450
-
CamelX #208 Fordítva pedig jobb lenne szerintem is. Jobb kézzel szoktam meg a vezetést. Bár ideális az lenne ha a kormányomat is támogatná, de arra a legkevésbé se tartok reményt, ezért ki se próbáltam (Split-nél voltam olyan elmebeteg, de ott csak úgy cikázott a menüben a választó) :D -
#207 na jó az update-t hogy lehet fel tenni?:) crack miatt nem engedi,ha meg az eredeti exe-t rakom fel akkor meg ugye el sem indul -
#206 Mértnem állítod át a billkiosztást a 2 verziora? ott WASD az irányítás fel le nyil az előre hátra lövés a balnyil a fegyver választó a jobb meg az eldobo :D sztem sokkal jobb az az irányítás!:D -
#205 Ebben a videóban ami 0:28nál kezdődik zene az milyen zene?(címe érdekelne) -
Árnyvadász #204 A legjobb. Az ilyen árkád autós játékokhoz kiváló a gamepad, még anno az NFS:U-nál kezdtem el így ezekkel játszani és bár nem annyira pontos, de sokkal kényelmesebb. Blurnál, mondjuk fel lehet áldozni a pontosságot, mondjuk egy Flatout 2 multinál már inkább billel játszottam, mert ott sokszor egy hajszálon múlt egy megfelelő időzítés :)
Amúgy kétféle kiosztás van gamepadra is. Én az elsőt használom, ahol a bal ravasz a fék, jobb ravasz a gáz, jobb analóg kar a kameranézet (oldalról mutatja a kocsit, hátulra tudsz nézni), a zöld X a Power Up aktiválás, bal ravasz feletti elnyújtott gomb (L1 azt hiszem) a Power Up váltogatása a jobb oldali (L2) meg a belső/külső nézet váltás.
Szerintem próbáld meg, ne vesztesz vele semmit. -
#203 gamepaddal sokkal jobb - könnyeb drift alatt irányban tartani a kocsit -
#202 gamepaddal milyen irányítani? elég furán hangzik, bár ha szar a billel, akkor inkább ezzel nyomnám én is :) -
#201 Sziasztok.
Tetszik videók alapján a játék. Azt szeretném megkérdezni,hogy Ti eredetivel játszotok és úgy nyomjátok a multit? -
Árnyvadász #200 Ja értem. Én boxos gamepaddal nyomom így nincs ilyen problémám. De amúgy jogos. -
Csokis #199 Benne van a nevében. -
#198 ez mit tud? -
#197 igazából próbáltam azzal is, de ezzel a billkiosztással én nagyon vesződöm, egyszerűen nem esik kézre a fékezés(A), szal nemtom h ki találta ezt a fasságot ki h nem lehet sehogy se beállítani de ha ezt a játékot vki megveszi az tuti hozzábassza a fejéhez...kicsit unom már a fos átportolt gameket aminél még ennyire se képesek figyelni :| -
Csokis #196 Ha valakinek nem tetszik a billentyűzet kiosztása, akkor használja ezt a programot! -
Árnyvadász #195 Nem könnyű. Igazából, ahhoz olyan autót kell választani ami kifejezetten Drift-es. Ezt írja is a kocsiknál, hogy mi melyikre jó. Válassz olyat aztán try again :) -
#194 drift nektek ment? nekem vhogy sose adja be :S -
Árnyvadász #193 Azt, hogy menj egy tiszta nitrós gyorsulást (ne vágódj bele semmibe, ne menj neki senkinek) és utána megkapod a jutalompontszámot. Vagyis a több rajongót, ami a szintlépésekhez kell. Ha átmész ezen az ikonon, gyorsan menj rá egy nitróra (általában a közelben van mindig) és húzz bele :) -
lazyzx #192 megoldódott! telepíteni kell az update-et és minden megy szépen! optimalizálgatták a játékot -
#191 Mit akar az a Fan Demand, hogy Clean Nitro? -
#190 de a gyorsabbikból ha lehet, mert kezdek nagyon szenvedni :D -
CamelX #189 Így van! Bár minden egyedibb játék ilyen egészséges konkurenciával jönne ki :) én mind2-t fennhagyom az tuti, csak adjanak majd ki szépen Blur-hoz egy billentyűzet kiosztás modot :D -
lazyzx #188 Heló mindenki! Elolvastam a kommenteket és láttam pár embernek ugyan az a problémája mint nekem, egészen pontosan a menüben illetve a versenyben is x időközönként kb 8 másodpercenként gyakorlatilag megáll az egész, sőt néha kilépked vissza az asztalra, kb olyan az egész,mintha váltogatná a felbontást (de minek? meg hogy?) . Nem hinném hogy kevés a gép hozzá,mert ha megy a verseny gond nélkül megy maxon,csak ne állna meg 8másodpercenként.... core2 proci 4 giga ram gt220 . mai játékok elég jól mennek.. nem értem hogy mi ez.
kérem aki tud segítsen!! -
#187 sok sok vélemény elolvasása után azt jelenthetjük ki biztosan, hogy nincs olyan, h melyik jobb. izlés van és van akinek a split (nekem) és van akinek a blur (neked) tetszik jobban.
szerintem óriási hiba volt ezeket ennyire egyszerre kihozni :( -
#186 Hát nekem a Split nem könnyű.
Első vagyok sokáig azt utolsó kanyarba a semmiből leelőznek kb 4-en meg ilyenek.
6. évadtól az már elég húzós.Bár vannak benne érdekességek hogy dzsippel leelőzik a hypersportkocsimat kicsit nevetséges. -
#185 Igen szerintem is!Split/second egy könnyű gagyi és még az árkád is szimulátor hozzá képest.A blur egész jó szerintem,el lehet vele lenni,de amikor pl. 12. vagyok a 20ból és úgyis zsinórba kapom azt a nagy piros gömböt ami feldob a levegőbe és megpörget na akkor mérges vagyok...(normalon tolom) -
#184 pedig sztem ez messze jobb mint a split second... -
#183 Befutottak az első értékelések -
This "stability update" adds on bandwidth functionality, connectivity performance, and a bunch more good stuff sure to make your experience more enjoyable.
* Bandwidth - Optimisations which reduce the amount of traffic being sent around the network, thus reducing any lag problems.
* Stability - Fixes for rare 'Dirty Disc' errors and rare game crashes.
* Connectivity - Prevent players trying to get into lobbies when they won't be able to see everybody, improving matchmaking times.
* Disconnects - We now show more informative messages when players are disconnected from game sessions.
* Host Migration - Fixed occasional random disconnects when migrating to a new host.
* Split Lobbies - Reduced the frequency of 'split lobbies' which were occurring occasionally. -
#181 Tudom,visszaraktam,de ez a patch nem tudom mit változtatott:S Minden ugyanolyan maradt nekem. -
#180 ja dvd-ről tedd vissza az eredeti exét, am nem nagy cucc a patch, nem vettem észre változást bár nem sokat játszottam patch után, talán most nem lesz olyan h kifagy a gecibe meg néha megakad a játék egy fél percre :D
jameg egyszer eltűnt a hang is :D -
#179 Akkor tedd vissza eredeti exét és máris jó lesz! -
#178 Patchet nekem nem rakja fel,a crackelt exe-re panaszkodik:D(crc nem tetszik neki) -
strebacom #177 -
#176 Hali! Valahogy meg lehet oldani azt hogy ne csak az xbox irányítókat ismerje fel? hanem a 2 logitechemet meg a mantát is? xbox emuval próbáltam de nem sikerült joinolnom split screen be ! pls help 4 en jó lenne haverokkal tolni :D sonic&sega all strasd ba sikerült az emuval de itt nem :S masdhed a legjobb 4 személyes game ; ) HELPHELPHELP!!! =) -
#175 Nem szar, csak egy idő után nekem nehéz! -
strebacom #174 Tényleg olyan szar mert akkor meg se próbálom..
-
Ash04 #173 Szerintem jópofa játék. El lehet vele hülyéskedni. Nyilván nem egy Év Versenyjátéka, de nagy fun! Split/Second akciódúsabb, de SZVSZ mindkét játék élvezetes. -
#172 Nem tettem feljebb.Mentem tovább.De most pl van olyan hogy lődöznöm kell ezerrel 120 pontot kell elérnem na ott állandóan 80+ pont kellene még és game over :( -
#171 cseréld le a vírus írtót!!! sokkal jobban megy tőle a játék, ez kellet ide -
#170 Nekem vírusos:S -
#169 Blur.Update.1-ViTALiTY