Blur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
ahhan 😄 hát nekem nincs xbox360 iránítóm :S de sikerült megcsinálnom emuval 😄 inibe át írtam h másik gomb legyen az Y 😄 szóval sikerült 😄 3 játékossal mûködik az biztos😄 4 el nem próbáltam de ugyan azt a configot írtam 4. nek is mint a többinek szal rem mûködik majd ^^ azért köszi a segítséget ^^

arty
Blur patch 2 + eredeti xbox360 wireless controller

Forza.

gagax
mien verzio számuval tolod? vagy esetleg az ini be piszkáltál valamit?😄

gagax
Nekem az Y t nem veszi be :S akár meik gombra állítom a game padon :S

+Vitality FTW <#worship><#nyes>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

arty
sehogy. már a menüben is azzal mozgok, itt meg nyomok sima Y-t és kész

Forza.

gagax
Hogy váltasz át gamepadra?😄 mert nekem mind a 2 nél az egér + billt mutatja ha belépek + al! igaz eggyesnél megy a gamepad de akk is amaz van neki kirakva :S =( és nekem 4 player kéne de nem tok csak 1-2 playerel joinolni úgy ahogy mondtad =(

arty
megy!

játékos1 'xbox gamepad'
játékos2 '+' gomb a numpadon

a vicc, hogy igy a játékos2 kocsiját a nyilakal(!) lehet irányitani - holott egyedül játszva ez nem megy 😊

Forza.

gagax
Megtudod nekem lesni hogy split screenbe tudsz e joinolni?😄 mert nekem nem sikertül =(

arty
mert régit használsz

asszem 3.1.4.1 a jó, gondolom neked 3.1.4.0 van

Forza.

Fehercsoki
Itt van az a zene ami blur introjában megy,pont az a változat.Már ha valakit érdekel.

bigapó
Sziasztok.

Ti milyen emulátort használtok gamepadhoz? Nekem nem akarja felismerni a gázt adót, azaz az alsó kettõt. a többi mûködik, de azok nem mennek, pedig gáz és fék nélkül nem tudok játszani <#idiota>

The Matrix has you...

Eagle16
Ja, az is volt patchelés elõtt...alig bírtam elindítani, de utána megjavult.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Jaja nálam is, pedig már felraktam a javítást.

gagax
Nállam is ez volt... és ráadásul utánna még ki vágot exe hibával:S szal nem vágom :S

MR ME
am patchelés után is kidobja a szöveget indításnál, az normális, mindenkinél olyan?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
oks megvan, én voltam a béna

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
pontosabban hol találom a backupp mappát?

kemszi2
ja vágom oké megvan.a frissítést külön le lehet szedni.én úgy próbáltam ahogy a játék felajánlotta...
kemszi2
az addig oké.de akkor megpanaszkodik arra hogy nem eredeti
MR ME
ezt h kell felrakni? gecire nem megy, az nfo-ból meg a gyér angoltudásom miatt se nagyon tudtam kihozni semmit :S

norbi2fraktal
a többi kiadó vehetne példát, lehet van mit javítaniuk....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

berczely
Naponta jön ki javítás a játékhoz?
Nálam már így is tökéletesen fut!Mit javítanak még?

norbi2fraktal
Blur.Update.2-ViTALiTY

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

MR ME
a törés a szar valszeg nem a játék 😊

Eagle16
A DVD-rõl vissza lehet másolni az eredeti exe-t. Setup/Data és ott van benne.

Az irányítás tényleg jobb wasd-vel, de azért kell idõ, mire megszokja az ember. Amúgy jó kis játék, most csináltam meg az elsõ szakasz versenyeit, elnyertem az autót is.

Fehercsoki
Na részemrõl eddig játszottam ezzel a fossal,nagy nehezen megcsináltam azt hogy belelöktem egy autót a vízbe,erre LEFAGY és SEMMIT NEM MENTETT EL!Minek adnak ki egy ilyen instabil szart?

berczely
Hát én a Split/Second-ot nem próbáltam ki, de ez a játék tetszik!
Mióta felraktam ki sem lépetem belõle csak most!<#nyes>

Rumblepad 2-t hogy lehet lehet belecsábítani a játékba?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

MR ME
de minden vágyam az volt <#idiota>

gagax
én is amúgy szoktam játszani 😄 de hát ha csak ez a megoldás marad :S xbox emu mûködik a gameba csak split screen nel eggyik gombal se lehet joinolni :S pedig ha + al belépek billele akk az eggyes tud játszania a logitech irányítóval a 2 es meg a billel igaz kicsit fura kiosztásba :S de nekem a négy playerre kéne megoldás!! PLS😄 nincs kedvem venni 30K étz 3 xbox irányítót=)

Törölt felhasználó
akinek van kedve kipróbálhatnánk h elindul-e hamachival!
hamachiszoba:SGBlur
jelszó:blur
Split screent leeht úgy játszani, hogy egyik player billentyûzettel magy, másik pedig xbox gamepaddel?

Ez amit linkeltél ez joystick-ot rendel hozzá billentyûkhöz. Magyarul teljesen felesleges, mert digitalizálja az analóg jelet, na meg billentyûrõl billentyûre átmódosítást se látok benn.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MR ME
a w-vel elõre lövöd, az s-el hátra, ill a az s-el van a nitrónál a lassítás

Törölt felhasználó
a W-betûvel elõre használod a powert az S-el meg hátra <#vigyor3>
bigapó
ezeket hogy lehet csinálni? nyomni kell még egy gombot?

The Matrix has you...

Arra figyeljetek oda, hogy ezekkel a Power Upokkal a következõt is lehet tenni:

Mine: Elõre is tudod lõni! Ha hátra rakod le, akkor Shunt ellen kiváló, de Bolt ellen is jó, mert ez kapja be a találatot!

Bolt: Hátra is tudsz vele lõni! Ezzel pl. ki tudod lõni a Shuntot. Vagy a mögötted jövõt kapod telibe, így picit lemarad rólad.

Nitro: Lassítani is lehet vele! Kanyarbejáratnál így tökéletes ívet lehet venni.

Shunt: Hátra is lõheted, de akkor elveszti a hõkövetõ tulajdonságát!

Ezekkel nem árt tisztában lenni 😊
Törölt felhasználó
mitkell csinálni ennél a chellengnél? "Pass Event 5 with 14 seconds left"?
MR ME
nem vagyok balkezes 😄
de am gondoltam rá, lehet az lesz a vége, majd bepróbálom, de ez akkor is vicc 😄

Fordítva pedig jobb lenne szerintem is. Jobb kézzel szoktam meg a vezetést. Bár ideális az lenne ha a kormányomat is támogatná, de arra a legkevésbé se tartok reményt, ezért ki se próbáltam (Split-nél voltam olyan elmebeteg, de ott csak úgy cikázott a menüben a választó) 😄

kemszi2
na jó az update-t hogy lehet fel tenni?😊 crack miatt nem engedi,ha meg az eredeti exe-t rakom fel akkor meg ugye el sem indul
gagax
Mértnem állítod át a billkiosztást a 2 verziora? ott WASD az irányítás fel le nyil az elõre hátra lövés a balnyil a fegyver választó a jobb meg az eldobo 😄 sztem sokkal jobb az az irányítás!😄

Fehercsoki
Ebben a videóban ami 0:28nál kezdõdik zene az milyen zene?(címe érdekelne)

A legjobb. Az ilyen árkád autós játékokhoz kiváló a gamepad, még anno az NFS:U-nál kezdtem el így ezekkel játszani és bár nem annyira pontos, de sokkal kényelmesebb. Blurnál, mondjuk fel lehet áldozni a pontosságot, mondjuk egy Flatout 2 multinál már inkább billel játszottam, mert ott sokszor egy hajszálon múlt egy megfelelõ idõzítés 😊

Amúgy kétféle kiosztás van gamepadra is. Én az elsõt használom, ahol a bal ravasz a fék, jobb ravasz a gáz, jobb analóg kar a kameranézet (oldalról mutatja a kocsit, hátulra tudsz nézni), a zöld X a Power Up aktiválás, bal ravasz feletti elnyújtott gomb (L1 azt hiszem) a Power Up váltogatása a jobb oldali (L2) meg a belsõ/külsõ nézet váltás.

Szerintem próbáld meg, ne vesztesz vele semmit.
arty
gamepaddal sokkal jobb - könnyeb drift alatt irányban tartani a kocsit

Forza.

bigapó
gamepaddal milyen irányítani? elég furán hangzik, bár ha szar a billel, akkor inkább ezzel nyomnám én is 😊

The Matrix has you...

bigapó
Sziasztok.

Tetszik videók alapján a játék. Azt szeretném megkérdezni,hogy Ti eredetivel játszotok és úgy nyomjátok a multit?

The Matrix has you...

Ja értem. Én boxos gamepaddal nyomom így nincs ilyen problémám. De amúgy jogos.
Benne van a nevében. <#wink>