Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A killingfloor esetében sem volt csúszás. Halál pontosan tegnap este 8-ig lehetett nyomni, ezek alapján kedd este 9 már szinte biztos idõpont. Vagy rosszul gondolom?
Még jó hogy az 1.ért csak 4et fizettem😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
27. az meg volt,csak azt nem fogtam fel,hogy az keddre esik...<#falbav>#falbav>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Most, hogy volt ez az ingyenes Killing Floor hétvége, annyian jöttek, hogy az addig 30-70 pinges szerverek 250-400 körül jártak. Egyszerûen katasztrófa volt, szóval ment a helyi szerver csinálás. L4D-nek meg még nagyobb a tábora. Már a Crash Course is igencsak szétcseszte a pingeket, már ha egyáltalán lehetett játszani vele.
No de reméljük a Valve a második részre már több erõforrást szentel és nem lesz akkora a baj.
huhú jó lesz végre újfajta zombihentelés. vááá 😄
<#worship>#worship>
Újak közül csak a csaj nem szimpatikus,többivel nem lesz gond.
Filmekben se szeretem a túlélõcsoportokban a feka bulákat😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Why so serious?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
így a left2 az eredeti koncepciós left4dead
Talán szándékosan nem fektettek túl nagy erõforrásokat a fejlesztésbe.
Viszonylag rövid kampány, kevés játékmód, kevés fegyver. Szerintem az egész egyfajta teszt volt. Kiváncsiak voltak a fogadtatásra és elsõre nem akartak nagyot kockáztatni, de mivel hamar toplistás lett a játék, msot a Left2-be belesûrítik mindazt, amit talán az elsõ részbe is szerettek volna.
Éppen ezért, szerintem jövõre nem lesz következõ rész, csak talán egy fizetõs vagy igyenes expansion, aztán 2011-12 környékén kiadják a 3-at.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?
Why so serious?
-Új AI Director.
-Új kampányok.
-Testreszabható karakterek.
-Új fegyverek.
-8 szereplõs kampány
-Új játékmód
Ár: 14.000 Ft
3. rész biztosan lesz 2 éven belül.