67
Az új PSP és minden ami hozzá kapcsolódik
-
ldavid #27 -
#26 biztosan valós információ, egyenesen a sony hivatalos magazinjából van minden kép, videó és infó róla. szóval ez ne is legyen kérdés.
#24: ez pedig a kamu, illetve valakinek az elképzelése, photoshopban. -
#25 Ezt csak megoldják valahogy! Ennyire még a Sony sem lehet köcsög a saját vevőivel szemben! :/ -
Ez bejönne! Nem csak a b@aszottnagy kijelző miatt, hanem a dupla joystick miatt is! -
#23 Hát, legyen igazad...
Illetve ne, mert akkor dobhatom ki az UMD-s játékaimat, ha esetleg le akarom cserélni a régi Psp-met :) -
amdrula #22 Nem kamu, fent van pár helyen az e3 utáni Qore PSP-s részlete, olyat nem forgatnak le félrevezetésnek :D -
#21 ezek a képek szerintem nem valódiak a psp-ről.nagyon olcsó hatásúnak tűnik.a gran turismo 5-ről 5 éve tudnak hallgatni,de egy psp meg kiderül az e3 elött.szerintem ez elég furcsa.kamu az egész. -
#20 Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem kicsit médiahekknek tűnik. Csak elgondolkodtam azon, hogy van, hogy 1-2 oldalon van csak megemlítve (írjátok be gugliba, hogy "psp go", és nézzétek meg a külföldi találatokat)
Ha már tényleg ennyi infó lenne róla, már rég tele lenne vele a külföldi sajtó. -
#19 vicces, de tényleg kénytelenek lesznek valami hasonló megoldást kitalálni, hivatalosan.. gondolom valami jó kis védett ripet lehet csinálni ami csak a saját cuccodon fog futni utána.. -
#18 Lol! Tényleg! De ilyen Samsung-ot nem lehet Mo.-n kapni, ez valami koreai cucc lehet! -
ldavid #17 enyhén hasonlít erre a samsungra, nem?
-
#16 Ezek nem szivárogtak ki. HI-res képek a sajtónak. Egyenesen a Sonytól. -
#15 ÚJ KÉPEK SZIVÁROGTAK KI! -
tom235 #14 btw, ez azt jelenti, hogy őszre kész lesz a psp gran turismo? -
tom235 #13 Lerippeled őket iso-ba -
#12 Perspektíva, objektív, szar minőségű kép/fotó/scan stb, avagy nem ezen kéne fennakadni sztem. Te se gondolod h egy ferde kijelzős készüléket ad ki a Sony:)
Ellenben a gép kinézetébe már bele lehet kötni.. :/
Egyébként meg sztem close, van psp topik, nem szokás az sg-n új konzol revízióknak külön topikot nyitni. -
#11 elírtad. -
#10 valószínűleg azért mert megvan hajolva a lap:) -
#9 WTF? Micro SD bővítés? Nem hiszem el, hogy nem memory stick, bűzlik ez nekem... -
#8 És mit csináljunk a már megvett UMD-inkkel? Dugjuk fel őket a seggünkbe? Már elnézést, de akkor ezt hogyan fogják megoldani? -
#7 Szerintem ehhez elég lett volna a sima PSP topik is.
Szerintem a kép csak azért torzult, mert furcsaa szögben fotózták a tévét. -
#6 első hozzászólást olvastátok? digitális magazin szivárgott ki, onnan lett fotózva: TV-ről vannak fényképezve a képek
Youtube Video -
#5 a minőség inkább ilyen újságból scannelés eredménye szerű... fura az a lényeg :) -
#4 bizony jó szemed van.
namost vagy tényleg valami utómunka eredménye
vagy nagyon távolról lett fotózva (ez betutható lenne a gagyi minőségnek is)
esetleg egy nagyobb látószügő obival a kép szélén lévő objektum ugye torzul. de ez a 2. elmélet sok helyből vérzik
bizony ez a psp nem párhuzamos... (ellenben a vonalaimmal)
-
#3 kvarcjáték fílingje van :/
btw az első kép nekem nagyon photoshoppoltnak tűnik, az egész felső rész valahogy el van csúszva, az arányok érdekesek -
#2 hát ez elég szarul néz ki :D -
#1 Üdv,
úgy tűnik a 2009.06.02.-i Sony E3 bejelentésekbe egy kis baki csúszott, s bár mint tudjuk véletlenek nincsenek, íme pár nappal korábban a PSP Go!
Az info a PS Store-ra kiszivárgott 06.04.-én esedékes júniusi Qore digitális magazinból származik, teljesen hivatalos.
PSP Go
- 16gb flash memória
- micro sd kártya bővítés
- umd nincs
- kijelző 40%-al fényesebb
- még könnyebb mint a jelenlegi legújabb psp-3000
- megjelenés ősszel, pontos dátum és ár még nincs
- letölthető kisebb játékok, illetve: jak & daxter, metal gear, gran turismo, little big planet, amik biztosak
Több info az E3-on.