Blur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
ez mit tud?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
igazából próbáltam azzal is, de ezzel a billkiosztással én nagyon veszõdöm, egyszerûen nem esik kézre a fékezés(A), szal nemtom h ki találta ezt a fasságot ki h nem lehet sehogy se beállítani de ha ezt a játékot vki megveszi az tuti hozzábassza a fejéhez...kicsit unom már a fos átportolt gameket aminél még ennyire se képesek figyelni :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ha valakinek nem tetszik a billentyûzet kiosztása, akkor használja ezt a programot! <#smile>

Nem könnyû. Igazából, ahhoz olyan autót kell választani ami kifejezetten Drift-es. Ezt írja is a kocsiknál, hogy mi melyikre jó. Válassz olyat aztán try again 😊
MR ME
drift nektek ment? nekem vhogy sose adja be :S

Azt, hogy menj egy tiszta nitrós gyorsulást (ne vágódj bele semmibe, ne menj neki senkinek) és utána megkapod a jutalompontszámot. Vagyis a több rajongót, ami a szintlépésekhez kell. Ha átmész ezen az ikonon, gyorsan menj rá egy nitróra (általában a közelben van mindig) és húzz bele 😊
megoldódott! telepíteni kell az update-et és minden megy szépen! optimalizálgatták a játékot
Fpocok
Mit akar az a Fan Demand, hogy Clean Nitro?

Parasite Eve 2, best game EVER!

MR ME
de a gyorsabbikból ha lehet, mert kezdek nagyon szenvedni 😄

Így van! Bár minden egyedibb játék ilyen egészséges konkurenciával jönne ki 😊 én mind2-t fennhagyom az tuti, csak adjanak majd ki szépen Blur-hoz egy billentyûzet kiosztás modot 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Heló mindenki! Elolvastam a kommenteket és láttam pár embernek ugyan az a problémája mint nekem, egészen pontosan a menüben illetve a versenyben is x idõközönként kb 8 másodpercenként gyakorlatilag megáll az egész, sõt néha kilépked vissza az asztalra, kb olyan az egész,mintha váltogatná a felbontást (de minek? meg hogy?) . Nem hinném hogy kevés a gép hozzá,mert ha megy a verseny gond nélkül megy maxon,csak ne állna meg 8másodpercenként.... core2 proci 4 giga ram gt220 . mai játékok elég jól mennek.. nem értem hogy mi ez.

kérem aki tud segítsen!!
arty
sok sok vélemény elolvasása után azt jelenthetjük ki biztosan, hogy nincs olyan, h melyik jobb. izlés van és van akinek a split (nekem) és van akinek a blur (neked) tetszik jobban.

szerintem óriási hiba volt ezeket ennyire egyszerre kihozni 😞

Forza.

grebber
Hát nekem a Split nem könnyû.
Elsõ vagyok sokáig azt utolsó kanyarba a semmibõl leelõznek kb 4-en meg ilyenek.
6. évadtól az már elég húzós.Bár vannak benne érdekességek hogy dzsippel leelõzik a hypersportkocsimat kicsit nevetséges.

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Igen szerintem is!Split/second egy könnyû gagyi és még az árkád is szimulátor hozzá képest.A blur egész jó szerintem,el lehet vele lenni,de amikor pl. 12. vagyok a 20ból és úgyis zsinórba kapom azt a nagy piros gömböt ami feldob a levegõbe és megpörget na akkor mérges vagyok...(normalon tolom)

MR ME
pedig sztem ez messze jobb mint a split second...

grebber
MR ME

This "stability update" adds on bandwidth functionality, connectivity performance, and a bunch more good stuff sure to make your experience more enjoyable.

* Bandwidth - Optimisations which reduce the amount of traffic being sent around the network, thus reducing any lag problems.
* Stability - Fixes for rare 'Dirty Disc' errors and rare game crashes.
* Connectivity - Prevent players trying to get into lobbies when they won't be able to see everybody, improving matchmaking times.
* Disconnects - We now show more informative messages when players are disconnected from game sessions.
* Host Migration - Fixed occasional random disconnects when migrating to a new host.
* Split Lobbies - Reduced the frequency of 'split lobbies' which were occurring occasionally.

Fehercsoki
Tudom,visszaraktam,de ez a patch nem tudom mit változtatott:S Minden ugyanolyan maradt nekem.

MR ME
ja dvd-rõl tedd vissza az eredeti exét, am nem nagy cucc a patch, nem vettem észre változást bár nem sokat játszottam patch után, talán most nem lesz olyan h kifagy a gecibe meg néha megakad a játék egy fél percre 😄
jameg egyszer eltûnt a hang is 😄

grebber
Akkor tedd vissza eredeti exét és máris jó lesz!

Fehercsoki
Patchet nekem nem rakja fel,a crackelt exe-re panaszkodik😄(crc nem tetszik neki)

<#eljen><#worship><#worship>

gagax
Hali! Valahogy meg lehet oldani azt hogy ne csak az xbox irányítókat ismerje fel? hanem a 2 logitechemet meg a mantát is? xbox emuval próbáltam de nem sikerült joinolnom split screen be ! pls help 4 en jó lenne haverokkal tolni 😄 sonic&sega all strasd ba sikerült az emuval de itt nem :S masdhed a legjobb 4 személyes game ; ) HELPHELPHELP!!! =)

grebber
Nem szar, csak egy idõ után nekem nehéz!

Tényleg olyan szar mert akkor meg se próbálom..
<#fejvakaras><#fejvakaras>

Szerintem jópofa játék. El lehet vele hülyéskedni. Nyilván nem egy Év Versenyjátéka, de nagy fun! Split/Second akciódúsabb, de SZVSZ mindkét játék élvezetes.
grebber
Nem tettem feljebb.Mentem tovább.De most pl van olyan hogy lõdöznöm kell ezerrel 120 pontot kell elérnem na ott állandóan 80+ pont kellene még és game over 😞

norbi2fraktal
cseréld le a vírus írtót!!! sokkal jobban megy tõle a játék, ez kellet ide

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Máté94
Nekem vírusos:S
norbi2fraktal
Blur.Update.1-ViTALiTY

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Kongy
ATTENTION!!! TIREXI ÉJDZSDÍ BLUR VIDEÓ!! ILYEN PRO-T MÉG NEM LÁTTAROK!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
1. térjünk vissza a nehézségre, ha a splitben a 6-8. epizódnál vagy 😄
2. hagytad easy-n? ennyire bekeményedett??

idéznék tõled: "2 futamot mentem eddig a felvehetõ dolgok csupán jelképek mivel nem kell használni õket anélkül is elsõ vagyok.Nem tudom az alap nehézség milyen de nevetséges.Feljebb is rakom!"

irónikus, nem? 😄

Forza.

grebber
Hát azt kell mondjam ez nehezebb mint a Split.(Bár abban csak a 4. epizódban vagyok) itt meg asszem a 3. versenysorozatban de esélyem nincs megcsinálni jóra 😞
Béna gyökér vagyok mese nincs!

Maxtreme
Én x360 controller. A bill nekem is macera nagyon így.

Blur-t most próbáltam és a gépigénye elég nagy lett míg a Split Second highon faszán megy addig a Blur még lowon is marha nagyokat akad!

MR ME
engem kifejezetten zavar

Fpocok
Annyi effekt van, hogy jobb is, hogy nem csili vili, mert akkor annyira sem menne 😄

arty
más

Forza.

Mindenben 😊

Grafikával nincsen gond. Jól néz ki futás közben. Nemcsak versenyzel, hanem taktikázhatsz is a Power Up-okkal, de még olyan kis egyéni feladatokat is ad a gép a még több rajongó megszerzése érdekében, hogy a verseny közben haladj át minnél több kapun. Akár 20 autó is lehet a pályán és ezáltal izgalmasabb az egész verseny. Split/Second-ba mit csinálsz, nyomod a gázt, idõnként driftelsz, aztán ha úgy jön ki robbantassz.

Ez egy idõ után kicsit kevés. Itt igazi ereszd el a hajad hajsza megy, valódi autókkal, és a legfontosabb: A játékélményért mindez, mert az megvan benne. Aztán mit is várhat az ember egy jó játéktól? Ha nem ezt leginkább, hogy élvezze.
Érdemes ezzel a játékkal játszani? A képek alapján elég gyenge a grafja 2010-ben. 😞

A Split Second-al játszok, az istecsászár, de ez a Blur? Miben több miben jobb?
arty
uj vga driver, régi vga driver, uj directx megvolt?
milyen os, milyen gép? elég "erõs"?

Forza.

Tatyla
na jó én feladtam szaggat akad már a menü is valami gáz van és nem tudom mi pedig minden lehetõséget megnéztem,uninstall...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arty
fotogén játék, de mozgásban szvsz suta - látszik, hogy a 20 kocsi miatt sok kompromisszumot kellett kötni

Forza.

arty
mesélj, ebben a blurban mit kell használni a négy irányon és 2 gombon túl?

ez egy mariokart, valós márkákkal (de minek?)

Forza.

grebber
Szerintem nincs gond ezzel a kétkezes irányítással.

Fpocok
Sharpkeys a megoldás, most próbálom ki.

Na ja meg a gamepad támogatás.
Se a Logitechem nem támogatja se a Mantám...

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

MR ME
de itt mindenki gamepaddal tolja vagy mindenki balkezes vagy csak engem zavar h nem lehet rendesen a nyilakkal irányítani azt a szaros kocsit? 😄

Áááá se ez se a Split nem egy idõtálló játék.
Egy idõ után,ez már az elején unalmas lesz.
Mi értelme van annak,hogy megyünk felszedünk ilyen szarokat és lövöldözzük ki a másik autóját meg villámokat szórunk?
Arról nem is beszélve,hogy a gépem bõven az ajánlott felett van és megakad néha így is...

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

alma2
probald ki mindkettot aztan majd eldontod neked melyik tetszik jobban.
split-bol van demo is.

szerintem