Blur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
kérem aki tud segítsen!!
szerintem óriási hiba volt ezeket ennyire egyszerre kihozni 😞
Forza.
Elsõ vagyok sokáig azt utolsó kanyarba a semmibõl leelõznek kb 4-en meg ilyenek.
6. évadtól az már elég húzós.Bár vannak benne érdekességek hogy dzsippel leelõzik a hypersportkocsimat kicsit nevetséges.
Next PC upgrade: 2022
This "stability update" adds on bandwidth functionality, connectivity performance, and a bunch more good stuff sure to make your experience more enjoyable.
* Bandwidth - Optimisations which reduce the amount of traffic being sent around the network, thus reducing any lag problems.
* Stability - Fixes for rare 'Dirty Disc' errors and rare game crashes.
* Connectivity - Prevent players trying to get into lobbies when they won't be able to see everybody, improving matchmaking times.
* Disconnects - We now show more informative messages when players are disconnected from game sessions.
* Host Migration - Fixed occasional random disconnects when migrating to a new host.
* Split Lobbies - Reduced the frequency of 'split lobbies' which were occurring occasionally.
jameg egyszer eltûnt a hang is 😄
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
2. hagytad easy-n? ennyire bekeményedett??
idéznék tõled: "2 futamot mentem eddig a felvehetõ dolgok csupán jelképek mivel nem kell használni õket anélkül is elsõ vagyok.Nem tudom az alap nehézség milyen de nevetséges.Feljebb is rakom!"
irónikus, nem? 😄
Forza.
Béna gyökér vagyok mese nincs!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Grafikával nincsen gond. Jól néz ki futás közben. Nemcsak versenyzel, hanem taktikázhatsz is a Power Up-okkal, de még olyan kis egyéni feladatokat is ad a gép a még több rajongó megszerzése érdekében, hogy a verseny közben haladj át minnél több kapun. Akár 20 autó is lehet a pályán és ezáltal izgalmasabb az egész verseny. Split/Second-ba mit csinálsz, nyomod a gázt, idõnként driftelsz, aztán ha úgy jön ki robbantassz.
Ez egy idõ után kicsit kevés. Itt igazi ereszd el a hajad hajsza megy, valódi autókkal, és a legfontosabb: A játékélményért mindez, mert az megvan benne. Aztán mit is várhat az ember egy jó játéktól? Ha nem ezt leginkább, hogy élvezze.
A Split Second-al játszok, az istecsászár, de ez a Blur? Miben több miben jobb?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Forza.
ez egy mariokart, valós márkákkal (de minek?)
Forza.
Se a Logitechem nem támogatja se a Mantám...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Egy idõ után,ez már az elején unalmas lesz.
Mi értelme van annak,hogy megyünk felszedünk ilyen szarokat és lövöldözzük ki a másik autóját meg villámokat szórunk?
Arról nem is beszélve,hogy a gépem bõven az ajánlott felett van és megakad néha így is...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit