűbb a játék, mint az előző. Pl. mikor az elején nem ismerik egymást, nem ismerik a zombik nevét, etc. (ezért pl. a Jockeyt végig "little guy"-nak hívják)

Még csak 2 kampányt toltam végig, azok nagyon jók voltak.

(Na, ki volt erősebb Mustachionál? :p)