12
-
eax #12 Akarhogyis, de ugy tunik, fejlodik. Mas kerdes, hogy volt honnan... :) -
bvalek2 #11 Hát nem tudtad, hogy a pápa egy olyan szabadkőműves, aki megtiltotta a szabadkőművességet az egyház tagjainak? Továbbá egy begyöpösödött konzervatív, aki engedélyezte az elhagyott házastársak szentségekhez járulását? Ráadásul, ahogy arra az éleslátású fórumtársak rámutattak, egy zsidóbarát náci.
Szerintem pedig ő a nyuszika, és megint nem volt rajta sapka... -
Kecske2 #10 Szabadkőműves ge*i -
blessyou #9 Vajh mi rosszat mondhatott, hogy így egyből letámadták egyesek? Szerintem helyénvaló dolgokat közölt a levelében... bár stílusosabb lett volna pápai e-mailt küldeni -
#8 Látom sok itt a troll.. -
#7 Öhm, szóval azért szidjátok a pápát mert náci, és azért mert zsidóbarát, öhm ... ? -
Kecske2 #6 Azért mert a legelső dolga az az volt hogy fényesre nyalta az izraeliták se99ét. Egy olyan népét akik még a saját messiásukat is keresztre feszítettették. És akkor csodálkoznak , ha bepipul rájuk néha egy kockabajszos bácsi ! -
moikboy #5 Ha idősebb vagy 30 évnél, akkor te voltál úttörő - te is mennél a gázkamrába? (ha fiatalabb vagy, akkor a szüleidre vonatkozik) -
#4 Egy hitlerjugendes pápa nekem ne dumáljon!!! Gázkamrába vele! -
#3 Ezért kapnak egy piros pontot, hogy felismerték, hogy fejlődni kéne a korral/technológiával, úgy 2000év után először :)
"Éppen ezért a felhasználóknak nem szabad olyan tartalmú képeket és szövegeket csereberélniük egymással, amelyek más emberek számára megalázóak lehetnek, minden anyagot ki kell zárniuk, amely a gyűlölethez és az intoleranciához közelít, illetve az emberi szexualitás szépségét és intimitását lealacsonyítja vagy amely a gyengék és a védtelenek kizsákmányolásáról szól"
Ez a gondolat is szimpatikus, bár finomítást és pontosítást ígényelne, de a cél jónak tűnik, csak sajnos egyre jobban halványodik a fény az alagút végén.. -
#2 Miért kell ilyen hangnemben beszélni róla? -
Kecske2 #1 Mennyen inkább izraelbe prédikálni !