909
-
#429 Szvsz a kövi részben fogja vmi szivességre megkérni a doki Lisa-t(ami ugye azért, mert nem mondta el, h megbukott a teszten). Aztán a végén v meghal Lisa v átáll a felkelökhöz. Chad meg tuti marad Anna oldalán, mert szvsz vmi hatalmi lehetöséget fog ajánlani neki. Persze ez csupán az én verziom aztán majd meglátjuk mi lesz :) -
#428 Lisa egyértelmű.. vagy átáll vagy mégpusztul
Chad pedig igen hamarosan beáll a fif kolumn-hoz... (ő lesz a titkos adu) -
#427 uccsó részt láttad? kezd rájönni hogy egyre inkább emberi tulajdonságai alakulnak ki (ha meg kiderül hogy nem Ty akart az anyjával maradni hanem Lisa hazudott akkor meg sztem megöli/né, de sztem el fog addigra szökni a hajóról...
egyébként egy lehetséges folytatás sztem: Lisában felülkerekednek az érzelmek, elszökik a hajóról (talán később be is áll a felkelők közé)
viszont így hogy meglegyen a balance, Chadet Anna szövetségesévé teszik az írók, de a végén rájön a turpisságra és átáll a hadoszlophoz.. -
#426 Nem tudja. Honnan tudná? -
#425 pontosan.. felhasználja a lányát
egyébként az egész story-ban ez Tyler nevezetű (kistákeny) a legiritálóbb a számomra (kimodottan fáj)
mindezek mellett ÚJ, izgalmas, és HD formátumban elérhető:)) Juliette alakítása meg önmagában elég:)
Chad pedig azért kavar, mert eddig úgy tünt hogy gyanakszik, de miután látta hogy a terroristák "civileket" lődöznek miattuk így úgy gondolta mégis a gyíkoknál teszi le a garast (sztem ez gyorsan változni fog)
azt is eltudom képzelni hogy Jack (pap) majd jól felhasználja ,hogy dezinformálja Anna-t...
Anna-nak egyébként jó virgácsai vannak:) feltünt valkinek hogy olyan furán pislog.. tutira kilóg lóláb (ideje lenne valkinek észrevenni) -
#424 ez az ok kizárva, mivel nincsenek érzéseik...Tylerrel kíváncsi vagyok milyen terve van a hajón... -
#423 Nem. Hanem mert vmiért Tyler nagyon akarja azon a hajón... -
#422 Mert mégis csak az anyja... -
#421 csak ha tudja, akkor miért nem öli meg/cselekszik valamit... -
#420 Mert az anyja már tudja... -
#419 jaja -
#418 De azért nem semmi anyai szeretet van a gyíkoknál, mi? -
Valezius #417 Kicsit béna, hogy még mindig csak 4-en vannak az ellenállásban. Na mindegy, azért tetszik, nézem továbbra is :)
Nekem még nem sikerült kitalálni, hogy most ez a Chad kivel is van. Lehet, hogy még az írók se.
Azt meg már évek óta nem tudom, hogy mi értelme úgy kezdeni egy sorozatepizódot, hogy bevágnak valamit a végéből vagy a közepéből, és csak utána kezdik el. Le kéne már szokni erről a baromságról... -
#416 azért ne hasonlítgassuk...
nekem ami speciell nem tetszik a sorozatban ez a Tyler nevű hülegyerek (olyan gagyibirka)
másrészről pergős, és mások számára legyen bár bugyuta nekem akkor is tetszett ez a rész is -
Borg #415 Pont ez a jó benne, hogy nem igazán lehet megjósolni, hogy mi következik, minek mi lesz a hatása. -
#414 Durva rész volt szokás szerint, de itt már mindegyiknek ilyen meglepő vége lesz? :D Tisztára mint Barátok Közt... xD -
#413 Ezt minden topikba be fogod írni? -
Cat 02 #412 Na, megvan miért volt ismerős Tyler papa. Kyle-ban is benne volt^^ -
#411 -
MILFsunci -
#409 nos:) perpill a lost utolsó részeire várva... nekem ez a V az első résztől kezdve tetszik (juliette)
-
#408 első 4 rész tényleg gyenge, nekem sem jött be
most kezdtem el nem rég folytatni, és a szünet utáni részek tényleg sokkal jobbak, izgalmasabbaj, pörgősebbek. -
#407 Á, nem hiszem, valahogy nem lenne... méltó a V-khez egy ilyen húzás. De pl. nyomkövető simán lehet, sőt, szinte biztosan van.
(Én nem használtam, mert nem írtam semmi direkt konkrétumot, ill. ahol lehetett, ködösen fogalmaztam. Aki még nem látta, nem hiszem, hogy levágja, miről is van szó. :) )
-
123xyz #406 Hello
Lehet csak én gondolom rosszul, de nekem Chad-del kapcsolatban az szűrődött le, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a V-k nem meggyógyították (a még nem is létező betegségét), hanem megpiszkálták az agyát és irányítás alá vonták. Tehát nem kettős játszma van, konkrétan szolga lett belőle, és most nekik nyomoz. Máskülönben miért árulta volna el Anna a hadoszlopot?
Az meg, ami Lisával történik, kezd szimpatikus lenni. Tyler karaktere meg tényleg idegesítő egy kicsit.
Amúgy szerintem az első 4 rész óta tényleg sok előrelépés történt és jó sorozatot csináltak belőle.
(Érdemes egyáltalán spoilerezést használnom? Csak mert látom mások nem nagyon teszik.) -
Borg #405 Attól hogy nem tud a Fifth Collumról, még oda tart érzelmileg :) -
#404 Szerintem a lány nem oda húz, mivel f*ngja sincs róla, hogy létezik. :) Joshua egy szóval sem mondta neki, hogy ő Fifth Column-os (bolond is lett volna, ha elárulja magát), csak... kért tőle egy visszautasíthatatlan "szívességet", amit egyszer be fog hajtani. :) Nem emlékszem, hogy bárhol, bármikor ott lett volna a lány, amikor a szervezetről volt szó. A lány most csak a srác... hmm... "mintavételi pálcájáért" húz. ;) Mondjuk nekem fura pont vele kapcsolatban, hogy milyen hamar kezdenek az emberi érzések rá is hatni, miközben mondjuk Ryan (a néger) a saját elmondása szerint egy év elteltével vett észre magán változásokat. Jó, sokkal szorosabb kapcsolatban van egy földivel, aki elhalmozza mindenféle érzéssel, de akkor is furán gyors a tempó nála. Bár nem hiszem, hogy ennek van jelentősége, egyszerű apró baki.
(Egyébként tippem szerint már nem fogja sokáig húzni, az a "szívesség" a záróepizódban az életébe fog kerülni, amiért Tyler megint nagyon meg fog gyűlölni valakit, mivel ő már csak ilyen egyszerű gyűlölködős fajta...)
-
Borg #403 Legyen csak áruló, kell a szarkeverés meg az egyensúly.
Most hogy Anna lánya egyre egyértelműbben a Fifth Collumhoz húz... -
#402 Jah, mondjuk eszembe jutott, hogy esetleg kettős játékot játszik a Chad gyerek, remélem nem lett áruló! :p -
#401 Sztem Chad nagyon is képben van mindennel, amióta a pap először beszólt neki valami kétértelműt. Egyáltalán nem hülye, nagyon is okosan játszik. Még akkor is, ha most úgy tűnik, hogy kettős játékot űz. Szerintem ő "a" riporter prototípus a sorozatban, a törleszkedő, könnyen manipulálhatónak látszó, de ravasz figura, aki végül tényfeltárni fog és jól beolvas a V-knek. Legalábbis remélem. :)
Egyedül talán Tyler karaktere lóg ki a "képből", iszonyat hülye, most is, amit leművelt... :( Jó, a mostani részben az a soldier is bénácska volt ahhoz képest, hogy előtte Anna jobb keze mennyire be volt sz*rva attól, hogy egy ilyet szabadon engednek a Földön és hogy mekkora pusztítást tud véghez vinni...
-
#400 Na a mai részben annyi eksön volt, hogy csak na. :P Ennyi már elég kell, hogy legyen.
Ez a Cset Dekör egy idióta, látszik, hogy riporternek csak jó kinézet kell, agya semmi...Az orvos csávónak a V hajón tetszik a ruhája, ilyen nekem is kell, tök laza, de mégis olyan V-s :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az mekkora volt mikor ott hagyták a terrorista csávónak az árulót, igaza volt, ő azért kell, hogy elvégezze a piszkos munkát.
Király rész volt ez is. -
Verseghy #399 Hát nemtom én nem értek egyet..:) -
#398 Ne pont a negyediknél add fel, ugyanis az első négy volt az, ami végtelenül lassú. Utána jött egy hosszabb szünet és most tavasszal folytatódott, klasszisokkal jobb részekkel. :)
-
#397 Ne vessetek meg érte, de amennyire vártam ezt a sorozatot, annyira nagyot csalódtam benne.
Pedig adtam neki esélyt, négy részt néztem meg most egyhuzamban, de a negyediket már csak két részletben (bealvás) tudtam megnézni, addigra totális érdektelenségbe fulladtam.
Teljesen sablonos, izgalmaktól mentes sorozatnak tűnik, nem is nézem tovább. -
#396 8-as rész is jó volt, kezd alakulni.:) És most a nézettség is nőtt. -
#395 A napokban daráltam le az új részeket és amennyire nem érdekelt, vagy csak mérsékelten, annyira tetszettek az újak. Jó kis sorozat. -
#394 A szünet után, egy darabig hanyagoltam sorit, annyira nem volt jó, most kezdtem ujra, 7-es részt néztem meg pont nem rég, ez kurvajó volt. Remélem nem kap kaszát. -
Valezius #393 A vége nekem is nagyon tetszett. TSCC rémlett fel bennem, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott is vannak emberek, akik az ellenség oldalára állnak.
Egyébként szerintem megmagyarázza a tetteit, ő a győztes oldalon akar állni, hátha úgy túlélheti.
Amikor Lisát berakták a gépbe mindkét alternatívát el tudtam volna képzelni, azaz azt is, hogy megbukik és azt is, hogy kiderül róla, hogy egy kőszívű földönkívüli. Talán a másik érdekesebb lett volna :)
Egyébként a film ezen részével az volt a baj, hogy nem volt elég hangsúly Joshua vívódásán, mert az ítélet elég nyilvánvaló volt eleve.
Chad és a főtitkár (vagy ki) beszélgetése is érdekes volt, utóbbi elmondta a nyilvánvalót, Chadről meg kiderült, hogy hiába riporter olyan hülye, hogy magától nem veszi észre. :) -
#392 Az még nem magyarázza a tettét. -
#391 Ez durva rész volt, van ám action rendesen, de az azért elgondolkodtató amit a csávó mondott a végén. -
#390 Kössz a tippet, megnézem mit lehet összedobni :D