Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
nem volt az.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ha ezt írták, hogy este 9, akkor az úgy lesz. Csak én nem tudtam, hogy van már idõpont. Szóval jól gondolod. Köszi az infót!
mondjuk nekem ez az elsõ gém amit steam-en vettem, szóval tapasztalatom nincs, de azt írják hogy kedd 9PM lesz a demo release és ez converted to your local time.

A killingfloor esetében sem volt csúszás. Halál pontosan tegnap este 8-ig lehetett nyomni, ezek alapján kedd este 9 már szinte biztos idõpont. Vagy rosszul gondolom?

fasza... aztán a 2nél is hiányérzet lesz... hopp az se az igazi... nah majd a 6nál...

Még jó hogy az 1.ért csak 4et fizettem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Waczkor
Biztos agyamra ment a forza😊
27. az meg volt,csak azt nem fogtam fel,hogy az keddre esik...<#falbav>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

csak nem lesz baj 😊

Tényleg nehéz ilyenkor. Nem szabad belegondolni. Csak érintõlegesen és aztán eljön az idõ. Mindössze két nap. Nem több, csak kettõ és este (na ez kérdés még mikor) lehet játszani. Ott lesz a legdurvább. Az este, meg a találgatások, hogy vajon amerikában hánykor teszik fel és itt akkor az eltérés miatt (ami 8 óra) mikor is érkezik meg. Na meg, hogy egyáltalán lehet e majd normálisan játszani, vagy lagtenger lesz.

Most, hogy volt ez az ingyenes Killing Floor hétvége, annyian jöttek, hogy az addig 30-70 pinges szerverek 250-400 körül jártak. Egyszerûen katasztrófa volt, szóval ment a helyi szerver csinálás. L4D-nek meg még nagyobb a tábora. Már a Crash Course is igencsak szétcseszte a pingeket, már ha egyáltalán lehetett játszani vele.

No de reméljük a Valve a második részre már több erõforrást szentel és nem lesz akkora a baj.
Péntek? beb*szna😄
huhú jó lesz végre újfajta zombihentelés. vááá 😄

Waczkor
Lol.Tényleg,elszámoltam magam,azt hittem pénteken jön.
<#worship>

a demoig...

Waczkor
?

Rage47
na én törlöm is az 1-t. kell a hely<#hehe>
még 1 nap és kb 20 óra. nem bíroooooooooooooom😄

zombiként lesz pár tezsvíre!

Waczkor
Nekem Zoe meg Francis😞
Újak közül csak a csaj nem szimpatikus,többivel nem lesz gond.
Filmekben se szeretem a túlélõcsoportokban a feka bulákat😊

Rage47
ott van a mocskos szájú Coach helyette😄
angelslie
De szegény Louis hiányozni fog belöle 😞

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

L4D2-ben üldözni fogják a fehéreket. NEM FAIR! RASSZIZMUS!

Lehet Õ lesz Louis utódja 😊 Bár végül is érthetõ, hogy a vidéki menõ gyerekre megy minden zombesz. Kifejezetten érthetõ pl. a nõi boomer egyedek esetében 😄
Rage47
<#eljen><#hehe>
😄DDD

Twetr0x
Az csak nekem tûnt fel hogy a trailerben mindent Ellis kap? Õt üli meg a jockey, kap egy adag köpést a Spittertõl, elkapja egy smoker aztán földhözvágja egy Charger. Nembaj, lehet hogy a helikopter csokiból van.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Ezt az elméletet elsütöttem én is már pár hónapja. Ezért remélem, hogy a Left 3 így nem egy év múlva fog jönni hanem várnak vele párat.

Why so serious?

Rage47
énis szénné játszottam😊 megérte a 7k-t simán, amennyit adtam érte UKból való megrendelés miatt (mivel ott olcsóbb)
Ha azt veszed, hogy 12 (ami akkor, ha steamen vásároltad az 13 volt) egy évre, akkor semmi gond. Havonta egy ezres, ezért teljesen jó ár. Legalábbis nekem így jött ki. Épp most toltun egy partit. Bár ha kijött a kettõ, akkor maximum a következõ dlc miatt nézek vissza az egybe. Másért nagyon nem már. Eléggé ki lett játszva az egy év alatt.
angelslie
Most már rájöttem hogy nagy hiba volt :S

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Ahhoz képest, hogy nem az igazi, igencsak egy jó játék lett. No meg persze merõben új a sok ismert név között. Abban viszont egyet kell értsek, hogy a második rész lesz a tuti. Abba mindent belepasszíroznak és feltehetõleg még tovább fogja bírni. Meg ehhez a részhez már tényleg csinálnak minõségi letölthetõ tartalmakat. Harmadik része nem hiszem, hogy jövõre lesz. Nem kétlem, hogy lesz, de nem jövõre. Azzal már befürödnének. Vagy nagyon komoly újítást kéne végrehajtaniuk, de minimum egy grafikus motor váltást.
Magyarul, aki megjelenéskor vette meg, az lényegében 12ezer ft-ért béta tesztelt. Wow!

Rage47
õk is megmondták, hogy a left1 nem az igazi, már akkor is mást akartak, csak ki kellett adniuk (gondolom pénz miatt, meg már régóta reklámozták)
így a left2 az eredeti koncepciós left4dead
Nekem a Left elsõ részével kapcs mindig is volt egy kis hiányérzetem, mintha nem is lenne teljes játék, csak mondjuk egy mod.

Talán szándékosan nem fektettek túl nagy erõforrásokat a fejlesztésbe.
Viszonylag rövid kampány, kevés játékmód, kevés fegyver. Szerintem az egész egyfajta teszt volt. Kiváncsiak voltak a fogadtatásra és elsõre nem akartak nagyot kockáztatni, de mivel hamar toplistás lett a játék, msot a Left2-be belesûrítik mindazt, amit talán az elsõ részbe is szerettek volna.

Éppen ezért, szerintem jövõre nem lesz következõ rész, csak talán egy fizetõs vagy igyenes expansion, aztán 2011-12 környékén kiadják a 3-at.

na nekem már fent van a demo, várom a keddet 😊

SötétBarom
Van olyan fejlesztõ aki mást szeretne?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

elitehun
ebbe lehet valami. a csaj meg gyorsabban futna de kevesebb élete lenne stb.
Na még csak az kéne, hogy ebbõl is évente jöjjön új rész. 😊

Why so serious?

Prince23
Hát nem is 😛
ez nem az a színvonal...

HF
Egyébként meg nem értem miért van annyira kiakadva mindenki a korai megjelenéstõl... A sz@ros needforspeed/fifa játékok jelenhetnek meg évente, de a left4dead nem? 😄

ja mert még több pénzt akarnak mint ami az 1bõl bejött...

Rage47
😄
rendesen reklámozzák a gamet, jobban, mint az 1-t anno
böröczk
Vagy inkább felkenõdik rá..

Kumiho #2179

😄DD

Lehet. Vicces lenne ha lassabb lenne mint a többiek de több élete lenne és mondjuk lenne olyan extra képessége, hogy lepattan róla a hunter. 😊

Why so serious?

Left 4 Dead 3 = 2010 November 17.
-Új AI Director.
-Új kampányok.
-Testreszabható karakterek.
-Új fegyverek.
-8 szereplõs kampány
-Új játékmód

Ár: 14.000 Ft

Prince23
lehet lesz egy trilógia, amelyben majd az elsõ két játék 8 fõszereplõi együtt lesznek... azért jó lenne... csak hát a megvalósítás...
3. rész biztosan lesz 2 éven belül.

akkor már mindkét négert ki kell nyírni a kör elején!

Prince23
Lehet 3x annyi idõben fog telni a felszedése... xd

böröczk
Rögtön ki kell nyírni az elején, és nincs vele utána gond.

Kumiho #2179

böröczk
Eleve hogy szeded fel a földrõl?

Kumiho #2179

Prince23
mackó bá'val hogy fogunk sprintelni? xd fõleg ha Man down után kell majd futnunk vele. Az ötönyös csávó eddig a legjobb karakter...

Rage47
jobb oldalt a CC gomb