Homefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt várod, h sírjunk vagy imádkozzunk? 😄 😉
ez egyes-egyedül,
kizárólagosan,
csakis
a Te bajod lesz 😉
Just do it :)
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
ezt a streamet néztem tegnap, elég jól futott
http://www.justin.tv/glhf/b/281856310
http://www.justin.tv/glhf/b/281864467
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
<#kacsint>#kacsint><#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#fejvakaras>#fejvakaras>
egyébként kimaradt, hogy van a gammában néhány gyanúsan epic moment
de persze nem sok, mert a nagy része MW-utánzat 😊
A másik meg helinél be lehet állítani valahogy azt hogy az egér jobb/ball mozgásra forduljon és az a/d-re dõljön (mert pont fordítva van és sztm igen zavaró).
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Bár az is igaz, hogy sokat ronthat a megítélésen, ha valaki gyenge hangeffektekkel, bugokkal és közepes grafikával játszik...
"a játék erõssége a hangulat és a történeti szál, persze csak ha értesz valamicskét angolul. némileg világégés jellegû és erõsen amerikai lokálpatrióta
mindezek ellenére, aki érti, annak hordoz mélyebb üzenetet is"
Szóval ez a "mélyebb üzenet" nálam nem igazán jött be, bár kétségtelen, hogy van ebben is valami.(A feliratot nem igazán tudtam követni, de az élõ szinkron viszont szerencsére jól kivehetõ volt, mert a zenét teljesen kiiktattam.)
Az ellen artikulátlan üvöltözése viszont idõnként idegesített, de azért szerintem is "ajánlott kategória"...
c:\Users\*****\AppData\Local\3DMGAME\SAVES\55100\profile.bin
-->
c:\Users\*****\AppData\Local\ALI213\SAVES\55100\profile.bin
"Connor Morgan is a legend of the Resistance. Hard bitten, enigmatic, fearless resistance fighter"
khmm... khmm... hát izé... CONNOR??? Nagyon nem szerencsés névválasztás.
Homefront = Modern Warfare, Stalker, Metro 2033, Black - keveréke
Reális teszt eredmény: ala IGN vagy gamespot 7.0 pont
A legjobban sikerült MW utánzat. A CoD BO, meg a MoH silány selejtek emellett.
Singlep-vel nyomom, multit lesz.rom
akárhogy pampogsz, a multit akkor is lesz.rom 😊
a játék erõssége a hangulat és a történeti szál, persze csak ha értesz valamicskét angolul. némileg világégés jellegû és erõsen amerikai lokálpatrióta
mindezek ellenére, aki érti, annak hordoz mélyebb üzenetet is
graf: olyan, mint az MW sorozat. akinél sz.r, vegyen Kexboxot vagy költsön feleslegesen PC upgrade-re
játékmenet: full-full script, full-full MW
fegyverhangok: jó, de nem kiemelkedõen jó
Enemy AI: bár ilyen lett volna a MoH is. már normal szinten is oda kell figyelni, taktikázni. guerilla szinten meg pain a javából
Friendly AI: itt azért szerencsére csinálnak is valamit a társak, de elõfodulnak LOL glitch-ek
irányítás: absz. CoD (és ez jól is van így)
küldetések: 7. Guerilla szinten 10 óra feletti játékidõ.
Glitchek: a Sniper küldetés kompletten gázul sikerült, egyébként el-elvétve vannak glitchek
sokat elárul az egész játékról, h több, mint 50% achievement multip-hez kötõdik
amit én lesz.rok 😊
összefoglalva: nem csúcsszuper játék, mint anno az MW1-2, de bõven ajánlott kategória <#eljen>#eljen>
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De eszerint mégis csak van benne
😊)
Sound Fix:
Possible Solution #1
m
go to “C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\homefront\GCGame\Conf ig” edit DefaultEngine.ini with notepad and search MaxChannels=128 change from 128 to 64 and poof.. sound on next launch.
Possible Solution #2:
disable hdmi sounds
Possible Solution #3:
Download DirectX End-User Runtime Web Installer and install this while as admin
Possible Solution #4:
Update your sound card, DirectX, and your OS
Possible Solution #5:
Change the speaker setup in Windows to use Stereo. Go into playback devices, right click your audio device and configure speakers.
Modify “homefront\GCGame\Config\DefaultEngine.ini” by finding the section:
add the following to that section: NoHALSupport0=RealTek AC97
Should look something like this
MaxChannels=128
NoHALSupport0=RealTek AC97
ReverbGainFactor=2.0
Possible Solution #6:
Right-click on volume control icon in systray
Select “Playback Devices”
Click on your playback device.
Click on “Configure” at the bottom of the window.
Select “Stereo” as your speaker setup.
This forces Windows 7 to use basic, 2-channel sound, thus avoiding whatever surround-sound glitch Homefront is currently choking on.
Possible Solution #7:
Disable surround sound
Let you know what works..lol
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-A pályák érdekesek de van bennük jópár bugos rész (20cm-es rácsra nem ugrik fel de a majd 1 méteres-re igen)
-A fegyverek nekem valahogy kicsit furák, nem tudom miért 😄
-Az fps-em sajna ugrál le/föl (mondjuk gyenge is a gépem, minden levan véve teljessen)
-Az én izlésemnek túl sok a csipa hely és borzasztó 1-1 pontba eljutni. (a sok nem is lenne baj ha nem lenne a szerver fele csipa de ez minden játékra igaz mostanság 😄 )
-Valamiért nekem folyamatosan változik játék közben az egér érzékenysége :o
-Pár pecsel lehet sokat ezek közül javítani (remélem fogják is)
+ lehet mutatja de én nem találtam (ált vak vagyok meg béna :p) hogy melyik fegyvert mikor unlockolja
-Nekem nem tetszik jobban mint Cod sajnos bár ez még változhat
Videót én nem rakok mert halál béna vagyok 😄D
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
+ Ha pikpakpont-ra rendeled, ha van rá lehetõséged akkor még vasárnap is megérkezhet!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
No majd estig gyakorlok és csinálok egy frapsos vidit multiról. Amugy nem elkeserítés végett, de baxott jó xD A sok szapulás után kicsit meginogtam, de reggel belépve majd játszva megnyugodtam 😊 Hosszan el leszek én ezzel xD
Jah, akinek megvan és tolja online, felhasználónevet ( nick ) dobjon már hogy felvehessem friendbe 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Faszért kellett péntekre rakni a megjelenést.
Amugy is, jobb lett volna egy összevont megjelenési dátum, mire betanulom a pályákat hullagyaláznak a régebbóta játszók xD
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//