67
Az új PSP és minden ami hozzá kapcsolódik
-
#67 úgy néz ki itthon nem is lesz hivatalosan :( -
tevenyereg #66 Nekem a GO egyáltalán nem jön be...maradok a jó öreg régi phat pspnél nem fogja megérni az árát várom inkább a psp2-t -
rnd #65 -
#64 Há' mer' talán az a menőő? -
Sir Ny #63 komolyan mondom, nem értem itt az embereket. miaz, hogy mit csináltok az UMD-kkel? honnan lenne UMD-je, aki PSPGO-t vesz? miért venne PSPGO-t az, akinek már van sima PSP-je? -
-
Foxhound1980 #61 majd mininováról rendelünk! -
#60 Még egy kép:
-
#59 Úgy tűnik nem lesz itthon, október 1.-től kapható a gép, Store hiányában - ergo hogy veszel rá játékot ?! Persze még semmi sem biztos, de itthon a Sony Hungáriánál sok a töketlen alak: bocs srácok, de ez a helyzet, persze a "ti nem tehettek semmiről" hozzáállás is OK, de legalább az itthoni közösséget támogatnátok, ha nem is mással, némi infóval, de nem még azt sem...
-
#58 Akarok egy ilyet:D -
#57 Így nem kell görgetni sem! ^^ -
#56 Görgess le egy picit...
[tudod, a csúszka jobb oldalt -.-] -
#55 Tudni már hogy kb mennyibe fog kerülni? -
#54 nem, négy van, csak jól álcázzák.
mégis hogy gondoltad? ha ilyen alapvető dologban eltérne a sima psp-től, nem lenne kompatibilis vele. ez pedig még nem a psp2, csak egy revízió. -
Zozo76 #53 Jol latom? Meg mindig 1 analog kar van, az is a bal oladalon? :( -
#52 Logikusan minden műszaki cuccnak esik az ára! -
#51 de ez az ar megg fog esni ugye? -
#50 250€ lesz az indulóára, de még nem lehet kapni! -
#49 ez a PSP mennyi lehet ? ha tudod akkor segits legyszi psp -
#48 OMG! :D -
#47 Invizimals PSP + kamera = zsír -
#46 undead knights hack&slash cucc -
#45 -
#44 nagyon durva anyagok jönnek, Soul Calibur PSP-ben Kratos is játszható karakter lesz -
Szabi1991 #43 [center] -
#42 :( -
#41 Nagy divat lett mostanában az,hogy lényegében nem veszed meg a játékokat/programokat,stb.-t,hanem csak kifizeted és letöltödTiszta üzlet..kevesebbe kerül nekik,kb ugyanannyit lehúznak az emberekről,öröm bódottáAz meg le van szarva,hogy csak virtuálisan vettél vmit.. -
#40 Hát.. szerintem sem!
Ha megveszek egy játékot akkor az a polcomon szeretem látni! ... -
SL #39 hát az úgy nem lesz jó -
#38 Nekem is ez tetszik -
FoToS #37 Én tuti veszek 1-et majd jönnek a okos oldalak és akkor jó lesz :) -
rnd #36 Na látod... ezért van ott a harmadik mondat... -
#35 Valaki eddig sem használta... -
#34 Én személy szerint teljesen értelmetlennek találom ezt a döntést hogy kivették az umd-t a gépből! -
#33 "Így próbálnak a vareznak végetvetni. A játékok nem jelennek meg UMDn csak a PSNen"
Volt már pár ilyen játék... Van ISO-ban pár a vinyómon... :D
Ennyit az első mondatodról. -
rnd #32 Így próbálnak a vareznak végetvetni. A játékok nem jelennek meg UMDn csak a PSNen (Kár hogy már azt is réges régen "feltörték") -
F1re #31 1et értek
"- umd nincs"
rajottek h senki nem vesz umd-t ?:D -
#30 ezért nem érdemes beruházni!főleg majd ha meglátjuk az árát! -
#29 Le kell majd tölteni őket! -
SL #28 ha nem lesz UMD akkor a játékok hogy mennek?