53
-
Pares #7 Hmmm, egyre több zene, film és könyv készül ezzel az Illuminátis témakörrel... Vajon miért? -
#6 Szerintem filmben a Da Vinci Kód volt a jobb, de ez is nagyon jó. Egyébként meg könyv szerint a Da Vinci kód előtt játszódik, és a filmben sincs arra utalás hogy nem igy lenne. (Az hogy Langdon és az egyház már találkozott itt ott amott az nem utalás, egyszerűen előélete van a karakternek) -
MoToX #5 Láttam Bécsben egy plakáton, ott az Illuminati címet adták a filmnek. Magyarország-van még remény:D -
tyuklepes #4 Magam részéről csak vigyorgok a dolgon, hogy a Da Vinci kód eseményei után az egyház Langdon professzorhoz fordul segítségért :D -
kalapos01 #3 Bizony, nem véletlenek az utalások, persze, hogy utána játszódik. Filmben így logikus, mert igazából mindegy az időpont, de a A&D-ben még bele is szőtték a sztoriba ilyen formán az előzményt. -
tyuklepes #2 Nézd: konkrétan nem utaltak rá, hogy utána játszódik, de az asszem 2x is elhangzott, hogy Robert Langdonnak 'már volt összetűzése a katolikus egyházzal' ... Tudom az időrendet, olvastam mind2 könyvet, láttam mindkét filmet, a könyvek közül a Da Vinci Kód összeszedettebb, átgondoltabb, lebilincselő, de filmben az A&D jobban bejött ... -
Sztikex #1 Nem 2. rész!!!!! nem és nem ! és mi az hogy a történet a Da vinci után játszódik?? épphogy előtte.. de nem gond...
A könyv jobb mint a Da vinci kód. és a film is rendben volt. nagyon jó a mozis hangulata, jók a zenék. igaz a történet itt ott átíródott de még belefért.