13
  • Vogel
    #13
    Köszönöm
  • B0nFire
    #12
    Abysmal és Vogel: azokat jegyzeteknek vagy magyarázatoknak hívják, és minden további nélkül ki lehet kapcsolni. A leg jobbalsóbb ikonra kattintva felugrik egy kis izé, ott az Annotations off-ra kell kattintani.
  • B0nFire
    #11
    szvsz úgyis megjelenik valami szűrő, amivel ki lehet kerülni a nem kívánt reklámokat. Ezt csak úgy tudnák bebiztosítani, hogy a feltöltött videó elé külön videófájlként a reklámot valami joinerrel hozzáfűznék, így az egy videóvá válna.

    Ez lenne igaziból a kibaxás, hiszen akkor nem lehetne holmi adblockokkal kikerülni.

    Másik dolog a jogvédett tartalmak. A minap feltöltöttem egy filmben elhangzó dalt, szépen aláfeliratozva a szöveget. Feltöltés után rögtön közölte velem, hogy ez a Fox tulajdona és mivel jogvédett, nem hajlandó lejátszani. Még nekem sem. Úgyhogy le is töröltem egyből. Utána csak kíváncsiságból rákerestem a dalra, és jónéhány változatban meg is találtam ugyanazt, csak igénytelenebb kivitelezésben.

    Na, most akkor ennek lehet, amannak meg nem? Szomorodjanak meg az összes reklámukkal!
  • habel196
    #10
    utálom az összes kva reklámot!!! egyszerűen elveszik az összes időmet, mig betölt míg kikapcsolom egyszerűen IDEGESÍTŐ ha 5 mp arra még azt mondom ok, de ha 10 mp akkor többet nemnézek youtube ot.......
  • passatgt
    #9
    jobb aolsó sarokban kilehet kapcsolni
  • batman
    #8
    Nem tudom miért vagytok felháborodva. Ingyen ebéd nem létezik. Ha nem tudnak pénzt szerezni a működtetéshez, akkor nem is lesz youtube. Ennyi. Az ingyenes használattal szemben mindig a reklám van. És ez így is marad.
  • Vogel
    #7
    Nem tudom mi ez a feliratozás a film közepébe, de nagyon idegesítő, hogy nem lehet kikapcsolni. Vmi új videócomment feature lehet.
  • Abysmal
    #6
    Nem vagyok nagy YouTube néző, szinte csak akkor használom, ha valami előzetest, zenét akarok megnézni, vagy linkelték valahol. Már így is enyhén szólva kiakaszt, mikor időnként szinte középen megjelenik egy felirat, ami persze mindig a lényeget takarja ki. Én is waterman módszerét használnám, hogy amíg le nem játszódik a reklám, addig böngészek tovább.
  • eax
    #5
    "qrvaéletbe mostmár, googlenek nincse elég pénze"

    Hirdetesek nelkul nem lenne, foleg abbol elnek.
  • eax
    #4
    Szerintem kevesbe lenne intruziv, ha pl. buffering alatt, es/vagy a video vegen mennenek a reklamok.
  • Penge4
    #3
    Először a cenzúra, aztán a country filter, most meg ez... Nagyon elkurvult a YouTube. Sajnos az emberek ettől függetlenül ugyanúgy oda fogják majd feltolni a videóikat, úgyhogy ha meg akarja valaki nézni, akkor kénytelen lesz kivárni a reklámokat.
  • waterman
    #2
    vajon csak az első lejátszáskor kell végigszenvedni a 15 másodpercet, vagy mindig?
    különben a 15-30 másodperc iszonyúan sok. nagyon sok. engem már nem kicsit zavarna, ha 5 másodpercnél tovább kéne ott lennem, mert hát miért veszik el tőlem azt a további 25 másodpercet? sőt, megkockáztatom, addig tovább böngészem az ize.hu-t, amíg betölt a reklám.. szerintem mások is lennének így, úgyhogy a reklámok szempontjából nagyon öngyilkosság lenne 5 sec-nél többet elvenni a júzer életéből. a másik: ha nekem végig kell néznem a videó előtt egy 30 másodperces szösszenetet, akkor nekem nem hogy ingerem lesz arra, hogy megvegyem a reklámozott valamit, hanem egyenesen a pokolba kívánom és ELVBŐL nem vennék olyat.
    szóval szerintem 2-5 másodperc tökéletes és utána, ha esetleg valami link lenne a reklámhoz, akkor a videó végén ott a link. pl kóla reklám, egy jól olvasható logó, befordul egy párás jégkockás kólásüveg 3 másodpercben. - aki szereti, annak lehet megmarad a fejében, hogy hm kóla, és legközelebb nagyobbat vesz a moziban. nem fog elkattintani, mert 3-5 másodpercet kibír. de ha ugyanebből a kólából 30 másodpercig kell néznem, ahogy a kiskutya iszik egyet minden videó előtt, akkor egy idő után már utálnám rendesen..
  • Eriongtk
    #1
    Ha valami, akkor ez a halálom, tököm teli ezekkel az erőszakos buzeráns reklámokkal, lényegtelen hol látod....qrvaéletbe mostmár, googlenek nincse elég pénze? Rakjon oldalra még powered by zedo meg zango meg whenu, és akkor teljes lesz a napom :/