909
  • cylonflatus
    Az is látszik, hogy megvágták a költségvetésüket. Többször van hiányérzetem, de tényleg több helyen szinte érezni lehet hogy kényszerből hagytak ki jeleneteket és írták át a scriptet. Pl Ryan megmenekülése egy jó példa erre: péppé verve és lekötözve ült a szarrá robbanó kecóban, sőt szinte az az egész emelet megsemmisült amikor utoljára láttuk. A következő rész közepén meg egyszer csak odalép az utcán Jackhez... nem hiszem, hogy ez eredetileg így lett megírva (de ha igen akkor ezért bevések egy fekete pontot az írónak), gyanítom volt még 1-2 akciójelenet odatervezve, ami Ryan szabadulását is megmutatta volna.
    Nagyon szorítok, hogy ne lőjék le, és bízom benne hogy ha ez be is következne, akkor legalább a sztorit lezárják.
  • Narxis
    Én így éreztem az SG:U-nál, szar volt számomra de néztem mert SG és jobb mint a semmi, viszont amekkorát csalódtam abban negatív értelemben akkorát csalódtam ebben pozitív értelemben. Amikor az elején mutatják a V logót azzal a hátborzongatóan jó dallammal, ááá még az is iszonyúan tetszik. Azt én is érzem, hogy rányomja a sorozatra a bizonytalanság a bélyegét, valószínűleg nem is lesz hosszú életű de a remény hal meg utoljára. :)
  • zmeor
    jó azzal egyetértek hogy nincs manapság sci-fi :)

talán az zavar még, hogy befejezik valahol és utána máshogy kezdik el a köv részt majd azt is befejezik valahol és így halmozódik. Jó nem marad megválaszolatlan kérdés, csak olyan szervezetlen.

+ ami a legjobban nem tetszik az az hogy nagyon látszik hogy nincs berendelve még sok évad. És húzzák vonják a részeket.. nehéz megfogalmazni amit érzek amikor látom :)

• cylonflatus
    Engem a következetlenségek zavarnak, de hogy nem történik semmi az nem igaz szerintem. Jó kis sorozat ez, bár az első évad után én is mozgalmasabb másodikat vártam (főleg ahogy az elsőt lezárták). Mindegy, akinek nem tetszik az nézzen Pirx kapitányt, ott minden epizódban életveszély van :)
  • ldavid
    és a vetített hátterek pedig visznek mindent... :D
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nekem nagyon tetszik. :D Nincs más ilyen ufós de jelenkorban játszódó sori mostanság. :D
  • zmeor
    megmondom őszintén én azért szurkolok, hogy cancel legyen.. és akkor le van zárva oszt jó van :D

sorozathoz túl béna, vontatott, semmi pörgés... megnézni megnézem mert érdekel, meg valamennyire tetszik (mindig is érdekelt az ilyen ufós dolog)
    csak legyen már vége :D
  • Narxis
    Harcra gondolsz? :D Lesz az is szerintem az évadzáróban legkésőbb, de hamarabb is biztos lesznek kisebb-nagyobb összecsapások.
  • zmeor
    ez mind jó! csak nem történt semmi :D szal azon kívül hogy beszélgetésekből kiderültek ezek amiket leírtál..

amugy tetszik a sorozat, csak jó lenne ha eseménydúsabb lenne
  • Narxis
    Naaaa, azért

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jack el fog hidegülni a hadoszloptól szerintem, Erica és Hobbes összejöttek, Tyler megkapta a hiányzó DNS-t, Ryan megtalálta Diana-t és ők is lázadni fognak Anna ellen, én azt várom mikor találkozik Diana Erica-val és akkor összehangolhatnák Anna elleni tervüket, Joshua-nál volt egy utalás, hogy visszatérhetnek az emlékei és/vagy újra érzelmei lesznek, de legdurvább az volt, hogy Anna jobb keze Diana-hoz hű, vagyis ő is lázadó lesz.
  • Victor1103
    Nem volt olyan jó mint a múlt heti vagy az azelőtti rész, de még mindig javuló tendenciában van a sorozat. Ezt onnan tudom hogy most sem volt 3 percenkénti ásítozás:) Ilyen szinten nekem még korrekt a sori
  • zmeor
    semmi nem történt ismét
  • Narxis
    Hatalmas rész volt, imádom ezt a sorit.

Erica pedig...
  • Borg
    Nocsak, nocsak, a nézettségért mindent :)
    Már várom a következő részt, hátha Anna is...
  • Valezius
    Jah, lehet, hogy az Obama beszéd miatt két részt össze kellett vonni :D

Tyler meg túl sok Sar Treket néz: "Nem akarok érezni", vicces volt, mintha Trip meg T'Pol beszélgetne az érzelemekről :)

Az évadzáróban ellőhetnék Anna és Erica nagy tallkozását: "You killed my children..." Bár ez meg nagyon BSG-s lenne :)
  • Herold
    Kezdenek beindulni, ebben a részben 2 korábbival felérő mennyiségű cselekmény történt.
  • Narxis
    Hatalmas rész volt, azért elég sok szereplő meg lett jelölve mint lehetséges távozó, kivi vagyok, hogy Tyler-el meg merik-e lépni...
  • ldavid
    tényleg egész jó volt
    ezen nevettem :D
  • Herold
    Jaja, már várom.
  • cylonflatus
    Szinte most kezdődött és mindjárt vége... :( Az Event-et nézi valaki? Márc. 7.-én kezdődik, ugye? Jó, gugli, tudom...
  • Klemice
    szóval még 3 rész
  • Valezius
    10 részes az évad.
  • Timyce
    Szia! Mai-t még nem láttam de múlt héten jó volt a vége remélem idén nem vágják rövidre az évadot. Mondjuk Nicholas Lea-t kár volt lemészárolni.
  • Victor1103
    El se hiszem. A mostani rész nekem tetszett. A következő heti is jónak tűnik. Csak nem beindul végre a sorozat?
  • Agamemnon
    Eddig is tégla volt, hiszen Marcus-al már korábban is beszélt, mindössze nem használták fel komolyabban a V-k.
  • Herold
    Most megint van egy potenciális tégla a csapatban. Nagyszerű...
    Azt hiszik, ettől izgalmasabb lesz a sorozat.
  • Valezius
    Ijj, elrontottam a spoilerezést :(
  • Valezius
    [spoler]
    Nem igazán értem, hogy mire volt jó Kyle-t árulóvá tenni. Oda kellett sétálni az épülethez, és megnyomni egy gombot. Ehhez minek kellett Hobbes???
    Neki enélkül is megvoltak a saját kis sötét titkai, komolyan ez most mire volt jó?
    [/spoiler]
  • grebber
    Egyre jobb lesz ez a sorozat! Kurva idegenek mindig tudnak valakit zsarolni hogy áruló legyen.
  • 5c0rp330n
    tenyleg egesz jo volt, tobb tortent benne kb mint egeszen eddig (az elso evaddal egyutt:) ). es voltak benne csavarok is, nem az a vegtelenul buta al-drama mint ami eddig volt. ha ilyen lett volna vegig meg jo sorozat is lett volna, mostmar ahhoz kicsit keso.
  • Valezius
    Biztos az évadzáróra tartogatják :)
  • Herold
  • Narxis
    Na skacok, megkaptátok amit akartatok, felpörögtek az események, harc, dráma és a végén egy csatakiáltással felérő jelenet. :D Mi kell még? Tyler megölésén kívül..
  • zmeor
    kár hogy megint 40 perc időhúzás volt és 5 perc történés
  • Victor1103
    Én csak azt bánom, hogy megint egy kiváló lehetőség kínálkozott Tyler likvidálására és megint nem éltek vele.
  • ldavid
    jobban tetszett, mint az előző, de azért volt baromság most is bőven
    a végén majdnem azt hittem, hogy kitálal, de az másik show lenne..
  • Victor1103
    Én erre a részre most sajnáltam 45 percet szóval csak 5 perces előretekergetés volt. A legjobb az egészben, hogy ígyis maximálisan képbe voltam a végére mi történt, kivel, hogyan:D Amúgy tényleg pörgősebb volt, kövi rész talán megérdemel 45 percet az életemből
  • Borg
    Kicsit mintha felpezsdültek volna a dolgok.
  • Narxis
    Hát ezaz, én is máshogy dolgoznék ha tudnám előre, hogy úgyis kirúgnak...
  • MikX
    Pont ezaz, hogy az írok sem erőltetik meg magukat...
    Amilyen jónak nézett ki ez a sorozat, úgy elrontották.
    Kínszenvedve 4x-i megállítással tudtam csak megnézni a mostani részt... áhh...
    Pedíg attól, hogy visszafogták a költségvetést attól még megerőtethetnék magukat, csak az látszik, hogy tudják előre, hogy kasza lesz, így nemfoglalkoznak vele.