178
Olyan multis játékokat írjatok amelyik szerintetek a legjobb
  • Rundstedt17
    #178
    nem tudok mit ajánlani az fps-ek uncsik az összes egy kaptafára megy :S
  • Desiderata #177
    valamivel úgy játszanék, főleg FPS, ajánljatok valamit
  • Immigrants
    #176
    na megvan a game Operation 7 ráadásul ingyenes és ahhoz képest kurta jo grafikája van mindenki töltse le innenMarha jó gém
  • Balumann
    #175
    Nem volt ez olyan fárasztó, 4 év forumozás után belejön az ember, gyorsan írok :-)
  • Myron
    #174
    RTS = Real Time Strategy

    amire te gondolsz a "nézd a hátam" játékok azok a TPS-ek (Third Person Shooter)
  • Immigrants
    #173
    Nem tudom meddig írtad ezt de biztos nagy fáradságodba telt és én ezt értékelem szerintem 100% igazad van
  • Balumann
    #172
    Csak tudod az 1 dolog, hogy milyen a játék. A játékot igazából multiban akkor fogod élvezni, ha van egy jó közösség rajta, akikkel szeretsz játszani. Ilyen esetben a legrosszabb játék is lehet nagyon jó és sokáig élvezetes. Van egy kisebb 2D -s játék, Soldat a neve. Először próbáltam, és nem tetszett, aztán felmentünk 6-an, SKype csevegés mellett (sulis barátokkal), és egyszerűen 2 estét végig játszottunk vele, hihetetlen jó volt, végig szórakoztuk. Csak sajnos ez a 2 este is elég nehézkesen jött össze (1 hét eltéréssel), aztán nem hoztuk össze többször. Persze játszottunk többször is kevesebben, úgy is nagyon jó volt. Holott az a játék elég bugos, és 2D miatt nem is egy örök életü játék. Szintúgy Worms-el.

    Most én dícsértem a GRAW 1-2-t, SWAT 4-et, RSVegas 2-t, és ArmA -t amivel utóbbi hónapban szinte minden este játszunk, de igazából azért játszunk mert egy jó "közösség" alakult ki, jó hangulat de kellőképpen komolyan tudunk játszani és csinálni a küldetéseket.
    Az ilyen csapatok kialakulását segítik elő, ha a játékban van olyan, ami igazából összjátékra és taktikázásra késztet, tehát pl. arra, hogy míg rohansz előre a társad fedezzen, meg egy arra, másik arra nézz, és nem arra, hogy a következő sarkon kiugorj és hű vajon sikerül-e ugrásból eltalálnom a fejét, vagy aztán rámfordul és én fogok meghalni előbb.

    Ettől függetlenül nekem az első játékom - mint említettem - az UT2004 volt, amit neten játszottam, illetve az volt az első, amit haverommal meg a játékon belül megismert jófej emberekkel, mikrofonnal játszottam, és nagyon jól elvoltam azzal is 1-2 hónapig, nagyon élveztem. Tehát a legjobban talán akkor jársz, ha keresel egy hasonló érdeklődésü embert neten, és együtt vesztek meg valamit, és együtt mentek fel azzal netre, és ott is kerestem embereket. Így ki lehet alakítani egy jó kis "csapatot", amivel esetleg később másban is tudtok együtt játszani. Én a Hamachi -t privát közösség kialakítását nagyon tudom ajánlani, mert ha összegyűltök úgy 10-14-en, de akár csak 6-8-an is, nagyon jókat lehet játszani már, sok játékban. Inkább játszatok 4 vs 4 -ben, mikrofont használva és normálisan, mint egy 30 fős szerveren, ahol mindenki megy ész nélkül, és csak a beszólogatás megy.
  • Immigrants
    #171
    aza baj hogy lassú a netem és nem tok így letöltöm kiprúb megvesz hanem csak gametrilers meg ilyenek és úgy kicsit néha csalódok
  • Unreal1942
    #170
    Én azt gondolom, hogy egy játékot nem lehet így belőni, hogy neked mi lenne a legjobb. Szerintem többek kéne kipróbálnod.
  • Immigrants
    #169
    RTS.Aza amikor látod az embert ugye?princes of persia?Van multia de kül már ténleg énis ott vok hogy nem is akarok multizni csak egyedül tolni de az ilyen melyik játékot vegyem topik tök kihalt
  • Myron
    #168
    meg még RTS-eket lehet tolni multiban rohadt sokáig
    mondjuk azok nekem nem jönnek be mer csak kapkodás az egész
    akkor jöjjenek quakezni...
  • Balumann
    #167
    Autós játékok szerintem nagyon hamar megunhatók így multiban, én mondjuk egyáltalán nem szeretem. Van néhány, amivel jól el lehetett szórakozni, régebbiek közül a ReVolt, kicsivel újabb a FlatOut 2, vagy Crashday... én mondjuk egyiket se játszanám neten, csak privátban haverokkal, ts-el, ezek úyg jók - bár szerintem minden úgy jó :)
    FPS játékok hosszabb távon szerintem élvezetesebbek. Team Fortress 2 helyett egyébként már inkább a CoD 4, vagy Battlefield 2, vagy ilyesmit javaslok - bár mint írtam, nekem kevésbé jön be.
  • Myron
    #166
    autós játékok 8 éveseknek való
  • Immigrants
    #165
    Helló!arra gondoltam hogy a team fortess 2 helyett veszek vmi autús játékot arra mit gondoltok?
  • Balumann
    #164
    Már leírta mindenki (aki benézett ide) a saját javaslatait, még vita is volt. Én még ezt a 163 üzenetet is soknak találom :D
  • Myron
    #163
    lol
  • Immigrants
    #162
    Azt nem mondtam h haljon ki a topic csak azt hogy megveszem, kül a a tanár nemengedett el és nem tudtam megvenni mégegyszer mondom a téma címe
    Melyik a legjobb multis játésk ez nem csak akcióü ha vkinek gondja van írjon
  • Immigrants
    #161
    holnap münk kirándulni pestre és valszeg a caponába megveszem a team
    fortess 2-t

    [szín=red]innentől már akció,szimulátor,arcad logikai és bármilyen téma lehet.[szín]

    Kössz a segítséget
  • Balumann
    #160
    Mármint biztos voltak, akik így privátban elcsevegtek 2-3-an, de szóval nem volt közös.
  • Balumann
    #159
    Nem volt tudtommal ilyen csevegős szervere az ut-s szervereknek, tehát egyideig volt, amikor így beléptünk, és így használtuk a voice chat-et, aztán utána már haverom se játszott vele, neten meg senki se válaszolt sose, mindenki ment ész nélkül.
  • Unreal1942
    #158
    Bizony :) Ez nekem már ki is ment a fejemből :)
  • Myron
    #157
    emlékszem mikor még Roger Wilco volt csak azt avval nyomtuk :D
    Az volt az első ilyen cucc
  • Unreal1942
    #156
    Mert mindenki Team speakot használ vagy ventrilot. :)
    Ha neked az első volt a 2k4 akkor értem, hogy tetszik. Ha a klasszik UT lett volna az első akkor másképp láttad volna.
    Biztos, hogy én is fordítva gondolnám a helyedben.
  • Balumann
    #155
    Értem. Én mondjuk sosem voltam olyan, aki ragaszkodott volna a régi, megszokott dolgokhoz. Nekem az első FPS amivel neten játszottam az az UT2004 volt, ebben használtam először a voice chat-et is haverommal, ebbe társalogtam így először neten, és anno nagyon megfogott a látvány, a pergős játékmenet, járművek, az onslaught és a bombrunning mód. Előtte persze egyedül sokat játszottam a 2003-al és 2004-el, meg Quake 3-al is - bár az kevésbé maradt emlékezetes számomra.
    Én a CTF módot soha nem szerettem, TDM/DM -et is csak ilyen gyakorlásra meg haverral ökörködésre tartottam jónak, rövidtávon. UT -t is csak azért hagytam abba, mert a CoD UO -val kezdtem el játszani komolyabban (klánba is léptem), meg valahogy eltűntek azok az emberek akikkel szerettem játszani, meg senki sem használta a voicechatet sem.
  • Unreal1942
    #154
    Pont az ilyen példák azok amik alátámasztják, hogy a számítógépes játékok nem feltétlen teszik antiszocialissá az embereket :)
  • Unreal1942
    #153
    Igen. Megpróbáltuk. A mi klánunk ráfeküdt 3-4 hónapig. Aztán beláttuk, hogy ez nem ugyan az. És vissza is mentünk a régi játékhoz.
    Nem mondom, hogy rossz az újabb UT, de nem ugyan az hanem teljesen más játék. Aki hozzá szokott éveken keresztül a 99 hez avval nem lehet megetetni. :)
    Pár apróság a dupla dodging a sniper helyett lighting gun a translocator elcseszése ezek mind mind olyan újítások amik a játékot nem javították hanem átértelmezték.
    A másik, hogy a maga korában az UT nagyot tudott robbanni. az új részekben meg semmi korszakalkotó nincs. A bombing run tulajdonképpen tetszik ezt el kell ismernem, de a klasszikus CTF nyomába se ér.
  • Myron
    #152
    én meg minap hallgatom a Slay radio-t (C64-es zenék, meg remixek mennek benne)
    azt látom h Padre Vincenzo csinálta a számot, volt klántársam, fel is kutattam neten, megtaláltam hosszas keresés után, felvettem MSN-re :D
  • Unreal1942
    #151
    Smoking gun :)
    A mai napig mondhatni barátom egykori oszlopos tagotok Akkori néven Balfék.
    UT után is együtt játszottunk mindent a wow ig bezárólag amit én már nem játszom
    Én a Wolves klánban szolgáltam 4.5-5 évet végig amíg játszottam.
    Sok régi UT-s emberkével a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Személyesen is. a Hun klánból is.
  • Myron
    #150
    igen, pont addig míg felfogtam h ez egy szar és letöröljem a gamet :D
  • Balumann
    #149
    Jah. Szerintem az a legjobb, vagy a labdadobálós (asszem Bomb running), de az Assault sem rossz.
    Akik az UT99 -et dícsőítik, játszottatok egyáltalán ezekben a módokban multiban, több ideig?
  • Sanyix
    #148
    Jaegyébként ut2004 onslaught multi (az asszem a járműves foglalós) is zsírkirály.
  • Sanyix
    #147
    a legunalmasabb, nemvitás. Bár talán az aknakereső multiban még unalmasabbak, de kb hasonlóan egyhangúak.
  • Myron
    #146
    "Sajnos aki akkor nem játszott vele az nem tudja elképzelni, hogy miért jobb a a többi újabb UT nál."

    Így van, így van...
    Ismerős a neved, melyik klánban voltál? :D
    Én SGSF :D

    De milyen szörnyű volt 220-as pinggel játszani... Hogy voltam én képes úgy tolni istenem... Ha most felmegyek Quake Live-al amcsi szerverre, ott 200-as a ping, lehetetlen eltalálni bárkit is.
    Persze volt a végefelé UT-hoz ZeroPing, de a lowping lamak nem mertek bejönni mert megütötték őket :D Csak akkor volt nagy a képük mikor alacsonyabb volt a pingjük jóval mint a másoké.

    Sajnos mire lett szélessávú net ahol lakok, addigra kijött a fos ut2k3 és széthúzta a scenet, kevesen játszottak már UT-t...
  • Unreal1942
    #145
    Ha FPS akkor UT99 CTF ben verhetetlen. Még ma is megnézek videókat. A régi szép időkről.
    Sajnos aki akkor nem játszott vele az nem tudja elképzelni, hogy miért jobb a a többi újabb UT nál.

    Lanon egy jó Re-Volt az nagyon szórakoztató tud lenni :)
    Tegnap elő is vettem megint kicsit szórakozni. Nagyon ronda a mai szemnek, de szórakoztató.
  • Nightwish006
    #144
    CS 1.6, nem vitás.
  • Myron
    #143
    szögesvas rulez
  • Sanyix
    #142
    JUUUUUJJJJJ nfs4-ben multis hot pursuit!!! Az owned. Mi nyomtuk 4-en a haverokkal, 3-man menekültek, én mint rendőr :D
  • Balumann
    #141
    A legújabb patchben van hardcore mód, ami ilyen dolgokat is módosít, falhoz bújáskor odaviszi a fejéhez a kamerát, így nem látsz ki csak egy nagyon kicsit. Persze elkurták, mert dedikált szervernél hiába állítod be, pályaváltáskor szépe eltűnik (mint a fegyver beállítások), és nem ehet módosítani, saját szervernél jó.
  • MrTressy
    #140
    Return to Castle Wolfestein
  • Myron
    #139
    vegasban az nem tetszik h mikor a fel mellé lapul és úgy néz ki akkor nincs is kinn a feje de látja h mi van a fal mögött. mekkora csit már. beépített wall hack.
    meg minden tps-nél ez egy nagy csit.