Az év legjobban várt filmje? Az első képek.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy hulladék..
Remélem Cameron még képes újat adni a világnak, mint eddig tette...
A Terminator 4 megbukott, a Matrix óta nincs egy emlékzetes film a piacon...
én ezt több éve így tudtam, akkor mondta valamelyik félresikerült az egyik ker. adón. kösz az infót
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amerikában 600 milliót termelt, kínában 43 milliót, indiában 12 milliót. akkor miért nem az osztrákok (12M), brazilok (70M), franciák (129M), németek (129M), japánok (201M), angolok (114M)
a titanic remek példa arra, hogy valami nem az elõhype, az elõzetes marketing miatt lett siker. (mindenki emlékszik, hogy eléggé negatív felhang vette körül, hiszen nyárról eltolték fél évvel a premiert télre) úgy nyitott, mint egy közepes blockbuster, az elsõ hétvégén 28M-t hozott (vele egy idõben az új james bond 25-öt). de utána... valami hihetetlen volt a film hírének továbbadási foka és újranézési rációja. még a premier 10. hetében is 20M fölött hozott, s végül az elsõ hétvégéhez képest 21-22-szeres bevételt produkált. (pedig annak idején a hatodik érzék 11-szeres szorzója is földöntúli volt, a másik legdurvább közönségsiker, a sikoly is csak 16-szorosat ért el a nem limitált premierek közül.)
ha csak hasonló sikerül az avatárnak, akkor le a kalappal.
persze, hogy nincs, errõl szó sem volt. arról volt szó, hogy itthon nincs sok köze a sikerhez az amerikai/angol/nepáli bevételnek, csakis a magyarnak. ami sok bevételt hoz itthon, az sikeres.
ráadásul azóta drágultak a jegyek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként a Titanic is nagyon gyengén kezdett, aztán szép lassan gyûjtögette a bevételeit és vagy fél évig játszották a mozik.
Szerintem az Avatar is így fog mûködni. A bevételt pedig megdobhatja a 3D-s mozik drágább helyára. Mert ezt a filmet tényleg csak 3D-ben érdemes megnézni.
I never asked for this.
I never asked for this.
nekünk csak az számít. más nemzetiségûeknek édes mindegy. nekünk az amerikai szereplés édesmindegy😊
I never asked for this.
Amúgy utánanéztem és biztosan fogják adni rendes mozikban, ahogy a Beowulfot, Monsters vs Alienst is adták. Itt nem ez a legfõbb kérdés vagy gond, hogy a pénz a pénz. Akik eddig láttak ebbõl a filmbõl valamit, vagy csak egy nagyon kicsit is közük van hozzá, azoknak az interjúiból egy dolgot lehet leszûrni: WOW! És ezek nem valami utcagyerekek, hanem Steven Spielberg Steven Soderbergh és Peter Jackson...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én örülnék neki ha minimum akkora durranás lenne mint a Titanic (amire minden esélye megvan): de itt a lényeg szerintem (és ezt szigorúan az eddig megjelent információkra alapozom) szal a lényeg az Avatarnak a filmtörténelemben betöltött szerepén van. 11 éve készül, conceptek, ötletek és gondolatok százai ezrei foglalkoztak és foglalkoznak ezzel a filmmel 11 éve. Úgy hallottam, a leghosszabb stáblistája lesz, amit valaha ember látott, és a legnagyobb költségvetése. Ez persze nem garancia, hisz a Pókmanus 3 is egy afrikai ország államadósságának összegébõl készült... de ott nem volt ott Cameron. És ez a különbség az Avatar és a többi film között azt hiszem. Itt van egy nemnormális ott nincs😄
I never asked for this.
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
vagyis az év eddigi egyik legnagyobb sikerérõl, amit semmi értelme nincs 2D moziban adni.
nem.
akkor mirõl beszélünk?
A technikához párosuló többi tényezõt meg sztem lehet garantálni, mert ha McG vagy B. Rattner nyilatkozgatna legyintenék, de van olyan tényezõ, hogy referencia és a cikk elsõ felében van egy felsorolás, nekem ennyi elég. Cameronnak sikerülhet.
winnie, miért lenne rétegfilm, sztem all time best bevételek között top10-ben biztos van vagy 3-4 sci-fi + 2009 eddigi legsikeresebb filmje is sci-fi ha a sci-fi rétegfilm akkor a fantasy is az, vagy ahogy említetted a comic-filmek is és még is lehet a mûfajukban kibas*ott nagy bevételt elérni.
+300 milkós gyártási költség kamu, 200 milkót emlegetnek az meg belefér (még Cameron is megemlítette, hogy nem akarja újra megélni azt mint a Titanic esetében az Avatárnál, hogy giga budget legyen). Persze ehhez jön a marketing, de az meg mindegyik filmnél jön.
nem mellesleg a WETA mellett most már az ILM is munkálkodik a filmen. olyat fogunk látni, amit még soha!
ne legyen igazam!
ProGabe: köszi, remélem, a 2D-s verzióban sem kell csalódni. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Plusz ha úgy reklámozza a tv, hogy a Terminator és Titanic rendezõjének új filmje, jó pár emberkét meg fognak vele venni kilóra.
És mennyien nézték meg itthon moziba Cameron utolsó mozifilmjét? Több mint egy millióan. Persze az romantikus dráma volt, de ha a média azt sugalja majd a népnek, ez a Titanic utána az újabb nagy dobás, elmegy rá.
animált és scifi? réteg. technikai lépcsõfok? pláne réteg. én legalábbis hiszem, hogy csak ennyi biztos nem adná el a filmet. más kérdés, hogy a sötét lovag, mint képergénymozi is rétegnek indult és mégis sikerült eladni jól, szóval szerintem az avatárnak kell az emlegetett kampány. (mondom ezt mezei nézõként, akinek nincs rálátása a dolgokra. legyen neked igazad.)
ehhez állítólag nagy gerillakampányt terveznek, rengeteg viral site-tal (ki az a J. J. Abrams? 😛), emellett természetesen "rendes" kampány is lesz
ha bejön, ahogy kell, akkor rengetegen fogják alkalmazni ezt az új technológiát, annak nem kicsit örülne a stúdió
még 1 kép:
Valószínû 12 évvel ezelõtt is nem tûkön ülve várták az emberek a Titanicot "ÓÓÓÓÓÓÓÓ, lesz egy Titanic film, nem bírom ki addig látni akarom" még is kaszált. Az lényegtelen, hogy a "maroknyi" internetes film iránt érdeklõdök mit akarnak, majd a kasszánál dõl el minden, lsd: Terminátor 4 ami 2009 legjobban várt filmjei közül az internetes szavazásokon jól szerepelt, láttam olyat ahol TF2 mögött a 2. volt-amcsiban meg hasalt egy kibas*ott nagyot! A hétköznapi ember a lényeg, nem a filmgeekek.
Azt hozzá kell tennem, hogy igazán nagy bevételt a jó blockbuster filmek hoznak, lehet neki akármilyen jó reklámja, de az csak max. az elsõ hétvégére ok.
Persze amit leírtam fent, fordítva is igaz várhatjuk mi ezt a filmet mint a messiást, ha a hétköznapi ember les*arja majd. De a minõség mindig utat tör magának és ha jó film lesz, akkor kaszál ,ha nem jó akkor nem, ennyi. Lényegtelen, hogy ki halott róla vagy ki nem.
és íme a válasz. ha valóban így lesz, akkor tuti, hogy lesz. abban viszont nem vagyok biztos, hogy olyan hú de nagy kampány lesz. vagy létezik, hogy a film több százmilliós bevételeket hozzon? nem túl réteg cucc? az azért sok mindenrõl árulkodik, hogy még egy sg-n is egy csomóan még nem is hallottak róla. te várod, én várom, de vajon a többiek?
a véres valentint bevállalta forgalmazó és hatalmas siker lett. (ahogy olvasom, te is láttad, akkor mirõl beszélünk?)
a mai napig (ma délelõtti adat) 50 ezren látták budapesten, hozott 80 millió forintot. annyit a wolverine vagy a star trek sem fog hozni. biztos bukás?
persze a siker nem annak volt a következménye, hogy jó a film, de ilyenkor a rajongóbázis irreleváns.
de ez mellékvágány, szerintem (és ezt minden rosszmáj nélkül mondom) félreértettél. a kérdésem csakis arra vonatkozott, hogy a vv full 3d-re tervezett film volt és csak 3D moziban került itthon bemutatásra. az avatár is ilyen lesz? vajon be fogják mutatni kvázi lebutítva normál moziban is? (nem tudom, csak kérdezem kétkedve.) az animációs 3d csodákat mutatják 2d-ben is minden moziban, de egy avatárt nem biztos, hogy érdemes lenne. kint a vv is ment 2d moziban persze, de itthon nem. minden a forgalmazótól függ.
a film jelenlegi premierje december 18. pár hónap és olyan marketing kampány veszi kezdetét, amibe beleremeg a világ
egyrészt, mert közepes volt. enyhe jóindulattal. másrészt, mert rétegfilm, de annak is kb. nulla rajongói bázissal.
ezek után egy lapon említeni egy amolyan szuperprodukcióval... eztígyhogy? fõleg tõled nem értem.
A kétkedõknek, illetve azoknak, akik még nem hallottam a filmrõl, íme egy kis összefoglaló az infókról, amit jómagam írtam. Nem a legújabb, pont a napokban gyûjtöm az infókat egy újabb íráshoz.
I never asked for this.
szerinted itthon lesz normál moziban? nem tudom, de ha abból indulok ki, hogy a véres valentin sem volt..., ez pedig eleve imax-re készül ÉS 3D-ben. a dark knight csak pár jelenetben volt IMAX, amellett meg nem is volt nagyon IMAX-re készített nagy film.
I never asked for this.
I never asked for this.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
I never asked for this.
És ahogy ezt az embert lehet ismerni, aki megépítette a Titanicot hogy aztán kettétörhesse, komplett vízalatti kutatóbázist épített föl és már alkotott egy idegen bolygót az Aliens kedvéért, most is nagyot fog durrantani. Csak pár dolog: teljesen új kameratechnika, kompletten felépített idegen civilizáció a Hawaii szigeteken, 200 millió dollár, körülbelül egy tucatnyi kép a fentieken kívül és Sigourney Weaver. Jól mondta, aki mondta, hogy a Titanic rekordját/rekordjait csak maga James Cameron tudja megdönteni: mert vannak a rossz rendezõk, az iparos rendezõk, jó rendezõk, kultrendezõk... és ott van james Cameron.
I never asked for this.
lattunk mar jo par agyon dicsert filmet.
igaz, cikket azert lehet irni <#lama>#lama>
http://www.hackthat.net/df/ddos/65094/index.hack