Homefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Ha kicsit visszolvastal volna, akkor lattad volna hogy sokan ajanlottak CD kulcs vasarlo online helyeket.
Kb 6000/6000Ft mindegyik jatek ezeknel.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Akkor vegyél csak CD kulcsokat.

Az tette volna be az ajtót ha a Fear 3 is március 22-én jön ahogy eredetileg volt... akkor mit csinálnál? <#mf1>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Synchronous
12 rugóm van hogy megvegyem a gémet, de a Crysis 2 is a napokban jelenik meg... nekem meg csak 1 játékra van pénzem. <#whatever>
Letöltés fél megás nettel szóba sem jöhet, úgyhogy most nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg mert mindegyik tetszik.

Ezt a szívást. <#mf1>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

+ van voice chat is <#ticking><#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Shep
Hát szerintem átlagosak de csúnyának nem nevezném õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A karakterek meg a fegyverek nagyon csúnyák.

DarkSector
Szerintem is jo játék, énis ezt mondanám, de mégsem, valahogy túl ruszkis lett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát verjetek agyon de nekem tetszik ez a játék talán még jobban is, mint pl. a legutolsó COD, ha már sokan ahhoz hasonlították.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jabar
van chat a játékban, mindenkinek és csapatnak is. Amúgy meg tökmindegy ha lehet beszélni az ilyenen nem segít úgy sem 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

a bf3 fél év múlva jön... <#alien>

lolSL
bf3 trailer szebb <#zavart1>

Shep
Hát haladgattam kicsit a játékban és bár vannak érdekes dolgai de összességében szerintem egy korrekt kis lövölde lett. Azokat akik meg a grafikát szidják, hogy csúnya nem igazán értem. Tök aprólékosan ki van dolgozva a környezet, a textúrákkal sincsen baj úgyhogy valaki árulja már el mi csúnya benne?

lolSL

Muttley
guerilla szinten 10 óra felett

Just do it :)

Seth
Ez direkt ilyen(360-on is). Mint pl a Kane&Lynch 2-nél. Pl ha megnézel egy fényforrást,még a koszpöttyök is látszanak a "kameralencsén"

PSN ID.: Beegabor

Minden kezdet nehéz. A VAC meg mindig lassan pörög fel, türelem. Addig is keress addig szervert még nem találsz "tisztát".

Bár eddig nekem nagy szerencsém lehetett mert még egy majommal se találkoztam 😊

Már most tele van cheaterekkel,a kiscsávó futkozik fel alá hihetetlen sebességgel és mindenkit késel!
Nem lehet neki írni,sehogy sem lehet kommunikálni,mint valami beta game...
Shep
Akkor ezek szerint nem egyedi a hiba, jó lenne tudni mi okozza pontosan, mert nem hiszem ,hogy ez direkt ilyen. Persze lehet tévedek de akkor elég pocsék egy effekt lett.

Nekem is van.

Shep
Hát az lenne szerintem de nálam csak ennyire futotta 😊 Elég kellemetlen ,hogy a grafiai beállítás módisítását nem lehet játék alatt elvégezni.

Fpocok
Len's Flare?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Ilyen piros csík csak nekem van azokon a helyeken ahol elvileg a nap szûrõdne át?

Nem kamu a kulcsos oldal.

Anthrax
Én is onnét vettem, az egér pedig speedlink

Jó kis multija van!Pörgös.
Sajna én steamen vettem 50euro-ért. 😞
Nem kamu az a kulcsos oldal?
Valaki tudja,hogy lehet barátokat felvenni?
Ja és megy is hanghiba nélkül 5800ft szerintem megért márcsak a multi miatt is.

Igen Steam-es.Elutaltam a pénzt és öt óra múlva küldték a kulcsot.

Én is így járok.... követem a 3 kamiont leszedem a légvédelmet de 1 kanyar után mindig failed.. akármit csinálok -.-

grebber
Azt kell csinálni amit kiír semmi többet.

Next PC upgrade: 2022

Single helikopteres rész.Mit kell csinálni,kilövöm a tankokat de mindig failed!

DarkSector
És megy? steam-es?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi84
áhh kösz szépen

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

grebber
Szerintem ez az a küldetés amikor egy benzinkúttól elindul egy tartályos kamion.Itt nem az a feladat hogy lõdd szét hanem hogy fuss mögé és nyomkövetõt tegyél rá!Sprintelni kell mögé és akciógomb!

Szabi84
az egyik feladat hogy szétlõjek egy tartályos kamiont, namost: nincs lõszerem mit lehet tenni?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ahogyan azt már írtam, végigjátszottam gond nélkül a játékot mindenféle laggolás nélkül max grafikával(1600x1200).

Virágbolti verzióval is és eredetivel is kipróbálta kíváncsiságból.
Mindkét esetben normálisan futott a játék, bár kellett hozzá a sound-amno fix a warez verzió esetében...

Shep:
4-7 óra, attól függõen, hogy ki milyen ügyes.😄
Shep
Az nem is olyan rossz. Kösz.

Átlag 5-7óra.

Shep
A single hány óra játékidõvel bír?

Fpocok
Milyen egér?

Anthrax
végül kiderült,hogy a retkes egér driver szarakodott és nem a játék a hibás, egész jó így már 😄

Itt csak 19.50euró.Én is itt vettem.cd keys

Anthrax
lehet ez a gyökér egér amit most vettem 1 rakás szart nem ér

Anthrax
Eredeti game. ezért zavaró

grebber
Ilyet eddig csak tõled olvastam pedig folyamatosan nézem torrent kommenteket.

Anthrax
Ezzel az egér problémával senki nem találkozott csak én ? Közelítésnél pisztollyal lenéz a földre, más fegyverekkel meg kileng jobbra mindig olyan 1-2 métert és nem a megadott helyre rakja.

Sziasztok!
Valaki segíthetne 1kicsit
Single helikopteres rész.Mit kell csinálni,kilövöm a tankokat de mindig failed!

Na megvettem én is az eredetibe valóban nincs hangprobléma.És a multija is szerintem jó.

Maxtreme
Ezt is megértük. hogy valami jelentõsen gyorsabb win7-en 😊

Fpocok
Nem kell sírni.
Én sírok.
Bosszantó, hogy így fut nálam.