Melyik a legjobb multis játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amire te gondolsz a "nézd a hátam" játékok azok a TPS-ek (Third Person Shooter)
Most én dícsértem a GRAW 1-2-t, SWAT 4-et, RSVegas 2-t, és ArmA -t amivel utóbbi hónapban szinte minden este játszunk, de igazából azért játszunk mert egy jó "közösség" alakult ki, jó hangulat de kellõképpen komolyan tudunk játszani és csinálni a küldetéseket.
Az ilyen csapatok kialakulását segítik elõ, ha a játékban van olyan, ami igazából összjátékra és taktikázásra késztet, tehát pl. arra, hogy míg rohansz elõre a társad fedezzen, meg egy arra, másik arra nézz, és nem arra, hogy a következõ sarkon kiugorj és hû vajon sikerül-e ugrásból eltalálnom a fejét, vagy aztán rámfordul és én fogok meghalni elõbb.
Ettõl függetlenül nekem az elsõ játékom - mint említettem - az UT2004 volt, amit neten játszottam, illetve az volt az elsõ, amit haverommal meg a játékon belül megismert jófej emberekkel, mikrofonnal játszottam, és nagyon jól elvoltam azzal is 1-2 hónapig, nagyon élveztem. Tehát a legjobban talán akkor jársz, ha keresel egy hasonló érdeklõdésü embert neten, és együtt vesztek meg valamit, és együtt mentek fel azzal netre, és ott is kerestem embereket. Így ki lehet alakítani egy jó kis "csapatot", amivel esetleg késõbb másban is tudtok együtt játszani. Én a Hamachi -t privát közösség kialakítását nagyon tudom ajánlani, mert ha összegyûltök úgy 10-14-en, de akár csak 6-8-an is, nagyon jókat lehet játszani már, sok játékban. Inkább játszatok 4 vs 4 -ben, mikrofont használva és normálisan, mint egy 30 fõs szerveren, ahol mindenki megy ész nélkül, és csak a beszólogatás megy.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
mondjuk azok nekem nem jönnek be mer csak kapkodás az egész
akkor jöjjenek quakezni...
FPS játékok hosszabb távon szerintem élvezetesebbek. Team Fortress 2 helyett egyébként már inkább a CoD 4, vagy Battlefield 2, vagy ilyesmit javaslok - bár mint írtam, nekem kevésbé jön be.
Melyik a legjobb multis játésk ez nem csak akcióü ha vkinek gondja van írjon
fortess 2-t
Kössz a segítséget
Az volt az elsõ ilyen cucc
Ha neked az elsõ volt a 2k4 akkor értem, hogy tetszik. Ha a klasszik UT lett volna az elsõ akkor másképp láttad volna.
Biztos, hogy én is fordítva gondolnám a helyedben.
Én a CTF módot soha nem szerettem, TDM/DM -et is csak ilyen gyakorlásra meg haverral ökörködésre tartottam jónak, rövidtávon. UT -t is csak azért hagytam abba, mert a CoD UO -val kezdtem el játszani komolyabban (klánba is léptem), meg valahogy eltûntek azok az emberek akikkel szerettem játszani, meg senki sem használta a voicechatet sem.
Nem mondom, hogy rossz az újabb UT, de nem ugyan az hanem teljesen más játék. Aki hozzá szokott éveken keresztül a 99 hez avval nem lehet megetetni. 😊
Pár apróság a dupla dodging a sniper helyett lighting gun a translocator elcseszése ezek mind mind olyan újítások amik a játékot nem javították hanem átértelmezték.
A másik, hogy a maga korában az UT nagyot tudott robbanni. az új részekben meg semmi korszakalkotó nincs. A bombing run tulajdonképpen tetszik ezt el kell ismernem, de a klasszikus CTF nyomába se ér.
azt látom h Padre Vincenzo csinálta a számot, volt klántársam, fel is kutattam neten, megtaláltam hosszas keresés után, felvettem MSN-re 😄
A mai napig mondhatni barátom egykori oszlopos tagotok Akkori néven Balfék.
UT után is együtt játszottunk mindent a wow ig bezárólag amit én már nem játszom
Én a Wolves klánban szolgáltam 4.5-5 évet végig amíg játszottam.
Sok régi UT-s emberkével a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Személyesen is. a Hun klánból is.
Akik az UT99 -et dícsõítik, játszottatok egyáltalán ezekben a módokban multiban, több ideig?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Így van, így van...
Ismerõs a neved, melyik klánban voltál? 😄
Én SGSF 😄
De milyen szörnyû volt 220-as pinggel játszani... Hogy voltam én képes úgy tolni istenem... Ha most felmegyek Quake Live-al amcsi szerverre, ott 200-as a ping, lehetetlen eltalálni bárkit is.
Persze volt a végefelé UT-hoz ZeroPing, de a lowping lamak nem mertek bejönni mert megütötték õket 😄 Csak akkor volt nagy a képük mikor alacsonyabb volt a pingjük jóval mint a másoké.
Sajnos mire lett szélessávú net ahol lakok, addigra kijött a fos ut2k3 és széthúzta a scenet, kevesen játszottak már UT-t...
Sajnos aki akkor nem játszott vele az nem tudja elképzelni, hogy miért jobb a a többi újabb UT nál.
Lanon egy jó Re-Volt az nagyon szórakoztató tud lenni 😊
Tegnap elõ is vettem megint kicsit szórakozni. Nagyon ronda a mai szemnek, de szórakoztató.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
meg minden tps-nél ez egy nagy csit.
SCCT versus:
SWAT4 coop:
SWAT4 multiplayer:
RS Vegas 2 (terrorist hunt coop):
Soldat:
És van még 1, amit nem ajánlottam - és még senki, de nagyon jó multija van: Tribes Vengeance. Hamachin anno nagyon jókat játszottunk vele 😊
az 1-el szórakoztam annó a legjobban
aztán jön a 4, ott törtek is legalább az autók, és akkor lassabban lehetett csak menni, kevésbé volt kormányozható stb. tudom akkor játszak rallys játékokkal 😄 de azok valahogy nem jöttek be, túl n00b voltam hozzájuk
az underground meg hányinger 😞 pedig végigvittem, de már annyira vártam h vége legyen
minden autó ugyan olyan, minden pálya ugyan olyan, folyton sötét van, meg piros villogó nyilak a kanyarokban... lehet amerikában estére kitesznek ilyen villogó nyilakat a kanyarba h az illegálisan versengõ autósok tudják merre kell menni 😄
graw meg nem megy a gépemen
de ezeket nem cod-hoz kéne hasolítani, mert ezek sokkal lassabbak
a legtöbbeknek nincsen ilyenekhez türelmük
meg aztán ha meghalsz swatban aztán csomót kell várni
rainbow six 3 is rohadt jó, bár azt inkább csak single-ben toltam
ArmA coop
Azért 2 jobb volt az 1 be korlátolt volt a tuning....
A Swat 4 meg lassú ezért elég uncsi is meg nem második világháborús akárcsak a Ghost Recon sem az......