5661
-
ZsirosKenyer #1613 az összes achim, és az összes statom törlődött :CCC -
#1612 hiába, nekemmég a sima left 4 dead topikot nyitja meg -
#1611 ottvanmá ctr+f5 -
#1610 bannerba l4d 2 off topicot rakjuk már pls..
Left 4 Dead 2-Razor1911 -
ZsirosKenyer #1609 desert eagle ftw. -
xxxpaulxxx #1608 most már van rajta tartalom is:D -
xxxpaulxxx #1607 ez a midnight riders zenéje nagyon jó
igazi dögös motoros hard-rock:D
kiváncsi vagyok kik ezek veló életben
a fegyverek statisztikáit meg köszi... ilyenkor jön rá az ember, hogy egy serpenyő ugyan annyit sebez mint egy katana és még gyorsabb is:D -
#1606 Néhány érdekesség:
Midnight Riders Band - Youtube
Fegyverek statisztikái. -
xxxpaulxxx #1605 Közben megtaláltam a totall4d-en, hogy ez tényleg valami jel:D -
BAk3R #1604 kellene egy "rendes", csak l4d2-es nem meghívásos magyar group az összes próbálkozás helyett. szóval nem sg-s meg nem tudom milyen, hanem egy ilyen összes magyar l4d2-s group, ahova csatlakoznának azok akik odatartozónak érzik magukat mondjuk. most nem tudom, hogy ilyen van-e per pillanat. és akkor onnan nagyobb eséllyel lehetne keríteni játszópartnert. -
xxxpaulxxx #1603 ékezettel talált csak meg:)
Jah és látom van magyar l4d2 group, de meghívásos... meg tudnál invitálni?:D -
#1602 Kéne ID lista.
Enyém: sotetbarom -
xxxpaulxxx #1601 majd ne felejtsd el kipróbálni a scavenge-t!:)
Tényleg ha valaki szeretne játszani ezzel a játékmóddal akkor vegyen fel, mert ezt nagyon jó lenne sok magyarral tolni!:D -
#1600 Tetszik a játék. Most pörgettük ki az első kampányt. Az autó az odabaszott a végén a tankolásával együtt:D -
#1599 Az első résznél csak annyit jelentett, hogy az első pályán elkezded és a járművel meg elmész. Vagyis 789756478975648979-szor is meghalhatsz, de megkapod.
Bárányka: De neeeem! Játékon kívül nézzed! -
xxxpaulxxx #1598 őőő... ők a néhai bandatagok a 2. kampány fináléjában
Én is néztem, hogy hmmm véletlenül pont 4en vannak (mondjuk kb a legtöbb banda 4 tagból állXD)
aztán reménykedtem, hogy egy l4d-hez megszokottól eltérően egy bossfightot kapunk... de nem:D
Mellesleg... full ZZtopXD -
ZsirosKenyer #1597 húde zsír lesz. Örülök hogy mgé csak msot jelent meg a 2. rész és már iylen hírek vannak. Talán most nem hanyagolnak el minket a valve-nál és jó sok addon lesz :> -
ZsirosKenyer #1596 a ki-be lépkedés alapvetően irritáló.
Kéne vmi szabályrendszer hogy aki RENDSZERESEN kilép meatch közben az kapjon vmi büntetést..elveszítsen achikat, vagy vmi pontlevonást kapjon stb.
Jó, tényleg van olyan szitu hogy muszáj kilépned, de a legtöbben pl nem bírják elviselni ha vesztenek. Beírják hogy noobs, és lelépnek. -
#1595 Photoshop.
Ez a Team Versus meg egy akkora baklövés. Ugyan úgy kilépkednek, csak itt a public game-el ellentéttel nem jön új játékos a helyükre. Nekikezdtük a The Parish-nek kétszer és a 3. pályán túl nem jutottunk. A faszért nem bírják végigjátszani, hogy ha már elkezdték. Ráadásul mind a 2 klán volt. -
MrAndree #1594 Igen, ez már elég egyértelmű. :D -
#1593 A "survive a campaign" mit takar pontosan? Nem szabad absz. megmurdelni, vagy csak végig kell tolni? -
#1592 FAIL -
#1591 ctrl + F5 -
#1590 poénnak (talán) jó, de a banner nem így néz ki... (firefox) -
Mondom, hülye nem vagyok :D -
Pio #1588 Ez lesz valami új csapat akikkel lehet nyomulni? :D -
#1587 :]]]
-
#1586 bazz rázs :DDDD -
Hoz_Hun #1585 Hahahaha
Ez így, ilyen formában, ütött. XD -
#1584 -
vikid #1583 Rage!
Bocsi de én nem vágom ezt a nyelvet!
le tudnád ugy irni hogy megértsem.
Bocsika -
#1582 bannerban az off topik a barátod -
vikid #1581 Sziasztok!
Kérlek szépen benneteket mert már az örület kerülget.A hugom kikerget a világbol hogy töltsem le neki a reflexives cracket(v3).
Jártam már itt s találtam is linkeket de mindegyik virusos.Ha valaki be tudna linkelni egy olyan cracket ami nem tartalmaz virust,hálám örökké üldözni fogja.
Köszike -
#1580 Thanks!! -
#1579 Faszt nem. :DDD -
xxxpaulxxx #1578 pedig nem:D -
#1577 Ejjj, ez a swamp fever kibaszott jó :) Nagyon odabasz :) -
xxxpaulxxx #1576 ez van
nah meg ez
#1573: Az mekkora lenne:D -
#1575 nyilván nem vágod, miért írtam úgy ahogy írtam, de nem baj, nem haragszom.
-
digo82 #1574 Sziaszto!Nekem ezt dobja ki miután rálattintok az exe-re!