53
SBK-09 Superbike World Championship
-
RYO21 #53 Kamera mod: LINK -
RYO21 #52 Gameplay, én csináltam:
-
#51 Van egy olyan a beállításoknál hogy AIDED BRAKES, ha ezt bekapcsolva hagyod nem fog blokkolni a kerék fékezésnél és nem fogsz felborulni. -
pontpati #50 egész jól pörög a topik -
pontpati #49 srácok valaki aszongya meg hogy én mér borulok meg mindíg. kapcsolgatom lefelé a segítségeket, de nem tudok belemenni a közepesnél lassabb kanyarokba fékezve. mer igy ahogy csokken a sebesség, a motoros a belső ívre ráesik, mivel nem dől ki. pedig a drver assist vagy mi a tököm még be van nyomva. mit bénázok el? -
#48 MotoGP-hez képest tényleg lekvár mindenben.Egyedül ami tetszik hogy minden versenyzönek ki van alakitva a saját motorozási stílusa(pl:Spies jellegzetes könyök kitartása)A motorok visszajelzése sem túl jó.Nem csúszkál eleget, hiába van minden kikapcsolva.De mindegy egynek jó majd az SBK X remélem komolyabb lesz.Jah és hangok még mindig ízléstelenek. -
#47 control setting-ben állítható! -
dark night #46 csá
lehet valhogy manuálisan is váltani?? -
#45 Helosztok én is elszedtem az sbk 09-et de nem tok valamiért online gamelni az miért van?? -
#44 sziasztok, nálatok engedi az 1280x1024-es, vagy annál magasabb felbontás beállítását?
Az sbk 08 és az mgp08 nál is ue. a szitu. -
rossi24 #43 Bocs de véletlenül nem Május 29-én jelenik meg? -
cafe986 #42 Óh, simán viszi a gépem... -
#41 Talán azért, mert egy 200 kiló körüli gépet pláne nagy sebességnél nem lehet úgy döntögetni. Legalább érezni, hogy van súlya, nem egy papírból kivágott motorral közlekedsz.:) -
#40 motoGP-hez képest ez nekem olyan mint 1 lassitott felvétel.ti nem erzitek a sebesség közti különbséget?
a motor ugy döl 1ik oldalárol a másikra mint 1 tetü -
cafe986 #39 Konfig.-om: AMD Asus a8n sli, 3500+, Gforce6800(128 mega-256bit)2x512 400mhz dualban, ...So ezzel nem igazán mennek ezek a játékok valakinek van valami ötlete mit cseréljek???Csak motoros szimulátor játékokhoz, mostaniakhoz. Elég egy kis ram, meg 1 valamivel jobbra való vga, vagy hagyjam az egészet egy maggal? thx -
yozsee #38 Legnehezebb fokozat, egész hétvégén minden szabadedzésen, időmérőn, superpole-on verem a mezőnyt 1,5 mp-el, majd a futamon versenykörülmények közt mindenki 4 mp-el jobb időt megy mint az addigi hétvégén futott legjobb köre???
Hát ezzel szerintem eléggé elbaszták a játékot. Ilyen a büdös életbe nincs.
-
bercys #37 Sziasztok!
Én régóta tolom az ilyen motoros gémeket és az xbox gamepad windows a nyerő! Próbáljátok meg! Amúgy valaki tud P.Islandon 01:28.35-nél tud jobbat menni?
(Nekem még mindig a MotoGP 2 a kedvencem) :P -
#36 Úgy számolj, hogy én 2 méter vagyokk ugye, és 100 kiló: DDD
Szal...: DDDD
Az a kár, hogy BPG vel ebben az évben nem megyünk kecsóra:/ -
#35 oks, majd meglássuk :D
nem a méret a lényeg elhiheted :D -
#34 Jóvansnecy! Várd ki az őszt:C
Végre lesz jogsim is, meg egy mito evo vagy egy rs:] -
#33 Mégiscsak sikerült!:) Az volt a gond, hogy alapból az rFactorban külön tengelyen van a gáz meg a fék. Egy tengelyre raktam és már a joypadnál lehet állítgatni a dolgokat. Logitech profilerben 100%-ra húztam a kormány érzékenységét (még így sem az igazi, bár lehet, hogy ezeket a nagy dögöket nem olyan könnyű döntögetni egyik oldalból a másikba, és azért érzem kicsit lassúnak a reakciókat).
Szóval ez a megoldás.:)
Amúgy elsőre nagyon tetszik, így, hogy már tudok menni vele. Persze volt perecelés rendesen, pláne esőben, de majd megszokom. -
#32 Nincs kormányom így sajna nem tudok segíteni benne! -
#31 Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy kormánnyal lehet-e játszani. Kipróbáltam a demo-t. Billentyűvel egy vicc az egész. gamepad-om nincs, nem is lesz.
Van egy Logitec Force EX-em, gondoltam arra megpróbálom beállítani, de nem nagyon akar összejönni. Van erre valami megoldás, vagy töröljem mint a 08-at?
Annak idején az SBK2001-et be tudtam állítani kormányra, jó lenne ha ez is összejönne. Ha nem akkor del... -
#30 Tökéletesen hallom! -
EK1TEP #29 sbk 08
topicból van screenshot! azér igen szépen néz ki! -
#28 Szerintem ez egy nagyon jó kis gamma lett!
Elég a jó a fizikája, úgy értem játszható, nem ilyen fos arcade...
Egyedül az zavar, hogy a saját motorom hangját nem hallom rendesen:S
lehet hogy az 5.1 em zavar be?
Nálatok lehet rendesen hallani a saját gép hangját? -
#27 Bocs Solo félre nyomtam! EK1TEPnek ment! -
#26 Már csak azt nem értem hogy ha a 08 hozta nálad a szintet akkor a 09 hogy hogy nem?! Bár lehet hogy ezek a hülye fejlesztők visszafelé haladnak a korral?! Néztem pár videot és képet a 07-08-ról és a fizikája a 09-nek szerintem már jobb sokkal élethübben mocorog max több motor van bennük azt meg ki ne találd hogy a grafikája meg szarabb lett! -
#25 épphogycsak túrázni járok fel a pályára, miről beszélsz :D -
#24 Natebafogod!
Süljön ki a szemed, hogy kecsón tolod: DD
Nekem meg se motorom most, meg se semmim:C -
#23 én most toltam motogp8at, előtte meg élőbe pályáztam, hát ég és föld. :D -
EK1TEP #22 Játszottam a 08-al és a motogp 08-al is szal nem idegen a motoros játék de ez valahogy nagyon nem hozta a szintent nálam! -
#21 Barátom, ez szimulátor..Nem vérpistike játéka, ahol 400 al beveszel egy hajtűkanyart:/ -
#20 neméppen egy árkád gém -
#19 -
EK1TEP #18 Hmm demot feltettem elindultam a motorral alt+f4 és uninstall
Semmi nem fogott meg!Grafika szar az egész egy fos! -
#17 Egy ideje megvan a gamma, de mivel mst nincs game pad em, játszhatatlan:/
Amúgy rohadt jó...Segge úgy mocorog a motornak mint ahogy kell:]minden nagyon okés benne. -
#16 SBK-09 Superbike World Championship -
#15 Dehogy is! Vedd meg barátom! ...de én nem fogom! -
#14 warezra buzdítod a népet?