831
Homefront
-
#511 Hát az lenne szerintem de nálam csak ennyire futotta :) Elég kellemetlen ,hogy a grafiai beállítás módisítását nem lehet játék alatt elvégezni. -
#510 Len's Flare? -
#509 Ilyen piros csík csak nekem van azokon a helyeken ahol elvileg a nap szűrődne át?
-
gilaba #508 Nem kamu a kulcsos oldal. -
#507 Én is onnét vettem, az egér pedig speedlink -
Csavez #506 Jó kis multija van!Pörgös.
Sajna én steamen vettem 50euro-ért. :(
Nem kamu az a kulcsos oldal?
Valaki tudja,hogy lehet barátokat felvenni? -
gilaba #505 Ja és megy is hanghiba nélkül 5800ft szerintem megért márcsak a multi miatt is. -
gilaba #504 Igen Steam-es.Elutaltam a pénzt és öt óra múlva küldték a kulcsot. -
ApPa123 #503 Én is így járok.... követem a 3 kamiont leszedem a légvédelmet de 1 kanyar után mindig failed.. akármit csinálok -.- -
#502 Azt kell csinálni amit kiír semmi többet. -
rikkcsicsi #501 Single helikopteres rész.Mit kell csinálni,kilövöm a tankokat de mindig failed! -
#500 És megy? steam-es? -
#499 áhh kösz szépen -
#498 Szerintem ez az a küldetés amikor egy benzinkúttól elindul egy tartályos kamion.Itt nem az a feladat hogy lődd szét hanem hogy fuss mögé és nyomkövetőt tegyél rá!Sprintelni kell mögé és akciógomb! -
#497 az egyik feladat hogy szétlőjek egy tartályos kamiont, namost: nincs lőszerem mit lehet tenni? -
DORSANAX #496 Ahogyan azt már írtam, végigjátszottam gond nélkül a játékot mindenféle laggolás nélkül max grafikával(1600x1200).
Virágbolti verzióval is és eredetivel is kipróbálta kíváncsiságból.
Mindkét esetben normálisan futott a játék, bár kellett hozzá a sound-amno fix a warez verzió esetében...
Shep:
4-7 óra, attól függően, hogy ki milyen ügyes.:D
-
#495 Az nem is olyan rossz. Kösz. -
foxxi #494 Átlag 5-7óra. -
#493 A single hány óra játékidővel bír? -
#492 Milyen egér? -
#491 végül kiderült,hogy a retkes egér driver szarakodott és nem a játék a hibás, egész jó így már :D -
gilaba #490 Itt csak 19.50euró.Én is itt vettem.cd keys -
#489 lehet ez a gyökér egér amit most vettem 1 rakás szart nem ér -
#488 Eredeti game. ezért zavaró -
#487 Ilyet eddig csak tőled olvastam pedig folyamatosan nézem torrent kommenteket. -
#486 Ezzel az egér problémával senki nem találkozott csak én ? Közelítésnél pisztollyal lenéz a földre, más fegyverekkel meg kileng jobbra mindig olyan 1-2 métert és nem a megadott helyre rakja. -
rikkcsicsi #485 Sziasztok!
Valaki segíthetne 1kicsit
Single helikopteres rész.Mit kell csinálni,kilövöm a tankokat de mindig failed! -
gilaba #484 Na megvettem én is az eredetibe valóban nincs hangprobléma.És a multija is szerintem jó. -
#483 Ezt is megértük. hogy valami jelentősen gyorsabb win7-en :) -
#482 Nem kell sírni.
Én sírok.
Bosszantó, hogy így fut nálam. -
#481 "De ennek ellenére akkor sem fogom Így megvenni."
azt várod, h sírjunk vagy imádkozzunk? :D ;)
ez egyes-egyedül,
kizárólagosan,
csakis
a Te bajod lesz ;) -
#480 Xp vs Win 7 -
#479 Gondolom. De ennek ellenére akkor sem fogom Így megvenni. Lehet, hogy jobban menne eredetin... de ha nem akkor szopás. -
#478 az is vmi összetákolt vacak, nem érdemes az alapján megítélni.
ezt a streamet néztem tegnap, elég jól futott
http://www.justin.tv/glhf/b/281856310
http://www.justin.tv/glhf/b/281864467 -
#477 Updatessel próbáltam, ahol lehetett felvenni. -
#476 Nem tudom melyik cracket használod de ha a legelső barkács féle amiben nem lehet skulot sem felvenni akkor azért is akadhat a rendes crackel töltényt is lehet felvenni + jobban is megy a game! -
#475 Na megoldódott a kérdés, hogy vegyem-e vagy sem: A virágbolti verzióban, 1024ben mediumon 25-34 FPSem van??? Na kérem ne vicceljünk már. Olyan rusnya, mint az állat... még a crysis2 is jobban ment. Tudom, hogy nincs csúcsgépem közelről sem, de azért ne vicceljünk már. -
#474 wan warez topic valahun?
-
#473 Mi a fene ez a közelitek és lenéz a földre még1 jobb gomb megint másfele néz,sose oda közelit ahova alapjából célzok,ez másnál is így van ? Ez valami bug vagy ilyen a játék ? Mert ha ez így megy végig már törlöm is le. -
#472 Multiról írjatok már valamit, pályák, fegyók, módok milyenek? mennyire csapatjáték és hogy aggya e? :)