10
  • Rexhawk
    hát én nem :)
    egy PDA-ra vagy okostelefonra már ha kelett vmire egy program azt kifejlesztették symbianra,iphonera és a többire.
  • fade2black
    Mire amire egy OMAP 3420/Tegra ne lenne képes? Sokat fogyaszt de nem gyorsabb(Sött inkább lassabb.)
  • neoG
    Az AMD micsodáját???
  • Gerygrey
    Én tudnék mire használni egy x86 alapú PDA-t, mondjuk egy 1.6-os Atom procival, 800*480 felbontású 4'' kijelzővel, iphone vastagság mellett...
  • Sir Ny
    "Az Intel saját chipjeit rakná az okostelefonokba"

Tényleg? Már azt hittem, hogy az AMD chiplyelyit rakná bele.
  • GABOR16
    Az ARM jelenleg verhetetlen a saját területén a bővíthetősége miatt..
    Telefonokba egyébként is felesleges az x86, hisz az rengeteg olyan utasítást is tartalmaz amire lehet tudni, hogy semmi szükség nem lesz (csak eszi a tranzisztorokat)..
    Az ARM ráadásul rendkívül jól bővíthető szabvány, és igényre szabható SOC modell, amivel csak egy hasonló SOC felépítésű x86 rendszer tudna versenyezni, de előre látható, hogy koránt se lenne akkora a választék, ami megpecsételné a sorsát az x86 próbálkozásnak...
  • Ferrer
    Én eddig szentül meg voltam győződve, hogy az iphone-ban is intel van
  • Alwares
    Igen? Lol, akkor kevertem már megint..
  • fade2black
    Tegra is ARM
  • Alwares
    Én kíváncsi vagyok a hivatalos debütre majd, mit tud felmutatni az Intel a Tegra vagy a jó öreg ARM ellen. Kicsit sok lesz a platform, de sebaj, árverseny és termérdek készülékből álló választéknak mi csak örülünk, nemde? :)