V (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Hát jah, én meghódítanék minden bolygót és létrehoznám a Föderációt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Victor1103
Én amúgy kajakra sajnálom, hogy nem fogom megélni az idegen fajokkal való találkozást meg az intergalaktikus utazást😞 Pedig tényleg milyen hatalmas ez az univerzum olyan jó lenne felfedezni😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Zomil
o igen bölcs mester, mert te aztán tudod a tutit 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Herold
Rajtuk kívül még jónéhány faj repked itt, de a gyíkokat egyik sem szereti.

valószínûbb, hogy forráshiány miatt jönnének, és az nem lenne túl barátságos
fõleg, ha nem tudnak másodpercek alatt több ezere fényévet megtenni, akkor csak barátkozás miatt nem utazgatnának annyit

de ezek a szürkék itt repkednek már mióta, majd segítenek, ha ilyen gyíkok jönnének 😄
Herold
Szûklátókörûséged fiatal korod miatt még megbocsátható.

Zomil
eleve kb. minek jönne ide egy idegen faj... 😄
legfeljebb azért, h poénbol levadásszanak minket, nem sok mindent tudnák nyujtani...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Olvastad A.C.Clark Reklámkampány c. novelláját?
Ha még nem, akkor csak ajánlani tudom 😊
Herold
Az az igazság, hogy túl sok film és sorozat közvetíti ugyanazt az üzenetet, éspedig azt, hogy a földönkívüliek csakis megszálló, emberiséget kiirtó szándékkal jönnek ide. És ez nem jó, mert a nem túl távoli jövõben valóban fognak jönni idegenek, de barátságos szándékkal. És nem lenne jó, ha emiatt pánik törne ki, mert mindenki az ellenkezõjét fogja feltételezni.

Narxis
pfff 😄

Victor1103
Én is a V-knek szúrkoltam. Úgyis olyan unalmas már ez a mindig megmenekül a Föld téma. Egyszer végre dögöljön meg mindenki😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Herold
Egyébként az a szõke az nem rendõrnõ volt, hanem szövetségi ügynök (FBI).

Herold
Õ is közülük való. <#wilting>

Narxis
Nehogy már a V--knek drukkolj. 😄

Akkor összegezve: a gonosz anyakirálynõ kinyírta az ép hatalmat ávevõ régit. Tyler kampó, a férj kampó, a néger V kampó, a pap átfordítva. Hja mi van még? Az újságírót elkapták. Mit hagytam ki?

Amúgy is a "V"-k nek drukkoltam. Az a szõket rendõrnõ, borzasztó antipatikus volt. Csak azt sajnálom, hogy nem mutatták, ahogy a földet leigázzák.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Herold
Legalább lezárták volna az évadot rendesen.

Herold
Faszba. <#zavart2><#falbav><#rinya><#szomoru2>

Victor1103
Talán még jobb is hogy vége. Valamelyik healing centerben a végén még feltámasztották volna<#nevetes1>

lehet ezért kaptuk meg tyler halálát is 😄
NEXUS6
Kasza?
Fasza!
<#boxer>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nincs itt semmi meglepetés, a V-rõl már rég tudni lehetett, hogy nem megy tovább.
Victor1103
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE<#rinya><#rinya>

ELÉG A KASZÁKBÓL!

Ha a Nikita is kaszát kap huh vérengzést rendezek!<#violent>

kedden
NEXUS6
Mikor?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

majd az ABC bejelenti, hogy mit rendel be, és mit nem
NEXUS6
Honnan?

hamarosan megtudjuk
Tud már valaki valamit hogy lesz e folytatása a V-nek?
Herold
cylonflatus
...akkor azt mondom: Kaland, Játék. (tudom, hogy másra céloztál)

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Talált, Closs kapitányt nem vágom. Viszont McLane kapitányra még emlékszek 😉

Narxis
<#ejnye1>

Mr Csé
ez a sorozat szégyen gyalázat rosszabb mint a bolygoneve föld

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Herold
Ha annyit mondok, hogy Kockázat?

NEXUS6
Na most megfogtál.
De hallottam róla!😄

Herold
Hiába villogtok a korotokkal, Closs kapitányra már úgyse emlékeztek. <#mf1><#eplus2>

cylonflatus
Keblemre ecsém!

NEXUS6
Ó, ha én eccer ezt a klubban elmesélem!
<#nevetes1>

cylonflatus
Hajj, a régi szép idõk, amikor két csatorna volt összesen és hétfõnként adásszünet volt... Nem kell mindig kaviár megvan?

Narxis
<#eljen>

NEXUS6
Nekem is valami endékás sorozat volt az egyik kedvencem, ment valami szemüveges dzsémszbond doki délafrikába, hogy lefülelje ahogy a szemét aparthelydék valami bioszfegyvert gyártanak.
<#vigyor>

NEXUS6
Nekem a Vérõl amúgy a Belgrádifiúk jutott eszembe, ott is mindíg kûzdöttek az elnyomók ellen, meg minden 4. részben valaki felnyomta az egész brigádot a náciknak.
<#nyes>

Herold
<#eljen>

Egyetértek 5 millió ember nézi Amerikában te meg azt kívánod, hogy szúrjanak ki velük, meg csomó más emberrel. Nagyon kedves ember vagy...
cylonflatus
A véleménynyilvánítással nincs is gond. Viszont az ilyen "remélem nem kap berendelést" megjegyzés nagyon gáz. Ez sajnos annyira -már bocsánat- magyar. Dögöljön meg minden aminek más tud örülni én pedig nem? Ne legyen már ez a szint...

cylonflatus
Nõk a pult mögött? 😉
Volt egy sorozat, amit szintén a cseszkók csináltak, esetleg az NDK-ban készült. A halál archívuma volt a címe, szintén hibátlan sorozat volt, rohadtul tetszett. Bár mai szemmel nem tudom hogy jönne be.

stargatelost
Én csak véleményt nyilvánítok (itt is, ott is), ami ha hiszed, ha nem, lehet negatív is.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Ott a pont. Amúgy Smallville topikban is ezt csinálja, lehordja a sárgaföldig aztán meg persze 2-3 ember neki támad.

Herold
Négy páncélos és a kutya. <#ravasz1><#eplus2>