Angyalok és démonok - Da Vinci-kód 2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Johet a kov!!
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
Ha pedig nem tudsz szöveget értelmezni, ha nem érted akkor az lehet, hogy a te hibád. Ki kért segítséget Langdontól? Ki vitette különgéppel Vatikánba, hogy megmentse a bíborosokat?
practitioner of the forbidden arts of death
"Cikkünk tárgyában a Vatikán fordul a profhoz segítségért" Ez sem így igaz, mellesleg összefüggéstelen a cikknek ez a része ahol megtalálható a szöveg.
"A készítõk tanultak az elõzõ rész hibáiból és szakítottak a sok dumálással, egy sodró lendületû akciósorozatot kerekítettek" Az elõzõ rész is pörgõs volt, bár mondjuk ahány ember annyi kritika....
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Nem tudom mi alapján végzi a munkáját, de a teljesítménye több példa alapján is kritikán aluli. Legalább leírhatná, hogy: "Dezsõke, xy miatt töröltük a hozzászólásodat, legközelebb óvakodj az ilyen tartalmú megjegyzésektõl".
Persze mivel tudomásom szerint nem írtam ilyet, ezért elég nehéz lenne indokolni. Ám akkor minek a törlés?
Kérem az sg.hu szerkesztõségét tegyen lépéseket a dologban. Köszönöm.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként nem, a könyvben õ tûnt a legpozitívabb szereplõnek.
A nõ, mint a brutálisan meggyilkolt prof kedvenc nevelt lánya nem lett volna életszerû, az olasz jagesz pedig túlságosan a mellékszereplõ kategória felé tolódott el.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
<#mf1>#mf1>amúgy a cikk: <#levele>#levele>
practitioner of the forbidden arts of death
Máshol
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Nos, kedves Viktor a Te esetedben az, hogy egyáltalán leülsz cikket írni...
Mellesleg az ojtott szó jelentésére kíváncsi volnék. Komolyan mondom, ez a cikk még téged is alulmúl, iszonyat, hogy még írhatsz erre az oldalra... áhhh nevetséges..
senkinemertemmit.blog.hu
mutasd azokat a bokrokat!😊 hihetetlenül kevés az akciófilm. fõleg a jó akció. mondanivalóssal tele a ház, az elmúlt 2 hónapból egy tucatot mondok.
ez butaság, hiszen õ gyanús volt. legalábbis a filmben., sokkal kevésbé számítottam az olasz zsarura. vagy a társcsajra. vagy a testõrgyerekre.
Ezt még nem láttam, viszont látatlanban megmondom, hogy amennyiben ezt lesilányították egy akciófilmmé, akkor már eleve elzárkózom elõle. Akciót minden bokorban találni. Mondanivalót már jóval kevesebbet.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Csodálkozom és örülök hogy nem volt ágyjelenet, és a nagy robbanás is jó volt, habár kicsit itt-ott túl-látványosították, de ez kell hogy több embert hódítson meg.
A zene csodálatos volt.
Jó filmet alkottak, nagyon.
Méltó adoptációja a könyvnek.
Várjuk a könyvek 'folytatását' a vásznon.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Az angyalok és démonok a Da Vinci elõtt játszódik hivatalosan, csak a film készítõi ezt megfordították, a filmben erre több utalás is van, amikor a Da Vinci-ben történt kutatásaira utalnak vissza a vatikánban.
"Más kérdés, hogy a pár órás idõintervallumban játszódó filmet nehéz is lett volna magyarázósra készíteni, hiszen az egész egy nagy rohanás"
könyv sikerének talán épp ez volt az egyik forrása, pörgõs akciók közben, filozofálgatás, gondolkodás, Langdon beszél a történelemrõl, elemez stb.. Ezeket a filmben én hiányoltam.
"Vagyis..., nem kell szeretni, de a profi készítõknek köszönhetõen meglepõen gördülékeny a film. "
Gördülékeny a film, ez nem tagadható, csak pont az elgondolkodtató, komolyabb kérdések, gondolatok maradtak ki, amelyek megmaradtak pl a könyv olvasóiban, szerintem.
"Három földön lévõ köpetbõl azonnal következtet arra,"
Ezt cseppet túlzásnak érzem, a könyvbem sokkal részletesebbek voltak a keresések, sokkal több nyomból következtette ki a következõ lépéseket, sok magyarázással h mibõl mi következik stb.. Ezt a film eléggé leegyszerüsítette szerintem.
Összeségében szerintem, egy pörgõs, jó film lett, a könyv fõcselekményének 90%-a benne van, kisebb módosításokkal, sajnos sok mellékák nem kerül bemutatásra valamint a magyarázósabb jelenetek is csökkentek vagy kimaradtak (ezért tûnik úgy h Langdon mindent egybõl kifog találni,míg a könyvben ez sokkal hosszabb folyamat) mely valahol érthetõ, így is 140perc lett a film. A zene és a látványvilág rendben volt, Tom Hanks és Ewan McGregor hozza az elvárhatót, komolytalanabb lett a film mint a könyv volt, de ez várható volt, csak ilyen módosítások után lehet eladni a filmet. Nálam 7,5/10.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
élet a legjobb méreg
van, csak max neked nem esett le😊 (mondjuk ezt elmondták meg triviaként sok helyen felhozzák. fordítva elõreutalást rejtettek volna el😊
szerintem kissé még erõltetett is volt, hogy a szánkba akarták rágni, de nyilván le akarták fektetni a viszonyrendszert és késõbbi tetteket ezzel hitelesítettek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A könyv jobb mint a Da vinci kód. és a film is rendben volt. nagyon jó a mozis hangulata, jók a zenék. igaz a történet itt ott átíródott de még belefért.