League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"ventrilonak meg volt ideje elterjedni, mivel 6-7 even at mas nem volt"

Ez nem azt jelenti, hogy 6-7 éven át csak Ventri volt, más (pl. TS) nem?

Mindazonáltal kit a retket érdekel, hogy 6-7 éve mennyi volt a Ventri és a TS sávszél használata? Mondom, ennyi erõvel azt is mondhatnád, hogy mindenki használjon Linuxot, mert a Win98 szar volt és ebbõl egyenesen következik, hogy a Win7 rossz.

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

ez a release date egy faszsag. ts1beta tavaszal volt mig ventrilo beta nyar kozepen jott ki.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

interface tovabbra is ugyan olyan szar mint volt ts1 ts2 idejeben.

emilke, te pedig olvasd el megegyszer amit irtam, hatha sikerul ertelmezned a 30 eves buksiddal, hogy 6-7 eve ts1 ts2 annyi savszelesseget zabalt, hogy 300-500as pingel senkinek sem volt kedve jatszani tsel. mivel a 30-40kb/st lazan megette. ISDN/512 DSL idokben. remelem most mar felfogtad. igen tudom hogy elobb jelent meg mint a ventrilo. amig nem volt ventrilo, roger wilcoval szenvedett mindenki vagy ahol adott volt, ingame wilcoval.

vegyél fel, ugyanez a nevem mint sg-n.
NAGYON OFFTOPIC!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

By the way, mivel szereted a tényeket, utánnanéztem (wikipdia rulez)

Ventrillo:
Initial release August 3, 2002; 8 years ago
Stable release
3.0.5
3.0.3 (Server) / August 24, 2008; 2 years ago

TeamSpeak
Initial release 26 Aug 2002
Stable release
2.0.33.7 (Client)
2.0.24.1 (Server) / Nov 2008

Hol van az a 6-7 év, ahol nem volt TS és csak Ventrilo volt...?

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

jazzy
amúgymeg a win7ben kevesebb szám van
...ja és egyébként a Win7 szar, mert a Win98-ban nem volt Aero Peak és pont.

Konkluzio: anarga pr0 a Lol-ban, de vagy 5 éves TS-t használ, vagy 512-es netje van és ezért a TS a hibás és szar. És különben is, l2p TS fejlesztõk, evidens <#idiota> (de nekik se magyarázza meg, mert nem tudja, csak õt zavarja...)

Fpocok
Mi van velem? Örülnék ha leszállnátok rólam, fõleg, hogy amikor itt sem vagyok.

TS3 sokkal jobb mint a Ventri. Ez a 3as nagyon jó lett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
értem, szoval azért szar a ts, mert 5éve szar volt... 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hasznalhatatlan interface. ventrilonak meg volt ideje elterjedni, mivel 6-7 even at mas nem volt, ts1/ts2 meg annyi savszelt evett isdn/512es dslek idejeben, hogy nem lehetett mellette jatszani.
kliens es szerver verzio meg egy hulyeseg, ott van a ventrilo mix.

Azért jó, hogy vannak legalább tényleg vicces trollok is <#mf1>

Lassan már kezdek örülni, hogy nem vagyok a "god" eloban, ha ott nem tudnám jól érezni magam és néha tank annie-t játszani, vagy hasonszõrû dolgok. 😊
Már bocs, de mi köze a ts-nek a lolhoz? Ventrit is használok, de fele társaság itt, fele ott van. 😊 Most téget az zavar, hogy más örül a játékának?

anarga vesztés után:

http://www.youtube.com/watch?v=PbcctWbC8Q0

Most már csak így foglak emlegetni, angry madzsar kid.
Ezt aláírom. Korábban én is Ventrit szerettem, de ott ugye korábban (lehet már nem) szinkronban kellett lenni szerver és kliens verziójának. Mostmár TS-t (és néha...oh blasphemy!!! Skypot/MSN-t, a nem rendszeres játékos haverokkal) használok, és 10 megás neten fügyülök arra a pár kb-ra, torrent jóval többet pörget 😛

/off

Csak azt nem értem, azt mibõl gondolja egy olyan preciz valaki, aki három tizedesjegyig tudja az egyes karakterek elõfordulását normal LoL mecsben, hogy hogy Teamspeak nem olyan elterjedt. Számszerû indoklás, anarga baby? Ez kb. olyan, mint a Windows/Linux vagy az Iphone/Nexus, esetleg az Exploler/Chrome/Firefox vita: kinek a pap, kinek a papné

/on

Zomil
ts régebbi verziojai nagyobb sávszélt használtak, mint a ventri és a hangot is torzitották, de a ts3 már jó, nincs nagy különbség a ventri és a ts3 között...föleg miota 10megás netet ma már olcson hozzádvágnak.
Mondjuk én a ventrit szeretem, de ts-el sincs semmi baj. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát de most komolyan. Nemakarom, hogy úgy jöjjön le, hogy én direkt kötök bele anarga-ba (ha akarnék, sem tudnék, õ mindenben tökéletes <#worship> ), de azért ez komoly mondat...

"/ ts-t retardaltak hasznalnak, mivel egy szar program, nem veletlenul nem terjedt el. /"

Most légyszi anarga, erre is linkelj egy százalékos adatot, vagy diagrammot, hogy hányan használnak és mit és mire alapozod ezt a kijelentést. Közgazdászként rendkívül érdekelnének a vonatkozó viszonyszámok és arányok.
Valamint (az remélem, nem fárasztja le a kicsi troll lelked és szellemed) azt is, hogy a nagy és hatalmas anarga mivel voicekommunikál? (Ha te már a telepátia szintjén állsz, és a másik négy társaddal egy fensõbb létsík szerencsés kiválasztottjaiként már gondolatokkal jelzitek egymásnak a játékra vonatkozó utasításokat, azt is tudomásul vesszük és megpróbálunk felemelkedni hozzád)

Gubberx
😄😄😄😄😄😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Istenem....szip...már TS is a gyengék fegyvere. OH GOD MIÉRT!!!!!
Kérlek, kérlek, ne rombold le az álomvilágomat....ha Ventrit sem használnak a pr0-k, csak Skyp-ot, vagy összekötözött konzervdobozokon osztják a "wtf noob l2p"-t, komolyan kivetem magam innen a harmadikról....😛

Zomil
Nem rossz az a tier lista, csak tulságosan nagy befolyást szerzett, és szvsz némi változtatással képes lenne a jelenlegi metagame-et is megváltoztatni. Jó példa ez arra, h mid/low eloban galio elvétve volt, mikor Elementz felrakta tier1-re minden 2. meccsen volt 1db 😊

Amugy leblanc jó kis hös, nagyo erös a single target dps-e, de nemtudom, h a jelenlegi meta-ba belefér-e.

szerintem itt az emberek többsége, többek között az immáron "Fpocok<#idiota> award of the month"-os anarga is átlátja a szitut, csak másképp áll hozzá.
a megfelelõ champion választás is messzemenõkig fontos. válassz egy olyan championt aki tényleg jó abban amire való, és jól is tudod használni.
érdemes elementz tier listjét figyelni: http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=109533
habár ez draft mode-ra vonatkozik és erõsen szubjektív lista.
ja és rankedet én nem játszok, jót nem hallottam még róla, beérem a normal gamekkal.
te tenyleg nem erted=)

/ ts-t retardaltak hasznalnak, mivel egy szar program, nem veletlenul nem terjedt el. /

masodik helyzett ugyan ugy szarul erzi magat, nyertes pedig orul. ennyirol van szo. ha ezt nem tudod felfogni es csak bemagyarazod magadnak, hogy de a reszvet a fontos, de azert jot szorakoztunk stb, en leszarom, de en magamat nem fogom hitegetni ilyen hulyesegekkel. nyerni kell. ez a lenyege az osszes letezo olyan ajteknak, amiben van nyertes es van vesztes.

De Jowansos megmondta a frankót, látom õ átlátja a szitut... Majd megpróbálok ügyesebb lenni ranked solon, de feljegyzem a statokat és, hogy hány játékból kapok ki, falmert, leavert, afk-t rage quitert, vagy olyat aki már az elsõ karakterválasztásnál azt írja be, hogy "you are all noobs". stb. Kíváncsi leszek a statsztikára. Felírom az én statomat is, nehogy aztán az legyen, hogy persze te mindig high voltál. (bár a stat nem minden 20 teamfrag hátránnyal is lehet win.) A játék a szórakozásról szól "play for fun"
Az, hogy funolsz nem feltétlen jelent defeat-et. És az, hogy jót röhögsz haverokkal ts-en, de mégis kikapsz szerintem nem feltétlen rossz idõtöltés. Másik kiröhög? Foglalkozol az ilyesmivel? Ligában láttad már, hogy a nyertes kiröhögi a másikat? Vesztesként is be lehet írni, hogy GG és élvezni a játékot... még mindig csak egy játékról van szó. És figyeld erre fogsz azzal reagálni, hogy "akkor te örök vesztes leszel blablabla". Túl komolyan veszed a dolgokat! Pihenj egy kicsit és ne csak abban leld az örömöd, hogy double killeltél valakiket. 😊
darkmenx
vegyel fel Fpocok neven jatszok EU-n

anyad =D

Egy másodpercre megszakítanám a vidám troll csendéletet :

Level 20-as vagyok és borzasztó gyorsan rájöttem hogy igazán jól aratni csak franciamentes pre-arranged teammel lehet és itt van esélye annak, hogy nem visz el agyérgörccsel a mentõ a többiek hülyeségei miatt :

Olyan játékosokat keresek, akiket felvehetek friend listába, el tudnak számolni kettõig a játékban, türelmesek, nem smack-olnak, nem nooboznak, hogy együtt pre-arranged-ezhessek velük, jó lenne ha ts3-on is tudnánk találkozni velük.

Amennyiben te is csapatot keresel, embereket, akikkel együtt tudsz játszani, írj nekem egy pm-et és estérõl estére megpróbálok összerakosgatni pre-arranged-eket, amelyekkel nagy eséllyel végigverjük az átlagos játékospopulációt.

Nagyon szépen köszönöm az eddigi jelentkezõket, látszik hogy vannak itt értelmes arcok is, és igazuk van, mert szóltak hogy nem mondtam de az EU szerverrõl van szó, az EU környezetben keresek játékostársakat, az ajánlat most is él, küldjetek pm-et.

kösz a figyelmet, ölhetitetk tovább egymást

darkmenx
most mar elnyerted az Fpocok award of the monthot 😄

funra ott van ARAM (all random all mid). annal jobb nincs.

ez van, en nem fogok nem komolyan venni egy jatekot, mert ez a lenyege, nyerni kell. ha elbukom a jatekot, akkor az kurvara frusztralo, mert elbasztam 25-35-x percet az eletembol a semmire es ez rohadt idegesito. lehet masnak rohadt jo erzes az, ha megbaszak es rohog rajta a tobbi, viszont engem ez idegesit. ezert vagyok pluszban es ti ezert nem.

2 jatek maradt meg benne, egyiket buktuk, masikat nyertuk. bukottban 1.5 milio (!!!) dmget csinaltam heimerrel, masikban solo laneztem ashe+janna combo ellen meg marcius-aprilis korul, alth0r+linak volt btw, es double killeztem a 10dik perc korul, utanna pedig gankel oltuk meg oket, az a ketto is az enyem lett. es nekem koszonheti alth0r a 65dik lost gameet.

... "Minden mecs elején az ember imádkozik, hogy "jaj, csak ne a csapatunkban legyen a leaver", "jaj, csak Sona ne rohanjon már elõre, mint egy tank", "jaj, csak ne Mordét kezdje el ütni, ha már ott van mellette TF"..."
sajnos amíg be vagy ragadva abba a low-mid elo hellbe, addig ez van, de ha egyszer feljebb jutsz észre fogod venni, hogy egyre több olyan emberrel kerülsz össze aki használja a fejét, még ha a team setup nem is ideális.
szerintem meccs elõtt inkább azon járasd a fejed hogy az ellen csapatnak mire jó a setupja(van-e jungler, sok aoe/cc, ne a flash-el rendelkezõket próbáljátok gank-elni, stb.), mire kell vigyázni, hogy lehet megfogni õket, és ugyanez a saját csapatotokra.
tudom, mert én is jártam ott, sok szar meccs után nehéz pozitívan hozzáállni, de szerintem érdemes.
Nekem a kedvencem a funny sunfire capesek voltak, amit haverokkal nyomtunk, csak tankokkal. Az elején nagyon sux, de, ha már mindenkin volt 2-3 akkor csak összeragadtunk 1 kupacba, azt mentünk elörre. Vagy a hasonló stuner pörgés: veigar-taric-sion-ashe-és még egy.
david insane
A lolban 2 kedvenc menetem volt, egyik tegnap másik kicsit régebbrõl.

-3 healer, én(Sona), Kyle, meg az a kék üveges dagipasas, ilyen tanker meg ww ellen, nagyon szarul kezdtünk, vagy 20x haltunk mondom healtra nyomoljunk, ok, beindultunk 3 man jöttek geci nyomták skilleket mint állat, mi meg healoztuk egymást meg magunkat geca, nem bírtak velünk, azt kinyírtuk õket, hp'nk max volt, hát mivel rájöttünk erre, egyértelmûen nyertünk : D 2 órás menet volt.

-A másik meg tegnap, akali,katarina,Kennen(én)3 órás menet, annyira szarul álltunk nemvolt már towerünk meg semmi, csak a fõ meg ellõtte 1 ami védi,katarinának elmagyaráztam hogy amíg stunolom õket, akkor nyomja be azt a forgó skillt, addig akali meg szedje õket, és sikerült is, felhoztuk, nyertünk ... Végén mikor a fõ épületet ütöttük kilépett mind XDDDDDDDDDDDD gondolom idegesek voltak : D

Valakinek van hasonló kedvenc matchja? : D

Még egy-két röpke gondolat. Én elfogadom azt, hogy noob vagyok. Követek el hibákat. Még messze nem tökéletes sem a runapagem, sem a masteryjeim. És ez lehet frusztráló látvány valakinek. Lehet noobzni. Nem várom el, hogy értelmes és konstruktív hozzászólással reagáljon rá bárki is . Mert hát ugye minden evidens, és én, meg még jó páran, akik számára valami nem az vagy másként gondoljuk, hülyék vagyunk.
Ami viszont tény: még ranked/nem ranked soloban még aki esetleg akarna, vagy akit esetleg érdekelne az, hogy feljusson high ELO-ba, és mindent úgy csinálna, ahogy a nagy könyvben meg van írva, csak flash + ghostal menne mecsbe, csak utolsónak pickelne, csak tankot, ha nincs, supportot, ha az kell, carryt, ha az hiányzik, és minden egyes mastery pontot komoly kalkuláció után helyezne el (mert végül is ez nem játék, nehogy már egyéni legyél, jól érezd magad, nyerni kell!! ha nem vagy 101%-os, sz*r és senki vagy és jól kiröhögünk...); nos, szerintem annak sem volna túl sok esélye, mert ez van, amit 3742-ben is írtak. Minden mecs elején az ember imádkozik, hogy "jaj, csak ne a csapatunkban legyen a leaver", "jaj, csak Sona ne rohanjon már elõre, mint egy tank", "jaj, csak ne Mordét kezdje el ütni, ha már ott van mellette TF"...Ide a rozsdás bökõt, nem vagyok az a típus, aki nem vállalja a hibáit, aki mindig csak azt mondja, hogy más a hibás. Nem. Én is az vagyok sokszor. Folyamatosan finomítom mind a rune-kat, mind a mastery-t, mind a buildeket. De ha egy mecsben sem volna leaver low elo-n, komolyabban és csapatszellemben gondolkodva játszanának soloban, még volna is esély fejlõdni, elõrelépni. Igy nincs.

Én tegnap egyet játszottam csak, bár normálban próbáltam az új karit. (elötte kipróbáltam practice ban)9-6, igaz nem a legjobb stat, de két társam középen és másik line-on 1-10 és 5-10. Corky és fiddle halálra volt feedelve. Ez most nem sírás, mert leszarom, csak próbáltam az újat, hogy élesben mit lehet vele alkotni. Csak megerõsítem a korábbi állításom, hogy még mindig fos a balance és szerencse is kell a játékhoz.

De ti überhighok sose funoltok? Írod , hogy yi-re szar a 6phantom, persze, hogy szar...te sem gondolom, hogy az a main buildje. Vagy, hogy tryndamari és teemo szar, ok lehet, de hót unalmas mindig "high tier" karikkal játszani. Mundo ok, hogy dps és nem tank, mert nincs semmi tauntja meg cc-je, de ha már csak õ csinálhatna valami semi tank buildet, akkor be lehet vele szaladni elsõnek a tömegbe, vagy legalább elkezdeni a harcot és felfogni pár stunt vagy rootot, esetleg ultit.
ez a mecsméking bazdmeg... nyertél egy ranked solo-t??? iiigeeen? akkor legközelebb veszteni fogsz bazdmeg istenem de felbasz
zsakosfrodo2
Hamarosan új feature: (Tegnap nem linkeltem, de gondolom nem zavarja a közösség nagyobbik részét, hogy most igen.)

Battle Training

Új kariról véleményetek? Szerintem jó nuker 1v1-ben (kiv.tank ellen), de teamfightban ?! Q-R-W-E-Q (én így próbáltam) rotációval 200 ap val, nem gyengén sebez, talán még 1 deathfire azt 2500+dmg. Csak a Q-R már több mint 1000dmg, ha jól számoltam(lvl-18)
Összesben high elo-ban (ahol gondolom, hozzád hasonló okoskák játszanak, akik nem pickelik ezt a két karaktert) vélhetõen akkor senki sem játssza. Low elo-ban ezzel szemben elég sûrûn van Trynda (láthatólag olyan is, aki szerint tanknál is jobb o.O). A 60% (gondolom, még neked is lejött) egy "hasamra ütök" adat volt. De mond, hogy kevés Tryndameret látni az 1000-1400-as sávban.
Na ennyi, ma talán berekeszteném a vitát, nem etetem a trollokat 😛

minimalis kulombseg volt kozte. 0.7 es 1.0 evelynen, 1.7 es 2.1 trnydameren. en osszeset irtam be.

<3 20+ perces que timek.

az nem tank garen, hanem spin 2 win garen.

Anthrax
Gratula,de az rammus és akali lámasága volt, hogy sikerült megölnöd öket 1v2ben

szucsy89
tank Garenrõl mi a véleményetek? mostanában ezt próbálgatom, 2-3 sunfire-el egész jó sztem
Azt is meg tudod mondani, hogy low eloban mennyiszer van ez a két karakter és high elo-ban mennyiszer ?

Bocs, én bízok benne, hogy ha elsõ-második embernek lockolok, 3-ból lesz EGY aki tankot választ. De persze az én hibám. magyrázd meg 😊

Tryndamere 1.95%
Evelynn 0.90%

azert ez majdnem 60% =DDDDDDDDDDDD

akkor pickeled es nem lockolod le, legvegen pedig valasztasz mast es lockolod.

konklucio? use ur brain.

Akkor a normal gamek kb. 60%-a default lost. Tehát? konkluzió? Nem lehet sehova se haladn.

ezert nem kell lockolni amig nem valasztjak ki. inkabb jatszok jungle udyrt/malphitet esetleg nehanapjan rammust mint hogy legyen egy hasznalhatatlan 'tank'

10 sec alatt meg at lehet irni a masteryket es kivalasztani a runapaget, spelleket.

mar ez a 3 is elegge gaz. 3 squishyvel nem lehet elkezdeni a jatekot. szal az is hibazott, aki 3diknak valasztott. ww elemegy, mert 1 jungler kell.

btw 1 dpsetek volt, ashe. teemo egy szar. teemo helyett egy tank es ertelmesebben nez ki a team.

trynda=default lost. evelyn=default lost.

darkmenx
*mundonak nem AS meg AD item kell* fixed.

darkmenx
mundonak nem kell AS meg AD item kell, hanem health/hp reg es IGEN ez a build a dps.

aha tényleg nem... mundoval voltam 2 perce, rámjött egy akali meg egy rammus (mindannyian fullhp no cd), és double killeztem. Még minionjaim sem voltak, mert bokorban gengeltek. Ott sírtak mekkora noob vagyok... who talking?