Homefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Egy tipp: Steam elég a properties lapon a verify integrity cache files funkciót végre hajtani. Ha valami nem jó, így csak azt tölti le, ami nem jó és reseteli pl. a beállítások fájlokat is.

Nullázásról nem tudok. Nincs valami funkció erre, talán ha elérted a maxot?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

zotya10002
Igen minden zsír!!

Képzeld töröltem ,aztán megint letöltöttem steam-en és most meg frankó!!

Nem értem:-) de köszi hogy mégis reagáltál!!

Esetleg olyanra tudnád a választ hogy a rangot hogy lehetne megint 0-ról kezdeni??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Optimus Prime
DirectX, VGA driver, esetleg PhysX fent van a legújabb?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

zotya10002
Nagyon köszi hogy vélaszóltál!!

De nem ez a probléma!

Hiszen a demó fullon ment!Meg tök mindegy mit állítok kilép:-((((

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Optimus Prime
Talán ne tedd fullra. Lehet valami olyan beállítás, hogy a géped nem bírja.

zotya10002
Sziasztok!!

Mi lehet a gond??

Felraktam a gamét(steam)és mikor belépek felrakom a beállításoknál fullra akkor kilép és ennyi!

Bármit állítok nem jó!!

Win 7 van fent és minden más jól müxik!!

Választ elõre is köszi!

Optimus Prime
Nem kit érdekel, de itt egy út a shotgun DLC-hez ingyen.

Optimus Prime
A múlt héten kijött egy shotgun DLC is. Meg persze a Fire Sale, ami ingyen volt, aki a Summer Sale-n figyelt. 😊

"Ahogy azt a shooterek esetében megszokhattuk, egy újabb térképpakk érkezik. A Rock DLC két új multiplayer térképpel gazdagít minket. Az Alcatraz a hírhedt San Franciscó-i börtönszigeten foglal helyet, a Bridge lényege pedig az, hogy biztosítsuk a Golden Gate híd nyugati hídfõjét.

Ez persze nem minden, jön két Team Deathmatch helyszín is, ezek a Waterway és az Overpass.

A tartalom ára 400 MS pont, elõször az Xbox 360-hoz jönnek ki a pályák, a PC és PSN verziók késõbb követik majd a Microsoft platformját. Pontos dátum egyelõre egyikhez sincs rendelve."
Forrás:Ipon!

sziasztok ,szerintetek miért van az ,hogy amikor indittom a játékot akkor az intro végéig van csak hang???Vagyis amikor játszom akkor nincs hang....tök némaaz egész ésigy nem franko...ha esetleg valaki tudna rá valamit ???köszi.
Fpocok
Így megérné. Sajnos az optimalizálást nem ismeri a játék, nálam ritka fosul fut.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Optimus Prime
Még mindig elég drága, bár ahhoz képest hogy új játék...
Nekem tetszik a demó, de így 2000 felett nem veszem. A Frontlines is volt 2.50 euró. 😛

Hé, kinek volt ticketje a Summer Sale-bõl? Én beváltottam többek között a DLC-re is. Nem veszett el.

Na ezt valaki meg magyarosíthatná......de csúnya szó....

grebber
3500FT alatt házhoz viszik!

Lassan õk fizetnek hogy vigyék!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Én elég jól szórakoztam vele... igaz, hogy egy szaros konzolport lett... de szerintem nem lett rossz.

Optimus Prime
(Csak negyed annyira sem szórakoztató.)

<#worship><#worship>

Fpocok
Nálam borzalmasan futott... még jó hogy nem vettem meg (Amíg a Crysis 2 sokkal jobban ment)

Fpocok
MP Demo.

A demót le lehet még tölteni és multi vagy csak single???

Fpocok
Szerintem addig nem. De lehet tévedek.

Optimus Prime
Jó a demó, végre így ki tudtam próbálni. Nagyon a Frontlines-ra hajaz, de nekem tetszik. Remélem lesz jobb áron is. A Steam Summer Sale alkalmából meg be lehet zsebelni a készülõ DLC-t. Kérdés: akkor is beválthatom és megmarad, ha még nincs meg a játékom?

most akciós volt steamen a thq pack megvettem ez is benne volt
vegyen fel steamen aki multizik köszi elõre

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

zotya10002
Le is kaptam gyorsba!!

Tetszik!!

THX!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

lolSL
multiplayer demo a steamrõl tölthetõ

A folytatást amúgy én is várom. A Homefront alapkoncepciója szerintem zseniális, szóval ha csiszolnak a dolgon elég komoly darab kerekedhet ki az egészbõl. Addig is szerintem kellemes kikapcsolódást nyújt a jelenlegi játék, fõleg ha az ember szereti a multit. A Frontlines Fuel of War is nagyon jó játék volt, igaz ott a multiplayer rész negyed ennyire sem volt kidolgozott. Nem volt fejlõdési- és xp rendszer, egyszóval kicsit "fapados" érzést keltett. Ennek ellenére azzal is jó pár órát töltöttem multiban és minden percét élveztem. Aki amúgy nem tudja, hogy érdemes-e beszerezni annak csak annyit tudok mondani, hogy ha elege van az értelmetlen játéktípusokkal és felesleges kiegészítõkkel (pl. robbanófejes számszeríjpuska) telenyomott multiplayer játékokkal, ha nem akar lemondani a jármûvekrõl csak mert az már nem annyira menõ annak ez a játék szerintem üde színfolt lesz a mai fps piacon...
Sziasztok. Hosszú hallgatás után újra itt vagyok. Az elmúlt hetek során nem igazán tudtam elõvenni a Homefront-ot több okból kifolyóan. A lényeg a lényeg, a játékot még mindig szeretem és igyekszem bepótolni az elmaradásaimat ilyen téren. A Kaos Studios bezárása nem volt szerencsés lépés szerintem, mert akármennyire is megosztotta a játékuk a kritikusokat és a játékosokat rengeteg olyan játékos figyelmét hívták fel vele, akiknek elegük van az esztelen és agyament kiegészítõkkel megtûzdelt multis fps-ekbõl. Ez a játék nem igazán a látványról, inkább az élményrõl szól, amit nyújt. Most újra elõvéve a játékot még mindig ugyanaz a kellemes érzés fog el, amikor játszom vele. A patcheknek köszönhetõen stabil és gyors lett, arról nem is beszélve, hogy végre búcsút mondhatunk a 20-30 "kill ratio"-s cheatereknek. Nem bántam meg, hogy megvettem akármennyire is alulértékelt játékról van szó. A multis móka feledtet minden komolyabb hiányosságot. Az egyjátékos rész tényleg nagyon gyengére sikerült, mármint ami a hosszát illeti. A történettel szerintem amúgy nem volt gond, egyszerûen csak nagyon keveset kaptunk ebbõl az eszméletlenül jó sztorival megáldott játékból. A játék során megtalált napilapok is errõl árulkodnak. Érdemes mindent megkeresni és elolvasni, mert akkor döbben rá az ember hogy mennyire átgondolt az egész. Kár hogy a játék végül csak egy kis ízelítõt adott az egészbõl. A multi viszont tényleg zseniális. A drónok, jármûvek olyan kellemes csatahangulatot adnak amit sok játék megirigyelhetne...
Fpocok
Én látok a Homefront franchise-ban potenciált... de ennél sokkal sokkal jobbra kell csinálni következõt.

grebber
Na végre megjött a patch.

FSpofon
zotya10002
Valakinek egy Crysis 2 egy ilyenért?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Ez még mindig örömteli a játék szempontjából <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

grebber
nem

darki81
megy a multi nem eredetin?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Sziasztok!
Jó kis javítás lett. A motoron is sikerült még optimalizálni, úgyhogy sokkal simábban fut a picike.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

stardate
Megjött a második patch a Homefront-hoz úgyhogy elvileg végre mutatja milyen szereveren játszanak a barátaid. info

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Lehet, de ha tudod hogy hova menj játszani, akkor semmi gond sincs. Sjna a VAC egy rakás sz*r és még abból is a xarabb.. A PB se egy nagy szám, de még is 1000x több csalót dob ki naponta...

SubZero911
Ba****átok meg, k***a sok csaló van már ebben a játékban, játszhatatlan a multi már!

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

zotya10002
Elkelt:-)

zotya10002
Valaki esetleg nem unta még meg??!!

Adnék cserébe egyCrysis 2 -t!!

Írj ha érdekel!!

Tower Guard
Jah igen, aztán rájöttem én is, csak nem vettem észre, de kössz! 😊
Elkezdtem vele játszani, végülis nem olyan rossz game, erõs közepesnek mondható, szórakozásnak pont tökéletes.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

lolSL
képarányt állítsd át elõbb

Tower Guard
Hello!
Hát még csak a grafikai beállításokhoz jutottam, de most komolyan a max az 1600x1200 felbontás? Nem lehet 1920x1080 beállítani?

Most szomorú vagyok. 😞

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Én is kifigyeltem még tegnap. Próbát is tettem egy dedikált szerver létrehozására de egyelõre a routerem nem akarja az igazat. Amúgy ha lesz aktivitás és érdeklõdés a dolog körül szerintem nem lesz akadálya egy magyar dedikált szervernek. Addig is igyekszem bõvíteni az ismereteimet a dedikált szerverrel kapcsolatban (sajnos egyelõre még nem igazán vagyok járatos benne).
zotya10002
Köszi szépen!!

Vagy itt.Homefront