Aliens vs. Predator - hivatalosan is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol van a címben, hogy köze van a film 2. részéhez?
Amúgy tényleg semmi köze nincs a filmhez mi?! (1. rész)
Hatalmas õsi piramis... hol is láttam már ilyet? Jah, Egyiptomban?
Na meg a benne pihenõ idegenek és a hirtelen megjelenõ másik faju idegenek... dézsavûm van....
Ennél a cikknél azért jobbat is össze tudtál volna hozni.
A játékot én is várom nagyon.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Remélem a Predator fegyverzetén fejlesztenek!
Az Aliennek is lehetne kicsit több képessége, elvégre a filmben is azt mondták rá, hogy a TÖKÉLETES ORGANIZMUS.
Amire ebbõl jobban elmékszem:
1.Folyamatosan Ultrahangot-bocsájt ki, amivel szinte mm-es pontossággal meghatározza egy élõlény helyzetét a térben.-->ahhoz képest a játékban elég sokszor el lehet véteni a célt az ugráskor.
2. Érzi a testhõt.-->ezt sem láttam a gémben.
3.Kg-os pontossággal meghatározza egy ember súlyát, és tökéletesen tudja, hogy miylen fizikai állapotban van az egyed.--->Ebbõl sincs semmi.
4.Lát a sötétben---> Ez oks.
5.Minden Földi maró-anyagnál erõsebbek a testnedvei --->Köpni nem lehet vele,ezért csak akkor ér valamit, ha megdöglött és véletlenül rálépünk, de az meg ugye mint halottnak a csók....,Bár a faroktövisbõl jövõ méreg kábít kicsit, amit ha ügyes a játékos lopakodva bedöfhet az ellenek és ennek hatására szétbeletzheti anélkül, hogy vissza-üthetene.
5.Mászik a falon-->ok.
6.Nagyon erõs a páncélzata--> a Pretorianoknál és a Predalieneknél igen, de a Dorne-okat könnyen szétlõhetjük. Hellyel-közel mondhatni ez igaz...
7. Borotvaéles karmok és fogak--->Hát, jah....😄
Többre nem emlékszem a filmbõl, ha van itt fanatic, akkor biztosan ki fogja vesézni ezt az írásom,de azt örömmel veszem! 😊
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?
Lehet nyomom az 1el amig ez nincs kész 😊 Arról már úgyis csak távoli emlékeim vannak
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
/*WTF?!*/
Egy doom3 szintû már elég jó lenne! 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Húúú de várom már....
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.