Blur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
elindítottam a játékot
ez most komoly h nem lehet átírni a billantyûzetkiosztást vagy cska viccnek szánták? mert így én el se nagyon kezdem ilyen kiosztással

másik, az update nektek se jó nem?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Általában a játékok 90%-ról elmondhatni, hogy az elején még nincs akkora kihívás bennük. Szerintem itt is csak ez a probléma. Ez még a tanuló szakasz, lesz majd anyázós is, effelõl ne legyen kétséged.

Multiban meg aztán pláne. Ott Józsika és VérIsti ellen már nem lesz egy sétagalopp a meccs 😊
grebber
Na kipróbáltam.1280*1024-be minden maxon 8xAA semmi akadozás.
2 futamot mentem eddig a felvehetõ dolgok csupán jelképek mivel nem kell használni õket anélkül is elsõ vagyok.Nem tudom az alap nehézség milyen de nevetséges.Feljebb is rakom!

Next PC upgrade: 2022

arty
vagy a Bizarre vagy az Activision rendelkezett velük valami más játékhoz, stb. az fix h nem ERRE kapták 😊

Forza.

Eagle16
Nem. 1680x1050.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Xbox 360-as vezérlõvel nincs gond! Igaz, ez is olyan hülyén van megoldva, mint a Split/Second, azaz alulra a menûben a billentyûzet gombokat írja és nem az Xbox-os vezérlõ gombjait. Kissé zavaró. <#rolleyes>

Még mindig atomdurvának tartom hogy szereztek ezek valódi autómárka licenszekhez jogot 😄 amúgy remélem ennek jobb a kontroller támogatása, bár nem hiszem hogy ezzel is akár el lehetne szórakozni kormánnyal 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Természetesen High beállítással és vsync OFF.

Games for Windows Live-os a multija? Mert akkor elvileg jó hozzá egy bármilyen GFWL játék kulcsa 😊 (Legalábbis tavaly még elfogadta így.)

Milyen felbontáson nyomod?
Bocs, eddig városban voltam. <#smile> Multi nem megy, ne is erõltessétek. A gépigény szvsz alacsony, mert az aláírásbeli konfigon 1360x768-as felbontásban 4xAA használatával sincs egy kis röccenés se, még akkor sem, ha az összes autó egy képen van és tele van effektel! <#wink>

Eagle16
Az élsimítás csak 2x-es, mert már így is eléggé lelassul, ha sok az autó.
Szemre 20 FPS körül van. (20-an versenyeznek egyszerre...) A grafikai beállítások: low, medium, high 😊 A képeken high-on van.
A gép: [email protected], 2Gb Ram, 9600GT
Van valamennyi árnyék, de nem látványos.

A multi nem hinném hogy megy, de nem néztem meg, kell hozzá széria szám.

1628 failed to complete installation ezt a hibát írja ki telepítéskor preparing to install után! valakinek ötlet hogy mi lehet a gond?

Ez a full grafika? Mintha árnyékok nem lennének. FPS mennyi?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Nagyon jól néz ki már így az állóképeken is. Tényleg a multi is megy esetleg? (Mert akkor nem venném meg.)
Eagle16
Pár kép:

Igaz én a Split Secondban még csak a 4.episódnál járok, de kikapcsolódó játéknak nagyon jó! Nekem az is nagyon tetszik. Ezt meg most szedem.

Eagle16
Hogy lehet átállítani a billentyûzet kiosztást?
Mert amúgy jobb, mint a Split/Second szerintem, csak nehogy már w-a-s-d-vel kelljen már irányítani.

Milyen felbontásban tolod? Grafika maxon van, AA van e? Jól fut a gépeden?

Prince23: Split/Second... Na ne röhögtess már. Ideig óráig elmegy, de középszarnak a leginkább. Ebben a Blurban legalább van valami.
Dobsz pár képet? Gépigénye mennyire valós? Hogy fut nálad?

Nagyon állat eddig, egyelõre nem csalódtam benne! <#worship> Jóval jobb, mint a Split/Second. <#smile>

Blur-ViTALiTY 5,17 GB

Prince23
Ne örüljetek annyira, kalapszar a játék. Split/Second legalább hangulatos 😄

Multival lehet tolni?

MR ME
tényleg, thx 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Blur-ViTALiTY <#mf2>

jaja!
Akkor megvárják a 28-t.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

grebber
Nincs kint pc-re!

Kint van már?

WIN!
PC rulez

FSpofon
nekem is volt ilyen a tv-m képe az elején rossz hdmi beállításokkal 😊

Arab money

grebber
Grafika PC vs. Xbox 360 vs PS3

LOL ez kb szánalmas.Ha le akarnám járatni a két konzolt akkor csináltam volna ezt. Nem hiszem el hogy lehet ilyen fost csinálni. Ezek a konzol képek tuti kamuk nem lehet ennyire fos a grafika.Max ezer éves 10 colos TV-n.

Nekem elég az amerikai is!D

Ha ugylesz mint a split second akkor este 8 felé frissítsetek!😄
Lesz ma estére több is, mint demo O.o
Ajánlom este frissítgetni: http://www.rlslog.net/category/games/pc/
Nem, mert az csak az amerikaikra vonatkozik. Európában csak pénteken lesz elérhetõ.
Jó volna egy demó, ha már a Split/Second-ból is adtak ki PC-re.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Steam-en 8 óra múlva megvásárolható!😄 Szerintetek még ma kapunk valamit belõle?😊
Egész jó kis reklám.<#gonosz1>

zaki
:ddd

Ez nagyon nagy!!! <#hehe>

grebber
Xbox 360-ra tölthetõ!

Prince23
Milyen típus? Mert nekem E2200 van, és kb 3ghz-n ketyeg gyári hûtõvel.

norbi2fraktal
nekedm jól írtad mer nekem is az van😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Hát nemtudom. nekedm pentium D-m van és eddig minden elment vele.

norbi2fraktal
nem nem, a Pentium D Dual Core gyengébb mint egy Core 2 Duo

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

<#eljen>

Am a processzor minimum nagyobb mint a recommended?

norbi2fraktal
System Requirements
Minimum:

Processor: Intel Pentium D Dual Core 3.4ghz or better
Memory: 1 GB Ram for Windows XP, 2 GB for Windows Vista or Windows 7
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better with Shader 3.0 capabilities.
DirectXŸ: Microsoft DirectX 9.0c
Hard Drive: 14GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity
Recommended:

Processor: Intel Pentium Core 2 Duo 2.0ghz or better
Memory: 2 GB Ram
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 7800GT or better or ATI Radeon 1800XT or better with Shader 3.0 capabilities
DirectXŸ: Microsoft DirectX 9.0c
Hard Drive: 14GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity

grebber

Ha minden igaz,akkor Pénteken kiadják.

Vannak a Youtube-on is jó pár gameplay videó az online bétából. Aki kíváncsi, az esetleg rá is tud keresni. <#kacsint>