Homefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
1. A térképek elég nagyok, jók a tereptárgyak
2. Lehet térdelni és hasalni, ez +5 pont nálam.
3. Kombinatív a játékmenet, végre nem kell ölni egymást a jármûvekért, jól
variálhatók a karakterek. (+ 2 pont)
4. Játékélmény sajnos csak 10/6, valahogy ezt nem találták el. (- sok pont)
5. Nagyon könnyû a sebzés, ezzel ellentétben baromi gyorsak a mozgások, szinte
lehetetlen valakit célkeresztbe fogni.
6. Azért a 6 ropit megérte, mert körökkel veri a MOH-t és a COD BO-t.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amugy, a hangok tökéletesek, a fegyverek felvehetõk ( haha - szar is lenne ha nem ), a játék nem akad, a latency jó, van játékos bõven. A hitreg-el sincs baj, nem tom melyiknek fájt anno ( singlibe... )
Amúgy meg ha téll a törés miatt szar az amúgy is közepes játék, én tuti megfogom nézni a rendes töréses gamet, mert ha a hangot lehet állítani, és van lõszer, akkor már mindjárt kicsit jobb a helyzet! De az úgy nagyon szürreális h veterán fokozat az easy is, és semmi lõszer, mehetsz késsel.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hja, hogy csak 4 szervert talált a szerverkeresõ, az elég gáz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak azért kérdezem, mert a virágbolti verzióban így van.
Szándékomban volt megvásárolni, ezért is érdekelne, hogy milyen hibák vannak az eredeti játékban...
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(a hang se mindig jön elõ mint hiba... ) + azóta volt egy 48megás patch. )
nemsoká kiderül. de azt én már nem várom meg. Majd reggel... sok volt már mára a meló, a fejem is leesik. Aki még bírja és tolja, annak jó játékot. Reggel csatlakozom 😊
Amikor Bf2,a legtöbb COD és a BF BC2 indult, sírni tudtam volna, annyi bibí volt. Akkor mi a meredt p***ért nem sírtak azok, akik most itt rinyálnak.
Ja ha nem mindjárt "összevissza agyonlövök mindent és vazzzzeeeg szétvágok mindenkit van", akkor már szar?
Annak idején a Splinter Cellt hallotta így lefikázni, mert gondolkodni is kellett volna.
Ettõl függetlenül még lehet, hogy szar a játék....
Amúgy sztem a multi nem lehet rossz, szal a szaksajtótól tuti nem fog olyan rossz értékeléseket kapni. Gondolok én is GS, PCG értékelésekre. 80% meglesz sztem.
Bár nekem mindegy nagyon könnyû lett fegyvert meg lehet találni mindig.
Next PC upgrade: 2022
FPStime
"... 7. no bullet inertia
What? You mean realistic ballistics? ..."
<#ticking>#ticking>
meg 25 másik hiba amiatt van hogy szarul van feltörve, steames védelmet nem tudják mostanában egyik pillanatról a másikra kikapni a játékokból.
De multiban gondolom lõszerhiány nem lesz.
Mutassátok a multis élményeiteket!
Azután, igen... számít majd amit leírtok.
( ha igy szét flameelve is jó az 500 hozzászólás, remélem valaki ezeket a nagy magasságokba ívelõ szösszeneteket kigyomlálja - vagy megteszem én is <#alien>#alien> )
2 órát játszottam a játékkal, ennyi bõven sok volt. Ezalatt a 2 óra alatt minimum 20x baszott fel. Az egyik idegesítõ dolog h easyn és hardon is ha kinézel a fedezékbõl 1 mp és halott vagy. A gránátok érdekes módon odateleportálnak mindig hozzád. Lõszer nincs. Van nálad max 80, ellenségtõl nem tudod felvenni. Ezért is hagytam abba. Kifogytam a lõszerbõl, mehettem késsel 20 enemy ellen. Hát köszi az ilyen játékot. Vért izzadtam konkrétan. Szal nekem ebbõl ennyi elég volt. Nem valami nagy szám a pályatervezés sem, nem éri meg ezt single-ben játszani. Kíváncsi lennék a multira, de erre 10k-t kiadni... hát az maga az állatság.
A hangoktól meg még mindig forog a gyomrom.
Ulthane:Majd annak a tesztjét fogom elolvasni aki nem csak az egyjátékos kampány alapján fröcsög egy multira kihegyezett játékban hanem akkor alkot vélemény ha teljes képet kap róla.
Én sem úgy vagyok vele hogy ez a játék lesz az ultra tuti de a multija kellemes idõtöltés lesz addig amíg megjelenik a BF3.
A grafika meg nem rosszabb mint a Cod7-é.
Igen! Jól látod, igen szerények az elvárásaim. Lehet ez öngól és az én hibám, de ez van. Megvettem! pénzt adtam érte! Miért? Mert az én döntésem volt. Semmi bajom a fikával, az is az érem egyik oldala és ugy teljes a kép. Csupán az olyan emberek véleményét szarom le akik warez alapján alkotnak véleményt. Vagy várj! nem is ez a baj. Hanem az hogy valaki ugy alkot véleményt hogy NEM is játszik az adott játék azon részével ( multi - mivel nem tud ).
A többi tesztre kitérve, az edge is bekaphatja, a metascore is megteheti, meg a többi önajnározó f*shalmaz is. Majd éjfél után vagy arra jövök rá hogy ez ami elõttem van ugy jó ahogy akartam, vagy arra hogy Ti voltatok az okosabbak és nektek volt igazatok. Addig nem érdekel.
Na leírtam, bumm...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
De ha szétnézel a nagyvilágban, látni fogod, hogy több külföldi oldalon is lehúzták a játékot, helyenként nagyon is. Itt egy példa, ahol szintén 5-ös értékelést adtak neki:
http://www.destructoid.com/review-homefront-196389.phtml
Két dolgot emelek ki ebbõl:
„Do you enjoy standing in front of a door, doing absolutely nothing in complete silence for upwards of 30 seconds, while you wait for your squad to open it?” Ha esetleg nem értenéd, lefordítom a kedvedért: „Örömöd leled abban, ha állsz egy ajtó elõtt, s gyakorlatilag semmit nem csinálsz néma csendben akár 30 másodpercig arra várva, hogy a társad kinyissa az ajtót?”
S a másik:
„How about getting stuck on an invisible wall as you try to crawl underneath a fence, only to realize you need to stand up and move aside so your partners can go first?” – „S ahhoz mit szólsz, hogy egy láthatatlan falnak ütközöl, miközben megpróbálsz átbújni egy kerítés alatt, amikor rájössz, hogy fel kell kelned és arrébb állnod, hogy a társad mehessen be elõbb?”
A linkelt tesztben pont ilyen amatõr dolgokat emeltek ki, ami számomra is nagyon gagyi. De továbbmenve, például az EDGE magazin is, ami közismerten a legreálisabban pontozó magazin, 5-ös értékelést adott a játéknak. Sõt, a THQ részvényei a már szinte a megjelenés napján zuhanni kezdtek, a rossz fogadtatás miatt.
Állítom, hogy ez a játék hatalmas bukta lesz, mert kaka.
Tudom, hogy vannak olyan gyerekek, akik a naciba élveznek már pusztán attól, ha egy játékban géppuska kerül a kezükbe, vagy gránátot dobálhatnak, de hála égnek, vannak olyanok is, akik sokkal érettebb fejjel gondolkodnak, és nem dobják hanyatt magukat bármitõl. Áá, most jut eszembe, nem is egy külföldi oldal van, ami az ilyen „COD klónok” létjogosultságát egyenesen megkérdõjelezik.
Ahelyett, hogy lefikázod más tesztjét, inkább azt mondd meg, hogy szerinted mitõl jó a játék, õk ott ezt kifejtették, hogy szerintük miért rossz, most rajtad a sor! Amúgy meg ízlések és pofonok, de a reakciód már ne is haragudj, de elég röhejes, nyilvánosan hülyét csináltál magadból!