909
-
#829 ...akkor azt mondom: Kaland, Játék. (tudom, hogy másra céloztál) -
#828 Talált, Closs kapitányt nem vágom. Viszont McLane kapitányra még emlékszek ;) -
#827 -
#826 ez a sorozat szégyen gyalázat rosszabb mint a bolygoneve föld -
#825 Ha annyit mondok, hogy Kockázat? -
#824 Na most megfogtál.
De hallottam róla!:D -
#823 Hiába villogtok a korotokkal, Closs kapitányra már úgyse emlékeztek. -
#822 Keblemre ecsém! -
#821 Ó, ha én eccer ezt a klubban elmesélem!
-
#820 Hajj, a régi szép idők, amikor két csatorna volt összesen és hétfőnként adásszünet volt... Nem kell mindig kaviár megvan? -
#819 -
#818 Nekem is valami endékás sorozat volt az egyik kedvencem, ment valami szemüveges dzsémszbond doki délafrikába, hogy lefülelje ahogy a szemét aparthelydék valami bioszfegyvert gyártanak.
-
#817 Nekem a Véről amúgy a Belgrádifiúk jutott eszembe, ott is mindíg kűzdöttek az elnyomók ellen, meg minden 4. részben valaki felnyomta az egész brigádot a náciknak.
-
#816 -
Valezius #815 Egyetértek 5 millió ember nézi Amerikában te meg azt kívánod, hogy szúrjanak ki velük, meg csomó más emberrel. Nagyon kedves ember vagy... -
#814 A véleménynyilvánítással nincs is gond. Viszont az ilyen "remélem nem kap berendelést" megjegyzés nagyon gáz. Ez sajnos annyira -már bocsánat- magyar. Dögöljön meg minden aminek más tud örülni én pedig nem? Ne legyen már ez a szint... -
#813 Nők a pult mögött? ;)
Volt egy sorozat, amit szintén a cseszkók csináltak, esetleg az NDK-ban készült. A halál archívuma volt a címe, szintén hibátlan sorozat volt, rohadtul tetszett. Bár mai szemmel nem tudom hogy jönne be. -
#812 Én csak véleményt nyilvánítok (itt is, ott is), ami ha hiszed, ha nem, lehet negatív is. -
#811 Ott a pont. Amúgy Smallville topikban is ezt csinálja, lehordja a sárgaföldig aztán meg persze 2-3 ember neki támad. -
#810 Négy páncélos és a kutya. -
#809 Jó de ebben a topikban nem az az érdekes, hogy te miért nem nézed, meg rajtad kívül még pár száz millióan, hanem, hogy mi viszont mégis miért.
De azért a te véleményed is számít, természetesen.
D azért mondj lécci egy olyan sorozatot a cseszlovák Kórház a város szélén-en kívül, ami ne lett volna tele baromságokkal, szánalmas húzásokkal, nevetséges dolgokkal. Bár meg kell mondanom, hogy ott is voltak kicsit túlzások, Blazsej doktor és Szova doktor konfliktusán még dolgozhattak volna!
-
#808 2x02-nél kaszáltam, de az évadzáróra azért valamennyire kíváncsi voltam. Komolyan, mintha semmit nem hagytam volna, minden világos volt, fel sem tűnt az x rész amit nem láttam. Lehetett volna 3 részes is az évad, talán jobban jártunk volna...
Egyébként oké, történtek dolgok, de az évadzáró is tele volt baromsággal, nevetséges dolgokkal, szánalmas húzásokkal (amiért kaszáltam is). Sok résznél csak röhögtem kínomban.
Szóval rossz, nagyon rossz sorozat, remélem nem kap berendelést... -
Verseghy #807 :DDD -
#806 Vétakarok!
-
ldavid #805 a 3,4 az összes nézőre vonatkozik, abban benne van az 1,9 is
nekem így, kijön az 5,51M
3,4% = 5510000
1% = 1620588,2352941176470588235294118
1,9% = 3079117,6470588235294117647058824
1,5% = 2430882,3529411764705882352941165
-
Valezius #804 "rating: minden TV-vel rendelkező háztartás (átlagban) 3,4%-a nézte a V-t"
Ez kb azt jelenti, hogy 3,4% az 5,51M, ha jól értem.
Akkor a lakosság 162millió fő.
A példa kedvéért vegyünk két esetet, legyen a 18-49 évesek száma először 65 millió, majd 100 millió. (40 ill. kb. 60%)
ha 1,9% nézte a műsort, akkor 1,23 illetve 1,9 millió fő.
Tehát a többi korcsoportban 4,28M illetve 3,61M jön ki, ezek 4,4% illetve 5,8%.
Mind a két szám nagyobb, mint a 3,4%.
A 18-49 évesek számát nem tudom pontosan, de akármennyi is legyen mindig 3,4% fölött lesz a másik csoport nézőinek száma. -
ldavid #803 nem biztos, hogy értelek, de a 3,4-ben elvileg benne van az 1,9 és akkor így már tényleg kijön a többiek aránya -
#802 Egyébként nem tudom mi értelme lenne kiírni Annát a sorozatból. Ha megölik, 2 eset lehetséges: 1.: Valaki a helyébe lép és minden folytatódik tovább ahogy eddig, 2.: Az emberiség békét köt a V-kkel és mindenki happy. Első esetben semmi értelme nem lenne, ha minden ugyanúgy folytatódna, 2. esetben vége lenne a sorozatnak.
Amúgy olyan apróságok engem is zavarnak, hogy pl. a V-knek eszükbe sem jut Anna látogatásának a helyszínén elállítani az esőt? Biztos meg tudnák csinálni. -
#801 spoiler:)
-
#800 Ütős befejezés volt. Tyler is végre bevégeztetett. Vajon lesz 3. évad? -
Valezius #799 A pontos %-hoz tudni kéne a 18-49-esek arányát, de mivel a 3,4 az 1,9 meg valami súlyozott átlaga, ezért a valaminek 3,4%-nál többnek kell lennie.
Ha jól értem a számokat. -
ldavid #798 ahhoz tudni kellene, hogy az összes háztartásból hányan vannak 18-49 között, de arról fogalmam sincs
nem is láttam eddig kiszámolva, csak az össznézőszámot -
Valezius #797 Köszi.
Akkor jól értem, hogy 1,9% nézte a 18-49 és a teljesből 3,4%.
tehát sok néző van a 18 éven aluli és 49-en fölüli csoportból? Érdekes :) -
#796 Na ezt jó tudni mert nekem fingom nem volt ezekről a számokról, de már érdekelt mit mutatnak:D -
ldavid #795 első részben rating/share
rating: minden TV-vel rendelkező háztartás (átlagban) 3,4%-a nézte a V-t
share: a 21:00-22:00-es idősávban TV-t nézők 6%-a választotta ezt a műsort
zárójelben a 18-49-es korcsoportba tartozók 1,9%-a nézte a V-t, ezzel az aznapi hatodik legnézettebb lett -
Valezius #794 3.4/6 (1.9, #6)
Itt mit jelent ez a 4 szám? -
#793 Torrenten meg 10X annyi S/L vana fináléra, mint amennyien az Avatart töltik.
-
#792 V finálé nézettség:
V (ABC, 21.00) – 5,51M – 3.4/6 (1.9, #6)
Lesz ebből így 3.évad? Amúgy fura, hogy itt ennyi alapján nem biztos, hogy lesz SyFy-on meg az SGU ölni tudna ilyen számokért. Annó a BSG finálét nézték 4,5 millióan -
#791 Sajnos tényleg hullámzó a sorozat teljesítménye, és egyensúlyoz a nagyon kommersz és a vérkomoly között. Imádom azokat a részeket, amelyek nagyon hardcore szintűek, nem lehet beléjük kötni, a zene, a szövegek is ott vannak. És hát ugye elkészültek szinte kötelezően alacsonyabb színvonalú epizódok is, ahol én is feltettem a kérdést, hogy akkor most hogy van ez?
De úgy döntöttem, hogy elfogadom ilyennek, amilyennek készült, lehetne még inkább az ízlésemnek való, de a világ nem tökéletes.:)
Amúgy persze meg lehetne gyilkolni Annát bármikor. Iszonyat feneket kerítenek is neki, amikor kitervelnek ilyeneket, pedig szinte az összes főszereplő napi kapcsolatban van vele, és a fegyverük is mindig ott van náluk!
De mindegyik sorozatban vannak olyan játékszabályok, amiket soha nem szegnek meg, pedig mindig akörül jár az eszük, hogy meg kéne. de ha megtennék véget érne a sorozat.
Jockey Ewing-ot nem lehet egyszerűen kiírnia a Dallasból, Bobbit igen, de Jockeyt nem!
-
#790 Hátt eléggé kettős érzelmek dúlnak bennem így az évad záró után! Ennyi blődséget régen láttam. Hányszor és hányféle képpen ki lehetett volna nyírni a királynőt!?! de neeem. Örülni fogok ha folytatják, de nem fogom bánni ha nem.