Blur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk ez annyira árkád stuff, hogy nem is lehetne élvezni kormánnyal😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Grid 2 jön idén.

[merlinw.org]

Hát pedig ezzel aztán rángathatnád a kormányt ha nyerni akarnál, nem épp erre találták ki 😄 arról már álmodni se mernék h legalább 1 Grid szerû fizikával megáldott akciódús kormány támogatós játékot látok közeljövõben.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MrXL
Sajnos valóban nincs benne kormány támogatás, de billentyûvel is könnyen végigvihetõ. Mellesleg magam is értetlenül állok az elõtt, hogy 2010-ben autós játékot, hogy lehet így kiadni.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

erre valaki?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

bigapó
oké, köszi. most nem vagyok otthon, csak eszembe jutott😊 a 4. faszinál járok és mindet végignyomtam, de aztán láttam, hogy nem nyertem elég fun run-t, éccaka meg nem volt már kedvem belekezdeni.

The Matrix has you...

Nem veszik el a helyezet akkor, úgyhogy nyugodtan ess nekik újra

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

bigapó
sziasztok.

Amikor megcsinálunk egy versenyt és megvan minden pötty, de a fun run meg másik nem és késõbb visszalépve mondjuk azt csinálom meg, de csak 3.-ik helyen futok be, akkor ott elveszi a már korábban megnyert pontokat?
Ti hogy tapasztaltátok?

The Matrix has you...

sziasztok elõbb lent olvasgattam de nem fogtam fel mit kell csinálni szóval az van hogy megvan a 2 es javítás beteszem a blur.exe crack et dupla katt 10 másodperc és kidobja hogy az exe mûködése leállt erre nem tudok mit csinálni lécci segítsetek
berczely
Én is így vagyok vele!
Ha valamire koncentrálok akkor általában nem nyerem meg a versenyt...

Nekem továbbra is a 2. epizód challange-e okoz kellemetlenséget. 5x fan combo az 5. tracken :/ megcsinálni épp meg tudom ha nagyon ráfeszülök, de akkor meg nem nyerem meg és akkor nem érvényes... fõleg a clean nitro-s rész elég érdekes, óriás kanyarban autók raja, közbe már maximális a fan factorom, új autót se tudok remélni h hátha azzal könnyebb lesz.

MerlinW
"a gammel" <#hehe>

[merlinw.org]

hali

valahol olvastam, hogy kormánnyal nem mûködik a játék, ez igaz?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

zaki
San Franciscos pályán nem nehéz. Mondjuk én úgy csináltam meg, hogy lemaradtam hogy ne b@sszon ki velem az AI, és utána fullgázzal lenyomtam. Jah, van egy kacifántos kombináció, de ha 130-140 körül kiengedett gázzal érkezel be, aztán tolsz egy kis nitrot, akkor már meg is van.

GP2100
Van ott egy verseny ahol a pálya nem túl kanyargós, ott 1 kanyar(kombináció) kivételével egyáltalán nem gond 120 fölött maradni, a "nehéz kanyarban" meg segít egy kis nitro.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Broafka
basszus, nekem ez a játék állandóan kifagy!

pedig a legújabb patch van fönt, és mégis kifagy!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

balee4
Az utolsó kihívónál, azt, hogy maradjak egy kör erejéig 120 mérföld per óra felett azt hogy a francba lehet kivitelezni? Mondjuk még nem néztem meg ott az összes versenyt, lehet hogy vmelyik checkpoint versenyben megoldható. Amúgy már nagyon a végén vagyok, már csak 2 kihívó van hátra. Eddig teljesen meg vagyok elégedve a gammel.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gyûjts össze 3 nitrót és egymás után használd fel õket úgy h nem mész neki semminek. Konkrétan van 1 Checkpoint verseny abban az epizódban ahol ez a feladvány van amin könnyen megoldható.

ml85ml: Vitality update 2 már létezik. Hogy hol találod meg? Ahonnan warezolni szoktál nyilván 😄 hajráhajrá

3 gyors kérdésem lenne: logitech chillstream kontrollerrel játszok, be lehet valahol állítani hogy hátrafelé is tüzelhessek pl. olyan 3 villámosat?
Neten multizni lehet vele?(tört)
amikor elindítom mindig megkérdezi hogy akarom-e frissíteni vmi 86333 verzióra akarjak?(hol találok hozzá cracket ha frissítek?)
Broafka
hi

nálam miért fagy ki a játék?
Elõször lefagy, majd teljesen elveszti a kapcsolatot a monitorral, elkezd vibrálni, aztán visszajön a kép. Ekkor meg egy 2 másodpercet a játék megint, majd megint ugyanez, ha szerencsém van akkor többször nem csinálja, ha nem akkor teljesen meghal. Ötlet?

Win7-em van

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

berczely
Sztem 3x nitrózz tisztán, ütközés nélkül.

MrXL
Bocs a láma kérdésért, itt mi a feladat? : Execute 4 clean, triple nitros.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Tunngle-val megy Lan-ba.Most jöttem le.Ugy kell csinálni mint a Dirt 2-ben,csak nem kell f12-t nyomni.Sok szerencsét mindenkinek

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

sikerült, köszi....

oké, köszi....
megpróbálom megint

grebber
Az hogy a crackelt exét akarod patchelni az meg nem fog menni.
Elsõ patchez szûz exe kell a 2.hoz pedig a cracknél mellékelve van a backup fájlt amit bemásolva települ a patch.

Next PC upgrade: 2022

csáó!

srácok hogy kell ezt a fene jó játékot update-elni? leszedem a frissítést elindítom az exe-t és bejön egy nagy ERROR UPDATING nevû ablak...
mi lehet a gond?

balee4
Dehogy rakom, egyszer végigtolom normalon aztán kész, annyira azért nem jó játék, hogy újra nekiugorjak, másrészt meg nem szeretem, ha vmi nehéz, szórakoztatnia kell egy játéknak, nem kiidegelni. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Az biztos 😄 átkozom magam hogy nem maradtam Zalaegerszegen, hátha világi spanom lenne mára és tolhatnánk étsdíí felbontásban a Blurt Daewoo CRT monitoron osztottba 😄

FSpofon
az a tirexigecó nagyon ért a dolgokhoz, a 800*600as videókat 4x akkorára széthúzva hd-nek hívni, és minden fórumba spammelni õket 😄

Arab money

Nekem is ugyanolyan proci van, "Tirexi édzsdii" szavaival élve utol se éri a videókártyát 😄
Értelmes nyelven, a játék szétzabálja a procit, még hajtva is egy idõ után, a monitor kikapcsolódás viszont elég extrém dolog, nálam akkor fordult elõ amikor elõjött a Samsung lcd-m széria hibája, de ment is gariba.

Rakd nehezebbre, úgy toljad akkor 😉

Hellosztok!

Azzal a problémával fordulok ide, hogy a játék az elsõ lement verseny után egyre jobban szaggat, majd teljesen megfagy a játék és ki-be kapcsolgatja a monitoromat.
Intel E8400, 2GB ddr2, 9800GT OverClocked, azt hiszem ez kicsit meghaladja az ajánlott igényt is. Mi lehet a baj? Már Patcheltem is...
balee4
Dehogynem lehet, hagyd késõbbre és menj gyorsabb autóval. Egyáltalán nem mondanám nehéznek a játékot. Én már 60% körül vagyok és eddig majdnem minden pályán elsõ lettem.

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

MerlinW

[merlinw.org]

arty
szedd fel a nitrokat és az óra powerupokat - mindenáron

(nagyon könnyû lesz)

Forza.

Fehercsoki
80% korrektnek tûnik,bár szerintem olyan 85t is megérdemelne,a maga kategóriájában nem rossz játék.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Dj Tommy
Szerintem is jó játék lett, fõleg, hogy benne van a Focus RS<#taps>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Vedd le max easy-re. Szoktad amúgy használni a nitro-féket? Én ma jöttem rá mennyire életmentõ a checkpoint versenyek éles kanyaraiban, fõleg ha becélzol velük még1 power-upot.

bigapó
Engem pár óra alatt meggyõzött és meg is rendeltem, remélem hamar megérkezik England-ból 😊

The Matrix has you...

bigapó
- figyeled a tükröt és kitérsz az utolsó pillanatban
- pajzsot aktiválsz
- hátrafelé lõsz valamilyen támadófegyverrel (ez nem mindig jön be, mint ahogy a kitérés sem mindig sikerül)

The Matrix has you...

berczely
Hát emberek ez hihetetlen!

Checkpoint versenyt egyszerûen nem lehet 100%-ra megcsinálni!Akár hogy megyek az idõ mindig 20 másodperc alatt lesz!Nagyon felidegesít a játék már!<#boxer>

Királyság, megy ez is split screen billentyûzet only-val 😄 1. játékos: WASD + FVBN, 2. játékos: Kurzorbilletyûk + Num9, Num6, Num+, Num enter, Num1.

Kicsit szokatlan, de meg lehet szokni, és ami a legjobb hogy minden szempontból porig alázza verseny személyre szabhatóságban a Split-et. Új irányítás megszokásához, teszteléséhez érdemes menni egy 5 körös versenyt, ahol nincs AI bot. Amúgy is úgy a legkirályabb elszórakozgatni. Elleszek 1 darabig ezzel a game-val 😄

arty
pajzsot aktiválsz

Forza.

csáó!

valaki tudja, hogyan lehet lan-ozni?

berczely
Hátrafelé lõsz cuccokat!

Heló% Ha hátulról jön a támadás, azt hogy tudom kivédeni?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

bigapó
köszi, így már megtaláltam. mûködik, de lehet visszatérek a bill-hez, nekem furcsamód kézreáll a Q és az A 😊

The Matrix has you...