V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER!!!
mer az oké, hogy most lelõtték Marcust, de nem igazán értek el vele semmit... max annyit hogy Anna nézett egy csúnyát Ericára, így már tudja, hogy neki is köze van hozzá
ez a fifth collumn meg viccnek is rossz... jajj így-úgy ártatlan emberek, ómájgád most mi lesz...
Tyler buzi, Ryan szintúgy, Joshua "eltûnt", Chad jelentéktelen lett... nagyon izgi hogy a plázacica riporternõt mellérakták mint vitapartnert
egyedüli normális karakter az Anna és a pap
a másik ami még zavar, hogy nem sok realitás van a sorozatban... ha ilyen irl megtörténne, 100%, hogy az emberiség, a katonai és politikai nagyhatalmak nem így reagálnák le a dolgot... Anna azt csinál amit akar, ott lebek NewYork felett v. hol, az amerikai elnököt még nem is láttuk nyilatkozni pl...stb.
nulla realitás, idegesítõ karakterek...
kár ezért a sorozatért. nagyon esélyes a kasza, de azért már megnézem a végéig... nehezen tudom elhinni, hogy berendelik a következõ évadot
Bazinga!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A múltkor meg kellett menteniük a csajt, mert tõle meg tudhatják a tutit, sikerült megmenteni, mégse derült ki semmi. 😞
Ha 3. évadot kapna akkor ott már biztos lenne pew-pew, de szerintem nem kell nagy dolgokat várni, látszik, hogy a vezetõség le se szarja ezt a sorozatot, nem adnak rá elég pénzt, ezért kell a zöld vászon elõtt játszaniuk a hajós jeleneteket és ennek tetejébe még utólag szólnak, hogy bocsi de 2-3 résszel kevesebb legyen az évad. Szerintem az írók mindent megtesznek, hogy jó legyen ez a sorozat, nekem még így is tetszik mint írtam azt korábban, de nem tudom mi lesz ha a világ tudomására kerül a V-k igazi terve. Pár nap alatt lemészárolják a hadsereget aztán csá. Vége a történetnek, ha reálisan nézzük. Max. lesz egy csodálatos hollywood-i befejezés, rájönnek, hogy a só a V-k ellensége vagy mittomén és elûzik õket. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mintha az ottani orvosok nemtudnák meggyogyitani, ha lisa rájuk parancsolna...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Pedig eddig adtam neki esélyt, de ez a rész már nagyon unalmas volt...A utálhato karakterek száma egyre csak nö...
Mondjuk mostmár végignézem a sorozatot, de nem valami nagy lelkesedéssel.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Elvégre nem akarják örökké húzni a sorozatot, és ha kilõtték volna Annát, akkor is lehet még tekerni az egészen egyet kettõt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryan meg feliratkozott nálam Tyler mellé a legutálatosabb szereplõk listájára. Bár már lassan mindet utálom szóval mindegy:/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
csak sajnos túl hülye lesz ahhoz, hogy akár egy kávét is le tudjon fõzni Annának, így le fogja küldeni az anyjának vacsora gyanánt... hát mégiscsak az anyja na... nem hagyja éhezni annyira
Bazinga!
Én nem mondanám el most már Tylernek az igazat, nem hiszem, hogy képes lenne megjátszani magát, ahhoz túl hülye. Tehát utána Tylert el kéne bújtatni, ez Lisát valszeg nem érintené, de Ewans nem maradhatna Anna közelében.
Bár eszembe jutott egy másik eshetõség, eljátsszák, hogy Tylert kinyírta a hadoszlop, hogy Anna azt higgye, halott. Akkor Ewans is maradhat Anna közelében. 😄
A másik ami már nagyon szúrja a szemem az a hihetetelen low budget CG. Ahogy az emberek odavoltak vetítve bizonyos jelenetnél komolyan a Csillagkapu Elsõ évadába nem volt ennyire gagyi CG.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
2. évad valahogy nagyon koncepciótlan.. meg az a rengeteg baki benne
Tyler-t meg valaki lõõõje már le!!!!
leszarom a konfigod...
következõ részek:
Február 1, 8, 15..
többirõl nincs info
leszarom a konfigod...
Amerikában leadták menetrend szerint az aktuális részt, vagy lemaradtam valamirõl?
Nagyon nagyon nagyon várom már a pillanatot amikor ez a pöcs végre meglátja, hogy ezek gyíkok és nem "emberek".
Bazinga!
Am. milyen nézettsége van az új részeknek? Jó?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a tegnapi végén meg az a cliffhanger annyi felizgatott, hogy hajjaj