58
-
Gathavor #18 Amiket eddig tudni lehet róla, bőven megéri megnézni normál moziban is. Talán a Dark Knighthoz lehetne hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy az nálunk egyáltalán nem is volt IMAX-ben... sajnos. -
Gathavor #17 Pont azért kellett eltolni a bemutatót mert nem lett kész a forgatás. 2 hónappal elcsúsztak ha jól emlékszem, de régen volt már. A lényeg hogy jó lett az is:D -
#16 nálam pár hónapja kiderült, hogy egy gyerekkori szembetegség miatt nem látom a 3D-s filmeket. vajon nekem is érdemes várnom az Avatart vagy a beígért innovatív 3D-s látvány nélkül csak egy "sima" nagy költségvetésű film lesz? remélem, nem, mert ez esetben a film csak egy kipukkadt lufi lesz. -
winnie #15 az ST forgatását nem akkor fejezték be, hanem jóval hamarabb, hiszen téli premierre készült. az, hogy dolgoztak vele akkor még (nem tudom), más kérdés. de ilyen alapon az avatárral is dolgoznak. -
Gathavor #14 Ja és az is elág sokatmondó adat azt hiszem, hogy 2007-ben forgatták és már több mint két éve zajlanak az utómunkálatok. Összevetésképp: a Terminator Salvationt kevesebb mint egy éve vették föl, a Star Trek forgatását 2008 márciusában fejezték be. -
Gathavor #13 Azért olyan nagy szám az Avatar mert már több mint egy évtizede készül (persze kisebb-nagyobb megszakításokkal). James Cameronnak az eddigi 6 filmjéből 5 mindenképpen kiemelkedő és alapmű és a Piranha sem olyan nagyon rossz mint mondjuk a hasonló gagyifilmek.
És ahogy ezt az embert lehet ismerni, aki megépítette a Titanicot hogy aztán kettétörhesse, komplett vízalatti kutatóbázist épített föl és már alkotott egy idegen bolygót az Aliens kedvéért, most is nagyot fog durrantani. Csak pár dolog: teljesen új kameratechnika, kompletten felépített idegen civilizáció a Hawaii szigeteken, 200 millió dollár, körülbelül egy tucatnyi kép a fentieken kívül és Sigourney Weaver. Jól mondta, aki mondta, hogy a Titanic rekordját/rekordjait csak maga James Cameron tudja megdönteni: mert vannak a rossz rendezők, az iparos rendezők, jó rendezők, kultrendezők... és ott van james Cameron. -
neoG #12 Szerintem azok is várják akiknek bejön Cameron bácsi munkássága.Még annak ellenére is, hogy nem tudják ki/mi az az Avatar! -
1Obi1 #11 Az Avatart azok várják legjobban, akik már hallottak róla(jó ez kicsit értelmetlen, de na..). Tehát lehet hogy többen várják az új Potter filmet, de erről nem sokan hallottak. És nem csak arról van szó hogy sokan várják, hanem hogy minden létező ember aki látott egy képkockát is a filmből, csak áradozni tudott róla. -
gomyron #10 akkor a Transformers 2t es a Harry Pottert ki varja ha ez a film (ami valszleg jo lesz) a legjobban vart film. erre miert adnek ki penz ha a legtobbunk nem is igen tudja mirol szol es nem vagyok ra elesitve.
lattunk mar jo par agyon dicsert filmet.
igaz, cikket azert lehet irni -
#9 mondta a vak is -
torcipepe #8 majd meglátjuk -
winnie #7 "Legutóbb a Watchmen körül volt ekkora felhajtás, és az sem szólt szinte semekkorát..."
ezt most hogy érted? a felhajtás nem azt jelenti, hogy neked is szólni fog. akkor pláne ne várd el, hogy szól, ha nem érted.
van egy olyan érzésem, hogy a watchmen sokaknak szólt nagyot. -
sandor8206 #6 hát csak azért ilyen nagy a hype, mert már elég volt a sok folytatásból, rebootból, comic-filmből (blockbustereknél) és azért 10 év után (Mátrix) sztem nem meglepő ha pár ember úgy várja ezt a filmet mint a Messiást (köztük én is), hogy valami újra "feldúlja" Halivúdot és nem évről évre ugyanazt nézzük. Cameronnak meg van minden esélye rá, hogy sikerüljön. Ha meg mégsem legalább látványilag összes*arjuk magunkat, az meg 100%. -
sandor8206 #5 google -
Lipi1980 #4 Hát én sem értem ezt a nagy felhajtást
Legutóbb a Watchmen körül volt ekkora felhajtás, és az sem szólt szinte semekkorát... -
sricsi91 #3 Mitől olyan nagy szám ez a film? -
Dr Adee #2 hibernálom magam a premierig.. -