Homefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soo277
Nekem most 981szerot talált!!Lessz nem kell fo.ni!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

SubZero911
Választ di a 16-9-es, vagy a 16-10-es képernyõ arányt, akkor engedi.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Jabar
Nektek enged 1280*960 fölé menni felbontásban?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Kb teljesen egyetértek veled. Bár nekem a célzással nincs bajom, se sniperel se mint kiegészítõ távcsõ. 5/3 betalál. ( bár hozzá az egérérzékenységet fel kellett a plafonig vennem, de igy is bõven élvezhetõ 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nincs igy.

SubZero911
Egy óra multi játék utáni tapasztalatok:

1. A térképek elég nagyok, jók a tereptárgyak
2. Lehet térdelni és hasalni, ez +5 pont nálam.
3. Kombinatív a játékmenet, végre nem kell ölni egymást a jármûvekért, jól
variálhatók a karakterek. (+ 2 pont)
4. Játékélmény sajnos csak 10/6, valahogy ezt nem találták el. (- sok pont)
5. Nagyon könnyû a sebzés, ezzel ellentétben baromi gyorsak a mozgások, szinte
lehetetlen valakit célkeresztbe fogni.
6. Azért a 6 ropit megérte, mert körökkel veri a MOH-t és a COD BO-t.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Kongy
A fegyverek a warezban is felvehetõk, csak az ellenségtõl nem lehet lõszert szerezni... Meg eleve el se dobja a fegyverét. Ha ez az eredetiben is igy van akk az 1 elég amatõr hiba.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Melyik részét nem értetted annak hogy szûkített keresés? Vagy lerajzoljam, mit jelent? <#alien>

Amugy, a hangok tökéletesek, a fegyverek felvehetõk ( haha - szar is lenne ha nem ), a játék nem akad, a latency jó, van játékos bõven. A hitreg-el sincs baj, nem tom melyiknek fájt anno ( singlibe... )

Kongy
CoD Black Opsban mondjuk 20k szerver van, és az még csak a ranked. <#nezze>

Amúgy meg ha téll a törés miatt szar az amúgy is közepes játék, én tuti megfogom nézni a rendes töréses gamet, mert ha a hangot lehet állítani, és van lõszer, akkor már mindjárt kicsit jobb a helyzet! De az úgy nagyon szürreális h veterán fokozat az easy is, és semmi lõszer, mehetsz késsel.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Reggelt! Nálam most 807 szervert talált, de ugy hogy szûkített kereséssel. Szal van itt szerver bõven.

SubZero911
Aki a keys4me-tõl szeretne rendelni nyugodtan tegye meg, tökéletesen mûködik a játék.

Hja, hogy csak 4 szervert talált a szerverkeresõ, az elég gáz.

hahahah vagy mégsem...?

Homefront-SKIDROW hahahha

Seth
Igen, fel lehet venni a fegyókat, a hang sem dobozból szól 😊

PSN ID.: Beegabor

Shep
Á nem, én most majd Crysist veszek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bocsi, én eltévedtem, mert arra gondoltam, hogy a tiéd eredeti.😄
Shep
Hát azt nem tudom de majdcsak beír valaki aki megvette/veszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Miért, az eredeti játékban is torzít a hang?
Csak azért kérdezem, mert a virágbolti verzióban így van.
Szándékomban volt megvásárolni, ezért is érdekelne, hogy milyen hibák vannak az eredeti játékban...
Shep
Azt olvastam, csak reméltem ,hogy hátha van rá valami megoldás.

stardate
Ha visszaolvasol a törés hibája, válszeg a reload (vagy razer) verziók már jobbak lesznek.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

zotya10002
Hiába állítottam lejjebb a hangot!Visszaáll fullra:-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Shep
A hanggal lehet valamit csinálni ,hogy ne legyen olyan mintha minden háttér és lépéshang valami dobozból szólna ráadásul max hangerõvel, minden egyebet elnyomva?

Egy dolog valóban igaz. Win7 64bit alatt a hangkezeléssel lehetnek problémák, a többi "érdekes hibáról" semmit nem találtam a hivatlos ill. a steam fórumon.

(a hang se mindig jön elõ mint hiba... ) + azóta volt egy 48megás patch. )

nemsoká kiderül. de azt én már nem várom meg. Majd reggel... sok volt már mára a meló, a fejem is leesik. Aki még bírja és tolja, annak jó játékot. Reggel csatlakozom 😊

SubZero911
A játék indulásakor fellépõ problémákról és hiányosságokról:

Amikor Bf2,a legtöbb COD és a BF BC2 indult, sírni tudtam volna, annyi bibí volt. Akkor mi a meredt p***ért nem sírtak azok, akik most itt rinyálnak.

Ja ha nem mindjárt "összevissza agyonlövök mindent és vazzzzeeeg szétvágok mindenkit van", akkor már szar?

Annak idején a Splinter Cellt hallotta így lefikázni, mert gondolkodni is kellett volna.

Ettõl függetlenül még lehet, hogy szar a játék....

Kongy
Holnap úgyis jön a Brotherhood, ezt meg szépen elfelejtem.

Amúgy sztem a multi nem lehet rossz, szal a szaksajtótól tuti nem fog olyan rossz értékeléseket kapni. Gondolok én is GS, PCG értékelésekre. 80% meglesz sztem.

grebber
Konzolosoktól kéne ezeket megkérdezni ha ott van akkor valóba szar a crack.
Bár nekem mindegy nagyon könnyû lett fegyvert meg lehet találni mindig.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Kritikailag náluk sem robbant nagyot a game. de végül megadták nagy nehezen a 4-est neki (4/5)

FPStime

Kongy
Majd akik megveszik azok számoljanak már be róla h az ellenféltõl lehet-e lõszert felvenni, mert még a fegyvert se dobja el a szerencsétlen mikor meghal....

lolSL
cod blackopsot egy csomó magyar onnan vette, nem volt vele gond.

stardate
Ha végre engedi kipróbálni akkor írd meg légyszi hogy mûködik e tökéletesen minden(bocsi csak biztos szeretnék lenni benne hogy okés e ez az oldal).

Eddig ez a kérdés válasz tetszik a legjobban a játékról:

"... 7. no bullet inertia
What? You mean realistic ballistics? ..."

<#ticking>

lolSL
warez verzió.. lõszert nem tudsz felvenni lol
meg 25 másik hiba amiatt van hogy szarul van feltörve, steames védelmet nem tudják mostanában egyik pillanatról a másikra kikapni a játékokból.

Amugy a fikázások közt annyit hogy KIADÁS elõtt már délután volt egy 48mb-os patch...

Kongy
Multi értékelésekre én is kíváncsi lennék. Az h a single trágya az 1 dolog, a multi attól még lehet jó. Minden esély meg is van rá, mert a grafika nem rossz, maga a puffogtatás sem lenne az ha lenne lõszer...
De multiban gondolom lõszerhiány nem lesz.

Még hányan és hányszor írjuk le hogy ne a single részrõl regéljetek, mert aki megvette azt nem ("elsõsorban" ) az érdekli.

Mutassátok a multis élményeiteket!

Azután, igen... számít majd amit leírtok.

( ha igy szét flameelve is jó az 500 hozzászólás, remélem valaki ezeket a nagy magasságokba ívelõ szösszeneteket kigyomlálja - vagy megteszem én is <#alien> )

Kongy
Nem gondoltam volna h ez ilyen mértékben szar lesz. És amúgy már a tököm tele van az idióta CoD-os lassított akciójelenetekkel. Könyörgöm! Hagyjuk már rá ezeknek a semmirekellõ tucat FPS-eknek a gyártását!!

Kongy
na azoknak akik itt istenítik a játékot kipróbálás nélkül:

2 órát játszottam a játékkal, ennyi bõven sok volt. Ezalatt a 2 óra alatt minimum 20x baszott fel. Az egyik idegesítõ dolog h easyn és hardon is ha kinézel a fedezékbõl 1 mp és halott vagy. A gránátok érdekes módon odateleportálnak mindig hozzád. Lõszer nincs. Van nálad max 80, ellenségtõl nem tudod felvenni. Ezért is hagytam abba. Kifogytam a lõszerbõl, mehettem késsel 20 enemy ellen. Hát köszi az ilyen játékot. Vért izzadtam konkrétan. Szal nekem ebbõl ennyi elég volt. Nem valami nagy szám a pályatervezés sem, nem éri meg ezt single-ben játszani. Kíváncsi lennék a multira, de erre 10k-t kiadni... hát az maga az állatság.

A hangoktól meg még mindig forog a gyomrom.

stardate
Nem is ez volt a kiadó célja hogy agyon-vissza verje a többi nagyobb címet hanem hogy egy szeletet vágjon magának az fps piac-ból és ezzel teret nyerjen egy jobb folytatásnak.Ezt be is ismerték.

Ulthane:Majd annak a tesztjét fogom elolvasni aki nem csak az egyjátékos kampány alapján fröcsög egy multira kihegyezett játékban hanem akkor alkot vélemény ha teljes képet kap róla.
Én sem úgy vagyok vele hogy ez a játék lesz az ultra tuti de a multija kellemes idõtöltés lesz addig amíg megjelenik a BF3.
A grafika meg nem rosszabb mint a Cod7-é.

Király. Akkor mesélj a multis tapasztalatodról, vagy jöhet a player-siteod linkje ( gondolm már rájöttél miért lenne jó ) . ( csak hogy lássam menyi a K/D-d illetve melyik fegyókat favorizáltad ) - - De a kedvemért kár volt ezt igy leírnod, mivel írtam hogy senki véleménye nem igazán érdekel. És ha már ÉN ugy gondoltam hogy ÉN elleszek ezzel a *zarral, akkor csak a saját tapasztalásom számít. Persze hogy ne önbuzi legyek, megtartom az objektivitást és elolvastam/om a cikkeket, amiben fikázzák, amikben tetszik az embernek, ahol csak épp hogy jó. Elolvasom, gondolkodom rajta egy kicsit, összevetem azzal amit a megvétel gondolatakor vártam tõle és levonom a következtetést.

Igen! Jól látod, igen szerények az elvárásaim. Lehet ez öngól és az én hibám, de ez van. Megvettem! pénzt adtam érte! Miért? Mert az én döntésem volt. Semmi bajom a fikával, az is az érem egyik oldala és ugy teljes a kép. Csupán az olyan emberek véleményét szarom le akik warez alapján alkotnak véleményt. Vagy várj! nem is ez a baj. Hanem az hogy valaki ugy alkot véleményt hogy NEM is játszik az adott játék azon részével ( multi - mivel nem tud ).

A többi tesztre kitérve, az edge is bekaphatja, a metascore is megteheti, meg a többi önajnározó f*shalmaz is. Majd éjfél után vagy arra jövök rá hogy ez ami elõttem van ugy jó ahogy akartam, vagy arra hogy Ti voltatok az okosabbak és nektek volt igazatok. Addig nem érdekel.

Na leírtam, bumm...

A gond csak az, hogy 2011-et írunk...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Senki sem szakmajom, mindenki szubjektíven ítél, nyilván, hisz emberek vagyunk. Ízlések és pofonok. Attól még más véleményét lehet kulturáltan kommentálni, vagy megcáfolni ellenérvekkel. Na de fröcsögni a vakvilágba, az valóban a tizenévesek szintje.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

SubZero911
Hát a te véleményedbõl se sok lényegi elem jött át. Mondhatni csak a "kaka" volt a releváns. A fordítások kapcsán meg....na. Az hogy ilyen magazin, meg olyan weboldal, ki nem szarja le. Nem egy játékot tudnék mondani, amit istenítettek a szakmajmok és mégis gyatra volt.

Persze, mert ígéretesek voltak az elsõ információk, vagy mert eleget fizettek nekik. 😊

Kongy
Hát ebbõl nem lesz klasszikus az is hót ziher.

Kongy
De akk néztem mikor a PC Guru megjelenés elõtt istenítette ezt a noname játékot.

lolSL
a mai napig egy 1996os enginere épülõ 1999ben megjelent fps a legnépszerûbb online, szerintem nem ez lesz az emberek fõ problémája 😊

Kongy
Dehát lesz benne 32 fõs multi!! 😄 Sztem az elsõ nap tele lesz, aztán második nap a 32-bõl lesz MAX 10 ember multiban. 😄

Kezdem azzal, hogy végigtoltam a játékot, s szerintem is egy kalap ***. Én ezt a tesztet nagyon is reálisnak és objektívnek tartom, gyakorlatilag egyet értek vele. Végre egy olyan oldal, ahol reálisan értékelik a játékokat...

De ha szétnézel a nagyvilágban, látni fogod, hogy több külföldi oldalon is lehúzták a játékot, helyenként nagyon is. Itt egy példa, ahol szintén 5-ös értékelést adtak neki:

http://www.destructoid.com/review-homefront-196389.phtml

Két dolgot emelek ki ebbõl:

„Do you enjoy standing in front of a door, doing absolutely nothing in complete silence for upwards of 30 seconds, while you wait for your squad to open it?” Ha esetleg nem értenéd, lefordítom a kedvedért: „Örömöd leled abban, ha állsz egy ajtó elõtt, s gyakorlatilag semmit nem csinálsz néma csendben akár 30 másodpercig arra várva, hogy a társad kinyissa az ajtót?”
S a másik:

„How about getting stuck on an invisible wall as you try to crawl underneath a fence, only to realize you need to stand up and move aside so your partners can go first?” – „S ahhoz mit szólsz, hogy egy láthatatlan falnak ütközöl, miközben megpróbálsz átbújni egy kerítés alatt, amikor rájössz, hogy fel kell kelned és arrébb állnod, hogy a társad mehessen be elõbb?”

A linkelt tesztben pont ilyen amatõr dolgokat emeltek ki, ami számomra is nagyon gagyi. De továbbmenve, például az EDGE magazin is, ami közismerten a legreálisabban pontozó magazin, 5-ös értékelést adott a játéknak. Sõt, a THQ részvényei a már szinte a megjelenés napján zuhanni kezdtek, a rossz fogadtatás miatt.
Állítom, hogy ez a játék hatalmas bukta lesz, mert kaka.

Tudom, hogy vannak olyan gyerekek, akik a naciba élveznek már pusztán attól, ha egy játékban géppuska kerül a kezükbe, vagy gránátot dobálhatnak, de hála égnek, vannak olyanok is, akik sokkal érettebb fejjel gondolkodnak, és nem dobják hanyatt magukat bármitõl. Áá, most jut eszembe, nem is egy külföldi oldal van, ami az ilyen „COD klónok” létjogosultságát egyenesen megkérdõjelezik.

Ahelyett, hogy lefikázod más tesztjét, inkább azt mondd meg, hogy szerinted mitõl jó a játék, õk ott ezt kifejtették, hogy szerintük miért rossz, most rajtad a sor! Amúgy meg ízlések és pofonok, de a reakciód már ne is haragudj, de elég röhejes, nyilvánosan hülyét csináltál magadból!

Kongy
Akkor legyen 2008-as. Igen, ez így kevéske 2011-ben.

TheGrinder
2007 es színvonal kevés 2011 ben. Tudom nem a grafika a lényeg, de egy ilyen koppintásnál, mást nem lehet nézni. Konzolon is csak a baj van vele.