Munkanélküliség

← ElőzőOldal 14 / 14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Ó akkor nem csak én járok ebben a cipõben. Itt vidéken a munkalehetõség nulla , legalábbis itt ebben a városban semmi sincs, de Szegediek mesélték ,hogy nagyon náluk se. SZóval csongrád megye eléggé pang :S de már kb elmennék vmi kertészetbe is paprikát csomagolni ,hogy szerezzek kezdõtõkét de még az sincs. Abban bízom ,hogy nyár végén ,hogy elinduljak pestre majd szüleim segítenek.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

autoszimulator
szakképzettség alatt mit értesz? szakmunka vagy esetleg egyetemrõl frissen kikerült javarészt semmihez sem értõ, de tökéletesen matekozó diákról? 😄

mellesleg ez most nem egy aktuális kérdés, majd a válság lezajlása után vissza lehet rá térni, hogy mi a helyzet, de hogy mi lesz a sok, kevésbé képzett, eddig szalagon dolgozó emberrel, nem tudom...

.: mobilize.hu :.

ProGabe
fejtsük meg a válság igazi okát és váltsuk meg a világot, hajrá ezsgések!

amúgy sajnos én is ebben a "kórban" szenvedek jelenleg. itt a környéken 0, semmi, lóf*sz lehetõség sincs. ahhoz meg, hogy elmenjek pestre, esetleg külföldre, kell valami kezdõtõke. ördögi kör befigyel, óóójeee

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
munka...hmmm... drága hobbi <#idiota>
úgy látszik a váltság híre nem mindenhova juthatott el vagy burokban élsz?<#wow3>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Arra keresném a választ, hogy mi az oka annak, hogy manapság már egy szakképzett ember is alig talál munkát, a diákok munkavállalási lehetõsége pedig már teljesen ellehetetlenedett.

← ElőzőOldal 14 / 14