831
\'Homefront\'
Homefront
  • ajem kisa
    Ezzel meg is oldódott! Csak nemértem, hogy miért nemlehet telepíteni egyszerűen?
    Opt.P. ha te is erre gondoltál, akkor köszi, csak én az exe-re jobbklikk indítás rendszergazdaként-re gondoltam! :P
  • ajem kisa
    Ez kész, olvasgattam steam fórumokon meg itt-ott, konkrét megoldást nemtaláltam, csak ötleteket...az elején a c++ miatt szivatott a 2005-ös még jóvolt, a 2008as már nem!
    Leszedtem a ms oldaláról, ott 4mb volt, a lemezen meg 1.8mb!
    Felmásoltam a vinyóra az egész lemezt, de kicseréltem a 2008-ast a letöltöttre, onnan indítva láss csodát, továbbjut a telepítés!!!:D
    Viszont meg is áll, ott feladja amikor a windóz előkészíti...pff!
    Esküszöm, hogy ehhez tanfolyamot kellene indítani, ahogy láttam elég sok baj van ezzel a játékkal alapból, pedig a demóból ismerve még tetszett is...
    Ez is egy válasz arra, hogy miért vesznek konzolt az emberek!?
    Én pc-s vagyok, van is türelmem (még) erre, mert csak 13€-t adtam ki érte, de ha full árat fizettem volna, akkor biztos szétba*na az ideg!:)
    Valakinek esetleg van még ötlete, hogy mi a francot csináljak ezzel?
  • ajem kisa
    Köszi, rendszergazdaként sem, mindenféle kompatibilitással sem változik a helyzet!:s
    A steam az fut, ott aktiváltam meg minden ami kell, el is kezdi letölteni, de mint írtam az 1megámmal soha nemjönne le, és a lemezről telepítésnél meg ezt írja ki!
  • Optimus Prime
    Futtasd adminként, kapásból erre tippelek.
  • ajem kisa
    Hello!
    Megvettem zavviról a játékot, ~13€-ért a resist editiont kaptam, de képtelen vagyok feltelepíteni!
    Ezt írja ki:

De a manuális telepítés se megy, egyszerűen nemjövök rá, hogy mi a baj! Pedig volt már bajom az ilyen telepítéssel a sztimen, de ez most megszivat!:)
    Letölteni nemfogom, mert 1megás a netem! És a 12giga mire lecsorogna...
    Van valami ötletetek? Köszi!
  • lostprophet
    A szerverek mennyiségével nincs gond, csak a legtöbb üres.
  • zotya10002
    Azt nem tudom de elég sokat talál nálam!
  • lostprophet
    Hmm, vannak olyan szerverek is, amiket a beépített kereső nem talál meg?
  • zotya10002
    Vannak ott azért!!

Esténként többen vannak magyarok is!

Fordítás érdekelne engem is:-)
  • lostprophet
    3000 forintot megért, főleg, ha le is akarom majd fordítani :) Csak kár, hogy multiban alig találni embereket.
  • foxxi
  • zotya10002
    Jól tetted!!

Megéri szerintem!!
  • lostprophet
    Ja, megvettem :D
  • zotya10002
    Szia!!

Én meg pont akartam rakni fel neked!!:-)

Mindegy örülök hogy sikerült!
  • lostprophet
    Már megszereztem.
  • lostprophet
    Legyen szíves valaki a Steames verzióból, a Coalesced_int.bin fájlt feltölteni és elküldeni PM-ben a linket (GcGame nevű mappán belül van valahol, Keresés hamar megtalálja:))
    Előre is köszönöm.
  • Optimus Prime
    Bárkinek volt olyan hibája, hogy a játék a lenti képek egyikén jelzet hibával crashel, majd "kikapcsolta" a DxDiag-ban az AGP mintázatgyorsítást? Velem szinte majd miden alkalommal megtörténik. Remélem ez csak demó hiba. Két hónapja az egyik Windows frissítésre fogtam, bár akkor restart után s állt helyre.

Hibaüzenet
    AGP mintázatgyorsítás nem elérhető
    Single achik egy multis demóhoz? :S
  • lostprophet
    Már nem érdekes.
  • lostprophet
    Ha valaki hajlandó lenne egy délutánra átengedni a Steamjét, hogy kiguberálhassam belőle a szövegfájlt és letesztelhessem, hogy lesznek-e gondok vele, írjon rám.

Megbízhatóságomként a sok elkészült fordításomat tudom felmutatni, illetve természetesen elérhetőséget is adok a félreértések elkerülése végett.
  • zotya10002
    Köszi!!
  • Optimus Prime
    Egy tipp: Steam elég a properties lapon a verify integrity cache files funkciót végre hajtani. Ha valami nem jó, így csak azt tölti le, ami nem jó és reseteli pl. a beállítások fájlokat is.

Nullázásról nem tudok. Nincs valami funkció erre, talán ha elérted a maxot?
  • zotya10002
    Igen minden zsír!!

Képzeld töröltem ,aztán megint letöltöttem steam-en és most meg frankó!!

Nem értem:-) de köszi hogy mégis reagáltál!!

Esetleg olyanra tudnád a választ hogy a rangot hogy lehetne megint 0-ról kezdeni??
  • Optimus Prime
    DirectX, VGA driver, esetleg PhysX fent van a legújabb?
  • zotya10002
    Nagyon köszi hogy vélaszóltál!!

De nem ez a probléma!

Hiszen a demó fullon ment!Meg tök mindegy mit állítok kilép:-((((
  • Optimus Prime
    Talán ne tedd fullra. Lehet valami olyan beállítás, hogy a géped nem bírja.
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Mi lehet a gond??

Felraktam a gamét(steam)és mikor belépek felrakom a beállításoknál fullra akkor kilép és ennyi!

Bármit állítok nem jó!!

Win 7 van fent és minden más jól müxik!!

Választ előre is köszi!
  • Optimus Prime
    Nem kit érdekel, de itt egy út a shotgun DLC-hez ingyen.
  • Optimus Prime
    A múlt héten kijött egy shotgun DLC is. Meg persze a Fire Sale, ami ingyen volt, aki a Summer Sale-n figyelt. :)
  • strebacom
    "Ahogy azt a shooterek esetében megszokhattuk, egy újabb térképpakk érkezik. A Rock DLC két új multiplayer térképpel gazdagít minket. Az Alcatraz a hírhedt San Franciscó-i börtönszigeten foglal helyet, a Bridge lényege pedig az, hogy biztosítsuk a Golden Gate híd nyugati hídfőjét.

Ez persze nem minden, jön két Team Deathmatch helyszín is, ezek a Waterway és az Overpass.

A tartalom ára 400 MS pont, először az Xbox 360-hoz jönnek ki a pályák, a PC és PSN verziók később követik majd a Microsoft platformját. Pontos dátum egyelőre egyikhez sincs rendelve."
    Forrás:Ipon!
  • solygabee
    sziasztok ,szerintetek miért van az ,hogy amikor indittom a játékot akkor az intro végéig van csak hang???Vagyis amikor játszom akkor nincs hang....tök némaaz egész ésigy nem franko...ha esetleg valaki tudna rá valamit ???köszi.
  • Fpocok
    Így megérné. Sajnos az optimalizálást nem ismeri a játék, nálam ritka fosul fut.
  • Optimus Prime
    Még mindig elég drága, bár ahhoz képest hogy új játék...
    Nekem tetszik a demó, de így 2000 felett nem veszem. A Frontlines is volt 2.50 euró. :P

Hé, kinek volt ticketje a Summer Sale-ből? Én beváltottam többek között a DLC-re is. Nem veszett el.
  • strebacom
    Na ezt valaki meg magyarosíthatná......de csúnya szó....
  • grebber
    3500FT alatt házhoz viszik!

Lassan ők fizetnek hogy vigyék!
  • Fpocok
    Én elég jól szórakoztam vele... igaz, hogy egy szaros konzolport lett... de szerintem nem lett rossz.
  • Optimus Prime
    (Csak negyed annyira sem szórakoztató.)
  • strebacom
  • Fpocok
    Nálam borzalmasan futott... még jó hogy nem vettem meg (Amíg a Crysis 2 sokkal jobban ment)
  • Fpocok
    MP Demo.
  • strebacom
    A demót le lehet még tölteni és multi vagy csak single???