657
Mi a munkanélküliség oka?
-
#456 Hazucc!! Lecserélnéd a himnuszunkat!! :-)) -
#455 te hülyének nézel engem?
elég jó voltam töriből,tisztában vagyok a történelemmel
de az nem azt jelenti,hogy nacionalista vezetéssel,háborúzni kell
szlovákia köhömmm...akarom mondani Felvidéknek is nacionalista vezetése van,mégse háborúznak
kinek kereskedek a fegyverrel,nincs háború?..te melyik bolygón élsz?
oroszország nem rég grúziával háborúzott...mai napig harc folyik gázában,iránban,irakban
észak-korea atombombával kísérletezik...de nincs háború mi ? :D
-
#454 Miért szerinted ki robbantotta ki a háborút? Az USA mi?:D
#452: Mert nem szavazhat, nem bp-i.
#450: És kinek kereskedsz a sok fegyverrel, ha nincsen háború?:D -
#453 gondolom a Magyar Gárdát is utáljátok mert..."rááásszítsááá fááásiszttááá csőcsléééék"..mer aszonta a zorbán viktor,meg L-Qró...jajj mi lesz velünk..itt az SS xD -
Rundstedt17 #452 Te miért nem?
Ha már így hülyézel.... -
Rundstedt17 #451 Az leszek ha arról van szó:DDDD -
#450 olvass vissza,hol írtam én azt,hogy háborút akarok?a nacionalizmus,meg a fegyver/tankgyártás...nem jelenti a háborút egyből...
ezekkel lehet kereskedni is...
látod...mondom én,hogy ezeket belétek nevelték..."csúnya,gonosz nácik..kirobbantották a 2.vh-t" :S ejnye...hülye tanárok... -
#449 Mert a hülye megvezetett szavazói nem kerekednek fel és verik agyon azért az ámokfutásért amit tett. -
tom235 #448 Hát nála már csak jobban lehet csinálni... -
#447 nem lehetsz birodalmi vezér..:D :)
ahhoz megszállot magyar imádónak kell lenned :D -
tom235 #446 Naés miért nem ad? mert ez egy olyan jól működő rendszer ugye? -
#445 Ja, robbantsunk ki egy 3. világháborút. Vagy végülis elég csak egy kis európait, lényeg hogy megpörgessük kicsit a fegyvertermelést, ugye?
Majd lehetőleg te legyél a frontvonalon, ha már ilyen zseniális ötleteid vannak. -
#444 google -
#443 A budapestiek szavazták meg negyedszer is, ne nekem reklamálj. Minden nap járok pesten, de nem vagyok bp-i. Indulj a következő választáson és csináld jobban. :) -
#442 Annyiban különbözik a szocializmustól, hogy majd ha nem veszi meg senki, akkor egyből nem fogják termelni. -
#441 Mindne komolyabb gazdasággal foglalkozó mű megemlíti vagy ami más aspektisból vizsgálja a dolgot. Javaslom a google használatát. -
Rundstedt17 #440 Rendben.
Én a "Reichführer" jogkörét kérem:DDDD -
tom235 #439 Munkaerő lesz termelésre, akit pedig a megtermelt javakkal fizetnek ki. Nem értem mi ezen olyan elképzelhetetlen. -
#438 Nem kényszeríti az embereket senki arra, hogy szar árut vegyenek. De mivel épp valamelyik multinál termelik a szart, szar fizetésért, ezért meg is érdemlik, hogy megvegyék. -
tom235 #437 Lehet nem ő csinálja, de ő lenne ezért a felelős és ezt igen hanyagul végzi. -
#436 de ezt miből gondolod?
bizonyítékot kérek :D -
#435 Utána meg összedől az egész mert nem lesz egy vas se termelésre. -
#434 És ha nem lett volna a világháború, bedőlt volna az egész. Remek, tényleg.. -
#433 Ezt meg talán a BKV topikban kellene vagy 4-es metróban. Halottál már az 1/3-1/3-1/3 finanszírozásról. Most 46% a jegybevétel. Nincs a világon még egy olyan ország ahol ilyen magas. A gond az, hogy a 100%-ban fővárosi tulajdonban levő cég működtetésére a főváros alsó hangon 3-4 éve egy garast sem ad. Jó mi? Talán tájékozódj te szerencsétlen.. -
tom235 #432 Nem, de amíg adnak hitelt addig is könnyebben épül a magyar rendszer. -
#431 A Demszky hibája. Mindent a Demszky csinál Budapesten, ő aszfaltoz, ő söpri az utcát, ő tervezte meg rosszul a Fővám teret, ő építi egyedül a 4-es metrót. Nem az egész városi vezetés hibája, egyedül a Demszkyé:DD -
#430 miért?
az embereknek volt munkája,pénze...hihetetlenül talpra állt az egész ország..a szarból hozták vissza magukat... -
#429 És háború nélkül be is dőlt volna az egész rendszer... -
#428 És szerinted a végtelenségig hiteleznek nekünk?:DDDD -
tom235 #427 Az ár és a biztonság már Demszky hibája. Miért nem vesz újat? mért nem adja olcsóbban a jegyet -
#426 a "führer" én leszek :)
ha nem vagy enyveskezű akkor lehetsz a pénzügy "miniszter"..segíthetsz kitalálni,mit kéne építtetni,felújítani :D
-
#425 Néz meg, hogy mit mutat a valóság. Az a rendszer ami elbukott csak azzal működött már az adott körülmények között. -
#424 És milyen áron és milyen biztonsággal? Kész csoda, hogy eddig senki nem halt bele. Civilizált helyeken ilyenekkel max. állatokat szállítanának és nem embereket. -
#423 lol:D -
#422 5 centis aszfalt sose fog kitartani 1 télnél tovább...
nyílván az elbaszott cionista vezetés nem minket szolgál,bár ezt 20 évvel ezelőtt észre kellett volna venni -
tom235 #421 Miért mit gondoltál, miért olyan vékony az az aszfalt azért hogy neked jó legyen? -
Rundstedt17 #420 jó ha én leszek a vezető:D XD.... -
Laceee #419 de nem csinálnak olcsóbb utakat mint a környező országokban, hanem majdnem duplaáron dolgoznak. A Dunaújvárosi hídhoz hasonlót csináltak a csehek/lengyelek fele annyi pénzből. 4-es Metróról meg ne is beszéljünk. -
#418 akkor a k... anyjukat...fordulna fel a pénzében...
remélem az A8-as kereke kitörik,ő meg belehajt a Dunába..:S
nem szeretem az ilyen kapzsi,szemét embereket
ha olyan helyzetbe kerülnék,inkább élnék szegény vezetőként,mint sem rossz szót halljak a népemtől..hogy éheznek,fáznak stb. :(
sajnálom magunkat,meggyötörtek minket az elmúlt idők..változásra van szükség -
tom235 #417 És akkor mivan ha onnan van?