25
-
JL666 #25 de birkák vagytok.itt nem népek kapnak, hanem terület egységek, a cigányoknak sose vót hazájuk, a római birodalom most nem létezik -
sar92 #24 Ezdemekkora flash!
Próbálják elnyomni őket, de nemzetközileg is elismerték, hogy Erdély külön téma;)!
Szép volt:D! -
#23 Értem, tehát székelyek se léteznek, én sem létezem, nincsenek székelykapuk, nem létezik Csíkszereda, nincs kürtőskalács.
Esetleg van, de neked fontosabb egy olyan történelmi döntés, ami figyelmen kívül hagyta a legalapvetőbb emberi jogokat, úgy mint a népek önrendelkezési jogát.
Apropó, reklámozod még a Demokratikus Chartát a fórumon? Csak mert legutóbb azt csináltad... -
#22 Mert liberálkommunista :) -
chuky123 #21 No igen ez után már tényleg az autonomia jön. Hajrá -
Socket #20 tehát akkor a .hu is felesleges, jól van. :D
Nem értem ha már egy nemzetközi szervezet is elismeri a dolgot (ICANN) akkor miért fáj egyes MAGYAR embereknek ez? Baj? Tehát akkor Koszovó is tök felesleges nem? Nem kell mindenbe beletörődni. -
#19 Ennyi erővel lehetne .cig is a "nagy múltú nép" miatt. -
emerikusz #18 Ezzel csak pénzt és időt spóroltak. Nemsokára bármilyen TLD-t lehet majd használni pl. kovacspisti.szekelyudvarhely vagy kovácspisti.székelyföld csak legyen elég pénze az adott közösségnek. -
Kecske2 #17 .rom -
#16 THX az infót! -
#15 Mert ennyi erővel Havasalföldnek is lehetne saját domain-je. Sőt, az oszmán vagy a római birodalomnak is. Azoknak is van múltjuk és népük kultúrával.
Mellesleg a .hu se érdekli a magyarokon kívül a kutyát sem. Az ember automatikusan a .com-ban gondolkodik, habár van még néhány használatban lévő gyakori domain, mint pl a .net, vagy a .gov, vagy .org. Mégis a .com ugrik be először mindenkinek. A .eu domainnel sem sűrűn találkozom, pedig létezik. Csak valamiért az európaiak is (ha már idegen nyelvű oldalt üzemeltetnek) ragaszkodnak a .com-hoz. -
#14 Neked az miért fáj ,hogy egy nagy múlttal rendelkező nép, kultúra melyhez ez a földrajzi hely is kötődik, kap egy saját domain nevet? Ahelyett, hogy örülnél. -
#13 Yeah!! -
bvalek2 #12 Ezentúl megint létezni fog, mégis kit zavar? Izrael sem létezett 2000 évig, aztán azóta megint létezik, egészségükre. Székelyföld léte, megnevezése, kizárólag Székelyföld lakóinak a belügye, senki másnak nincs hozzá semmi köze. -
Sir Ny #11 és minek? miért nem lehetne saját domain nevük? egyszer nézegettem egy világatlaszt, és alig száz lakosú francia uralom alatt lévő szigeteknek is volt domain nevük. -
#10 Csakhogy Székelyföld mint földrajzi egység (név), már Trianon óta nem létezik.... Ezt kéne megérteni! -
bvalek2 #9 sic (angol wikipédia)
Ezzel jelzik, hogy szó szerint idéztek (például egy helyesírási hibát, ez akár lehet gúny forrása is). -
#8 Tényleg, már sokat törtem rajta a fejem, hogy valójában mit is jelent az újságcikkekben ez a (sic!) rövidítés, de még nem tudtam rájönni. Az átjött, hogy gúnyos értelemben használják, de valójában mi ez, és minek a rövidítése? -
bvalek2 #7 Nagyszerű! -
#6 Na igen egy ilyen nagy nemzetiségnek mint a székely alapból jár az autonómia. Székelyföld kb akkora és kb annyian élnek ott mint szlovéniában, koszovórol nem is beszélve. -
Kecske2 #5 SICC !
Én meg adnék nekik .fuk vagy .fux végződésűt... -
#3 fájin! -
JL666 #2 utána már csak egy lépés az autonómija érted -
Adenoma #1 helyes!