Homefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszonylag jó árban, hol lehetne megvenni a játékot?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Bár lenne még mit megoldani a játékban pl hogy a játékosok a foglalandó pontok felé orientálódjanak és ne TDM-ezzenk meg campeljenek Ground Control-ba.Mondjuk érhetne a zászlóhúzás 200 BP helyett 500-at és aki elõször ér oda az még plus bónusz pontot kap mert így néha igen hamar fel tudom kapni a vizet hogy folyton leszednek a ponthúzáskor mert a többiek campelnek.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
virágbolti verzió hangproblémáira tudtok valami megoldást?
köszi
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Ennek ellenére ha van javaslatotok a multizás idejét illetõen írjátok meg nyugodtan, mert nincs leírva a dolog!
Ha szeretnétek magyar Homefront játékosokkal beszélgetni, játszani, közös multis eseményeken részt venni csatlakozzatok a Hungarian Hoemfront Steam-es csoporthoz. Szeretnénk majd elõre megbeszélt idõpontokban szervert indítani, ahol mi magyarok együtt játszhatnánk és közben magyar nyelven üzengethetnénk is játék közben.
További információk itt a fórumon, a Hungarian Homefront oldalon, valamint a Hungarian Homefront Steam-es csoportban lesznek olvashatóak.
Amennyiben nem vagytok még regisztrálva itt a fórum kérlek tegyétek meg, mert azon túl hogy ingyenes itt idõpontot is tudnánk egyeztetni.
Elérhetõségek:
Hungarian Homefront - honlap
Hungarian Homefront - Steam csoport
Aki szeretne magyarokkal multizni az csatlakozzon a Hungarian Steam Group-ba.
Lesz Privát szerver. Steamen elõtte egyeztetés és ha összejön a megfelelõ számú embereke, akkor nyomjuk a meccset..
Várunk benneteket szeretettel....üdv
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Amugyis, elsõ a játék, majd utána a munka 😄
Hungarian Homefront Group
Abbreviation:
What is an abbreviation?
Your group abbreviation is a unique way for people to identify your group and is limited to 12 characters. In some games this will appear next to the name of group members.
Egyelõre nincs ötletem. A Group neve amúgy Hungarian Homefront lesz.
letöltési sebességem: 25.99 Mbps
feltöltési sebességem: 5.38 Mbps
Egyszóval akkor simán menni fog, nem?
Ha lassú, akkor diafilmet nézünk mindannyian...
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Inkább az Upload speed-ed az ami dönt. Ha megvan legalább a 3Mbit/s akkor jók vagyunk.
Fõbb paraméterek:
Processzor: AMD Phenom II X925 2,8 GHZ
Memória: 4 GB DDR3
Videókártya: Nvidia Geforce GT240 1 GB
Tudom, hogy nem annyira ütõs konfig, de szerintem bírná.
Lehet "privet match".
Csak a szerver oldali vas legyen jó bika, akkor nem lesz gond..
Én is mennék.
Ki kellene nézni egy szervert ami jó értékekkel bír és általában üres, majd meg kellene határozni egy olyan idõszakot (én esti órákra szavaznék), amikor a legtöbbünknek megfelelõ lenne (akár több órára is, amennyiben van rá lehetõség). Ha jól láttam két féle magyar group is van a steam-en. Jó lenne, ha lenne egy nagy group, amiben midnen magyar játékos benne lenne. Ki kellene találni valamit ezzel kapcsolatban is, hogy utána már könnyebben menjen a kommunikáció...