Blur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért jobb a Split/Second?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát.. nem mondom hogy rossz, de nekem a S/S jobabn bejött (eddig)
Jöhetnek a kövek 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Mig a blur alatt kifekszik a procim, 3,3 Ghz-en, addig split alatt majd el alszik, illetve mindketto 50 % alatt terheli a grafkartyat. /4850/
szerintem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egyik se autos jatek sajnos, csak autonak latszo targyat rajzol ki a kepernyore. Latom megosztja nagyon a nepet, de mig a blur szamomra dogunalom, addig a split second jo moka.
szerintem

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Ha elindítjátok a játékot és kérdezi,hogy akarod e patch-elni akkor ha patchelem menni fog? (természetesen warez )
Köszi
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Van sima verseny, kilövös közben.
Van amikor egyedül vagy és idõre mész.
Van amikor csak a kocsikat kell kilõni, minél többet.
De sima verseny közben is vannak plusz feladatok, egyre több, ahogy haladsz. Szóval nem csak elsõnek kell lenni, hanem sok pontot kell gyûjteni (Fan point).
Nekem max felbontáson 30fps, ha lejjebb veszem csak a felbontást, akkor 45.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ÁÁ most nmetudok ez és a split/second közöt dönteni.
Abban is van splitscreen.
Szerintetek melyik a jobb játék?
de ott se lehet am állítani
én ezt esküszöm nem értem, fõleg h ennyire el van baszva az alap beállítás, két kézzel én nem tudok vezetni...pedig maga a játék jónak tûnik nekem, el lennék vele, de így játszhatatlan
de ez a gombkiosztás ahogy olvasom tényleg így van és nem csak én vagyok béna, erre azért nem tudok mit mondani...