Blur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RETROB0Y
Ez egy akkora kiraly gém!!!!

10\10

Sztem sokkal szórakoztatóbb mint a Split\Second

Megoldódott.
Azt írja local-nál is, hogy nem elérhetõ a blur server. wtf
Látom igencsak vannak akik akarnák azt az 1 millát!<#hehe>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

berczely
Hát lehet annyira benne van a szakmában hogy õ csak négyeskének hívja <#idiota>

DarkSector
igen de win 95 a hivatalos neve...😄 nem win4 csak a verziója 4.0 nem ua...D:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Annak a verzószáma 4.0.

DarkSector
tuom csak mondtam...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RETROB0Y
Nincs 3.1 után 95 jön sajna XD

DarkSector
miért lehet van valoban win4

Én ismerek valakit aki azt használja. 😄

sysdir:/DOCUME~1/neved~1/APPDATA/BIZZAR~1/BLUR/SAVE

Ha valaki meg tudja neked mondani, akkor annak én adok 1 millió forintot.<#nezze> Ugyanis kíváncsi vagyok, hogy kinek van még a világon rajtad kívül Windows 4 oprendszere.<#alien>
Sajnálom, de nem hagyhattam ki (tudom Windows 7-re akartál célozni)!<#puszi>

Köszönöm!
Hali,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy tudok multizni warezzal? 😊

RETROB0Y
Hali a mentéseket merre találom Windows 4 nél?

berczely
Na emberek este jön valaki egy kis multi mókára?Olyan 10-11 óra körül?

Xpadder😉

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

berczely
WASD + nyilak sztem teljesen korrekt!

bocs, ha volt már ez a kérdés, de én nem láttam... Szóval, csak annyi a kérdésem, hogy ezzel a játékkal nem lehet controlst állítani mondjuk kormánnyal tolni vagy valami? Mert én úgy szeretem vinni az ilyen játékokat kormánnyal szerintem sokkal jobb lenne tolni, mint billentyûzettel, de én nem találtam hogy hogyan lehetne átállítani rá...
Elõre is köszi a választ...
Hát nem tudtom ti h vagytok vele de ennél pocsékabb irányítást még soha életemben nem láttam =pc-n) és a legrosszabb h át se leeht állítani tetszõlegesre:S:S:S

Nem kell 1 verseny alatt teljesíteni az összes kritériumot (meg csinálhatod többszöri nekifutásra is).

grebber
Hát nekem valahogy ez nem igen megy.
Az utolsó futamsorozathoz nem fogok odajutni érzésem szerint.Mert nem lesz elég pontom 😞

Futamokon nem mindig jön össze hogy elsõ is legyek meg csináljam a fan feladatokat.És ez sokszor 2 pont amit nem kapok meg 😞
Ezek a kocsikilövös futamok meg kiborítanak egyiket sem tudtam megcsinálni 5 pontosra 😞 nemhogy 7-re 😞

Next PC upgrade: 2022

Dj Tommy
Próbáld meg hogy a Blur felismeri-e, nekem eddig nem volt ilyen gondom, mint amit leírtál.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Törölt felhasználó
már csak egy probléma van<#vigyor3>
mégpedig az h más játék nemigen ismerte fel a mentéseket mikor kiszedtem (pl POPWW)
Dj Tommy
Elvileg itt tárolja a mentést:
c:\Documents and Settings\géped neve\Application Data\bizarre creations\

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

H3LLBoY
már megoldottam, a kis renault megane-nal sikerült megcsinálom.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

H3LLBoY
Hali!
Az utolsó bossnál tartok és sehogy sem tudom megcsinálni azt a feladatot amikor 120 mph-val kéne egy teljes körön át menni.
ez sikerült valakinek és ha igen akkor hogyan?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Nekem azokkal nem volt gondom. Ha egyszerre tudsz kilõni többet vagy az egyik belerobban a másik aknájába stb. azért több pontot fogsz kapni. Én sokszor megvárom, amíg lesz elõttem 2 csoportnyi autó és van nálam 3*3 bolt és kilövöm rájuk együtt õket.
<#finom>
berczely
Benne!<#eplus2>

hali
trailerben hallottam a the qemists - stompbox (spor remix) számot, benne van a játékban is?
sziasztok 2 napja szenvedek ezzel a játékkal kipróbáltam minden crack ez de egyik se jó hogyan lehet ezt megoldani? 2 es update van rajta beteszem a blur.exe t a mappába és elindítom majd egy exe hibát ír ki
tototto
szerintem lesznek dlck de pcre nem csak konzolra, én inkább annak örülnék ha valami peccsel lehetne módosítani billenytyûzet kiosztást, meg lehetne konfigolni gamepadot rendesen

Ehez a Játékhoz nem adnak ki DLC-t?Mondjuk Drift módot?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

tototto
destruction módban a fan targeteket egyszerûen lehetetlen megcsinálni, az eleje fele még csak csak mentek, de a 4-5. fószernél már lehetetlen, 2000-2200 környékén kéne csinálni ha megszakadok is 1900-1950ig sikerül, van ezeknek valami trükkje hogy kéne csinálni, vagy ezek tényleg annyire mission impossible-k?
nem tudommiért kell ennyire nehézre csinálni, a kapukat meg hogy elsõ legyek minden mapon elsõre elérem, de itt hogy csak ezek a szar bolt lövedékek vannak nem nagyon tudom összehozni akármelyik kocsival próbálkozok, driftelek is hogy azért is adjon pontot de még igy is kevés, pedig szinte az összes autót kilövöm amit dob elém...

Törölt felhasználó
oh köszi az infót de tényleg meguntam 😄

a mentések helyét nemtudja vki esetleg?
bigapó
köszi a segítséget. ha lesz idõm, meg kedvem akkor megnézem, de már megrendeltem a játékot, úgyhogy Én eredetivel fogom majd nyomni 😊 csak nem tudom mikor jön meg, ha sokára, akkor kipróbálom ezt is.

The Matrix has you...

FSpofon
minden codhoz van tört server, nem kell ilyenekkel szarakodni

Arab money

MR ME
ez mûködik minden játéknál normálisan aminek van szobája? pl én cod mw-re lennék kíváncsi, garenaval annó próbáltam és ott nem igazán sikerûlt...meg splinter cell-re, már letöltöttem beregeltem, csak nem néztem meg h megye e 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Olyan mint a Hamachi,csak itt egy szobához kell csatlakozni.

http://www.tunngle.net/en/

Megpróbálok értelmes leirást csinálni.

Letöltöd a programot.Uánna beregelsz,de ha lehet,akkor ne .COM-cimet adj meg,hanem .HU-t.Elöbb megjön az igazoló link.
Utánna beregelsz.Utánna elindittod.Keresésbe beirod hogy Blur,és megfogod látni hogy 2-szoba van.Ahol többen vannak oda csatlakozol.Elindittod a Játékot.Multi,Local,és ott lesznek a Szerverek,vagy csinálhatsz te is Szervert.

hogy a rákba lehet ezt crakelni? 2 es javítás van rajta
bigapó
mi az a tungle?

The Matrix has you...

arty
ez az info honnan? nem ugy volt h a dirt3 jön elõbb?

Forza.

Fehercsoki
Az jó😊 Már várom.

Mit untál meg rajta?Ragd fel a Tunngle-t csatlakozz egy szerverhez,aztán Csók.Sok magyar van

Törölt felhasználó
Nagyon meguntam már a játékot és kivenném a mentést, de azokat hol találom?
Na bazz. THX! Ez nekem új 😄 akkor várva várt TDU2 mellett igencsak szét lesz nyúzva a kormányom idén 😊 amúgy hasonló játékok közül Burnout: Paradise igencsak jól támogatta a kormányt és élvezetes is volt addig amíg halál unalomba fulladt 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW
Eszembe sem jut kormánnyal játszani ezeket😊

[merlinw.org]