Munkanélküliség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De mint fiatal, pályakezdõ, kibírod autó nélkül, egy viszonylag kicsi, és olcsó albérletben. Nem tudom mi a szakmád, de ha eseteleg kint megcsípsz egy melót, ami szakembert kíván, elég szép pénzeket lehet keresni.
.: mobilize.hu :.
Remélem nekem majd sikerül valamit összehoznom...<#lookaround>#lookaround>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak annyit mondtam, hogy ha helyben nincs meló, oda kell menni, ahol van. Aztán ha az ember úgyérzi, akkor elzarándokolhat mindenféle országba próbálkozni ezzel-azzal..
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Olyan kibaszott értelmetlenségeket csinálnak az emberek, és annyi pénzt kapnak érte hogy az valami elképesztõ. Nesze nektek kápítálizmus. (a komcsik se jobbak). Szar a rendszer, ennyi a lényeg... az egész világrendszer.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Arról sem halottálm, hogy kint tömegesen rúgják ki a nem hazai munkaerõt az ilyen állásokból?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Biztos vagyok benne, hogy a svédekre gondolsz.<#idiota>#idiota>
Ez igaz, ha nincs válság, fõleg itt Komárom-Esztergom megyében. Az már nem biztos, hogy jó meló is de munka van bõven. Most épp nincs, mert nincs felvétel szinte sehova, de azért aki nagyon akar talán még most is meg tudja keresni a kenyérre valót. Ez helyi viszonylat. Az ország többi része rosszabb helyzetben van, kivéve, Gyõr illetve Bp s környéke.

Voltam zárás előtt. _______________
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
<#fejvakaras>#fejvakaras>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Persze az embereken is múlik, vannak olyan csoportok, akik nem nagyon akarnak dolgzni, tudja mindenki kik ezek.
Aki meg szakképzett vagy egyetemet végzett és nem kap munkát, ez tényleg szomorú. 😞
Qwerty4
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Csak nem igaz. Pont. Egyesek nagyon beképzeltek...
Nekem heti 2 közgáz és 2 menedzsment volt. Nekik csak elsõ félévben volt 4 közgáz és 2 menedzsment asszem...
Mégis, mi a fészkes fenéneknak kell diploma, ingyenes felsõoktatási rendszerben minden falusi hülyének? Hogy túlképzett legyen mindenhez? Hogy elmondhassa, hogy "nem azért tanultam ennyit, hogy fizikai munkát kelljen végeznem"? "Sokat akar a szarka"-szindróma.
Nemrég egy két éve munkanélküli haverom oltott le, hogy "ennyiért õ nem dolgozna, miért nem tanultam tovább."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Aztakurva 😄 You made my day.
.: mobilize.hu :.
és vidéki az ország, onnan meg mit akar elérni egy egyetemen vki? földet kell mûvelni, mindenki maradjon ott ahova tartozik és ne a pestiek elõl próbálja elhalászni az ottani melókat, és nyerészkedni azon hogy a mi õseink világvárost építettek az övé meg szõlõt aszalt.
bloody fucking murder
Féltesóm mutterja 5 diplomával szopik, mert nem talál munkát már jórég:C
Ill van melója ugyebár, csak nem olyan jól fizetõ, mint amennyit 5 diplomától várnánk.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az egyetemrõl frissen kikerültekkel nem az a gond, hogy nem értenek valamihez hanem általában az, hogy évekig olyat tanultak ami nem érdekli õket csak azért, hogy "legyen egy papírjuk". Aki olyat tanul az egyetemen ami érdekli s olyan állást választ ami az érdeklõdési körébe tartozik (és hajlandó figyelemmel követni az adott terület fejlõdését) akkor talál állást. Máskülönben ha talál is gyorsan kiderül, hogy nem az az igazi és továbbáll.
A szakmunkásokkal pedig az a gond, hogy nem mindig rendelkeznek azokkal az alapvetõ ismeretekkel, hogy egyedül boldoguljanak vállalkozóként. Éppen ezért belerekednek az alkalmazotti munkakörbe ahol napi 11 óra meló mellett széthajtják õket fizikailag.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF