909
  • csodacsapat
    Hát én nem tudom de a mai emberi társadalmat figyelembe véve ha meglátogatnának minket azt biztos nem jó szándékból tennék mert ki akarna egy ilyen fajnak segíteni vagy haverkodni velünk mikor még mi magunk se tudunk egyűt élni. Ez pedig azért szomorú mert ha belegondolunk menyi mindent elérhetnénk ha az egész világ egységesen egyűt működne és nem csak egy területen hanem mindenben de ilyen úgyse lesz mert egyeseknek sokkal nagyobb az önös érdeke mint egy nagy közös érdek. De még ha sikerülne is akkor is biztos lenne vagy lenének olyanok akik megpróbálnák a maguk hasznára fordítani a helyzetet és ezzel ugyanoda jutnánk vissza ahol most is vagyunk.
  • Victor1103
    Tudom mert jövőre 2012 világvége!

Huh amúgy nekem már most herótom van ettől 2012 decemberében pedig tuti hogy még a csapból is ez fog folyni
  • pauly
    Vígasztaljon hogy valószínűleg mások sem fogják megélni :)
  • Zomil
    vagy inkább az Első Galaktikus Birodalmat... :P
  • Narxis
    :ASD
  • Victor1103
    Meg ha fel lehetne térképezni a lakatlan bolygókat akkor minden emberfajnak jutna egy külön bolygó. Négerek, Kínaiak, Romák, terroristák. Mindenki azon a bolygón élne amelyik etnikumba tartozik.
  • Victor1103
    Hát őket jobban elviselném, mert feltételezném az idegenekről, hogy ők nem lopnak , nem csalnak, és nem csinálnak 8 gyereket majd azok családi pótlékából élnek:)
  • Narxis
    Űrtechnológiával megoldanánk, hogy ne legyen éhezés és járványok és akkor mindenki happy lenne és nem tépnék egymást.
  • Herold
    Hogy akarsz idegen fajokkal találkozni, mikor a legtöbb ember a saját fajtársát sem képes elviselni, ha annak a bőre más színű?
  • Valezius
    Egyelőre maradjunk a transz galaktikus utazásoknál, a galaxisunk is baromi nagy. :P
  • Narxis
    Hát jah, én meghódítanék minden bolygót és létrehoznám a Föderációt.
  • Victor1103
    Én amúgy kajakra sajnálom, hogy nem fogom megélni az idegen fajokkal való találkozást meg az intergalaktikus utazást:( Pedig tényleg milyen hatalmas ez az univerzum olyan jó lenne felfedezni:)
  • Zomil
    o igen bölcs mester, mert te aztán tudod a tutit :)
  • Herold
    Rajtuk kívül még jónéhány faj repked itt, de a gyíkokat egyik sem szereti.
  • ldavid
    valószínűbb, hogy forráshiány miatt jönnének, és az nem lenne túl barátságos
    főleg, ha nem tudnak másodpercek alatt több ezere fényévet megtenni, akkor csak barátkozás miatt nem utazgatnának annyit

de ezek a szürkék itt repkednek már mióta, majd segítenek, ha ilyen gyíkok jönnének :D
  • Herold
    Szűklátókörűséged fiatal korod miatt még megbocsátható.
  • Zomil
    eleve kb. minek jönne ide egy idegen faj... :D
    legfeljebb azért, h poénbol levadásszanak minket, nem sok mindent tudnák nyujtani...
  • Valezius
    Olvastad A.C.Clark Reklámkampány c. novelláját?
    Ha még nem, akkor csak ajánlani tudom :)
  • Herold
    Az az igazság, hogy túl sok film és sorozat közvetíti ugyanazt az üzenetet, éspedig azt, hogy a földönkívüliek csakis megszálló, emberiséget kiirtó szándékkal jönnek ide. És ez nem jó, mert a nem túl távoli jövőben valóban fognak jönni idegenek, de barátságos szándékkal. És nem lenne jó, ha emiatt pánik törne ki, mert mindenki az ellenkezőjét fogja feltételezni.
  • Narxis
    pfff :D
  • Victor1103
    Én is a V-knek szúrkoltam. Úgyis olyan unalmas már ez a mindig megmenekül a Föld téma. Egyszer végre dögöljön meg mindenki:D
  • Herold
    Egyébként az a szőke az nem rendőrnő volt, hanem szövetségi ügynök (FBI).
  • Herold
    Ő is közülük való.
  • Narxis
    Nehogy már a V--knek drukkolj. :D
  • Hoz_Hun
    Akkor összegezve: a gonosz anyakirálynő kinyírta az ép hatalmat ávevő régit. Tyler kampó, a férj kampó, a néger V kampó, a pap átfordítva. Hja mi van még? Az újságírót elkapták. Mit hagytam ki?

Amúgy is a "V"-k nek drukkoltam. Az a szőket rendőrnő, borzasztó antipatikus volt. Csak azt sajnálom, hogy nem mutatták, ahogy a földet leigázzák.
  • Herold
    Legalább lezárták volna az évadot rendesen.
  • Herold
    Faszba.
  • Victor1103
    Talán még jobb is hogy vége. Valamelyik healing centerben a végén még feltámasztották volna
  • ldavid
    lehet ezért kaptuk meg tyler halálát is :D
  • NEXUS6
    Kasza?
    Fasza!
  • Borg
    Nincs itt semmi meglepetés, a V-ről már rég tudni lehetett, hogy nem megy tovább.
  • Victor1103
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ELÉG A KASZÁKBÓL!

Ha a Nikita is kaszát kap huh vérengzést rendezek!
  • Reg5
    Kasza
  • ldavid
    kedden
  • NEXUS6
    Mikor?
  • ldavid
    majd az ABC bejelenti, hogy mit rendel be, és mit nem
  • NEXUS6
    Honnan?
  • ldavid
    hamarosan megtudjuk
  • pannika89
    Tud már valaki valamit hogy lesz e folytatása a V-nek?
  • Herold
    A nevét rosszul írtam.