450
-
CamelX #288 Nekem továbbra is a 2. epizód challange-e okoz kellemetlenséget. 5x fan combo az 5. tracken :/ megcsinálni épp meg tudom ha nagyon ráfeszülök, de akkor meg nem nyerem meg és akkor nem érvényes... főleg a clean nitro-s rész elég érdekes, óriás kanyarban autók raja, közbe már maximális a fan factorom, új autót se tudok remélni h hátha azzal könnyebb lesz. -
#287 "a gammel" -
gettobuxa #286 hali
valahol olvastam, hogy kormánnyal nem működik a játék, ez igaz? -
#285 San Franciscos pályán nem nehéz. Mondjuk én úgy csináltam meg, hogy lemaradtam hogy ne b@sszon ki velem az AI, és utána fullgázzal lenyomtam. Jah, van egy kacifántos kombináció, de ha 130-140 körül kiengedett gázzal érkezel be, aztán tolsz egy kis nitrot, akkor már meg is van. -
#284 Van ott egy verseny ahol a pálya nem túl kanyargós, ott 1 kanyar(kombináció) kivételével egyáltalán nem gond 120 fölött maradni, a "nehéz kanyarban" meg segít egy kis nitro. -
#283 basszus, nekem ez a játék állandóan kifagy!
pedig a legújabb patch van fönt, és mégis kifagy! -
#282 Az utolsó kihívónál, azt, hogy maradjak egy kör erejéig 120 mérföld per óra felett azt hogy a francba lehet kivitelezni? Mondjuk még nem néztem meg ott az összes versenyt, lehet hogy vmelyik checkpoint versenyben megoldható. Amúgy már nagyon a végén vagyok, már csak 2 kihívó van hátra. Eddig teljesen meg vagyok elégedve a gammel. -
CamelX #281 Gyűjts össze 3 nitrót és egymás után használd fel őket úgy h nem mész neki semminek. Konkrétan van 1 Checkpoint verseny abban az epizódban ahol ez a feladvány van amin könnyen megoldható.
ml85ml: Vitality update 2 már létezik. Hogy hol találod meg? Ahonnan warezolni szoktál nyilván :D hajráhajrá -
ml85ml #280 3 gyors kérdésem lenne: logitech chillstream kontrollerrel játszok, be lehet valahol állítani hogy hátrafelé is tüzelhessek pl. olyan 3 villámosat?
Neten multizni lehet vele?(tört)
amikor elindítom mindig megkérdezi hogy akarom-e frissíteni vmi 86333 verzióra akarjak?(hol találok hozzá cracket ha frissítek?) -
#279 hi
nálam miért fagy ki a játék?
Először lefagy, majd teljesen elveszti a kapcsolatot a monitorral, elkezd vibrálni, aztán visszajön a kép. Ekkor meg egy 2 másodpercet a játék megint, majd megint ugyanez, ha szerencsém van akkor többször nem csinálja, ha nem akkor teljesen meghal. Ötlet?
Win7-em van -
#278 Sztem 3x nitrózz tisztán, ütközés nélkül. -
#277 Bocs a láma kérdésért, itt mi a feladat? : Execute 4 clean, triple nitros. -
HUN BECSEHELY #276 Tunngle-val megy Lan-ba.Most jöttem le.Ugy kell csinálni mint a Dirt 2-ben,csak nem kell f12-t nyomni.Sok szerencsét mindenkinek
-
ropi88 #275 sikerült, köszi.... -
ropi88 #274 oké, köszi....
megpróbálom megint -
#273 Az hogy a crackelt exét akarod patchelni az meg nem fog menni.
Első patchez szűz exe kell a 2.hoz pedig a cracknél mellékelve van a backup fájlt amit bemásolva települ a patch. -
ropi88 #272 csáó!
srácok hogy kell ezt a fene jó játékot update-elni? leszedem a frissítést elindítom az exe-t és bejön egy nagy ERROR UPDATING nevű ablak...
mi lehet a gond? -
#271 Dehogy rakom, egyszer végigtolom normalon aztán kész, annyira azért nem jó játék, hogy újra nekiugorjak, másrészt meg nem szeretem, ha vmi nehéz, szórakoztatnia kell egy játéknak, nem kiidegelni. :D -
CamelX #270 Az biztos :D átkozom magam hogy nem maradtam Zalaegerszegen, hátha világi spanom lenne mára és tolhatnánk étsdíí felbontásban a Blurt Daewoo CRT monitoron osztottba :D -
#269 az a tirexigecó nagyon ért a dolgokhoz, a 800*600as videókat 4x akkorára széthúzva hd-nek hívni, és minden fórumba spammelni őket :D -
CamelX #268 Nekem is ugyanolyan proci van, "Tirexi édzsdii" szavaival élve utol se éri a videókártyát :D
Értelmes nyelven, a játék szétzabálja a procit, még hajtva is egy idő után, a monitor kikapcsolódás viszont elég extrém dolog, nálam akkor fordult elő amikor előjött a Samsung lcd-m széria hibája, de ment is gariba. -
CamelX #267 Rakd nehezebbre, úgy toljad akkor ;) -
newhenry34 #266 Hellosztok!
Azzal a problémával fordulok ide, hogy a játék az első lement verseny után egyre jobban szaggat, majd teljesen megfagy a játék és ki-be kapcsolgatja a monitoromat.
Intel E8400, 2GB ddr2, 9800GT OverClocked, azt hiszem ez kicsit meghaladja az ajánlott igényt is. Mi lehet a baj? Már Patcheltem is... -
#265 Dehogynem lehet, hagyd későbbre és menj gyorsabb autóval. Egyáltalán nem mondanám nehéznek a játékot. Én már 60% körül vagyok és eddig majdnem minden pályán első lettem. -
#264 #225 -
#263 Update 2 -
#262 szedd fel a nitrokat és az óra powerupokat - mindenáron
(nagyon könnyű lesz) -
#261 80% korrektnek tűnik,bár szerintem olyan 85t is megérdemelne,a maga kategóriájában nem rossz játék. -
#260 Ipon teszt 80% -
#259 Szerintem is jó játék lett, főleg, hogy benne van a Focus RS -
CamelX #258 Vedd le max easy-re. Szoktad amúgy használni a nitro-féket? Én ma jöttem rá mennyire életmentő a checkpoint versenyek éles kanyaraiban, főleg ha becélzol velük még1 power-upot. -
#257 Engem pár óra alatt meggyőzött és meg is rendeltem, remélem hamar megérkezik England-ból :) -
#256 - figyeled a tükröt és kitérsz az utolsó pillanatban
- pajzsot aktiválsz
- hátrafelé lősz valamilyen támadófegyverrel (ez nem mindig jön be, mint ahogy a kitérés sem mindig sikerül) -
#255 Hát emberek ez hihetetlen!
Checkpoint versenyt egyszerűen nem lehet 100%-ra megcsinálni!Akár hogy megyek az idő mindig 20 másodperc alatt lesz!Nagyon felidegesít a játék már! -
CamelX #254 Királyság, megy ez is split screen billentyűzet only-val :D 1. játékos: WASD + FVBN, 2. játékos: Kurzorbilletyűk + Num9, Num6, Num+, Num enter, Num1.
Kicsit szokatlan, de meg lehet szokni, és ami a legjobb hogy minden szempontból porig alázza verseny személyre szabhatóságban a Split-et. Új irányítás megszokásához, teszteléséhez érdemes menni egy 5 körös versenyt, ahol nincs AI bot. Amúgy is úgy a legkirályabb elszórakozgatni. Elleszek 1 darabig ezzel a game-val :D -
#253 pajzsot aktiválsz -
ropi88 #252 csáó!
valaki tudja, hogyan lehet lan-ozni? -
#251 Hátrafelé lősz cuccokat! -
cumfu #250 Heló% Ha hátulról jön a támadás, azt hogy tudom kivédeni? -
#249 köszi, így már megtaláltam. működik, de lehet visszatérek a bill-hez, nekem furcsamód kézreáll a Q és az A :)