Az Intel saját chipjeit rakná az okostelefonokba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát én nem 😊
egy PDA-ra vagy okostelefonra már ha kelett vmire egy program azt kifejlesztették symbianra,iphonera és a többire.
egy PDA-ra vagy okostelefonra már ha kelett vmire egy program azt kifejlesztették symbianra,iphonera és a többire.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Mire amire egy OMAP 3420/Tegra ne lenne képes? Sokat fogyaszt de nem gyorsabb(Sött inkább lassabb.)
Az AMD micsodáját???<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Én tudnék mire használni egy x86 alapú PDA-t, mondjuk egy 1.6-os Atom procival, 800*480 felbontású 4'' kijelzõvel, iphone vastagság mellett...
"Az Intel saját chipjeit rakná az okostelefonokba"
Tényleg? Már azt hittem, hogy az AMD chiplyelyit rakná bele.
Tényleg? Már azt hittem, hogy az AMD chiplyelyit rakná bele.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Az ARM jelenleg verhetetlen a saját területén a bõvíthetõsége miatt..
Telefonokba egyébként is felesleges az x86, hisz az rengeteg olyan utasítást is tartalmaz amire lehet tudni, hogy semmi szükség nem lesz (csak eszi a tranzisztorokat)..
Az ARM ráadásul rendkívül jól bõvíthetõ szabvány, és igényre szabható SOC modell, amivel csak egy hasonló SOC felépítésû x86 rendszer tudna versenyezni, de elõre látható, hogy koránt se lenne akkora a választék, ami megpecsételné a sorsát az x86 próbálkozásnak...
Telefonokba egyébként is felesleges az x86, hisz az rengeteg olyan utasítást is tartalmaz amire lehet tudni, hogy semmi szükség nem lesz (csak eszi a tranzisztorokat)..
Az ARM ráadásul rendkívül jól bõvíthetõ szabvány, és igényre szabható SOC modell, amivel csak egy hasonló SOC felépítésû x86 rendszer tudna versenyezni, de elõre látható, hogy koránt se lenne akkora a választék, ami megpecsételné a sorsát az x86 próbálkozásnak...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Én eddig szentül meg voltam gyõzõdve, hogy az iphone-ban is intel van <#wow2>#wow2>
LZ forever
Igen? Lol, akkor kevertem már megint..
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Tegra is ARM