53877
-
Morf #13758 Köszi. Tehát ha pl. Nunut pickelem, akkor az ultija miatt szinte minden championt bannolnom kéne, vagy nem Nunut választani :) -
bugike #13757 Surgosen elado acc:
minden champion, 128 skin, 20 runepage, ~170k huf donation
http://bugi.ph33r.hu/runes.jpg
http://bugi.ph33r.hu/donation2.jpg
Enjoy ur FREE game... :D:D:D -
#13756 OP karikat érdemes bannolni, vagy szimplán olyanokat amik counterelnek.
ezek az instabanok mostanában
-kassadin
-morgana
-akali
-amumu
-lee sin
De pl ha tudod hogy karthust pickelsz a meccsen, akkor bannolod sorakát mert ha van az ellenfél csapatában, akkor baszhatod az ultidat. Mielőtt rankedezel, játssz pár draft modeot és próbáld counterelni az ellenfél pickjeit. -
Kul1cs #13755 Az indokolhat bant, hogy valamely champ túl erös, arra meg majd útközben rájössz. Most pl.: Morgana, Lee, Kassa meg talán még Sion is. -
Morf #13754 Sziasztok, sokat emlegetítek ezt az isntaban, meg ban dolgot rankeden. Valaki tudna adni egy linket arról, hogy mi indokolhat ban-t? Így lvl 29 felé lassan jó lenne képbe kerülni ^^^
Thx. -
Zeros #13753 lolnubwtf
csak hogy a sok kis nyomi fel legyen világositva leirom hogy mi volt evelynnel:
mindneki egy useless szarnak tartotta, mert onnantol kezdve hogy vettek egy oracle-t és emelett még pár pinket is sikerült lerakni a mapra az ellenfél csapatának elvesztette a legnagyobb előnyét egy időben evelyn belépett a trollpickek sorába és ha valaki evelynt pickelt akkor onnantol kezdve az már trollvolt. Majd jött Blacksteel és csinált egy smurfot Sorakabot néven és jungle evelynt játszott smite revive al ez olyan szinte bejött hogy rank 1 ig megsem állt vele, ez pedig annakv olt köszönhető hogy evelyn közel fél éves kispadon való ücsörgése után az emberek elfelejtették hogy mit is kell ellene csinálni (igen oracle és pink) revivenak köszönhetően blacksteel jungle routjaval lvl 3 as evelyn redbuffal ment gankelni 1100 hp val ha volt valamelyik lanen egy stun az 100% kill volt ha csak slow még többnyire az is de cc nélkül is megfelelőő burstel elég succesfull gankeket lehetett vele tolni
ezután elég sokan ráálltak az evelyn junglere a smite revivval, mivel igen nagy sláger lett belőle és soloq rol beszélünk tehát elég jo kis nubstomper kari volt, ebből az egynletből következett az is hogy feliratkozott a bannlistára ám ekkora már nem csak a smite revive os agymenés ment hanem a roaming/counterjungle/normal jungle revive nélkül
utána jött a csodás stealth nerf 10 seces stealthel már joval nehezebb volt ganeklni mert a nuboknak nem igazán sikerül megtalálniuk a megfelelő pillanatot gankelesére semmivel még egy 10 seces stealthel se, ekkora már leszokott róla a nép és felváltotta más a bannlistán, de még mindig maradtak olyan playerek akik jol tudták használni
ezután jött a riot nagy bejelentése hogy akkor evelyn rework de azért előtte még a stunját kiszedjük (bár ezt bejelentették egy párszor igy nemvagyok benne biztos hogy ekkor volt az elsö announce erről a dologrol) és a stun kivéetelével evelynnek kb vége is lett
és igen 2k + ba is bannolták és tudom mert abban abracketben játszottam, mert geci jóvagyok ti meg szarok vagytok
nesztek lehet nyammogni rajta
önök kérték cimű rovatunkat láthatták -
#13752 Ez hogy jön ide, hogy aki Hotshotot néz az olyan lesz, mint ő? Van (köztük én is) aki szereti nézni őket, én pl szeretem nézni a Real Madridot is, de sose gondoltam hogy attól jó(jobb) focista leszek. Egyébként tényleg ban volt mindig is, mert jó kezekben a stunja szinte free killt hozott közepen például, biztos azért is vették el tőle és lett hasztalan mert előtte is totál béna volt, nem?
De én nem merek már hozzászólni, mert jön Zeros és mindenkit beolt megint -
#13751 1280rol mostmar 1124en vagyok...ugy csinal 2-9-3as statot tristana, hogz sona-l supportolom bottom lane-n..:)
azt hiszem feladom ezt a ranked faszsagot -
#13750 Az ajánlatom áll, adok TS címet. -
#13749 Ja, 9en lehetnek majd benne talán. -
gtronic #13748 vagy is gondolom lesz, a hírekbe van :D -
gtronic #13747 van ilyen klán rendszer vagy micsoda :D
milyen jó má ! -
#13746 Bocs, elfelejtettem,hogy ha hotshotot néztek akkor ti hotshotok is vagytok XD Istenem ... nem csoda ,hogy ott tartotok ebben a játékban ahol. -
#13745 meg bigfatjiji,saintvicious, colbycheeze stb, de hagyd is, nincs értelme magyarázni, ő úgy is jobban tudja -
#13744 -
#13743 Én Hotshotot néztem régen sokat, nála minden meccsen instant ban volt :) -
#13742 Beírtam magam játékos listába, vegyél fel, adok tst, beszélgethetünk ha akarsz, elmondhatod a bajod, ha már nincs kivel megosztanod, most is 3an állítjuk és te egyedül vagy helikopter aki mindenkinél mindent jobban tudsz. Vissza tudnék olvasni, tudnám linkelni múltkor is hányan röhögtek ki téged a buta stílusod miatt. Az, hogy valaki beírkálja, hogy low vagyok, meg elo hell, attól szerinted ott vagyok? Annyi nincs benned, arra is lusta disznó vagy, hogy megnézd hány játékom van és milyen elon vagyok, kikkel játszok itt a fórumról, kivel vagyok jóban, kit ismerek, buta kisgyerek vagy aki földhöz baszkodja itt magát. -
#13741 Hülyét csináltam magamból? Elmentem? Eddig is írkáltam ide, max nem szóltam hozzád meg a hozzád hasonlókhoz. Most azért szóltam csak, hogy nehogy valaki elhigyje, hogy azt, hogy Evelyn omg omg op champ volt valaha is. Sose volt... Egy oracle mindig counterelte. Bár persze, tudom én...kemény 400 játékoddal osztod itt az észt meg elo hellből. Igaz, hogy itt mindig te voltál oltva a topicba,hogy noob vagy, csak abba maradt közös megegyezésre, mert már unalmas volt elmagyarázni neked,hogy hogyan működik ez a játék. Nem tudom hány meccsed lehet azóta...de ha van kb 1000 gamed, akkor illene már abbahagyni a hülyeségeket. Annyit már csak összeszedtél. Pedig nem sok. -
#13740 Örülök, hogy visszatértél ugyanazzal a gyökér szmájlis "oltós" stílussal amivel elmentél, hurray! Igaz, akkor is hülyét csináltál magadból, mindegy, mind hülyék vagyunk, neked van igazad! -
#13739 erről a mondatodról ez jutott eszembe -
#13738 -
#13737 2000 felett se volt Evelyn prio ban soha. ^^ Na de mindegy XD Én azt nem szólok bele,hogy az itteniek mit csinálnak. Aki nyomonköveti a fórumot úgyis tudja,hogy pár ember szavára itt nem szabad adni, vagy sose reménykedhet normális gamekben. -
#13736 én emlékszem, hogy Evelynnt bannolták nerf előtt high elo-n elég gyakran, az meg, hogy 1200 felett mit bannolnak nem egyezik meg 2000 feletti bannokkal, csak most, mert amit a streamer csinál az a szentírás... -
#13735 Tök ugyanaz a két dolog. Bár ez az account nem ér 30k-t. Bár miért is akarok én olyan emberrel vitatkozni aki szerint Evelyn ban worthy volt revive mellett XDDDD -
#13734 Nem, azok se. De azért az más, amikor valaki 5 év alatt rakott össze minden (már nem megszerezhető world first, realm first, stb) dolgokat, vagy fél év alatt összejátszott 1000 gamet és befizetett 15k forintot.
1200 felett pedig igenis bannolták, nem egyszer lehetett látni high elo streameken, hogy evelynn instant ban. Az a reviveos jungles korszak meg főleg durva volt. -
vajo #13733 Oké köszi. Azért ha van olyan ismerősötök akit érdekel, vagy valami esély rá, hogy eladjam szóljatok légyszi.
köszi. :) -
#13732 kizárt. -
#13731 900 Elon max... 1200!!! (tehát még csak nem is high elo) felett, a kutya nem bannolta soha Evelynt. Egy oracleval üthető volt, és mindig volt helyette jobb pick. -
#13730 A WoWos accountok se érnek ilyen erővel egy fityinget se. Ott is csak idő kifarmolni valamit. :P
Sok rúna-skin-champion egy accounton igencsak megtudja dobni az árakat. Meglepődnél ,hogy mennyiért cserélnek gazdát ilyen cuccok. -
#13729 Hihetetlen nem? Pedig tényleg, előtte high elon is ban volt gyakran. -
#13728 Vagy törlik ezt a két csodás csempiont : D -
#13727 mivel jaxnek egy komplett abilityje fekszik a dodgeon, sivirnek pedig a passzívja, valószínűleg reworkolik őket. -
#13726 Hogy ennyit számítson egy stun, hihetetlen. Ezek szerint a sebzését nem is nerfelték. Kíváncsi leszek, a dodge kiszedése után mi lesz az ilyen jax félékkel. -
#13725 Én 2k-t max, de csak a szint miatt. A skin csak szép, a champion meg csak idő. Ha meg játszol, lesz championod. Ha nem játszol, minek acc. -
#13724 Senki nem fogja neked kifizetni az RP-ből vett championokat, én egy olyan nyolcezer, jó esetben tízezer forintot számolok az accodra.
Viszont mindenképp érdemes lenne meghirdetned mondjuk elitepvp-ersen, vagy más külföldi "lolbase"-n, ott:
1. Nagyobb eséllyel megy el
2. Jobb árat is adnak érte -
vajo #13723 Hali.
Sűrgősen eladó!
1. Akali
2. Alistar + Unchained Alistar Skin
3. Amumu
4. Annie
5. Ashe
6. Brand* + Apocalyptic Brand Skin
7. Cassiopeia + Desperade Cassiopeia Skin
8. Cho Gath
9. Dr. Mundo
10. Fiddlesticks
11. Garen
12. Jarvan IV
13. Jax*
14. Karthus + Grim Reaper Karthus Skin
15. Katarina
16. Kayle + Judgment Kayle Skin
17. Le Blanc*
18. Lee Sin* + Acolyte Lee Sin Skin
19. Lux
20. Malphite
21. Malzahar* + Djinn Malzahar Skin
22. Master Yi
23. Morgana
24. Nocturne* + Frozen Terror Nocturne + Haunting Nocturne (Limited Edition) Skin
25. Nunu
26. Olaf
27. Pantheon* + Perseus Pantheon Skin
28. Poppy
29. Rammus
30. Ryze
31. Shaco + Royal Shaco + Mad Hatter Shaco Skin
32. Singed
33. Sivir
34. Skarner
35. Soraka
36. Taric
37. Teemo*
38. Tristana + Riot Girl Tristana Skin
39. Tryndamere
40. Udyr
41. Vayne* + Aristocrat Vayne Skin
42. Veigar
43. Vladimir*
44. Warwick*
45. Wukong* + Vulcanic Wukong Skin
46. Xerath
47. Xin Zhao + Imperial Xin Zhao Skin
48. Yorick* + Pentakill Yorick Skin
49. Nasus + Galactic Nasus
A Felhasználó 48 karakter és 17 db skint tartalmaz.
2 rune oldal is van, egy AD és egy AP-s.
Az összes skint igazi pénzért lehet csak vásárolni és csillaggal jelöltem
azokat a karikat, amiket szintén pénzért vettem, amiknek az együttes értéke több mint 30.000 forint.
-- Árról alkudhatunk :D--
Summoner name: 1300 RP-ért meglehet változtatni, ami 2500 forintnak felel meg.
A Felhasználó jelenleg tartalmaz 74 RP-t.
A karik: 9750 RP-be kerültek.
A Skinek: 12285 RP-be kerültek.
Összesen 22035 RP-vásárlás volt a felhasználón, ami több mint 30.000 Forint.
(Pontos összértéket nem tudok mondani, mert a valuta árfolyam miatt mindig más összeg
volt a fizetendő, és nem írtam fel őket, de megközelitőleg harmincezer felett van. Tehát
ha megveszi/megveszed a Felhasználóm, több ezer, akár tízezer forintot spórol/spórolsz.)
Szóval, hogy mennyiért azt majd megvitatjuk. -
B52Yami #13722 Jó is volt az... rankeden 0 lost-om volt vele :D Azóta csak trollpick... -
#13721 Eve jól gankelt nerf előtt, erős volt még ping warddal is, 6-oson nagyon gyorsan befutott hátulról, a ciki az, hogy most, hogy slowja van, egy fél hpsat sem tud megölni, mert az rögtön elflashel.. stun alatt nem flashelt el -> több early game kill, erősebb midgame, nem olyan szar late game. -
#13720 Ez így igaz, sőt utána se :D. De nerf előtti eve idíején még nem is játszottam :) -
#13719 Csak azt a stunt kéne neki visszaadni.. nem értem miért nem teszik meg és hagyják trashként.