Ötvös Tibor

Aliens vs. Predator - hivatalosan is

Végre megtörtént: a Rebellion bejelentette, hogy javában zajlanak az Aliens vs. Predator fejlesztési munkálatai.

Jó hír, hogy a jeles alkalomra csak 2010 elejéig kell várnunk és hogy a címen kívül a játéknak semmi köze nem lesz az elég gyengére sikeredett film második részéhez. A történet szerint egy csapat bányász a BG-386-os számú bolygón egy hatalmas és ősi piramisra bukkan, melyben természetesen nem kevés Idegen pihenget. Természetesen a konfliktus elkerülhetetlen, ráadásul a harcba egy csapat Ragadozó is beszáll, akik az emberek hibáját kívánják helyrehozni.


Az Aliens vs. Predatort - jó szokás szerint - mindhárom fajjal végigvihetjük és további jó dolog, hogy a különböző küldetések néhány helyen összefonódnak. Vagyis előfordulhat, hogy az Idegen, akit tengerészgyalogoként épp szétlőttünk, az Alienes küldetésben éppen mi leszünk.

A játék PC mellett X360-on és PS3-on is megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Runo #17
    "Jó hír, hogy a jeles alkalomra csak 2010 elejéig kell várnunk és hogy a címen kívül a játéknak semmi köze nem lesz az elég gyengére sikeredett film második részéhez"

    Hol van a címben, hogy köze van a film 2. részéhez?
    Amúgy tényleg semmi köze nincs a filmhez mi?! (1. rész)
    Hatalmas ősi piramis... hol is láttam már ilyet? Jah, Egyiptomban?
    Na meg a benne pihenő idegenek és a hirtelen megjelenő másik faju idegenek... dézsavűm van....
    Ennél a cikknél azért jobbat is össze tudtál volna hozni.

    A játékot én is várom nagyon.
  • Rotcsa #16
    Én is imádom, mi is multizunk haveral! :)

    Remélem a Predator fegyverzetén fejlesztenek!
    Az Aliennek is lehetne kicsit több képessége, elvégre a filmben is azt mondták rá, hogy a TÖKÉLETES ORGANIZMUS.
    Amire ebből jobban elmékszem:
    1.Folyamatosan Ultrahangot-bocsájt ki, amivel szinte mm-es pontossággal meghatározza egy élőlény helyzetét a térben.-->ahhoz képest a játékban elég sokszor el lehet véteni a célt az ugráskor.
    2. Érzi a testhőt.-->ezt sem láttam a gémben.
    3.Kg-os pontossággal meghatározza egy ember súlyát, és tökéletesen tudja, hogy miylen fizikai állapotban van az egyed.--->Ebből sincs semmi.
    4.Lát a sötétben---> Ez oks.
    5.Minden Földi maró-anyagnál erősebbek a testnedvei --->Köpni nem lehet vele,ezért csak akkor ér valamit, ha megdöglött és véletlenül rálépünk, de az meg ugye mint halottnak a csók....,Bár a faroktövisből jövő méreg kábít kicsit, amit ha ügyes a játékos lopakodva bedöfhet az ellenek és ennek hatására szétbeletzheti anélkül, hogy vissza-üthetene.
    5.Mászik a falon-->ok.
    6.Nagyon erős a páncélzata--> a Pretorianoknál és a Predalieneknél igen, de a Dorne-okat könnyen szétlőhetjük. Hellyel-közel mondhatni ez igaz...
    7. Borotvaéles karmok és fogak--->Hát, jah....:D

    Többre nem emlékszem a filmből, ha van itt fanatic, akkor biztosan ki fogja vesézni ezt az írásom,de azt örömmel veszem! :)
  • darkcyberxeno #15
    Ezt már annyira várom, hogy arra szó sincs, a mai napig tolom a 2-t multiban, szinte teljesen a megjelenésétől. Ez kötelező számomra, imádom az AVP-t.
  • Kmarha #14
    én már sajnálok nekiállni a 2. résznek. Nem viccelek, évente 3szor legalább kijátszom. Már minden másodpercét ismerem (és még igy is beszaratos) :D

    Lehet nyomom az 1el amig ez nincs kész :) Arról már úgyis csak távoli emlékeim vannak
  • IMYke2.0.0.0 #13
    Megvallom őszintén. 1. részt egyszer, a másodikat 2x nyomtam végig - de fostam mindegyik alkalommal :)
  • AzUs #12
    Szvsz ha minden ugyanolyan lenne mint a régi kiadásban ,csak szebb grafikával... Az emberek már akkor is vennék, mitn a cukrot. Csak a régi fasza effekteket hagyják meg, páratlanul beszaratósak voltak...
  • asysoft #11
    Ja, csodás lenne, csökkenne a feszültség, hogy tudod, az a pont, ami rendíthetetlenül közeledik feléd, nem veled egy síkban mozog...:)
  • Rotcsa #10
    Fejlesztésként fasza lenne, ha mondjuk a mozgásdetektor 3d-ben jelezne. Mondjuk ha egy gömböt látnánk és azt, hogy abban hogy mozognak a pontok!
  • Rotcsa #9
    Remélem valami ütős kis motorja lesz a grafikának!
    Egy doom3 szintű már elég jó lenne! :)
  • Rotcsa #8
    Szerintem is, az első pályán én is jobban paráztam a tengerésszel, viszont a második részben jobbak a pályák! Az elsőn gyakran eltévedtem, nem tudotam, mit kell csinálni, stb... szóval szerintem játszhatóbb a 2. rész. A fegyverek is jobbak benne.