Blur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez milyen DX 11-es...

berczely
Én nem játszottam egyikkel sem, de nekem ez így képek alapján jobban bejön!
Miért jobb a Split/Second?

Fpocok
Írtam PÜt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Lekopogom, nekem semmi gondom nem volt.Felraktam, átmásoltam, nem patcheltem, dxet is felraktam. Minden okés!

Máté94
Valaki tudna jó cracket, Avira nem bírja egyiket se:S
Maxtreme
1-2 kép tõlem is 😊

Hát.. nem mondom hogy rossz, de nekem a S/S jobabn bejött (eddig)
Jöhetnek a kövek 😄

Tatyla
egyenlõre ott tartok hogy szaggat és szinte nem lép a menüben sehova csak többszöri unszolásra...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Törölt felhasználó
vki próbálta már h megy-e haverokkal?
balee4
Király, akkor szarul néz ki és szarul is fut...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Csösztök nekem fgey helyen kilép hibával,meg a tokioi pályán elkezd egyszerüen szaggatni,másnál is elõfordult ez?
alma2
e8400

szerintem

alma2
ez igaz, de nalam a blur alatt se volt/van bekapcsolva 😊

szerintem

MR ME
de ha meg azt veszed akkor viszont ott highon nincs rajta élsimítás, ami nagy különbség...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

2 percel hamarabb így jár aki nem frissít😄

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Megvan ha valakit érdekel : C:\Users\UserName\AppData\Roaming\bizarre creations

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

C:\Users\Felhasználói név\AppData\Roaming\bizarre creations\blur\save\

berczely
Milyen procid van?

alma2
a split-nem valamit nagyon elcsesztek very high-on, ezt mindenki tudja ezert termeszetesen high beallitas mellett gondoltam.
Mig a blur alatt kifekszik a procim, 3,3 Ghz-en, addig split alatt majd el alszik, illetve mindketto 50 % alatt terheli a grafkartyat. /4850/

szerintem

MR ME
nekem ez simán megy full grafon, a split meg nem...bár az senki nem megy kb very highon, szal szvsz ennek kisebb a gépigénye

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

alma2
Ja a magasabb gepigeny nem a grafkartyaban, hanem a processzorban nyilvanul meg.

szerintem

alma2
blur -> magasabb gepigeny, tobb, szelesebb, hosszabb palya, idetlen szinek, osszhatas csunya. leginkabb az amigas super cars-ra tudnam hasonlitani, csak 3d-ben 😊
Egyik se autos jatek sajnos, csak autonak latszo targyat rajzol ki a kepernyore. Latom megosztja nagyon a nepet, de mig a blur szamomra dogunalom, addig a split second jo moka.

szerintem

Tudja már valaki win7 en hova teszi a mentést a játék?

MR ME
ha sikerûlt akkor ne habozz megosztani 😄

samsung123
egy szép kis képecske tõlem..ilyen graffal egy NFSundergrond3-mat megnéznék..ütne

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Karaj,megy mint állat? <#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Fpocok
Tatyi... ez lesz a kedvenc autód. Én tudom 😄

Hali!

Ha elindítjátok a játékot és kérdezi,hogy akarod e patch-elni akkor ha patchelem menni fog? (természetesen warez )

Köszi

Fpocok
Nekem nem.

Tatyla
miért akad már a menüben is?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Közép fokozaton egy 20 fõs versenyen izzadnom kell, hogy beérjek valahogy 😄

Fpocok
Ha jól számolom 4 osztály van, Cben van 18, gondolom akkor többiben is ennyi.

Van sima verseny, kilövös közben.
Van amikor egyedül vagy és idõre mész.
Van amikor csak a kocsikat kell kilõni, minél többet.

De sima verseny közben is vannak plusz feladatok, egyre több, ahogy haladsz. Szóval nem csak elsõnek kell lenni, hanem sok pontot kell gyûjteni (Fan point).

Nekem max felbontáson 30fps, ha lejjebb veszem csak a felbontást, akkor 45.

berczely
Valamit írjatok a gépigényrõl, autók számáról, versenytípusokról legyetek szívesek!

Fehercsoki
Egyértelmûen blur,kipróbáltam a split/secondot de hát az nagyon rossz játék:S Ha nem autónak neveznék a benne lévõ fizikai csodákat akkor talán...Nem az a baj hogy túl árkád,de még árkádnak is szar.Kb. 4 féle gomb van benne: elõre,hátra,jobbra,balra.Más gombra nincs szükség,az autónak nincsenek sebességi fokozatai,a sebbeséged nem írja ki.Ez a blur viszont egész jó szerintem,bár utálom ha verseny végén bekapok egymás után 3 olyan piros gömböt és vesztek:S

Fpocok
Nektek nincsenek ilyen hülye hangeffektek játék közben? Mert nálam néha ilyen fura hangok vannak.

balee4
Na hála istennek ebben ahogy nézem valós autók vannak. Split leginkább emiatt nem tetszett. Na meg amiatt, mert 2 verseny után meguntam. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Ez biztos csak valami rossz vicc a Network Rally szebben nézett ki. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Komolyan nem értem alapból miért nem lehet állítani a key beállításokat? Na akkor muszáj lesz trükköznóm <#schmoll2>

Shep
Split

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor meg sima verseny? Splint/secondhoz képest milyen?

Máté94
Nem.
Láttam képeket hogy pc-s verzában is van split screen.

ÁÁ most nmetudok ez és a split/second közöt dönteni.
Abban is van splitscreen.

Szerintetek melyik a jobb játék?

Shep
Ez ilyen lõjük szét a másikat kocsira szerelt fegyverekkel verseny közben játék?

MR ME
nincs
de ott se lehet am állítani

arty
gamepad?

Forza.

1628 failed to complete installation ezt a hibát írja ki telepítéskor preparing to install után! valakinek ötlet hogy mi lehet a gond?<#help><#help>

áááááááááá igy nemjo😞
MR ME
ez az h sehogy
én ezt esküszöm nem értem, fõleg h ennyire el van baszva az alap beállítás, két kézzel én nem tudok vezetni...pedig maga a játék jónak tûnik nekem, el lennék vele, de így játszhatatlan

Gonbokat h tudom átállitani?
MR ME
ja ezt mindjárt gondoltam cask próba volt, néha megy 😊
de ez a gombkiosztás ahogy olvasom tényleg így van és nem csak én vagyok béna, erre azért nem tudok mit mondani...

grebber
Warezon ne akarj updatelni majd ha lesz hozzá törés akkor!

Next PC upgrade: 2022