Homefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
THQ announces they estimate Homefront has sold over one million units globally, and that they have now shipped 2.4 million units of Kaos Studios' first-person shooter.

megy ez

Megvolt <#vigyor1>

Amugyan pedig az eladási adatok elég szépek.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Muttley
ám'tom 😊
nálam inkább "élmény" a dolog
ha boldogság, akkor inkább EZ 😊 <#vigyor1>

Just do it :)

grebber
Sikerült beszereznem a játékot részben saját pénzbõl, részben apámtól kölcsönkérve! Nem bántam meg, az tuti! Irgalmatlan komoly a játék, a drónok marhára bejönnek. Sikerült a csapatszállítóval is igen komoly gyilkolászást végeznem. Nem annyira sok a pálya, de amik vannak nagyon bejönnek. A mesterlövészek tényleg kicsit idegesítõek, de ha ügyes az ember hamar kiismeri a helyeiket. Pörgõs akció, de nem esztelen rohangálás, mint sok más multinál. Legalább is én így láttam eddig. A pontok elfoglalása, majd az elõre tolt pontok elfoglalása nagyon emlékeztet a Frontlines Fuel of War játékmechanikájára, de én már ott is szerettem, szóval ez számomra nem gond. Szthomas néven nyomom, szóval ha láttok valahol ilyen nevû ürgét az én vagyok. Mellesleg nem tudtok olyan szervert, ahol sok magyar van?
Csak EGY sniper nélküli szerver kellene. Boldogabb ember lennék.

Fpocok
Egy kis balanszolás után és a snipereke limitálását követõen egész jó warokat lehet rajta nyomni... na meg ha mûködni fog a replay persze 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL

jaa,annak a "droidnak" is elterelõt kell nyomni mint a helinél ,aztán küdni neki ezerrel mig fel nem robban,mikor lö te is mindig kilövöd az elterelõket.

Azon már túl vagyok.Most a Hummerrel kell ki önöm valami droidat...nagyon nem megy a kilövése😞
háát a híd elég hosszu,de a vége a huzos ahol hummerbe ülsz.. de szerintem ott ahol te vagy,van egy laptop vagy mi és azon keresztül kell a hídra légicsapást mérni..

Köszönöm szépen!Sikerült túl jutnom rajta!😊Most meg a hídon akadtam el...Hummert kilõttem de most mit kell csinálnom utána?Nem tudom kire kell lõnöm..a besugárzás jelzõ jelez veszettül...
stardate
Ha ügyes vagy jókat lehet irtani a tankkal, fõleg ha nem nagyon vadásznak rád.Az elõbb játszottam és beugrottam egy srác tankjába a másodlagos géppuskát kezelni, sajna elég béna volt és 3 rakéta találat után fogta magát és kiugrott a tankból, én átültem az elsõdlegesbe és még 18 embert szedtem ki a full sérült tankkal.A helit az elején nem nagyon tudtam kezelni de felmentem egy üres szeróra és gyakoroltam úgyhogy most már az is elég jól megy.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

kryst
Sziasztok!
Nincs valakinek metése a játékból? Ugyan is leállt a gépem, és valamiért nem jönnek vissza a mentéseim. Vagy esetleg olyan kód hogy az adott misszióra tudjak ugrani? Nem nagyon szeretném újra kezdeni!

zooleeh
Hat ez nagyon vagesz single volt ,le a kalappal<#eljen>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

SubZero911
Megjöttek itt is a köcsög hackek, meg a többi csaló. Video is van fenn jútyúbon.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Köszi az infót. Ez a játék sokkal jobban megfog mint például egy CoD, ahol minden csak az akció orgiáról szól. Ebben a játékban a történet és a hangulat is zseniális szerintem, mellesleg a "drónok" már az elõzõ Kaos Studios játékban is nagyon tetszettek. A jármûvek is jól néznek ki és szerintem sokat dobnak egy csata hangulatán, még ha nem is annyira hasznosak. Sajnos kevés ilyen játék van, mert félnek hogy a jármûvek miatt egyenlõtlen lesz a játék, de megnézve pár Homefront-os videót ez itt nem igazán érzõdik. Remélem találkozunk majd a multizás során 😄
stardate
Már kb 11 óra játékidõm van multijában pedig tegnap jött meg.Nekem nagyon bejön.A pályák nagyok, a hitbox jó, a jármûvek tûrhetõek.Nekem megérte, nézzél róla videókat a youtube-on és döntsd el hogy megérheti e neked.

Én is szerettem a Jerichot! Kár, hogy érthetetlen módon az elsõ évaddal véget is ért! Ez a játék is hasonló hangulatot áraszt és nekem ez nagyon bejön. Bocs hogy sokat írogatok, de most kezdtem el olvasgatni a topikot.
Ja még annyi lenne a kérdésem, hogy a multiban is könnyû helikoptert vezetni? Csak azért, mert eddig szinte az összes multis játékban halálos volt a helik vezetése számomra, ezért ez a fajta élmény mindig kimaradt.
Nekem a sebzési rendszer nagyon tetszik a játékban, legalább is a singleplayer részben. Valahogy szerencsésebbnek érzem ezt a megoldást, mint amikor kilövök valakire egy tárat és semmi sem történik...
Sziasztok!
Érdeklõdni szeretnék, hogy mi a véleményetek a játékkal kapcsolatban? Fõleg a multiplayer rész érdekelne, mert azt még nem tudtam kipróbálni. Tervezem a játék megvásárlását, de elég sok negatív hozzászólást olvastam a Homefront hivatalos oldalán a játék multiplayer részével kapcsolatban. Nekem személy szerint a grafika tetszik, valamint az sem zavar hogy nem rombolható a környezet. Az egy személyes kampány is bejött, igaz tényleg elég rövid. A Kaos Studios elõzõ játékát, a Frontlines Fuel of War-t is nagyon kedveltem, még az elmúlt hónapokban is elõvettem és nyomtam jó pár multis csatát. Egyszóval bennem egy elég jó kép alakult ki a Homefront-ról, de én fõleg a multi miatt venném meg, arról viszont nem sok jót hallottam. Bár a bemutató videókon nagyon sok opciót és elég jól felépített fejlõdési rendszert láttam. Errõl várnék észrevételeket azoktól, akik már nyüstölik a játékot multiban is.
Muttley
amikor az enemy Goliath rád uszítja a rakétáit
a képernyõ alján megjelenik egy üzenet, hogy mit nyomjál
kexboxon "zöldA" <#idiota>

pedig az elterelés a megoldás😊 De akkor talán vedd lejebb az erõsséget hátha.

Csak nem jön össze!A helikoptereknél a g billentyû volt az elterelés de itt...Néztem videót is róla de sokat nem segített!ott a rakéta az autó elött csapodik be!
Shep
Elterelést nyomass neki. Alapból nem tudom melyik gomb, mert én átállítottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali ám!Az lenne a kérdésem, hogy mikor a golden gate hídon ki kell lõni az autókat és mikor meg van mind jön egy másik jármû amit nem tudok elintézni mert rám lõ egy rakétát!A legnehezebb módba tolom és eddig simán eljutottam de itt nem tudok tovább menni!
Ragamofi
Megnyitottam a warez topicot melyitt található

Origin: Brandter55

SubZero911
Szerintem is jó lett ez a kis game. A single rövid, de nagyon jó a hangulata, közel van a post apocalypt feelinghez, amit imádok.

A multiban sok a hiányosság, fõleg a túl gyors mozgás nem tetszik, szinte alig tudok valakit befogni a célba és úgy lõni, de ennek okán jó nehéz is lett és ez így jó. Még talán ha a sebzést is nehezebbre vennék még jobb lenne.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

oda kell repülni a kamionok bal oldalához (vezetõülés felöl) és átszállnak az embereid.. ezt mindháromnál csináld meg.

Nem tudja valaki,hogy a helikopteres résznél hogyan kell át vergõdni?Kilövök mindent csak nem enged át...mit kell csinálni ill hogyan,hogy át jussak e szakaszon?Valaki megoldást tud rá?Köszike!
Anthrax
Esetleg létezik magyar server ,kíváncsiságból kérdem

Shep
Van, piratebayen keress rá ammo and soundfix-re

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
hanghoz van már valami javítás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Anno nekem is ez volt a véleményem a MoH 2010-rõl, aztán uninstall 3 hónap game után. 😄

stardate
Na mára nekem is megjött a játék.Elõször elkezdtem a single-t kíváncsiságból (bár nem különösebben érdekelnek a singleplayerek), nekem nagyon tetszik bár tény hogy van benne bug és furcsaság jó pár.A multival egyhuzamban lenyomtam 6 órát most is csak azért hagytam abba mert kilyukad a gyomrom éhségtõl.Vannak benne bugok de egyik sem megy a játszhatóság rovására.Csaló-val eddig nem találkoztam (de van szeró bõven, tudok máshova menni ha kell).Camperek(van aki csipával,van aki drone-al campel) vannak de ez is pályafüggõ de sztem nem vészes.Számomra megérte az árát és hosszú órákat el fogok tudni vele játszani.

newszepiking
köszi!!

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

nem lehet.

newszepiking
urak!
multizni lehet-e a virágbolti verzióval?
vagy menjek anyámba.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Prince23
Mivel eleve Steames játék. 😄😄😄
akkor ez a 4% nagyon kevés.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Az azért elég durva, hogy PS3-ra rég feltörték, de PC-re nem tudják😄
mármint hivatalos rls csapatra gondolok én 😄

Shep
Nekem az is tetszett, bár fõleg a kivégzések miatt, mert azok látványosak lettek benne, a többi viszont tényleg nagyon gyenge volt.

balcooo
Amugyis aki akar szar amerika megszallos jatekot latni az töltse be a Turning Pointot - azután ez valami über GOTY élmény lesz 😄

balcooo
Ja, én is olvasgattam itt a sok lehúzos kritikát, de csak kiprobaltam (azaz kitoltam a single-t) és annyira egyaltalan nem szörnyû.
az is tetszik hogy végre nem közel kelet, meg ruszki zimanko meg mittomén mi a helyszin, hanem "homeland", és azon belül is rájött végre valaki hogy az USA sem csak new yorkból meg washingtoni white housebol áll hanem más nevezetes helyek is vannak...ja de nem spoilerezek.
Amugy is idegesitö már a CoDban skizó módon csapongás a világ körül - itt végre egy sztoriszál van, nagyjabol összefeüggö helyszinekkel.

A karakterek viszont tényleg kicsit sablonosak, komandos faszi, lara croft szerü csaj - viszont az mókás hogy amcsi-koreai is van a csapatunkban.
A koreaiak kegyeltenkedése meg simán vannak olyan hatásosak mint a CoD hasonló céllal rendezett haborus jelenetei (lehet ezt hivjak hatásvadásznak, de nekem bejött😊 )
Bizonyos részeken meg a (méltatlanul hamar becsödölt) Jericho c. TV sorozatra is emlékeztetett ami külön jo pont

Az hogy a jatekmenet meg föleg apritás, sznajperkedés, robbantgatás meg CoDból nyult rep... öö jármühasználatos pályák - hát istenem. such is war.

Muttley
deeeehogy verünk 😄
ilyen emberek kellenek, akik nyitott szemmel és füllel játszanak 😉

Shep
Á hát ott legalább elmennek a géppel, igaz nem jó irányba 😊 De ez meg, á hát szavakkal nem leírható 😊

Seth
Kane and Lynch 2 ? 😄 legrosszabb befejezés ever

PSN ID.: Beegabor

Shep
Hát ez rohadtul rövid volt, mire belemelegedtem volna már vége is lett és ráadásul a vége olyan hirtelen jött mintha elvágták volna. Komolyan mondom ennyire hirtelen játékbefejezéssel eddigi pályafutásom alatt még nem találkoztam. Ha 5 óra volt az egész akkor lehet még sokat is mondok (normálon). Viszont mindezektõl eltekintve nekem tetszett, pörgõs és látványos volt végig élveztem azt a rövidke játékidõt.

Prince23
Meglepõ, de az élen nyitott a HF. UK Charts