Homefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Pár kép tõlem:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ezt a köcsög üzenetet kaptam a STEAM-tõl letöltés után, úgyhogy nem tudom kipróbálni.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
aki egy kicsit is igényes nem kell ecsetelnem neki.
Subzero:Ha lejött és mûkszik szólj mert akkor lehet én is megveszem itt.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Banyek, a COD 6 is egy COD klón, sõt talán a COD BO a legszánalmasabb klónja a COD 4-nek.
"Semmi kiemelkedõ, semmi újdonság, de ezt nem is várta senki tõle..."
Na azért azt nem mondanám, rengeteg új dolog van benne.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
+ MI nem akarjuk hogy a codot leválsa, csak szórakoztasson minket a maga módján.
A videókról meg annyit hogy aki egy vagy több youtube videó alapján dönt egy játékról, az aztán nagy spíler, de jobb ha nem hangoztatja.
+ én inkább magamnak akarok hinni, nem olyannak aki a warez alapján, zsenije lesz a témának, vagy kipróbálás nélkül tudja milyen a multi. vagy ha már minden kötél szakad, inkább ennek hiszek : meta
Bye
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
moh multi meg 3 hónapig bírta igazán erõsen. ez se lesz másképp.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
szerintem
de te tényleg valami bélsárral játszottál
a FULLos verzióban (értsd: eredeti, gyári) minden általad hibaként felrótt fika homlokegyenest az ellenkezõje lesz
#321 <#eljen>#eljen>
Just do it :)
szerintem
A demó meg mindig jó példa, és sajna hogy anno ugy gondolták hogy nem érdemes vele veszódni, vagy ha igen akkor meg fél évvel a játék után jön, de hát a piac és a pénz ezt diktálja.
Amugy ezért jó "nem messiásként várni" és nem csalódsz akkorát; SÕT! még lehet jobban bejön. Ha ez sikerül akkor messze nagyot lendítettél "magadon" 😊
Szerk: az 5 is jó volt a maga nemében, én még mindig elõveszem ha II VH. multit akarok ( persze a tank az..... )
..és még mielõtt valaki (ismét 😊 ) beszól, elmondanám hogy én nem az az ember vagyok akik valamit vár mint a messiás, és 5 perc játékidõ után leszarozza. Nagyon ritka (a közelmúltban tán nem is volt ilyen) az a stuff ami számomra ekkora csalódást okoz mint ez az izé.
Majd max ha esetleg lesz free weekend (vagy demo) meglesem a multit de a látottak alapján (videok, illetve az sp után) sokat nem várok attól sem.
Kávéról pont leszokok 😊
Amugy, egyszer persze a single-t is végigtolom ( kb mint a bc2-nél 3-4 hónappal késõbb amikor nincs éppen netem valami miatt 😊 )
AZ meg "picit tényleg butus" aki az elõre hallottak alapján a single miatt akarja megvenni. Az valóban tartozhat a 2-4k-s tartoményba "tartalma miatt", de ez is max személyes vélemény lehet.
na megyek telepíteni. 😊
telepíthetem újra ezt a xart... Na de addig se kell olvasni az okoskodásaimat xD Lehet örülni. Majd re.
Jah, és warez topic! 😉
oks.
Eltüntek a szmájliaim!!! brühühüh
Fõleg ugy hogy a törés - nyiltan még nem 100%os hozzá?
ne vicceljünk már... + CSAK a single "tapasztalatokkal" rendelkezhet ( még egyszer: gagyi töréssel ) ami a játék 30% max.
De aki ilyen 2tapasztalatok" alapján vesze, nem vesz valamit, az Õ dolga.
+ ismét kérem, ha a warez témát folytatjátok, csináljatok neki topicot. Köcce